2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Olmaz sirke felan yoksa ama sen eczaneye danış belki hamilelein kullandığı ilaç vardır nolur nolmaz
Kizimda hic sorun yasamamistim. Bu sefer anlatamam cok fenayim
Ben de içtim ilk iyiydim sonra bi bunalma mide bulantısı başladı kendimi yerlere atasım geldi. Yarım saate düzeldim. Yüzünü felan yıka rahatlatır

Gerçekten geneli merak ettiğim için yazdım hayırlısıyla sağlıkla gelsin de

Ruyalara dikkat bazen Rabbim bebisi gosteriyor. Ruyasinda gorup oncesinde anlatip dogdugunda birebir aynisini doguranlar var
Sen ruyalara dikkat yazmissin ben Ruslara dikkat diye okuyuyorum ve alakayi anlamaya cakisiyorum ama cozemedim Alla Alla diyorum yaa... hamilelikte gozumun feri gitti valla

Kızlar hepinize iyi haftalar artık gün geçtikçe yaklaşıyor zaman biz bugün 29 bitirdik çarşamba kontrolüm üz var alışverişin çoğu bitti ir ben kaldım 2 lohusa seti koyucağım birde eşofman takımı koymayı düşünüyorum tabi şu plasenrita işi netleşse ona göree koyacaklar var bizden haberler böyle hepinize sağlıklı mutlu sıkıntısız günler diliyorum

Beenn cik ciksa uykum kacar 1.5 dk wc merasiminde hemen cin gibi olurum . Bazen karanlikta gidiyorum uykum kacmasin die ama bu seferde ya banyoda kara fatma varsa ayagimi basarsam diye korkuyorum
Yok daha neler ödüm çatlar o korkuyla ben wc ye gitmem esimi kaldirmadan
Bende gozlerimi tam acmamaya ozen gosteriyorum wc ye geldigimde koridorun lambasini acip kendimi banyoya atiyorum... bu gece cok sukur iki kere ciktim 4-5 kez ciktigin oluyor bazen bunada sukur

ben de karanlıkta korkuyorummm gece lavaboya kalkarken eşimi uyandırıyorum beni dinle diye sonra başucumdaki lambadan başlayarak tek tek yakarak gidiyorum tuvalet dönüşü de koşarak dönüyorum

Seker yuklemesi yaptırdım. Çok fenayim. Kizimda böyle olmamistim. O gazoz gibi olmasi beni mahvetti. Kizimda suya karistirio verilmisti :'(
İlk başta bana tadı güzel gelmişti.Eve gelince narkoz yemiş gibi kafayı kaldıramadım akşama kadar yattım.Biraz dinlenmeye çalış.

Kendi okuduklarımız ayrı olur canım, herkes birer cüz alsa hemen biter zaten çok yük olmaz, dediğin gibi okuyabilecekler hangi cüzleri okuyacaklarını yazsınlar, ona göre paylaşalım
Kızlar belli bir süre koymazsanız bende bir cüz alabilirim. Yani 2 güne okunacak derseniz söz veremeyebilirim.

Kızlar belli bir süre koymazsanız bende bir cüz alabilirim. Yani 2 güne okunacak derseniz söz veremeyebilirim.
İki gun olmasin canim herkesin işi bir değil... ama bir gün koyulmadanda olmasin peki sen soyle kac gunde okuyacagini .. ya ne kadar guzel olacak hem hepimiz bebeklerimizin adina dua okuyup sagliklarina herbiseyleri icin dua edicez hem gecirecegimiz zaman huzurlu olucaz... muhtesem degilmi? Agrilarim basladikca huzur arar oldum cunki..
Kuzucuk sen soyle bence ama arayi cok acmaki sende boşlamayasin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…