- 17 Şubat 2019
- 3.967
- 7.208
- 78
- 37
Ayy yoook icmem zatenn ben canimiz onu bunu cekiyir diye konusuyoruz yaİçme kzumm içme ayyyyy normalde de içmeeee ne o zehir Günah zıkkım o zıkkım ismi bile güzel değil
Benimde suni alirken bebegim kaka yapıp kalp atışları düştü bende biraz doktorumu suçladım. Benimkide illa normal diye tutturduNe kadar güzel ne şanslıymışsınız.. Ben 9 cm ile sezeryana girdim malesef ve sonrasında atlatamadım 12 saat doğum sürecini, paikolojik olarak çok yıprandım tedavi gördüm .. Allah evlatlarımızı bağışlasın..
Evvettt kiz aklinla bin yasa mevlid parasi cok iyi fikir budaSüt parasini ben cok zor aldim. Aylar gecti uzerinden yatirmadilar. Birde yine hamileyken 5 günlük bir rapor parasini oyle aldim. Cimer Bimer yazmadigin yer kalmadio benim hakkım neden birakayim ki? Biz cocuk parasiyla mevlidi yapmıştık. Simdi yine oyle dusunuyorum. Ama sut parası 1 kerelik olduğunu bilmiyordum uzuldum simdi
Ayyy cok tatlisin bizim cocuklarda iki erkek diye bekliyorduk kuzeyle ege koyacaktikson anda dr bizi sasirtti kiz dedi ☺ sonra Egeden vazgecmistik cok guzel
Türkçe oluşu ayri güzel.. Saglikli dogsunlar kuzuslar
Abdestsiz tesbih cekilebilir canim sorun olmaz. Uzerine ince örtü alabilirsin hem hava almaya devan ederAmine Busra sirtim acik krem akmasin yara uzeri acik kalacak diye.. boyle tesbih cekilirmi? Senin bi fikrin varmi?
Kizz Allah razi olsun yokk icemem zararli seyler icememm.. faydali bisi degil diye hemen canimin cekmesi gecti... ya oldum tulumba gibi midemde kucucuk yer kaliyor doyamiyorum zaten.. sirtlarim kaburgalarim totom heryerim agriyor.. mideme gidecekce et sut ayran balik gitsin diye cabalarken... onu icersem vicdanim rahat etmez ama istee can amansiz seylerde cekebiliyorTeşekkür ederiz
Bu arada canın çok çekiyorsa migrosta alkolsüz bira satılıyor. Tadı benziyor biraz içinde alkol olmadığı için sıkıntı olmaz diye düşünüyorum ben... Nefsin körelir en azından...
Annem dedi ama yinede herkese soruyorum... saolasinnAbdestsiz tesbih cekilebilir canim sorun olmaz. Uzerine ince örtü alabilirsin hem hava almaya devan eder
Sağol cnm verdiğin bilgi için.Gecmis yazilari okuyamadim ama bu yazdigina denk geldim. Hangi sehirdesin acaba eger istanbuldaysan Kadıköy'de Siyami Ersek hastanesine carsamba gunleri ogleden sonra randevusuz gidebilirsin fetal eko icin.
İnşallah guzel haberlerle doneceksin canimSağol cnm verdiğin bilgi için.
Oraya yakın sayılırım, bugün perinatologla birlikte bakacaklar zaten. Hayırlisi Allahtan.
Günaydın canım. İyisin çok şükürKizlar hepinize tek tek tesekkurler.. soğuk dağlamayla dr bey yakti en az 4-5seans daha yapilmasi yoksa ordaki damarlarin git gide genisleyip sirtima yayilmasi soz konusuymuş.. git gide alan artiyordu.. travmaya bagli bude sol kurek kemigimin orasi ... dr bey esimden siddet goruyorum diyecektimYazin bi rapor elimde dursun ya dr a gitmek en iyisiydi simdi krem suruyorum ve yari ciplak dolasiom.. solumada yatamiom sirt usttude sag yanimdada cok fena cocuklar batiyolar artik... otursam yaslanamiom.. bide dun Kuran okuyamadim cok uzgunum tesbihleri cekiyorum, kremle abdest sayilirmi? @kenvotir
3 kilo cocuk bizi bu hale sokacagini bilsem inanmazdimya kaslara zorluk tabi hareketsiz vucutta kalmamali.. kizlar hepiniziiii cok seviyorumm gunaydin hepimize..
Biraz daha yazmasan polisi arayacakmışızKizlar hepinize tek tek tesekkurler.. soğuk dağlamayla dr bey yakti en az 4-5seans daha yapilmasi yoksa ordaki damarlarin git gide genisleyip sirtima yayilmasi soz konusuymuş.. git gide alan artiyordu.. travmaya bagli bude sol kurek kemigimin orasi ... dr bey esimden siddet goruyorum diyecektim ☺ Yazin bi rapor elimde dursunya dr a gitmek en iyisiydi simdi krem suruyorum ve yari ciplak dolasiom.. solumada yatamiom sirt usttude sag yanimdada cok fena cocuklar batiyolar artik... otursam yaslanamiom.. bide dun Kuran okuyamadim cok uzgunum tesbihleri cekiyorum, kremle abdest sayilirmi? @kenvotir
3 kilo cocuk bizi bu hale sokacagini bilsem inanmazdimya kaslara zorluk tabi hareketsiz vucutta kalmamali.. kizlar hepiniziiii cok seviyorumm gunaydin hepimize..
Ah bu ağrılar... Kendimi babaannem gibi hissediyorum bazen.uzun süre yatamıyorum. Yatınca kalkmak zorlaştı. Bacaklarım kaburgalarım midem sırtım benimde çok zorluyor. Bir de benim karnım acayip büyüdü. Doktorum bile geçen gün diyor ki yaa hiç mi yer yokmuş içinde. Komple dışarda büyümüş karnınKizz Allah razi olsun yokk icemem zararli seyler icememm.. faydali bisi degil diye hemen canimin cekmesi gecti... ya oldum tulumba gibi midemde kucucuk yer kaliyor doyamiyorum zaten.. sirtlarim kaburgalarim totom heryerim agriyor.. mideme gidecekce et sut ayran balik gitsin diye cabalarken... onu icersem vicdanim rahat etmez ama istee can amansiz seylerde cekebiliyor
Dogum sonrasinin fragmanını yasiyorum resmen. Kesintisiz 4 saat uyusam basks biseu istemiyorum :'(((((
Dun gece kizim 12.30 gibi uyudu. Bende alarm kurdum 2.30 cunku uyumadan yarim bardak su icti, kaynanamdayiz ya koltuga kacirir diye korktum. O iki saat hic uyumadim alarm calcak diye. En sonunda 2den sonra tuvalete goturdum geldim. O ara 1.5 2 saat uyumuşum sonra basladi mikir mikir mikirdamaya. Pispislayinca uyuyo yerime yatiyorum daha 5 dk gecmiyo yine ayni. Yemin ederim 10 kere yataktan kalktim. Her seferinde karnima agrilar girdi. En son 5ten 6 ya dogru zar zor uyumuşum eşimin alarm8 caldi. Kizin gazi varmis. Bir kez daha wc goturdum yine rahatlamadi. Biraz masaj yapinca rahatladi gaz atip. Sonra esimin yerine gectim orda uyudum. Bu arada benim hanimcik benim yerimde uyudugu icin ben carsafsiz kirlentle falan uyudum o uykuyuda. Sabah donemiyodum. Her dönüşte karnimin içinde yara varmis gibi acidi. 9 da da uyandi mama mama diyesimdi uzaniyorum doyurdumda
İnşallah dediğin gibi olur cnm, hepiniz iyiki varsınız.dogurmadim gerisi muhim degil ... daha uc canli devam... ama nasil duracagimida sasirdim...
Eva kuzum yazini okudum cok yazilmis belki 40 sayfa okuyamadim.. ama seninki direkt gozume carpti.. ya kuzum bebekler iki hafta degil 4 haftada beklerler sen bacaklarinin altina belden destek verip yukari pozisyonda durmalisin... tipki bu embiyolari dr rahime yerlestikten sonra sedyesi var ya onu bi kaldirdi kalca havada bas asagida hafif.. rahime olan baskiyi azaltmak icin.. bide doktorun yapacagi herseyi yapicaktir bide bu dedigimi demesine gerek yok ama sen uygula...
Sulu sivi sebzeli etli beslen... kalsiyum agirlikli ve salata( yesil yaprakli ) bol bol ye bebekten cok sana kan olsunki onlarda beslensin... kabiz olmamaya calismak en guzeli
sutun yogurdunu ayranini kefirini gunde 2-3 bardak ve 2-3 kaseye cikar.. fistigimm dogurmicazzz aslaniz kaplanizz
Sende seker yoktu diye biliom kecibiynyzu ve portakal, mandalina ye ac karnina... kan yapsinnn kuzummbunlari el ele atlatacagizz ..
Sizi çok iyi anlıyorum İnan’ın.Amin aminNe kadar güzel ne şanslıymışsınız.. Ben 9 cm ile sezeryana girdim malesef ve sonrasında atlatamadım 12 saat doğum sürecini, paikolojik olarak çok yıprandım tedavi gördüm .. Allah evlatlarımızı bağışlasın..
Aynen canım bende aynı şekilde girmiyor bu aralarGünaydın canım. İyisin çok şükürDikkat et kendine. Doktorun dediklerine de özen göster ki çabucak iyileşsin sırtın inşallah Yalnız ben bu sefer de calliope yi merak ediyorum. O da Türkiye ye geldiğinden beri yazmıyor mu ben mi görmedim bilmiyorum ama inşallah o da çok iyidir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?