Doruk olacak Allah nasip ederseErkek analari bi bakın heleoğluşlarınıza ne isim koyucaksiniz
Allah hayırlısı ile kucağımıza versinErkek analari bi bakın heleoğluşlarınıza ne isim koyucaksiniz
Annelik çok özel kuzum, karnımızdaki miniklerin iyi olduğunu bilmek bize her şeyi yaptırtıyo inan, hepsi geçecek inşallah sen hiç üzülme iz de kalırsa kalsın sen ne olursan ol dünyanın en güzel annesi olacaksın evlatların içinCoktatlisin yainsallah .. ya sirtimi jilcal damarlar ag gibi sariyordu ve disariya dogru cijup yumru olusturmaya basladi esim orayi sivilce sanip siktigindan beri neyse bebeklerim iyi olsun bu gecici bisey
Umarim iz kalmaz.. eskiden olsa aklimi kaybetmistim nasil olucak diye ama annelik herseyden ustun gerseyden agir basio.. umrumda olan tek sey evlatlarim, evlatlarimuz...
aklim Ervaya takildi... kizcagiz hep uzaniyor zaten ama simdi tedirgin uzanmasina canim sikildi , eminimde hicbisey olmayacak
Coktatlisin yainsallah .. ya sirtimi jilcal damarlar ag gibi sariyordu ve disariya dogru cijup yumru olusturmaya basladi esim orayi sivilce sanip siktigindan beri neyse bebeklerim iyi olsun bu gecici bisey
Umarim iz kalmaz.. eskiden olsa aklimi kaybetmistim nasil olucak diye ama annelik herseyden ustun gerseyden agir basio.. umrumda olan tek sey evlatlarim, evlatlarimuz...
aklim Ervaya takildi... kizcagiz hep uzaniyor zaten ama simdi tedirgin uzanmasina canim sikildi , eminimde hicbisey olmayacak
Ebebek sitesi kafayi yemis zaten siparislerde eksik vardi aradim konustum onlarda 11 adet gorunuyor bende 7 adet. Bakalim bize ne zaman gelcek. Hoş zaten evde değilim ne kadar geç o kadar iyiBu arada kargo gecikmelerinden ben de nasibimi aldım. Trendyol’da kuponum vardı e bebek butiğinden bu fisher price takımı aldım 5 aralıkta daha geçen gün geldi. Hepsiburadadan aldığımız yine e bebekten gelecek olan süt pompası ise hala gelmedi, 20 günden fazla olmuştur. E bebek iyi hoş da ptt kargo kullanmasa keşke
Kardeşimin adı enesAllah hayırlısı ile kucağımıza versin
ENES düşünüyoruz bakalım...
Bildigim kadariyla 32+0 dan sonra izne ayrilabiliyorsun canim. Ama doktorunla konuş yine deGünaydın kızlar. Bişey sorcam. Şimdi daha öncesinde bilenler bilir ameliyat olmuştum o nedenle de raporlu olduğum için çalışmadım. Rapor tarihim 30 aralığa kadar fakat çalışacak halim yok afedersiniz hala tuvalete zor gidiyorum. Şimdi doğum izniyle alakalı bilenler yazarsa çok sevinirim. Pazartesi günü 31+5oluyorum sanırım izne çıkabiliyor muyum?
Yaaaa ben de ikiz annesi olmak istiyorumİnsallahhh kuzumm insallahhh hepimiz iyi olucaz... simdi ben 31. Haftayim ya ama 30+ ya simdi doktor 37 de alicaz dedi ya .. yinede 37+ yimi beklerizzz yoksa 36+ gibi mi planladigi zaman sizce.. ayy o zaman hic bisey kalmadi gibi cok heyecan bastida muzikle kendimi bastiriyorum... iyi de geliyor oneririm☺
Binkac kere yasadim cnmmerhaba arkadaşlar, 26. haftadayım. sizin de yalancı kasılmalarınız başladı mı? üçüncü gebeliğim o yüzden sanırım bu kez fazla oluyor bende
Sevindim.cnm ne guzel :)Kızlarr slm bugün kontrol vardı vee plasenta yer değiştirmiş çok mutlu oldum Rabbime şükürler olsun kilomu gelişimimiz iyi artık 14günde bir gel dedi nst ye bağlıycaktı sancım yok diyince bidahaki sefere dedi artık yaklaşıyor Allah hepimize kolay doğumlar nasip etsin
O duduklerin basi benim 4 kilo :)Bi düdük gibi hamile ben mi varım 6 kilo aldım sadece 58dim 64 üm şu an ve bebek kilo alsın diye yiyorum da aslında
Mamadan baska birsey verilmiyor cnm :)Kizlar bi sey sorcam. Ihtimal dahilinde olan konulara yoneldim.
Mesela sezeryan oldum diyelim, sutum hemen gelmedi. Mama alcaz tmm ama o tam dogduktan sonra ne verilebilir bebege, sekeri dusmesin die ? Bilgisi olan var mi ?
Canım e bebekten alışveriş yapıyorsanız kendi sitesinden alın ben çanta aldım ertesi gün geldi. Trendyolda ptt ile anlaşmalı kendi sitesinde ups ile geliyor.Bu arada kargo gecikmelerinden ben de nasibimi aldım. Trendyol’da kuponum vardı e bebek butiğinden bu fisher price takımı aldım 5 aralıkta daha geçen gün geldi. Hepsiburadadan aldığımız yine e bebekten gelecek olan süt pompası ise hala gelmedi, 20 günden fazla olmuştur. E bebek iyi hoş da ptt kargo kullanmasa keşke
Ciddi misiiiinnnCanım e bebekten alışveriş yapıyorsanız kendi sitesinden alın ben çanta aldım ertesi gün geldi. Trendyolda ptt ile anlaşmalı kendi sitesinde ups ile geliyor.
Mama verildi bizde hastanede süt gelmeyince canım doyunca zaten sekeride düşmediKizlar bi sey sorcam. Ihtimal dahilinde olan konulara yoneldim.
Mesela sezeryan oldum diyelim, sutum hemen gelmedi. Mama alcaz tmm ama o tam dogduktan sonra ne verilebilir bebege, sekeri dusmesin die ? Bilgisi olan var mi ?
Kızıma beş ay erkek demişlerdi ben de Uras istiyordum.Sonra kız çıkınca değiştirdik adını.Şimdi de kızım için düşündüğüm ismi oğluma vermek istemiyorum.Biz de kararsızız.Kemali düşünüyoruz da yanına ad bulamadık.İsimlerin manevi gücüne inanrım Kemal hem anlam hem numeroloji olarak çok güzel bir isim.Bizimde liste kabarik Uras'da var listemizde
Ne demek kuzumCiddi misiiiinnnay bunu öğrendiğim çok iyi oldu. Teşekkürler ❤
aynen cnm babamin vefatindan 2 ay sonra öğrendik bebegiAllahimm guc kuvvet versib size geridekilere... Sen cok buyuk yureklisin... Allah dayanma gucu versin.. ve Allah oyle yuce ki herkese veriyor sabrini ve herkese dagina gore kar veriyor bazende cok veriyor siniyor... olabildigince bebegine aile e odaklan.. simdi annesi onun sana esinin sana annneninde sana ihtiyaci var bu bebekte bir moral kaynagi gibi olucak hepinize ohhh ohhh
Zor canım ya derler ya çocukların arası yaş olarak fazla olmasın daha rahat büyürler diye.Benim kız 8 yaşında çok şükür çoğu şeyi kendi yapabiliyor halimden anlıyor az çok.Yaşı küçük olsaydı zor olurdu mutlaka.Allah kolaylık versin ne diyim.Sabah okul hazırlanmamız var bir onu giymem bunu giymem derdi bir de neredeyse hergün arkadaş çağırıyor eve bunlar hariç pek sıkıntım kalmadı çok şükür.Ama şimdiden kıskanıyor çok kardeşini belli etmemeye çalışsa da.Bizi de o zorlayacak herhalde.Dogum sonrasinin fragmanını yasiyorum resmen. Kesintisiz 4 saat uyusam basks biseu istemiyorum :'(((((
Dun gece kizim 12.30 gibi uyudu. Bende alarm kurdum 2.30 cunku uyumadan yarim bardak su icti, kaynanamdayiz ya koltuga kacirir diye korktum. O iki saat hic uyumadim alarm calcak diye. En sonunda 2den sonra tuvalete goturdum geldim. O ara 1.5 2 saat uyumuşum sonra basladi mikir mikir mikirdamaya. Pispislayinca uyuyo yerime yatiyorum daha 5 dk gecmiyo yine ayni. Yemin ederim 10 kere yataktan kalktim. Her seferinde karnima agrilar girdi. En son 5ten 6 ya dogru zar zor uyumuşum eşimin alarm8 caldi. Kizin gazi varmis. Bir kez daha wc goturdum yine rahatlamadi. Biraz masaj yapinca rahatladi gaz atip. Sonra esimin yerine gectim orda uyudum. Bu arada benim hanimcik benim yerimde uyudugu icin ben carsafsiz kirlentle falan uyudum o uykuyuda. Sabah donemiyodum. Her dönüşte karnimin içinde yara varmis gibi acidi. 9 da da uyandi mama mama diyesimdi uzaniyorum doyurdumda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?