İnsallah suan kusmadan sagsaglim bitirebilmek tek duam. Daha otobuste basladim bulanmaya cunku :'(Geçmiş olsun canım, inşlh sonuçlar iyi çıkar da çektiğini unutursun
Kizimda hic sorun yasamamistim. Bu sefer anlatamam cok fenayimben hiç sorun yaşamadım şeker yüklemesinde biliyor musunuz hatta tadını sevdim ben de burn enerji içeceğine benzettim tadınıama içip beklerken biraz mide bulantısı yaşadım o da aç karnına olmaktan olsa gerek
Kizimda hic sorun yasamamistim. Bu sefer anlatamam cok fenayim
Olmaz sirke felan yoksa ama sen eczaneye danış belki hamilelein kullandığı ilaç vardır nolur nolmazKızlar size bişey diyecem çok üzgünüm eşimin işinden dolayı annemlerde yatılı kalıyorum bugün geldim daha kardeşim ilk okula gidyor bitlenmiş annem iyice yıkadı taradı flaan bütün çarşafları ne var ne yok kaynattı herşyi yeni açtı saçına da baktık sonradan sirke flan yok sadece taragaa bi kaç tane gelmiş çıtıktn sonra baktık iyice saçında hiçbişey yoktu hergün temizzlicek ama korkuyorum psikolojikmen bulaşır diye bnandaa çok korkuyorumkaşınmaktan öldüm sizlerde kusra bakmayın ama sormak istedim bulaşma falan olmaz değilmiiiiii
Ben de içtim ilk iyiydim sonra bi bunalma mide bulantısı başladı kendimi yerlere atasım geldi. Yarım saate düzeldim. Yüzünü felan yıka rahatlatırKizimda hic sorun yasamamistim. Bu sefer anlatamam cok fenayim
Gerçekten geneli merak ettiğim için yazdım hayırlısıyla sağlıkla gelsin deOnu tamamen çocuk belirliyor ben 38+6 da doğum yaptim. Eltim 41 biterken suni sancıyla, suan bir arkadaşım doğum yapmak üzere 40.hafta 3 gün sonra bitecek. Görümcem 37 de doğurdu 2.cocugunuyavruların sağlıkları için en azından 38 olsunlar alacakları 100 Gr lar bile işlerine yarayacak
Sen ruyalara dikkat yazmissin ben Ruslara dikkat diye okuyuyorum ve alakayi anlamaya cakisiyorum ama cozemedimRuyalara dikkat bazen Rabbim bebisi gosteriyor. Ruyasinda gorup oncesinde anlatip dogdugunda birebir aynisini doguranlar var
Seryu katilacak halde pek kimse yok sanirimKendi okuduklarımız ayrı olur canım, herkes birer cüz alsa hemen biter zaten çok yük olmaz, dediğin gibi okuyabilecekler hangi cüzleri okuyacaklarını yazsınlar, ona göre paylaşalım
Güzel haberler alırsın inşallahhKızlar bugün öğleden sonra dr randevum var. Bebeğimle ilgili inşallah güzel haberler alırım. Dua eder misiniz siz de
Allahım hepimizin bebeğine sağlık sıhhat versin inşallah
Yok daha neler ödüm çatlar o korkuyla ben wc ye gitmem esimi kaldirmadanBeenn cik ciksa uykum kacar1.5 dk wc merasiminde hemen cin gibi olurum . Bazen karanlikta gidiyorum uykum kacmasin die ama bu seferde ya banyoda kara fatma varsa ayagimi basarsam diye korkuyorum
ben de karanlıkta korkuyorummm gece lavaboya kalkarken eşimi uyandırıyorum beni dinle diye sonra başucumdaki lambadan başlayarak tek tek yakarak gidiyorum tuvalet dönüşü de koşarak dönüyorumYok daha neler ödüm çatlar o korkuyla ben wc ye gitmem esimi kaldirmadan
Bende gozlerimi tam acmamaya ozen gosteriyorum wc ye geldigimde koridorun lambasini acip kendimi banyoya atiyorum... bu gece cok sukur iki kere ciktim 4-5 kez ciktigin oluyor bazenbunada sukur
İlk başta bana tadı güzel gelmişti.Eve gelince narkoz yemiş gibi kafayı kaldıramadım akşama kadar yattım.Biraz dinlenmeye çalış.Seker yuklemesi yaptırdım. Çok fenayim. Kizimda böyle olmamistim. O gazoz gibi olmasi beni mahvetti. Kizimda suya karistirio verilmisti :'(
Kızlar belli bir süre koymazsanız bende bir cüz alabilirim. Yani 2 güne okunacak derseniz söz veremeyebilirim.Kendi okuduklarımız ayrı olur canım, herkes birer cüz alsa hemen biter zaten çok yük olmaz, dediğin gibi okuyabilecekler hangi cüzleri okuyacaklarını yazsınlar, ona göre paylaşalım
Hâla hastanedeyim eve gidince de kızdan nasil dinlenirim bilmem ev de darmaduman biraktimİlk başta bana tadı güzel gelmişti.Eve gelince narkoz yemiş gibi kafayı kaldıramadım akşama kadar yattım.Biraz dinlenmeye çalış.
İki gun olmasin canim herkesin işi bir değil... ama bir gün koyulmadanda olmasin peki sen soyle kac gunde okuyacaginiKızlar belli bir süre koymazsanız bende bir cüz alabilirim. Yani 2 güne okunacak derseniz söz veremeyebilirim.
Oncelikle arkadasim kontrolunden guzel haberlerle don sonrada canim nefes darligi bende favoriKızlar nefes darlığı başlayanlar var mı? Nefesim yetmiyor bugün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?