2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Benim de kızım 8 yaşında kıskanmalar başladı mı kardeşini?

Başlarda çok iyiydi. Sanki bizden daha çok istiyormuş gibi. Hatta şuanda bile hala çok hevesli görünüyor. Ama geçen gün eşimle konuşurken duydu bizi acaba doğrudan odalarını birlikte olsa nasıl olur diye. Benim evim 2+1 şuan bebeğin beşiği yatak odasında. Kıyameti kopardı bizimki. Hayır ben odamda başka bişey istemem. Banane başka oda bulun kardeşime diye. Ama kızım başka odamız yok ki diye anlatmaya çalışsamda anlatamadım.... Sanırım biz paylaşma konusunda biraz sıkıntı yaşayacağız

Kızlar bende bugün çok farklı bir ağrı var ya, neresi tam olarak ifade edemiyorum ama bikini bölgesinin bacağa bağlanan yerinde sanki bir acı var bebeğim de alttan alttan tekmeleri savuruyor çok korkuyorum bişey olacak diye

Canım bende bugun dr ile görüştüm artık çalışcak durumda hissetmiyorum kendimi zorlanıyorum. 8 ocak da 32+0 oluyorum 10 gün rapor verdi 2 günde sağlık ocağından alıcam. Dr sekretere 2 gün erken göster tarihini sağlık ocağından almasın dedi sekreter yapmadı ama dr ile görüş bir ben sekreter yüzüne öne çekemedim.

Oyy kuzumm pozisyonundandir. Diyosun ya tekmeler yzunden ole hissediyosundur. Kac kisi, ha cikti cikacak gibi hissederken, doktora o anlik bi seyden ole oldugunu solemisti. Rahim boyunla bile ilgisi yoktur eminim.
Uzanmacaya devam et kusum sen tosbigi oksa, sev. Ha bi de armut de, cikmaya cok meyilli bu tosbikler. Hergun uyariyorum valla bende elma demeden cikip gelecek yoksa

Kuzum seninki de riskli durum ama, heyet alamadin mi ?

Bizimkisi de o konuda tam tersi.Ütü odası olarak kullandığım yeri oğlumun odası yapıcaz.Cinsiyetini öğrenmeden o kadar emindik ki kız olacağına ranza alırız birlikte yatarlar diye düşündük.Kızım da duydu bunları ben kardeşimle yatıcam demeye başladı.Erkek olunca nasılsa oda var diye ayrı yapıcaz şimdi.Bizimkisi de ona söyleniyor ayrı yatamazmış kardeşinden

Kızlar bebişlerimizin sağlıklı olmaları herşeyden önemli ama bebislerimizin kilo almasi için özellikle yediğiniz şeyler var mı
Canım ben şuan kilo almaması için uğraşıyorum ama benim farkettiğim yabi en azından benim bebeğimde kilo yapanlar: portakal suyu, ceviz, muz, tahin-pekmez. Bunları düzenli olarak her gün tüketiyordum. Bebek hep önde çıkınca azalttım hergün yemiyorum. Daha kontrole gitmedim inşallah haftasıyla uyumlu çıkar bu sefer.

Kontrolümü oldum kızlar tabiki nst de sancım çıktı rahim kapalı kanala girmemiş ordan yırtıyoruz. 1810 gr 43 cm olmuş. Yanakları artık yağlanmış o deri görünümü gitmiş. aynı babası benimki çok memnuniyetsiz yalnız bir kaç kez gördük yüzünü nerden geldim ben buraya ifadesi var ve artık evdeyim

Ay kuzum sorma, ben de diyorum sakın geleyim deme bak dur biraz daha oralarda diyorum Hep uzanıyorum kuzum ama yürek ağzında Senin nasıl oldu ağrın geçti mi canım, dikişlerinin yeri acıyor gibi demiştin ya

essek yaaa yerim onu ben. Yanaklari yaglanmis mi dedin cok tatli
Evde olmana da sevindim. Hava soguk napcan disarda yat uzan iste mis

Şükür kuzum, Rahmin kapalı olmasına çok sevindim böyle böyle 7-8 hafta daha sıksınlar dişlerini bizim minnoşlar Bizimki de hiç görüntü vermiyor ya, inşallah bir sonraki kontrolde de ben biraz da olsa görürüm kuzumu

Kuzum seninki de riskli durum ama, heyet alamadin mi ?
12 günden sonra doğum iznine ayrılcam zaten 10 günlük rapor yazdı 2gün içinde heyet yapmak istemedi heralde sağlık ocağından al dedi. Bide bugun zaten izinliydim keşke ptsi gitseydim dr a rapor bugunden başladı. O zman 2 güne de ihtiyaç olmıcaktı.

Çok sukur canım Rabbim kötulerinden korusun insallah hareket diyorsun valla bende hic hareket etmiyorum ya korktum şimdi ben artik hareket edim yavas yavaş

Ayy sorma, dun aksam iyice fenaydim. Esim cok korktu, bana belli etmemeye calisti ama wcye giderken bile, yuzume yansiyordu acım. Allaha sukur ki, kalkinca bi seyim yoktu. Simdi uzaniyorum valla.
Kuzum bende rahim agzi yetmezligi oldugundan hersey mukemmelken bile bi anda tam tersi durumlar da yasanabiliyo maalesef. An'ın iyi olmasi yeterli bana.
Anlik dikis korkulari fln da korkutucu ama beni su enfeksiyon belasi bitiriyo. 4 gun sonra tekrar kultur vermeyi dort gozle bekliyorum kusum ya. Ureme olmadi, lokosit yok gibi seyleri duymaya cokkkk ihtiyacim var.

Magnezyum kullanıyormusun. Bazen eksikliğinde oluyormuş bu tarz ağrılar. Doktorum demişti.

Oda iyiymiş. Aman kıskanmasınlar da... Kıskançlık olunca çok zorlanılıyor gerçekten.

Maşallah annesi. Kocaman olmuşsunuz. Bende artık görmek istiyorum o kiloları. 2 kg ı geçsek bir oh çekeceğim de.

essek yaaa yerim onu ben. Yanaklari yaglanmis mi dedin cok tatli
Evde olmana da sevindim. Hava soguk napcan disarda yat uzan iste mis
En sevdiğim şey ev hanımlığı hemde ne yatıcam var yaa bazı bebekler küçük suratlı tam bebek görünümlü otur seyret bazılarıda adam görünümlü çikincedir ya heh işte benim içimde bir adam var çirkincenek çıktığında yicem o aşağı sarkıttığı ağzını o ne biçim ifadeydi yaeliyle beni dürterken yakaladık

Biz de detaylidayken, soylenirken yakalamistik memnun edemedik su koca adamlari desene

İnşallah canım gösterir bu sefer büyük moral oluyor valla. Dr sancın var ama doğcak gbii durmuyor ama bi 39 40 ı da görceğini sanmıyorum erken doğar dedi. Küvezden kurtulsun yeter bana 40 larda gözüm yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…