Öyle olmuyormus canım onun sevabı baskaymis.Yaaa kızlar YouTube da hoca okuyup bizde takip etsek oluyor diye biliyorum eğer illa okumamız gerek diyorsanız tam bilmediğimden okuyamamış olmak istemem
Evet canımSen varmisin okuyacakalr arasinda kuzum
Çok yorulunca bıçak saplanması gibi bi ağrı bende de oluyor dinlenince hafifliyor. Sırt ve kaburga ağrısı nefes darlığı ile birlikte bende de varKızlar bütün gündür sadece sol tarafımda kasık ağrım var oturunca geçiyor. Kalktığımda yürürken topallıyorum resmen öyle bir ağrı.
Hatta kasık değil de kasığın daha aşağısı genital bölgedeki kemiğimde ağrı.
Dünden bugüne göbeğimin büyüdüğünü farkettim umarım bebek büyüyor diyedir.
Zaten kaburga sırt ağrılarım vardı bugün de bu çıktı
Canım inşallah önemli bi ağrı değildir benim hep ağrır ama dalak şişmesi gibi bıçak saplanması gibi ağrıyor.Kızlar selam o kadar lanet bir gün geçirdim ki anlatamam. Yorgunluktan geberiyorum ve gebeliğim boyunca ilk defa bu gün kasiklarimda Ağrı var.
Öncelikle bugün şeker yüklemesi yaptırdım. Doktorum izinde cuma günü istemleri yapmıştı pazartesi sorun olursa su doktora gösterirsin dedi. Ben netten baktığım kadarıyla bir problem yoktu ama size de sorayım dedim.
75 mg yapıldı:
Açlık 89
1. Saat: 150
2. Saat: 113
Doktora göstermeme gerek var mi bu durumda?
İkincisi kasıklarındaki bu agri daha çok et kırığı olmuşum gibi. Dik duramıyorum ve kaşık kısmim sert. Yorgunluktan mi yoksa kasılma falan mi? Daha önce yaşamadığım icin bilemiyorum
E bebekten. Bugüne özel bi indirim olabilir netten bak istersenNerden aldin canim bunu?
O süngerden aldım bendeEki Görüntüle 2568293 Ebebekten banyo ürünleri indiriminde aldıklarım geldi. Şampuan almadım. Sizler ne aldınız?Ürün içerikleri hakkında fikrim yok.
Tamam canım yarın başlayamam ama size yetişirim inşallahBelki yarın başlarız herkes bitirene kadar bekleyecegiz istersen eklim seni de cnm
Bende bu hafta sonu yımıyıp ütülüycem inşallah. Dolabımız gelmedi ama hastane çantası için poşetlere koyucam. Kalanları da bir hurca yerleştiririm artık.
Neden sezeryan canim sen mi istedin 2. falanmi?
Mustela ve baby & me nin ürünleri temiz içerikli canım öneririm. Ben bu markaları aldım.Eki Görüntüle 2568293 Ebebekten banyo ürünleri indiriminde aldıklarım geldi. Şampuan almadım. Sizler ne aldınız?Ürün içerikleri hakkında fikrim yok.
Bu arada eve gelince kıyafetlerine bir göz attım. En son gözüme çok az gelmişti ama yeterli heralde değil mi tecrübeli olarak sayılarına bakabilir misin canım?Hurctada temiz kalirlar canim benim haftan geriden olunca agirdan aliyorum didari ciktikcada bikac parca aliyorum iyice cikamaz olunca yikarim artik
Baby me ebebekte vardı. Mustela da alabilirim o zaman.Ben indirim gördükçe parça parça sipariş veriyorum. Bugün giyim ürünlerinden aldım bir kaç parçaMustela ve baby & me nin ürünleri temiz içerikli canım öneririm. Ben bu markaları aldım.
Benim kaburga ağrım en az 1 aydır var. Seninde oturunca eğilince mi oluyor kaburga ağrısı. Birde çok yorulunca böyle göğüs altımdan başlıyor batma.Okulda uzun kaldığım günler bana işkence oluyor. Son 4 hafta çabuk geçer tatile gireriz inşallahKızlar çok fena sırt ve kaburga ağrım var bugün okulda zor durdum sanırım iyice ağırlaşmaya başlıyorum
Ben tam olarak bilmiyorum cnmM mltmalbyrk
Amine Busra
Tinybirdy
Eva
B Beto2012 yarim cuz
D destina3
1917pinkterest
Pinkpinkblue
Lostinparadise
Prenses 50
S seryu
S Sevenanne
tavsannesi
mineyup27
cherrphe
D Dertlikusank
M Mucizem26619
hayaksii
B Beto2012
BeyazSarap
toplam 20 kisi olduk.. burdakilerin hepsi arapca biliyor ve arapcadan okuyacak!
baska bilen varsa ekleyebilirim.. yada burdaki listede arapca bilmeyen varsa cikarabilirim...
Bu arada eve gelince kıyafetlerine bir göz attım. En son gözüme çok az gelmişti ama yeterli heralde değil mi tecrübeli olarak sayılarına bakabilir misin canım?
Canım benimde sabah içim çitilendi bunaldım eşime dedim tansiyonumu ölç 8.6-5.6 ya düşmüş. Tuz yedim düzeldi. Ama ben günde en az 2,5 litre su içiyorumKızlar bugün tansiyonum 8 5 e kadar düştü. Su içmediğim için olabilir dedi. Ne yaparsam 1litre bile içemiyorum bulantıdan
Aynen canım zıbın içine giydirmek için. Daha almadım çünkü kayınavlidem ve annemde zıbın almışlar bie sürü. Çorap ben 3 tane aldımda kayınvalidem sağolsun çorap stoğu yapmış.Bkaarim tabiki canim bunlar giysi olanlari dimi bence ilk etap icin hepsi cok iyi kilo yada havaya gore ekleme yaparsin ama zibin yazdiklarin icine giydirmek icin aldiklarin dimo ? Onlar cok cabuk kirleniyor 2 3 tane daha ekleme yapabilirsin yikamak telasi olmasin dersen corap aldin mi kuzum ayakli zibinda olsa lazim olabiliyor ben almamistim hastane istedilerikinci gun esim evdem getirmisti .. battaniyeleri ve bikac minik hirkanda barsa super canim
cnm benim de uçlu baya ama o yine de yara oluyor , şeymiş yanlis emzirmekle alakalı imis kahverengi halka kısmı gogsun tamamen agiz icine alacakmış bebek bebegin dudakları da dışa bükük olacakmis kucuk tutmasına izin vermeyin memeyi diyorBen özellikle küçük aldım uç kısmın maşallahı varfazla zorlanmam diye düşündüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?