2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Demirrrrr bak canım gözün aydın sana rahat ol herşey yolundadır dedim kuzum çok şükür elhamdülillah
Canım benim
Evet yarım saat önce hareket etti çok şükür ama baya endişelendim ve doktorumla konuşmuştum saat 8de muayenehanede buluşalım demişti
Git yine de ben olsam giderdim
Şekerin olmaması çok güzel, yarın da ben gidecem bakalım hayırlısı, birşey sorcam, 9 elliye randevu aldım çok geç olur mu daha önce bulamadım
Bende 09.30 da yaptırdım. Muayene kan vs 10 da anca başladı. Ben özelde yaptırdım yalnız. Devlette nasıl bilmiyorum. 65 tl 2 tane kana (açlık ve bir saat sonrası)
10 tl kutu şekere verdim

Bende bu hafta sonu yımıyıp ütülüycem inşallah. Dolabımız gelmedi ama hastane çantası için poşetlere koyucam. Kalanları da bir hurca yerleştiririm artık.

Kızlar bütün gündür sadece sol tarafımda kasık ağrım var oturunca geçiyor. Kalktığımda yürürken topallıyorum resmen öyle bir ağrı.
Hatta kasık değil de kasığın daha aşağısı genital bölgedeki kemiğimde ağrı.

Dünden bugüne göbeğimin büyüdüğünü farkettim umarım bebek büyüyor diyedir.

Zaten kaburga sırt ağrılarım vardı bugün de bu çıktı

Kokulu bir su değildi benimki ama anliyorsun zaten daha coook uzun zaman var, erken doğum öyle sıradan birşey değil oransal açıdan çok düşük, o nedenle dogum için hem kendinize hemde yavrunuza güvenin onlar bize süreci gösterecek ve farkettirecekler zaten

Hadi ya daha erken yok, sadece yarın gidebilirim diğer günler sabah dersim var,
Sabah 9 gibi orada ol. Doktora şeker yüklemesi yapılacak ama randevum 9:50 de diye söyle. Muhtemelen kanlarını yazar laboratuvarda verirsin. Muayenen de randevu saatinde yapılır.

Kızlar selam o kadar lanet bir gün geçirdim ki anlatamam. Yorgunluktan geberiyorum ve gebeliğim boyunca ilk defa bu gün kasiklarimda Ağrı var.
Öncelikle bugün şeker yüklemesi yaptırdım. Doktorum izinde cuma günü istemleri yapmıştı pazartesi sorun olursa su doktora gösterirsin dedi. Ben netten baktığım kadarıyla bir problem yoktu ama size de sorayım dedim.

75 mg yapıldı:

Açlık 89
1. Saat: 150
2. Saat: 113

Doktora göstermeme gerek var mi bu durumda?

İkincisi kasıklarındaki bu agri daha çok et kırığı olmuşum gibi. Dik duramıyorum ve kaşık kısmim sert. Yorgunluktan mi yoksa kasılma falan mi? Daha önce yaşamadığım icin bilemiyorum

Yaaa kızlar YouTube da hoca okuyup bizde takip etsek oluyor diye biliyorum eğer illa okumamız gerek diyorsanız tam bilmediğimden okuyamamış olmak istemem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…