2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
İçme kzumm içme ayyyyy normalde de içmeeee ne o zehir Günah zıkkım o zıkkım ismi bile güzel değil
Ayy yoook icmem zatenn ben canimiz onu bunu cekiyir diye konusuyoruz ya herkesin cani olabilcek bisi ceker benimki amansiz bisey cekti yani ondan o zaman cekti zaten suanda geldi gecti.. ben hic biseyi ya olmazsa napicam demem yiyemezsem naparim demem, olmazsa yapcak bisey yok derim ozellikle bogaz konusunda... bir ara ilaclardan fenaydim ama ilac kullaniyordum o zaman.. nese optumm

Benimde suni alirken bebegim kaka yapıp kalp atışları düştü bende biraz doktorumu suçladım. Benimkide illa normal diye tutturdu

Durun hatırladım birde kilo olayı vardı ilk oğlumda 18 kilo aldım ve kıs sürede 25 kilo verdim, tatlı ve hamur işinden uzak durdum, ve oğlumu kucağıma aldım lesli yaptım oda çok eğlendi bu doğumdan sonra hedefim 30 kilo vermek, 73 kiloyum 80 bulur herhalde doğuma kadar , iki oğlumuda kucağıma alırsam 30 kiloyu daha çabuk verrim

Evvettt kiz aklinla bin yasa mevlid parasi cok iyi fikir buda

Ayyy cok tatlisin bizim cocuklarda iki erkek diye bekliyorduk kuzeyle ege koyacaktik son anda dr bizi sasirtti kiz dedi sonra Egeden vazgecmistik cok guzel
Türkçe oluşu ayri güzel.. Saglikli dogsunlar kuzuslar

Teşekkür ederiz
Bu arada canın çok çekiyorsa migrosta alkolsüz bira satılıyor. Tadı benziyor biraz içinde alkol olmadığı için sıkıntı olmaz diye düşünüyorum ben... Nefsin körelir en azından...

Kizz Allah razi olsun yokk icemem zararli seyler icememm.. faydali bisi degil diye hemen canimin cekmesi gecti... ya oldum tulumba gibi midemde kucucuk yer kaliyor doyamiyorum zaten.. sirtlarim kaburgalarim totom heryerim agriyor.. mideme gidecekce et sut ayran balik gitsin diye cabalarken... onu icersem vicdanim rahat etmez ama istee can amansiz seylerde cekebiliyor

Dogum sonrasinin fragmanını yasiyorum resmen. Kesintisiz 4 saat uyusam basks biseu istemiyorum :'(((((
Dun gece kizim 12.30 gibi uyudu. Bende alarm kurdum 2.30 cunku uyumadan yarim bardak su icti, kaynanamdayiz ya koltuga kacirir diye korktum. O iki saat hic uyumadim alarm calcak diye. En sonunda 2den sonra tuvalete goturdum geldim. O ara 1.5 2 saat uyumuşum sonra basladi mikir mikir mikirdamaya. Pispislayinca uyuyo yerime yatiyorum daha 5 dk gecmiyo yine ayni. Yemin ederim 10 kere yataktan kalktim. Her seferinde karnima agrilar girdi. En son 5ten 6 ya dogru zar zor uyumuşum eşimin alarm8 caldi. Kizin gazi varmis. Bir kez daha wc goturdum yine rahatlamadi. Biraz masaj yapinca rahatladi gaz atip. Sonra esimin yerine gectim orda uyudum. Bu arada benim hanimcik benim yerimde uyudugu icin ben carsafsiz kirlentle falan uyudum o uykuyuda. Sabah donemiyodum. Her dönüşte karnimin içinde yara varmis gibi acidi. 9 da da uyandi mama mama diye simdi uzaniyorum doyurdumda

Gecmis yazilari okuyamadim ama bu yazdigina denk geldim. Hangi sehirdesin acaba eger istanbuldaysan Kadıköy'de Siyami Ersek hastanesine carsamba gunleri ogleden sonra randevusuz gidebilirsin fetal eko icin.
Sağol cnm verdiğin bilgi için.
Oraya yakın sayılırım, bugün perinatologla birlikte bakacaklar zaten. Hayırlisi Allahtan.

Günaydın canım. İyisin çok şükür Dikkat et kendine. Doktorun dediklerine de özen göster ki çabucak iyileşsin sırtın inşallah Yalnız ben bu sefer de calliope yi merak ediyorum. O da Türkiye ye geldiğinden beri yazmıyor mu ben mi görmedim bilmiyorum ama inşallah o da çok iyidir

Biraz daha yazmasan polisi arayacakmışızçok geçmiş olsun. Canım benim. İnşallah bu çektiğimiz sıkıntılar nazar boncuklarımız olur. Hayırlı sağlıklı evlatlar kavuşuruz. Gece uykusu ne unuttuk valla.

Bu arada kargo gecikmelerinden ben de nasibimi aldım. Trendyol’da kuponum vardı e bebek butiğinden bu fisher price takımı aldım 5 aralıkta daha geçen gün geldi. Hepsiburadadan aldığımız yine e bebekten gelecek olan süt pompası ise hala gelmedi, 20 günden fazla olmuştur. E bebek iyi hoş da ptt kargo kullanmasa keşke

Eklentiler

• BC715046-45C6-4469-952F-44FA4F849BCB.webp
    21,1 KB · Görüntüleme: 35
Ah bu ağrılar... Kendimi babaannem gibi hissediyorum bazen.uzun süre yatamıyorum. Yatınca kalkmak zorlaştı. Bacaklarım kaburgalarım midem sırtım benimde çok zorluyor. Bir de benim karnım acayip büyüdü. Doktorum bile geçen gün diyor ki yaa hiç mi yer yokmuş içinde. Komple dışarda büyümüş karnın

Hadi senin küçük çocuğun var o sebepten uyuyamamışsın. Bana ne oluyor acaba. Kızım 9 yaşında benimle hiç işi yok artık. Ama ben gece 3lere kadar geziniyorum evin içinde. Sabah 8 de okul için kalkıyoruz. Sonra gün içinde çok uykum geliyor haliyle... Sersem gibi oluyorum bazen..

İnşallah dediğin gibi olur cnm, hepiniz iyiki varsınız.
Ben seker yuklemesi yaptırmadım ama şekerim yüksek çıkıyor o yüzden de biraz dikkat ediyorum.
Süt ürünlerine biraz ağırlık vercem kemikleri guclessin diğer sayxiklarini yiyorum.

Aynen canım bende aynı şekilde girmiyor bu aralar calliope nerelerde sin kuzucummm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…