sagol cnmAllah rahtmet eylesin canim
sen nasıl oldun ne dediler sana hastanede sırtındaki icinAllahimm guc kuvvet versib size geridekilere... Sen cok buyuk yureklisin... Allah dayanma gucu versin.. ve Allah oyle yuce ki herkese veriyor sabrini ve herkese dagina gore kar veriyor bazende cok veriyor siniyor... olabildigince bebegine aile e odaklan.. simdi annesi onun sana esinin sana annneninde sana ihtiyaci var bu bebekte bir moral kaynagi gibi olucak hepinize ohhh ohhh
İnşallah güzel haberlerini alırız.Sağol cnm verdiğin bilgi için.
Oraya yakın sayılırım, bugün perinatologla birlikte bakacaklar zaten. Hayırlisi Allahtan.
tam 32+0 da çalışamaz raporu alabilirsin cnmGünaydın kızlar. Bişey sorcam. Şimdi daha öncesinde bilenler bilir ameliyat olmuştum o nedenle de raporlu olduğum için çalışmadım. Rapor tarihim 30 aralığa kadar fakat çalışacak halim yok afedersiniz hala tuvalete zor gidiyorum. Şimdi doğum izniyle alakalı bilenler yazarsa çok sevinirim. Pazartesi günü 31+5oluyorum sanırım izne çıkabiliyor muyum?
Hem mide koruyucu hap hem de mide ilacı kullanıyorum. Şurup formunda. Reflüye bağlı öksürük var bendeHayırlı cumalar arkadaşlar
Derdi ağrısı sızısı olanlara Rabbim yardımcısı olsun.
Rabbim bebişlerimizi korusun. Sagsalim kucağımıza versin Rabbim
Mide yanması olanlar nasıl başediyosunuz?
Ne kullanıyosunuz acaba?
Benim de midem normalde de sorunlu.Ağrı kesici kabul etmez mesela direk çıkarırımİlaçsız yaşamaya alıştım bu hayatta.Leblebi,elma ve soda mide yanmama iyi geliyor.En azından dayanılacak seviyede oluyor yanmalarım.Hayırlı cumalar arkadaşlar
Derdi ağrısı sızısı olanlara Rabbim yardımcısı olsun.
Rabbim bebişlerimizi korusun. Sagsalim kucağımıza versin Rabbim
Mide yanması olanlar nasıl başediyosunuz?
Ne kullanıyosunuz acaba?
Ohhh sefan olsun, yakindaa bebislerin karsinda, kucagindaa dans edeceksinnn biraz daha sabir kuzumHegehehe fistikimmoff icin icine sigmiyor dana etmek istiyorum muzik caliyor az bebeklerimle oynadim uzandim her zamanki gibi...
Evet bunda basvurucam kimi duysam almislar, birde su an calisan gorunuyorum sanirim onun farkli bir proseduru varmisBunda alabilirsin canım unutma başvur doğumdan sonra
Oooo doguralim neler neler yapariz simdi birsey yapamiyoruz el mahkumO zaman sinra veriririz burda bi platformda kurariz dogum sonrasi diyet diyeartik o zaman amudami kalkariz yoksa plates topundami ziplariz o zaman dusunuruz.. burda cogumuzun fazlas olacaktir zaten... emzirebilen rahattir ama cogunuzun eskisinden daha seksi olmak isticez.. hele benim gibi 9 ay iliskiden korunanlariniz varsa daha iyi gorunmek hepimizin arzusu olucaktir...
Peki sat tarihimi erken söylesem olmuyor mu rapor alınırkenBildigim kadariyla 32+0 dan sonra izne ayrilabiliyorsun canim. Ama doktorunla konuş yine de
Ben aldim cnm ise yaramazsa regl donemlerinde isitir kendi karnima koyarim dedim :)Kızlar kiraz çekirdeği gaz giderici kemer almalı mıyım? İşe yarıyor mu? İndirime girmiş de al derseniz alcam
Kuzum ne yadirgamasi, insanin gonlu guzel olsun yeter, boyle seylerle birbirimizi yargilayacaksak o zaman iyi bir inanan olamayiz ki..Kizlar size bise anlatayim da ama yadirgamayin beni lutfenYani ben hamilelik oncesi sigara icen, arada ozel gunlerde bira felan icen bazen esimle sarap icen biriydim.. Esimde dikkat ediyor dun aksam yemegine ciktik bas basa.. normalde o ogun arasinda sigara icen sonra sohbetimize devam ederdik simdi bi sigara olsada icsek dedim.. ayy yok benim canim cekmiyor dedi Allah Allah sanki o degil ben tiryakiyim yanimda dikkat ediyor belliki dedim.. neyse yemek bitti havada cok sogukkk berbat.. sabah hastaneye gelemedi diye gonlumu aldi demekki biraz da o yara buyuyunce oda korktu sanirim neysee... ben bebeklerime bisi olmadiya olmazmis herhalde bu uygulamalarla ya ondan dolayi icim cok rahatladi.. arabada giderkende ahh be bizim kizlarin cani bisey cekince alio yemek lazimmis dedim yoksa bisey oluyormus bebegine orasinda burasinda iz olabiliyormus felan... neyse geliyim belki beni yadirgicaniz yeree canim bira cekiyor dedim ... kocamda sabah tesbih cek Kuran oku, dua et aksam bira içmek istesin bizimki dedi... yani bende senin ne guzell döndugunu dusunuyordum dedi yaaa gule gule evimize geldik... Allahh mutlulugumuzu bozmasin... biz kadinlar yeterki erkeklerimiz bizi dusunsun kucuck seyle bile mutlu olabiliyoruz ya.. kimse kimsenin gonlunu kirmasin degmiyirda.. ne kadar zamanimiz var ne kadar kaldi bazi seyleri telafi etmek icin diye dusunup ona gorede cogu seyi gormemekte fayda var lohusaliktada umarim bunlar kulagimdan ucuppp gitmez
Favorin, kocamin adiİki tane kızım olacak ama bu bebekte hep erkek ismi buluyodum
Emre,emir, yağız, yiğit,mert,efe
Ama favorim Kerem di
Canim e bebek ups kullaniyorBu arada kargo gecikmelerinden ben de nasibimi aldım. Trendyol’da kuponum vardı e bebek butiğinden bu fisher price takımı aldım 5 aralıkta daha geçen gün geldi. Hepsiburadadan aldığımız yine e bebekten gelecek olan süt pompası ise hala gelmedi, 20 günden fazla olmuştur. E bebek iyi hoş da ptt kargo kullanmasa keşke
Ben bunda yadırganacak hiç bir şey göremedim çok tatlı çok minnoş bir muhabbet maşallahKizlar size bise anlatayim da ama yadirgamayin beni lutfenYani ben hamilelik oncesi sigara icen, arada ozel gunlerde bira felan icen bazen esimle sarap icen biriydim.. Esimde dikkat ediyor dun aksam yemegine ciktik bas basa.. normalde o ogun arasinda sigara icen sonra sohbetimize devam ederdik simdi bi sigara olsada icsek dedim.. ayy yok benim canim cekmiyor dedi Allah Allah sanki o degil ben tiryakiyim yanimda dikkat ediyor belliki dedim.. neyse yemek bitti havada cok sogukkk berbat.. sabah hastaneye gelemedi diye gonlumu aldi demekki biraz da o yara buyuyunce oda korktu sanirim neysee... ben bebeklerime bisi olmadiya olmazmis herhalde bu uygulamalarla ya ondan dolayi icim cok rahatladi.. arabada giderkende ahh be bizim kizlarin cani bisey cekince alio yemek lazimmis dedim yoksa bisey oluyormus bebegine orasinda burasinda iz olabiliyormus felan... neyse geliyim belki beni yadirgicaniz yeree canim bira cekiyor dedim ... kocamda sabah tesbih cek Kuran oku, dua et aksam bira içmek istesin bizimki dedi... yani bende senin ne guzell döndugunu dusunuyordum dedi yaaa gule gule evimize geldik... Allahh mutlulugumuzu bozmasin... biz kadinlar yeterki erkeklerimiz bizi dusunsun kucuck seyle bile mutlu olabiliyoruz ya.. kimse kimsenin gonlunu kirmasin degmiyirda.. ne kadar zamanimiz var ne kadar kaldi bazi seyleri telafi etmek icin diye dusunup ona gorede cogu seyi gormemekte fayda var ☺ lohusaliktada umarim bunlar kulagimdan ucuppp gitmez
Nasıl başardın ya kilo almamayı hiç mi canım tatlı hamur işi çekmiyorO duduklerin basi benim 4 kilo :)
Mamadan baska birsey verilmiyor cnm :)
Nasıl başardın ya kilo almamayı hiç mi canım tatlı hamur işi çekmiyor
Benim de kızım 8 yaşında kıskanmalar başladı mı kardeşini?Ah bu ağrılar... Kendimi babaannem gibi hissediyorum bazen.uzun süre yatamıyorum. Yatınca kalkmak zorlaştı. Bacaklarım kaburgalarım midem sırtım benimde çok zorluyor. Bir de benim karnım acayip büyüdü. Doktorum bile geçen gün diyor ki yaa hiç mi yer yokmuş içinde. Komple dışarda büyümüş karnın
Hadi senin küçük çocuğun var o sebepten uyuyamamışsın. Bana ne oluyor acaba. Kızım 9 yaşında benimle hiç işi yok artık. Ama ben gece 3lere kadar geziniyorum evin içinde. Sabah 8 de okul için kalkıyoruz. Sonra gün içinde çok uykum geliyor haliyle... Sersem gibi oluyorum bazen..
Canım bilmiyorum kim alıyor bence herkese veriyorlar. Sağlık ocağındaki hemşire dedi canım.Sut parasi neymis? Calisan alabiliyormu? Kim veriyo sutleri yada parasi?
Teşekkür ederim canım. Ya evet karşındakinin tavrı çok önemli. Allah çözülmeyecek dert vermesin. İnsanlar olgun ve anlayışlı oldukça her sorun çözülürGeçmiş olsun canım ya Allah beterinden saklasın. İyi insanlara denk gelmişsin. Ben bir kere kaza yaptım karşımdaki kadın çirkef çıktı. Olayı hatırlamak bile istemiyorum sinirlerim bozuluyor.
Endişelerden sıyrılmaya çalış, mümkünse destek al profesyonel birinden. Çok geçmiş olsun canımSizlerden ufak Bir ricam var Allah rızası için. Biraz zor bir hamilelik geçiriyorum. Hamilelik öncesi panik atak vardı ve bu aralar arttı. İçim daralıyor sıkıntılar basıyor. Sizden ricam dua etme iz hamilelerin duası kabul olurmuş. Kimin duasının kime iyi geleceğini bilemeyiz. Allah şimdiden razı olsun. İsmim seda
Ahahah ya seninki daha iyiymiş. Geçmiş olsun bu arada :)Yaa cok gecmis olsun insan cok kotu oluyor boyle durumlarda, bende esimin isyerinin otoparkindan cikarken bir arac bana carpti. Kusura bakmayin dalgindim dedi, ama onun oyle demesi sinirlerimi iyiceeeeee tepeme cikardiben adama sinirimi ofkemi dokmeye hazirlanirken adam memur cikti birsey diyemedim is yapiyor esim icimde patlamisti
Vallahi bu alisveris cilginligi butuuuun kargolari firmalari mahvetti ne bitmeyen ihtiyac varmis tum yurttabende geri gidince cok uzuluyorum
Amin canım cümlemizi
Baska bir doktor da gorsun derlerse aklinda bulunsun cocuk kardiyoloji bolumunde kardiyaloglar inceliyor. Ama sadece carsamba ogleden sonralari. Benim bebegimde de kalpte sıvı var takip edilmesi lazim demisti perinatolog. O zaman gittim siyami ersege kardiyolojiye onlarda ayni seyi soyledi. Sonra 3 hafta sonra baska bur perinatolog 2mm'e dusmus o kadar da olmasi lazim dedi. Ocagin 6sinda tekrar perinatologa gidip kontrol olucam. Allah herkesin bebegine saglik sihhat versin. Dua et.Sağol cnm verdiğin bilgi için.
Oraya yakın sayılırım, bugün perinatologla birlikte bakacaklar zaten. Hayırlisi Allahtan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?