Canım benim
Git yine de ben olsam giderdimEvet yarım saat önce hareket etti çok şükür ama baya endişelendim ve doktorumla konuşmuştum saat 8de muayenehanede buluşalım demişti
Bende 09.30 da yaptırdım. Muayene kan vs 10 da anca başladı. Ben özelde yaptırdım yalnız. Devlette nasıl bilmiyorum. 65 tl 2 tane kana (açlık ve bir saat sonrası)Şekerin olmaması çok güzel, yarın da ben gidecem bakalım hayırlısı, birşey sorcam, 9 elliye randevu aldım çok geç olur mu daha önce bulamadım
Bende bu hafta sonu yımıyıp ütülüycem inşallah. Dolabımız gelmedi ama hastane çantası için poşetlere koyucam. Kalanları da bir hurca yerleştiririm artık.Giysinin kalıbına gorede degisiyor ama boya dogru gidince cok sikmamisti giysiler yenidogan dedgimi mesela 10lu hastane cikisiydi onlrin kalibi az buyuk ,insallah kullanirsin canim gozden gecirrisin dedigin gibi inceler mevsimlik olarak hep kullaniliyor insan heveslenip aliniyor iste kiyamiyor kimseye vermeyede arkadasa hediye diye alip vermedigim giysiler vardi benim kendi bebgim olursa giydirrim diyeiyiki kizim olucakta simdi giydirebilcem 30lu haftaya gelsem yikiyim cikariyim diyorum bende hepsi gozumun onunde dursun
Kokulu bir su değildi benimki ama anliyorsun zaten daha coook uzun zaman var, erken doğum öyle sıradan birşey değil oransal açıdan çok düşük, o nedenle dogum için hem kendinize hemde yavrunuza güvenin onlar bize süreci gösterecek ve farkettirecekler zatenSuyun gelmesi çoğu sitede kokulu yazıyor farklı şekerli bir koku gibi diye tarif ediliyor. Benim sürekli akıntım var doktorum su olsa anlardın her saat pantolununu ıslatacak kdr olur geldiği gibi de doğurursun demişti
Maşallah canım hayırlı olsun çok güzellerKızlar e bebekte bir battaniye alana bir bedava imiş. Benim pamuk vardı 3-4 tane bi tane polar aldım 19 tl ye bi polar da bedava aldım
Ayy ne guzel. Bayildim gule gule kullaninKızlar e bebekte bir battaniye alana bir bedava imiş. Benim pamuk vardı 3-4 tane bi tane polar aldım 19 tl ye bi polar da bedava aldım
Bedava almissin canim. Cok iyi. Alan kartlarina saglikBide 25 liraya 5 li hastane çıkışı aldım
Fiyat çok uygundu kalitesi de güzel. Nette varsa değerlendirin
Sabah 9 gibi orada ol. Doktora şeker yüklemesi yapılacak ama randevum 9:50 de diye söyle. Muhtemelen kanlarını yazar laboratuvarda verirsin. Muayenen de randevu saatinde yapılır.Hadi yadaha erken yok, sadece yarın gidebilirim diğer günler sabah dersim var,
Cok iyi fiyata almışsin çok güzel canım güle güle kullanmak nasip olur insalllahBide 25 liraya 5 li hastane çıkışı aldım
Olabilir canim cuz mu dagitilacak?
Neden sezeryan canim sen mi istedin 2. falanmi?Evet canım hayırlısıyla sezeryan olacak
Nerden aldin canim bunu?Bide 25 liraya 5 li hastane çıkışı aldım
Canım biliyorum isterim ama ne zaman başlanacak?1917pinkterest canım sen Kuran okumayi biliyor musun. minnaklara hatim indircez katılmak istersen.
Canim bu katater normal doguma engel mi veya takilmazsa da engel mi oyle bilgi verildimi sana?15 gün önce oldum evet kateter de deniyor hamilelikte çok zor oluyormuş
Belki yarın başlarız herkes bitirene kadar bekleyecegiz istersen eklim seni de cnmCanım biliyorum isterim ama ne zaman başlanacak?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?