2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Off kizlar yarin 2 de dr da randevum var aksamada misafir gelecekmis, ben nasil yetisicem acaba, caya geleceklermis e yanina tatlisini salatasini yapmak gerekecek pratik fikirleriniz var mi hic

Ruyalara dikkat bazen Rabbim bebisi gosteriyor. Ruyasinda gorup oncesinde anlatip dogdugunda birebir aynisini doguranlar var

Ayy ne güzel olur bana benziyordu biraz. İri mavi gözleri, sapsarı saçları vardı. Ama keldi azıcık kendini beğenmiş, küçümseyici bir tavırla bakınıyordu
Off midye hasret kaldim, hele Izmir de cesmede 40lari 50leri kisi basina yedigimizi biliyorum

Ayyy eveeet

Bencede izmirde yemeyen yoktur. Ben ankaradayim oyle nerden bulayim demi icinde buk olsada yencek kdr lezzetlimi yahu

Evet öyle valla

Ben de hiç sıkıntı yaşamadım hatta annem İzmire dönecekti, nolur kal şeker yüklemem geçsin dedim. Geldi benimle ama boşuna sadece eve gelince inanılmaz halsizlik yaşamıştım. Kişiden kişiye değişiyor tamamen

Evet izmirliyim ama evlenince fethiyeye taşındındım ailemin yanına gittiğimde yemeden dönmüyordum hamilelik öncesi

Ben de İstanbul’da yaşayan bir İzmirliyim canım

Kızlar hareket az hissettginzde hissetseniz rahatlıyomusunuz ben hissetsemde niye az hissediyorum diye kafaya taktım şimdi... Randevumda yarın ama

benim de randevum yarın canım ve benimkinin de hareketleri epey güçsüz, çok sakin antibiyotik kullanıyorum, acaba ondan mı diye içim içimi yiyor.

Kızlar eğitimden geldim. Paylaşayim yine sizinle

Şu an ishal ve bel ağrım var belim ağrımazdı normalde. Allahtan yarın kontrolüm var. İshal de antibiyotikten oldu zaten. En iyisi doktor kontrolünde probiyotik kullanmak.

Kızlar e bebekte bir battaniye alana bir bedava imiş. Benim pamuk vardı 3-4 tane bi tane polar aldım 19 tl ye bi polar da bedava aldım

Ayyyy ne güzel yakalamışsın güle güle kullansın bebişşşş

Ağzından bal damlıyor tam ihtiyacımız olan pozitiflik

Bide 25 liraya 5 li hastane çıkışı aldım
Fiyat çok uygundu kalitesi de güzel. Nette varsa değerlendirin

Canımmm güle güle kullansın bebişin. Hem çok güzel hem de çok ucuza almışsın. Ben de baktım ama nette pek yok.

Aayyy ben şok ben yarın gideceğim unutmazsam sorayım.

Kuzular bu arada cüz meselesine gelecek olursak ben aşırı yavaş okuyorum. Tahmin edilen doğum tarihime kadar bile bir cüzü bitiremeyebilirim.

ama eğer dışarıdan hamile olmayan birini de kabul ederseniz annem ve kayınvalidem okuyacak. Annem bir cüz alıyor. Kayınvalidem de bir cüz alıyor ama kendisi hafız. Bu nedenle siz bölüşün ben kalanları okurum dedi.

Takiple de olmuyormuş. Cüzü okumuş sayılmak için telaffuz şartmış.

Evet canım anlaşılmayacak gibi değildir dedi. Bunu anlamanın yolu olarak beyaz iç çamaşırı giymemizi istedi. Eğer akıntı sarı ve kokuluysa idrar kaçıyodur siz farkında olmadan dedi. Ama eğer su gibiyse koku yoksa ve bacaklarınızdan akacak şekilde damla damla ise suyunuz geldi demektir dedi

ayyy allah razi olsun.. hem annenden hem kv ben listeye ekledim canim cuzler dagitilinca sana bilgi veririz...

Annen senin bebeğin için okursa olur cnm neden olmasın.
Bebekler için okuyoruz sonuçta.

Mesajlari yeni gordum hepsinide okuyamadim bende okurum hangi cüz olacagini söylersiniz

Inşallah canım oturunca daha çok oluyor ayakta da zorlaniyorum inan bugün nefese almakta zorlaniyorum Rabbim yardımcımız olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…