2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Çok yorulunca bıçak saplanması gibi bi ağrı bende de oluyor dinlenince hafifliyor. Sırt ve kaburga ağrısı nefes darlığı ile birlikte bende de var
Canım inşallah önemli bi ağrı değildir benim hep ağrır ama dalak şişmesi gibi bıçak saplanması gibi ağrıyor.
Nerden aldin canim bunu?
E bebekten. Bugüne özel bi indirim olabilir netten bak istersen
Eki Görüntüle 2568293 Ebebekten banyo ürünleri indiriminde aldıklarım geldi. Şampuan almadım. Sizler ne aldınız?Ürün içerikleri hakkında fikrim yok.
O süngerden aldım bende

Bende bu hafta sonu yımıyıp ütülüycem inşallah. Dolabımız gelmedi ama hastane çantası için poşetlere koyucam. Kalanları da bir hurca yerleştiririm artık.

Hurctada temiz kalirlar canim benim haftan geriden olunca agirdan aliyorum didari ciktikcada bikac parca aliyorum iyice cikamaz olunca yikarim artik

Hurctada temiz kalirlar canim benim haftan geriden olunca agirdan aliyorum didari ciktikcada bikac parca aliyorum iyice cikamaz olunca yikarim artik
Bu arada eve gelince kıyafetlerine bir göz attım. En son gözüme çok az gelmişti ama yeterli heralde değil mi tecrübeli olarak sayılarına bakabilir misin canım?

Eklentiler

• Screenshot_20191223-202952.webp
    24 KB · Görüntüleme: 52
Kızlar çok fena sırt ve kaburga ağrım var bugün okulda zor durdum sanırım iyice ağırlaşmaya başlıyorum
Benim kaburga ağrım en az 1 aydır var. Seninde oturunca eğilince mi oluyor kaburga ağrısı. Birde çok yorulunca böyle göğüs altımdan başlıyor batma.Okulda uzun kaldığım günler bana işkence oluyor. Son 4 hafta çabuk geçer tatile gireriz inşallah

Bu arada eve gelince kıyafetlerine bir göz attım. En son gözüme çok az gelmişti ama yeterli heralde değil mi tecrübeli olarak sayılarına bakabilir misin canım?

Bkaarim tabiki canim bunlar giysi olanlari dimi bence ilk etap icin hepsi cok iyi kilo yada havaya gore ekleme yaparsin ama zibin yazdiklarin icine giydirmek icin aldiklarin dimo ? Onlar cok cabuk kirleniyor 2 3 tane daha ekleme yapabilirsin yikamak telasi olmasin dersen corap aldin mi kuzum ayakli zibinda olsa lazim olabiliyor ben almamistim hastane istedilerikinci gun esim evdem getirmisti .. battaniyeleri ve bikac minik hirkanda barsa super canim

Kızlar bugün tansiyonum 8 5 e kadar düştü. Su içmediğim için olabilir dedi. Ne yaparsam 1litre bile içemiyorum bulantıdan
Canım benimde sabah içim çitilendi bunaldım eşime dedim tansiyonumu ölç 8.6-5.6 ya düşmüş. Tuz yedim düzeldi. Ama ben günde en az 2,5 litre su içiyorum acaba sabah henüz içmediğim için mi düştü dicem ama ilkdefa oldu bilemedim. Yalnız bi programda benim bu haftada tansiyon düşmesi olabilir dikkat et yazıyordu. Bak senle çok yakınız haftayla alakalı olabilir sen de dikkat et

Kızlar bugün kontrolde dr a kızımı hıçkırık tutuyor dedik. Doktor hıçkırık değil o benek sinir sisteminin gelişmesi için aynı sürede ritmik hareketler yapar dedi. Ama 10 dk sürdü geçen dedik. Tamam ritmik olarak tık tık vurur hıçkırık değil o herkes hıçkırık sanıyor dedi
Kontrole giden olursa sorabilir mi doktoruna cidden öyle miymiş

Aynen canım zıbın içine giydirmek için. Daha almadım çünkü kayınavlidem ve annemde zıbın almışlar bie sürü. Çorap ben 3 tane aldımda kayınvalidem sağolsun çorap stoğu yapmış.
Yelek hırka da aynı şekilde hiç almadım annem ve kv almış.
Battaniye de 1 tane kalın 1 tane nohut 2 müslin 1 tanede kundak battaniye aldım. 1 tane de penye battaniyesi var.
Annem de 1 peluş battaniye almış. İlk etapta yeter heralde.

Ben özellikle küçük aldım uç kısmın maşallahı var fazla zorlanmam diye düşündüm
cnm benim de uçlu baya ama o yine de yara oluyor , şeymiş yanlis emzirmekle alakalı imis kahverengi halka kısmı gogsun tamamen agiz icine alacakmış bebek bebegin dudakları da dışa bükük olacakmis kucuk tutmasına izin vermeyin memeyi diyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…