2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Günaydın kızlar. Bişey sorcam. Şimdi daha öncesinde bilenler bilir ameliyat olmuştum o nedenle de raporlu olduğum için çalışmadım. Rapor tarihim 30 aralığa kadar fakat çalışacak halim yok afedersiniz hala tuvalete zor gidiyorum. Şimdi doğum izniyle alakalı bilenler yazarsa çok sevinirim. Pazartesi günü 31+5oluyorum sanırım izne çıkabiliyor muyum?

Annelik çok özel kuzum, karnımızdaki miniklerin iyi olduğunu bilmek bize her şeyi yaptırtıyo inan, hepsi geçecek inşallah sen hiç üzülme iz de kalırsa kalsın sen ne olursan ol dünyanın en güzel annesi olacaksın evlatların için Erva ya ben de üzüldüm ama dediğin gibi hiç bişey olmayacak Allah’ın izniyle evlatlarını sağlıkla alacak kucağına, erken doğum riski insanın yüreğini hoplatıyor zaten bir de böyle olunca ekstra oluyor ama moral bozmayacağızz evlatlarımıza sağlıkla kavuşmak için bol bol dua ve güzel düşünceler ile geçireceğiz günümüzü

Hepimizi cok merak etturdin canim cok sukurki yapmışlar hemen müdahaleyi ins kisa,suerede kalanlarida biter..
Erva da sendde cok dikkatli olun krtik haftalarin bitmesine az kaldi bebislrr biraz daha büyüsünler sabirsizlaniyorlar sizi gormek icin dogduktan sonra bolca zman iniz olucakk özlem gidrmeye

Ebebek sitesi kafayi yemis zaten siparislerde eksik vardi aradim konustum onlarda 11 adet gorunuyor bende 7 adet. Bakalim bize ne zaman gelcek. Hoş zaten evde değilim ne kadar geç o kadar iyi

Bildigim kadariyla 32+0 dan sonra izne ayrilabiliyorsun canim. Ama doktorunla konuş yine de

Yaaaa ben de ikiz annesi olmak istiyorum ben şuan heyecandan uyuyamıyorum nasıl bir şey olcak bu kız diye ikiz olsa senden beter olabilirdim kız nasıl yaptın ikizi aşılama mı doğal mı 2.çocukta aklımda olsun

merhaba arkadaşlar, 26. haftadayım. sizin de yalancı kasılmalarınız başladı mı? üçüncü gebeliğim o yüzden sanırım bu kez fazla oluyor bende
Binkac kere yasadim cnm
Sevindim.cnm ne guzel :)

Bi düdük gibi hamile ben mi varım 6 kilo aldım sadece 58dim 64 üm şu an ve bebek kilo alsın diye yiyorum da aslında
O duduklerin basi benim 4 kilo :)
Kizlar bi sey sorcam. Ihtimal dahilinde olan konulara yoneldim.
Mesela sezeryan oldum diyelim, sutum hemen gelmedi. Mama alcaz tmm ama o tam dogduktan sonra ne verilebilir bebege, sekeri dusmesin die ? Bilgisi olan var mi ?
Mamadan baska birsey verilmiyor cnm :)

Canım e bebekten alışveriş yapıyorsanız kendi sitesinden alın ben çanta aldım ertesi gün geldi. Trendyolda ptt ile anlaşmalı kendi sitesinde ups ile geliyor.

Kizlar bi sey sorcam. Ihtimal dahilinde olan konulara yoneldim.
Mesela sezeryan oldum diyelim, sutum hemen gelmedi. Mama alcaz tmm ama o tam dogduktan sonra ne verilebilir bebege, sekeri dusmesin die ? Bilgisi olan var mi ?
Mama verildi bizde hastanede süt gelmeyince canım doyunca zaten sekeride düşmedi

Bizimde liste kabarik Uras'da var listemizde
Kızıma beş ay erkek demişlerdi ben de Uras istiyordum.Sonra kız çıkınca değiştirdik adını.Şimdi de kızım için düşündüğüm ismi oğluma vermek istemiyorum.Biz de kararsızız.Kemali düşünüyoruz da yanına ad bulamadık.İsimlerin manevi gücüne inanrım Kemal hem anlam hem numeroloji olarak çok güzel bir isim.

aynen cnm babamin vefatindan 2 ay sonra öğrendik bebegi

Zor canım ya derler ya çocukların arası yaş olarak fazla olmasın daha rahat büyürler diye.Benim kız 8 yaşında çok şükür çoğu şeyi kendi yapabiliyor halimden anlıyor az çok.Yaşı küçük olsaydı zor olurdu mutlaka.Allah kolaylık versin ne diyim.Sabah okul hazırlanmamız var bir onu giymem bunu giymem derdi bir de neredeyse hergün arkadaş çağırıyor eve bunlar hariç pek sıkıntım kalmadı çok şükür.Ama şimdiden kıskanıyor çok kardeşini belli etmemeye çalışsa da.Bizi de o zorlayacak herhalde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…