2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
İnsallahhh kuzumm insallahhh hepimiz iyi olucaz... simdi ben 31. Haftayim ya ama 30+ ya simdi doktor 37 de alicaz dedi ya .. yinede 37+ yimi beklerizzz yoksa 36+ gibi mi planladigi zaman sizce.. ayy o zaman hic bisey kalmadi gibi cok heyecan bastida muzikle kendimi bastiriyorum... iyi de geliyor oneririm

Sen son eksikliklerini halletmeye çalış şu yaranı iyi etmeye bak.Çabucak geçer son zamanlar anlamazsın. Ne zamanır gitmek istediğin yapmak istediğin birşey varsa yap.Sonra bir süre zor vakit bulursun.Ben de dizi seyretmeyi düşünüyorum vakit geçsin diye.Şubat tatili geliyor kızım da uğraştırır biraz

Sut parasi neymis? Calisan alabiliyormu? Kim veriyo sutleri yada parasi?
Hoşgeldin çok şükür herşey yolunda, canım süt parasını bilmemde çocuk parası alıyoruz bunu devlet çalılan çalışmayan herkese veriyor, ben ilk oğlumda 300 tl almıştım, şimdi iki çocuk parası olacak, sen direk iki çocuk parası alırsın herhalde

Kizlar size bise anlatayim da ama yadirgamayin beni lutfen Yani ben hamilelik oncesi sigara icen, arada ozel gunlerde bira felan icen bazen esimle sarap icen biriydim.. Esimde dikkat ediyor dun aksam yemegine ciktik bas basa.. normalde o ogun arasinda sigara icen sonra sohbetimize devam ederdik simdi bi sigara olsada icsek dedim.. ayy yok benim canim cekmiyor dedi Allah Allah sanki o degil ben tiryakiyim yanimda dikkat ediyor belliki dedim.. neyse yemek bitti havada cok sogukkk berbat.. sabah hastaneye gelemedi diye gonlumu aldi demekki biraz da o yara buyuyunce oda korktu sanirim neysee... ben bebeklerime bisi olmadiya olmazmis herhalde bu uygulamalarla ya ondan dolayi icim cok rahatladi.. arabada giderkende ahh be bizim kizlarin cani bisey cekince alio yemek lazimmis dedim yoksa bisey oluyormus bebegine orasinda burasinda iz olabiliyormus felan... neyse geliyim belki beni yadirgicaniz yeree canim bira cekiyor dedim ... kocamda sabah tesbih cek Kuran oku, dua et aksam bira içmek istesin bizimki dedi... yani bende senin ne guzell döndugunu dusunuyordum dedi yaaa gule gule evimize geldik... Allahh mutlulugumuzu bozmasin... biz kadinlar yeterki erkeklerimiz bizi dusunsun kucuck seyle bile mutlu olabiliyoruz ya.. kimse kimsenin gonlunu kirmasin degmiyirda.. ne kadar zamanimiz var ne kadar kaldi bazi seyleri telafi etmek icin diye dusunup ona gorede cogu seyi gormemekte fayda var lohusaliktada umarim bunlar kulagimdan ucuppp gitmez

Nereye bas vuruyoz almak icin e devlete mi?? Ayy para gelsin bebeklerden en azindan birinin biseyini ne bilim bezini mendilini alayim.. saoll kuzummm benimm

Günaydın herkese.
Altıbirlik bununla gelmiş geçmiş olsun...
İsim konusu da geçmiş.
Bizim oğluşun adı Ege olacak kısmetse.
Bu yaz ege'den getirdik de bizimkini
Ayyy cok tatlisin bizim cocuklarda iki erkek diye bekliyorduk kuzeyle ege koyacaktik son anda dr bizi sasirtti kiz dedi sonra Egeden vazgecmistik cok guzel
Türkçe oluşu ayri güzel.. Saglikli dogsunlar kuzuslar

Ne yadırgaması hamilelik bu çeker çeker.Malt içeceği al tadı biraya benziyor o kandırır seni

İçme kzumm içme ayyyyy normalde de içmeeee ne o zehir Günah zıkkım o zıkkım ismi bile güzel değil

Ne kadar güzel ne şanslıymışsınız.. Ben 9 cm ile sezeryana girdim malesef ve sonrasında atlatamadım 12 saat doğum sürecini, paikolojik olarak çok yıprandım tedavi gördüm .. Allah evlatlarımızı bağışlasın..

Süt parasini ben cok zor aldim. Aylar gecti uzerinden yatirmadilar. Birde yine hamileyken 5 günlük bir rapor parasini oyle aldim. Cimer Bimer yazmadigin yer kalmadi o benim hakkım neden birakayim ki? Biz cocuk parasiyla mevlidi yapmıştık. Simdi yine oyle dusunuyorum. Ama sut parası 1 kerelik olduğunu bilmiyordum uzuldum simdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…