Merak etme doğsunlar düşünüp moral bozmaya vaktin olmayacak.Olsa bile yüzlerine bakınca eriyip biteceksinEvet minnos annesiofff son haftalarimiza bir elin parmagi kdar kaldi neredeyse... acaip heyecan basti ve korku ve endise ve ve ve ve ne edeceeeuuuzzzz
İnsallahhh kuzumm insallahhh hepimiz iyi olucaz... simdi ben 31. Haftayim ya ama 30+ ya simdi doktor 37 de alicaz dedi ya .. yinede 37+ yimi beklerizzz yoksa 36+ gibi mi planladigi zaman sizce.. ayy o zaman hic bisey kalmadi gibi cok heyecan bastida muzikle kendimi bastiriyorum... iyi de geliyor oneririmCanım çok şükür moralin iyi gibi.İnşallah daha büyük sıkıntın olmaz bir daha da çabucak geçer hamileliğin.Çok sevindim iyi olmana.Erva da İnşallah iyi olacak.Yatıp dinlenme psikolojisini iyi bilirim baştan ben dr hep yattım düşük tehlikesi vardı.Benim hislerim kuvvetlidir ilk okuduğumda içim sıkılmadı İnşallah sorun yaşamayacak o da.
Sen son eksikliklerini halletmeye çalış şu yaranı iyi etmeye bak.Çabucak geçer son zamanlar anlamazsın. Ne zamanır gitmek istediğin yapmak istediğin birşey varsa yap.Sonra bir süre zor vakit bulursun.Ben de dizi seyretmeyi düşünüyorum vakit geçsin diye.Şubat tatili geliyor kızım da uğraştırır birazİnsallahhh kuzumm insallahhh hepimiz iyi olucaz... simdi ben 31. Haftayim ya ama 30+ ya simdi doktor 37 de alicaz dedi ya .. yinede 37+ yimi beklerizzz yoksa 36+ gibi mi planladigi zaman sizce.. ayy o zaman hic bisey kalmadi gibi cok heyecan bastida muzikle kendimi bastiriyorum... iyi de geliyor oneririm☺
HoşgeldinSut parasi neymis? Calisan alabiliyormu? Kim veriyo sutleri yada parasi?
Nereye bas vuruyoz almak icin e devlete mi?? Ayy para gelsin bebeklerden en azindan birinin biseyini ne bilim bezini mendilini alayim.. saoll kuzummm benimmHoşgeldinçok şükür herşey yolunda, canım süt parasını bilmemde çocuk parası alıyoruz bunu devlet çalılan çalışmayan herkese veriyor, ben ilk oğlumda 300 tl almıştım, şimdi iki çocuk parası olacak, sen direk iki çocuk parası alırsın herhalde
Ayyy cok tatlisin bizim cocuklarda iki erkek diye bekliyorduk kuzeyle ege koyacaktikGünaydın herkese.
Altıbirlik bununla gelmiş geçmiş olsun...
İsim konusu da geçmiş.
Bizim oğluşun adı Ege olacak kısmetse.
Bu yaz ege'den getirdik de bizimkini
İnşallah canim. Bana da en son devlette 1370 demistiBoyunu kilosunu yazarsın bende 8 ocağa randevu aldım 1500 ü geçer diye düşünüyorum o zamana en son 1268 demişti
Bakalim bana ne diyecek bugun gecmez bana artikŞubat sonu dedi Şubat 27-28 en fazla 1 Mart dedi
Canım nüfusa gittiğinde başvurmuştı eşim, o zaman eşin sorar, daha sonra ptt ye yatıyor, senden başkasıda çekemiyorNereye bas vuruyoz almak icin e devlete mi?? Ayy para gelsin bebeklerden en azindan birinin biseyini ne bilim bezini mendilini alayim.. saoll kuzummm benimm
Ne yadırgaması hamilelik bu çeker çeker.Malt içeceği al tadı biraya benziyor o kandırır seniKizlar size bise anlatayim da ama yadirgamayin beni lutfenYani ben hamilelik oncesi sigara icen, arada ozel gunlerde bira felan icen bazen esimle sarap icen biriydim.. Esimde dikkat ediyor dun aksam yemegine ciktik bas basa.. normalde o ogun arasinda sigara icen sonra sohbetimize devam ederdik simdi bi sigara olsada icsek dedim.. ayy yok benim canim cekmiyor dedi Allah Allah sanki o degil ben tiryakiyim yanimda dikkat ediyor belliki dedim.. neyse yemek bitti havada cok sogukkk berbat.. sabah hastaneye gelemedi diye gonlumu aldi demekki biraz da o yara buyuyunce oda korktu sanirim neysee... ben bebeklerime bisi olmadiya olmazmis herhalde bu uygulamalarla ya ondan dolayi icim cok rahatladi.. arabada giderkende ahh be bizim kizlarin cani bisey cekince alio yemek lazimmis dedim yoksa bisey oluyormus bebegine orasinda burasinda iz olabiliyormus felan... neyse geliyim belki beni yadirgicaniz yeree canim bira cekiyor dedim ... kocamda sabah tesbih cek Kuran oku, dua et aksam bira içmek istesin bizimki dedi... yani bende senin ne guzell döndugunu dusunuyordum dedi yaaa gule gule evimize geldik... Allahh mutlulugumuzu bozmasin... biz kadinlar yeterki erkeklerimiz bizi dusunsun kucuck seyle bile mutlu olabiliyoruz ya.. kimse kimsenin gonlunu kirmasin degmiyirda.. ne kadar zamanimiz var ne kadar kaldi bazi seyleri telafi etmek icin diye dusunup ona gorede cogu seyi gormemekte fayda var ☺ lohusaliktada umarim bunlar kulagimdan ucuppp gitmez
İçme kzumm içme ayyyyy normalde de içmeeee ne o zehir Günah zıkkım o zıkkım ismi bile güzel değilKizlar size bise anlatayim da ama yadirgamayin beni lutfenYani ben hamilelik oncesi sigara icen, arada ozel gunlerde bira felan icen bazen esimle sarap icen biriydim.. Esimde dikkat ediyor dun aksam yemegine ciktik bas basa.. normalde o ogun arasinda sigara icen sonra sohbetimize devam ederdik simdi bi sigara olsada icsek dedim.. ayy yok benim canim cekmiyor dedi Allah Allah sanki o degil ben tiryakiyim yanimda dikkat ediyor belliki dedim.. neyse yemek bitti havada cok sogukkk berbat.. sabah hastaneye gelemedi diye gonlumu aldi demekki biraz da o yara buyuyunce oda korktu sanirim neysee... ben bebeklerime bisi olmadiya olmazmis herhalde bu uygulamalarla ya ondan dolayi icim cok rahatladi.. arabada giderkende ahh be bizim kizlarin cani bisey cekince alio yemek lazimmis dedim yoksa bisey oluyormus bebegine orasinda burasinda iz olabiliyormus felan... neyse geliyim belki beni yadirgicaniz yeree canim bira cekiyor dedim ... kocamda sabah tesbih cek Kuran oku, dua et aksam bira içmek istesin bizimki dedi... yani bende senin ne guzell döndugunu dusunuyordum dedi yaaa gule gule evimize geldik... Allahh mutlulugumuzu bozmasin... biz kadinlar yeterki erkeklerimiz bizi dusunsun kucuck seyle bile mutlu olabiliyoruz ya.. kimse kimsenin gonlunu kirmasin degmiyirda.. ne kadar zamanimiz var ne kadar kaldi bazi seyleri telafi etmek icin diye dusunup ona gorede cogu seyi gormemekte fayda var ☺ lohusaliktada umarim bunlar kulagimdan ucuppp gitmez
MuhhhhtesemmmmmCanım nüfusa gittiğinde başvurmuştı eşim, o zaman eşin sorar, daha sonra ptt ye yatıyor, senden başkasıda çekemiyor
Bizimde liste kabarik Uras'da var listemizdeOff büyük dert bizim için.
Mete, Meriç, Uras, Dora seçenekleri uzuyor. Sanırım yine ameliyathanede karar vericem
Ay canim bende merak ettim epey yazamadimMuhhhhtesemmmmmbir gram alir iki cocugumsa iki gram alir kenarlarina koyarim onlar icin ..
Ne kadar güzel ne şanslıymışsınız.. Ben 9 cm ile sezeryana girdim malesef ve sonrasında atlatamadım 12 saat doğum sürecini, paikolojik olarak çok yıprandım tedavi gördüm .. Allah evlatlarımızı bağışlasın..Geçmiş olsun.Yanlış anlamayın nacizhane benim düşüncemdir bu..özelde eğer fazlasıyla güvendiğiniz bir doktorunuz yoksa eğer gerçekten sezeryana almak için uğraşıyorlar.Fakat devlet hastanesi ise tam tersi normal yaptırmak için uğraş veriyorlar.ben ilk çoçuğumu 2017 de doğurdum.henüz deneyimsiz olmam yanımdaki hasta dolayısıyla beni etkiledi.iki kişilik oda idi.yanımdaki bayan sancı çekerken yalvarıyordu sezeryana alın diye ama 4cm açıklıkla seni sezeryana almam diyen doktor vardı karşısında ☺ 40+5 de hastaneye yatışımı yaptılar, asla ne sancı nede açılmam vardı.ilaçla kasılmayı sağladılar.41 haftaya kadar bekliyorlar ben öyle biliyorum hatta benim daha 2-3 günüm olduğunu ama haftasonuna denk geleceği için acilden uğraşma şimdi yatış yapalım diyen iyi bir doktorla karşılaştım sağolsunDemem o ki çook aşırı güvendiğim kendi özel doktorumdan son anda vazgeçip devleti tercih ettim.Düşünüyorumda ona çok güvendiğim halde belki o bile beni sezeryana alabilirdi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?