Yorgunluktandır canım, birde ikinci çocukta ağrı daha çok oluyor çok iyi anladım, kalcamdan yürümekte zorlanıyorumBen sezeryan bekliyorum normal olmamasi icin yatmam gerekebilir. Valla sanki nst baglansam sancin var dicekler gibi geliyo bana
Erva sende varmisin canim??? Okuyanlar arasindaSen yazarsın okumak isteyenleri ben yazmadım çünkü cnm karışıklık olmasın.
Nasılsın hareket hissettin mi hissetmediysen hemen git hastaneye.sakın ama sakın daha fazla bekleme hissetmiyorsanKızlar 26+2yim bugün bebeğim hiç hareket etmedi dün akşam erken uyumuştum en son dün öğlen hareket etmişti endişelendim biraz çikolata falan yedim bekliyorum ama hala tık yok ne yapsam dr sorsam mı biraz daha beklesem mi sizce
Var var ben yanlış yazmışım notaErva sende varmisin canim??? Okuyanlar arasinda
Katılırım tabiki inşallah canım ☺ Bana da bi cüz verin. Topluca hatmimiz olmuş olur ne güzelahhh ahhhhh onlr gidince hersey duzeliyor ama yok fidye kime vercen yok zekat malin kac oldu yok su yok bu ic isleri bakani sanki dis islerinede karisir olmus... amannn su anda tadim yerindeSende uzme tatli canini dedigin gibi ailemiz onemli bu mevzular zamani gekince can sikio geciyor ama Allaha cok sukur
Ya kalp kalbe karsii minnak bosver simdi onnu bunu snden bize katilirmisin cuz konusunda gruba alicam senide katilirsan
Seker yok görünüyor. Ama ben cok fenayim yaa yemek yapamadımŞeker sonuclarin cıktı mıı
Evet yarım saat önce hareket etti çok şükür ama baya endişelendim ve doktorumla konuşmuştum saat 8de muayenehanede buluşalım demiştiHareket ettimi merak ettim
Keşke bilsem de okusam. Allah sizden razı olsun arkadaşlar
Şekerin olmaması çok güzel, yarın da ben gidecem bakalım hayırlısı, birşey sorcam, 9 elliye randevu aldım çok geç olur mu daha önce bulamadımSeker yok görünüyor. Ama ben cok fenayim yaa yemek yapamadım
Hissettim çok şükür yarim saat önce oynadı biraz biraz ben de doktorumla konuşmuştum 8de buluşalım muayenehanede dedi şimdi haber verdim hareket ettiğini yine de bakalım olsun dedi ama içim rahat şu an çok şükürNasılsın hareket hissettin mi hissetmediysen hemen git hastaneye.sakın ama sakın daha fazla bekleme hissetmiyorsan
Riskli biraz. Beni gecen hafta saat gecti deyip yapmadılarŞekerin olmaması çok güzel, yarın da ben gidecem bakalım hayırlısı, birşey sorcam, 9 elliye randevu aldım çok geç olur mu daha önce bulamadım
Hadi yaRiskli biraz. Beni gecen hafta saat gecti deyip yapmadılar
Evet cnmErva sende varmisin canim??? Okuyanlar arasinda
Kızlar eğitimden geldim. Paylaşayim yine sizinle
20 sayfaydı değil mi? Ben çok net bilmiyorum. Hiç birisiyle hatim yapmadım canım.Her cuz bildigim on yaprak oyle degilmi?
Kuzular bir cüz 10 yaprak=20 sayfa ☺20 sayfaydı değil mi? Ben çok net bilmiyorum. Hiç birisiyle hatim yapmadım canım.
Aklım biran surelere gitti.
Canım çok geçmiş olsun ya. Bende uzun zamandır vermiyorum. 6 ocakta gittiğimde vericem bakalım.Canlarim tadinizi kacirmak istemiyorum. Uyari niteliginde yaziyorum. Iki haftada bir surekli idrar tahlili veren biri ve iki haftadir araliksiz antibiyotik kullanan biri olarak, tahlilimde bakteri uredigini gorduk. Bu yuzden sik sik idrar tahlili ve kulturu vermenizi oneriyorum kendimce. Farkedilmeme ihtimaline karsi. Yeniden, yeni bi antibiyotige basliyorum. Canim sikilmadi desem yalan olacak. Onceki gebeligimde de, farkli bi bakteri olmustu. Zor gecmisti, cok ugrasmistim. Ne diyim bilmiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?