Kızlar bugün tansiyonum 8 5 e kadar düştü. Su içmediğim için olabilir dedi. Ne yaparsam 1litre bile içemiyorum bulantıdan
Ruyalara dikkat bazen Rabbim bebisi gosteriyor. Ruyasinda gorup oncesinde anlatip dogdugunda birebir aynisini doguranlar var
Off midye hasret kaldim, hele Izmir decesmede 40lari 50leri kisi basina yedigimizi biliyorum
Bencede izmirde yemeyen yoktur. Ben ankaradayim oyle nerden bulayim demiicinde buk olsada yencek kdr lezzetlimi yahu
ben hiç sorun yaşamadım şeker yüklemesinde biliyor musunuz hatta tadını sevdim ben de burn enerji içeceğine benzettim tadınıama içip beklerken biraz mide bulantısı yaşadım o da aç karnına olmaktan olsa gerek
Evet izmirliyim ama evlenince fethiyeye taşındındımailemin yanına gittiğimde yemeden dönmüyordum hamilelik öncesi
Kızlar hareket az hissettginzde hissetseniz rahatlıyomusunuz ben hissetsemde niye az hissediyorum diye kafaya taktım şimdi... Randevumda yarın ama
Kızlar eğitimden geldim. Paylaşayim yine sizinle
Kızlar e bebekte bir battaniye alana bir bedava imiş. Benim pamuk vardı 3-4 tane bi tane polar aldım 19 tl ye bi polar da bedava aldım
Kokulu bir su değildi benimki ama anliyorsun zaten daha coook uzun zaman var, erken doğum öyle sıradan birşey değil oransal açıdan çok düşük, o nedenle dogum için hem kendinize hemde yavrunuza güvenin onlar bize süreci gösterecek ve farkettirecekler zaten
Bide 25 liraya 5 li hastane çıkışı aldım
Fiyat çok uygundu kalitesi de güzel. Nette varsa değerlendirin
Kızlar bugün kontrolde dr a kızımı hıçkırık tutuyor dedik. Doktor hıçkırık değil o benek sinir sisteminin gelişmesi için aynı sürede ritmik hareketler yapar dedi. Ama 10 dk sürdü geçen dedik. Tamam ritmik olarak tık tık vurur hıçkırık değil o herkes hıçkırık sanıyor dedi
Kontrole giden olursa sorabilir mi doktoruna cidden öyle miymiş
İnşallah hepimiz güzel haberler alalım
Evet canım anlaşılmayacak gibi değildir dedi. Bunu anlamanın yolu olarak beyaz iç çamaşırı giymemizi istedi. Eğer akıntı sarı ve kokuluysa idrar kaçıyodur siz farkında olmadan dedi. Ama eğer su gibiyse koku yoksa ve bacaklarınızdan akacak şekilde damla damla ise suyunuz geldi demektir dediSuyun gelmesi çoğu sitede kokulu yazıyor farklı şekerli bir koku gibi diye tarif ediliyor. Benim sürekli akıntım var doktorum su olsa anlardın her saat pantolununu ıslatacak kdr olur geldiği gibi de doğurursun demişti
Benimde var benimdeeeee
ayyy allah razi olsun.. hem annenden hem kv ben listeye ekledim canim cuzler dagitilinca sana bilgi veririz...Kuzular bu arada cüz meselesine gelecek olursak ben aşırı yavaş okuyorum. Tahmin edilen doğum tarihime kadar bile bir cüzü bitiremeyebilirim.
ama eğer dışarıdan hamile olmayan birini de kabul ederseniz annem ve kayınvalidem okuyacak. Annem bir cüz alıyor. Kayınvalidem de bir cüz alıyor ama kendisi hafız. Bu nedenle siz bölüşün ben kalanları okurum dedi.
Takiple de olmuyormuş. Cüzü okumuş sayılmak için telaffuz şartmış.
Annen senin bebeğin için okursa olur cnm neden olmasın.Kuzular bu arada cüz meselesine gelecek olursak ben aşırı yavaş okuyorum. Tahmin edilen doğum tarihime kadar bile bir cüzü bitiremeyebilirim.
ama eğer dışarıdan hamile olmayan birini de kabul ederseniz annem ve kayınvalidem okuyacak. Annem bir cüz alıyor. Kayınvalidem de bir cüz alıyor ama kendisi hafız. Bu nedenle siz bölüşün ben kalanları okurum dedi.
Takiple de olmuyormuş. Cüzü okumuş sayılmak için telaffuz şartmış.
Benim de aynı 8 lere iniyor tansiyonum.Su da içemiyorum midem almıyor.Doktorum ayran soda iç dedi.Kızlar bugün tansiyonum 8 5 e kadar düştü. Su içmediğim için olabilir dedi. Ne yaparsam 1litre bile içemiyorum bulantıdan
Benim yarınki randevu çarşambaya kalabilir
Tek gece olsa neyse :)Kızlar gece sizi de bazen hararet basıyor mu?
Bu durum normal mi beni resmen ateş basıyor
Mozaik tatlısıOff kizlar yarin 2 de dr da randevum var aksamada misafir gelecekmis, ben nasil yetisicem acaba, caya geleceklermis e yanina tatlisini salatasini yapmak gerekecek pratik fikirleriniz var mi hic
Mesajlari yeni gordum hepsinide okuyamadim bende okurum hangi cüz olacagini söylersinizAyyy yerimm senii kizzz vallaa... sonra katilacak olan cikarsa karismasin ortalik ☺20 kisi olsa ne guzel olur.. bu sefer okuruz.. hatta ayni cuzu iki kez okuruz Bi sayiyi netlestirelim.. anneye ese dostada soylesek harika ben annemede sorarim aksam oda okursa guzel olur
Inşallah canım oturunca daha çok oluyor ayakta da zorlaniyorum inan bugün nefese almakta zorlaniyorum Rabbim yardımcımız olsunBenim kaburga ağrım en az 1 aydır var. Seninde oturunca eğilince mi oluyor kaburga ağrısı. Birde çok yorulunca böyle göğüs altımdan başlıyor batma.Okulda uzun kaldığım günler bana işkence oluyor. Son 4 hafta çabuk geçer tatile gireriz inşallah
Benimde var
Bugün gündüz de aynıydim ya başıma da ağrı girdi gece gece.Tek gece olsa neyse :)
arapcadan okuycaksiniz dimi!Mesajlari yeni gordum hepsinide okuyamadim bende okurum hangi cüz olacagini söylersiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?