2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
sen nasıl oldun ne dediler sana hastanede sırtındaki icin

tam 32+0 da çalışamaz raporu alabilirsin cnm

Kızlar ben emzirme ile ilgili fazla bir ürün almak istemiyorum.Kızım emmedi bu da emmezse boşuna almış olucam.Şimdilik emzirme atleti göğüs pedi kremi gibi şeyler hariç pek birşey almıcam.Emzirme pompasını duruma göre almayı düşünüyorum.Kızımda da fazla birşey almamıştım bir arkadaşım beni uyarmıştı haklı da çıktı.

Hem mide koruyucu hap hem de mide ilacı kullanıyorum. Şurup formunda. Reflüye bağlı öksürük var bende

Benim de midem normalde de sorunlu.Ağrı kesici kabul etmez mesela direk çıkarırımİlaçsız yaşamaya alıştım bu hayatta.Leblebi,elma ve soda mide yanmama iyi geliyor.En azından dayanılacak seviyede oluyor yanmalarım.

Hegehehe fistikimm off icin icine sigmiyor dana etmek istiyorum muzik caliyor az bebeklerimle oynadim uzandim her zamanki gibi...
Ohhh sefan olsun, yakindaa bebislerin karsinda, kucagindaa dans edeceksinnn biraz daha sabir kuzum

Bunda alabilirsin canım unutma başvur doğumdan sonra
Evet bunda basvurucam kimi duysam almislar, birde su an calisan gorunuyorum sanirim onun farkli bir proseduru varmis
Oooo doguralim neler neler yapariz simdi birsey yapamiyoruz el mahkum ayy gercekten hemen spor falan biseye baslayip fit olmak gerek kocaciklarada bayram gelsin bize yasak yok ama korku yasagi var 2 ay olacak yatakta sarilmaya korkuyoruz

Kuzum ne yadirgamasi, insanin gonlu guzel olsun yeter, boyle seylerle birbirimizi yargilayacaksak o zaman iyi bir inanan olamayiz ki..
Hem bira malt guzel sut yapar

İki tane kızım olacak ama bu bebekte hep erkek ismi buluyodum
Emre,emir, yağız, yiğit,mert,efe
Ama favorim Kerem di
Favorin, kocamin adi

Canim e bebek ups kullaniyor hayaksii ninde dedigi gibi ben kendi sitesinden su black friday cilginliginda reflu yatagi aldim hemen geldi

Ben bunda yadırganacak hiç bir şey göremedim çok tatlı çok minnoş bir muhabbet maşallah ben de hamile kalmadan önce alkol sigara kullanıyordum bebek beni adam etti diyorum hep

Benim de kızım 8 yaşında kıskanmalar başladı mı kardeşini?

Geçmiş olsun canım ya Allah beterinden saklasın. İyi insanlara denk gelmişsin. Ben bir kere kaza yaptım karşımdaki kadın çirkef çıktı. Olayı hatırlamak bile istemiyorum sinirlerim bozuluyor.
Teşekkür ederim canım. Ya evet karşındakinin tavrı çok önemli. Allah çözülmeyecek dert vermesin. İnsanlar olgun ve anlayışlı oldukça her sorun çözülür
Endişelerden sıyrılmaya çalış, mümkünse destek al profesyonel birinden. Çok geçmiş olsun canım
Ahahah ya seninki daha iyiymiş. Geçmiş olsun bu arada :)
Daphnesw

Canım sanada cok geçmiş olsun dikkat et bebisine de kendine de Allah beterinden saklasin
Amin canım cümlemizi

A Altibirlik61 valla canım benim de geçen gün istedi eşimi kandırıp yarım şişe içtim. Tamam sağlıkli bir şey olmayabilir ama daha saflıksın neler yapıyoruz neler. Bir kereden bir şey olmaz diye düşündüm. Neticede alkolik değiliz sürekli tekrarlanmıyor

Sağol cnm verdiğin bilgi için.
Oraya yakın sayılırım, bugün perinatologla birlikte bakacaklar zaten. Hayırlisi Allahtan.
Baska bir doktor da gorsun derlerse aklinda bulunsun cocuk kardiyoloji bolumunde kardiyaloglar inceliyor. Ama sadece carsamba ogleden sonralari. Benim bebegimde de kalpte sıvı var takip edilmesi lazim demisti perinatolog. O zaman gittim siyami ersege kardiyolojiye onlarda ayni seyi soyledi. Sonra 3 hafta sonra baska bur perinatolog 2mm'e dusmus o kadar da olmasi lazim dedi. Ocagin 6sinda tekrar perinatologa gidip kontrol olucam. Allah herkesin bebegine saglik sihhat versin. Dua et.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…