- 2 Mayıs 2019
- 7.480
- 14.055
- 198
Evet tam olarak butun derdim bu, en azindan 2 kiloyi bi asalim yahuMagnezyum kullanıyormusun. Bazen eksikliğinde oluyormuş bu tarz ağrılar. Doktorum demişti.
Oda iyiymiş. Aman kıskanmasınlar da... Kıskançlık olunca çok zorlanılıyor gerçekten.
Maşallah annesi. Kocaman olmuşsunuz. Bende artık görmek istiyorum o kiloları. 2 kg ı geçsek bir oh çekeceğim de.
39 40 i napcam ya bende istemem de.İnşallah canım gösterir bu sefer büyük moral oluyor valla. Dr sancın var ama doğcak gbii durmuyor ama bi 39 40 ı da görceğini sanmıyorum erken doğar dedi. Küvezden kurtulsun yeter bana 40 larda gözüm yok.
İnşallah güzel sonuçlarla gelirsin 4 gün sonra kuzum biter de tekrar yenilemez inşallahAyy sorma, dun aksam iyice fenaydim. Esim cok korktu, bana belli etmemeye calisti ama wcye giderken bile, yuzume yansiyordu acım. Allaha sukur ki, kalkinca bi seyim yoktu. Simdi uzaniyorum valla.
Kuzum bende rahim agzi yetmezligi oldugundan hersey mukemmelken bile bi anda tam tersi durumlar da yasanabiliyo maalesef. An'ın iyi olmasi yeterli bana.
Anlik dikis korkulari fln da korkutucu ama beni su enfeksiyon belasi bitiriyo. 4 gun sonra tekrar kultur vermeyi dort gozle bekliyorum kusum ya. Ureme olmadi, lokosit yok gibi seyleri duymaya cokkkk ihtiyacim var.
Hahah canım cok tatlıymis ismi bende Samsundan memleketten getirdim de Karadeniz koyamam diye üstünde durmadimGünaydın herkese.
Altıbirlik bununla gelmiş geçmiş olsun...
İsim konusu da geçmiş.
Bizim oğluşun adı Ege olacak kısmetse.
Bu yaz ege'den getirdik de bizimkini
O ozmircalkap ben bu rakamları gördüysem siz hayli görürsünüz merak etmeyin. Et 2 haftada bir kuş kdr anca yiyebiliyorum. İşe gittiğim günler yumurta hiç yemedim bir hafta sonları yedim. Sebze kurubakliyat ağırlıklı besleniyorum vallaEvet tam olarak butun derdim bu, en azindan 2 kiloyi bi asalim yahu
Günde 1 kez alıyorum canım, akşam yemeğinden sonra alıyordum da bugün şimdi alayım bari belki faydasını görürüm, sağol canımMagnezyum kullanıyormusun. Bazen eksikliğinde oluyormuş bu tarz ağrılar. Doktorum demişti.
Oda iyiymiş. Aman kıskanmasınlar da... Kıskançlık olunca çok zorlanılıyor gerçekten.
Maşallah annesi. Kocaman olmuşsunuz. Bende artık görmek istiyorum o kiloları. 2 kg ı geçsek bir oh çekeceğim de.
Küveze hiç birimizin evladı girmez inşallah, benim de 40 larda gözüm hiç yok inan 37den sonrasında sağlıklı olacağı her an gelebilirİnşallah canım gösterir bu sefer büyük moral oluyor valla. Dr sancın var ama doğcak gbii durmuyor ama bi 39 40 ı da görceğini sanmıyorum erken doğar dedi. Küvezden kurtulsun yeter bana 40 larda gözüm yok.
Senin bi de bu derdin var ya. Yazik sana kusum be. Belki de senin bu ruh halini hissettigi icin bole cocukta rahatsiz oluyor. Mecburiyet farkli bi durum tabi. Zor bi sinav. Allah yardim etsinİnşallah güzel sonuçlarla gelirsin 4 gün sonra kuzum biter de tekrar yenilemez inşallahValla ben de dikişe bişey olmuş mudur diye korkuyorum, doktora yazsam neresinin acıdığını tarif edemeyeceğim gibi bakalım inşallah benimki de geçer, kaynanam da yanımda can burnumun ucunda iyice darladı valla, 1 sn susmadan bir sürü şey soruyor anlatıyo çok özledim evimde şöyle huzurla yalnız vakit geçirmeyi ama mecburiyetler
Yok canım vurmadı. Bir hafta içinde doğum bekliyorsak İğneyi vuruyorum senin doğurcağını düşünmüyorum dedi vurmadı. Bugün ciğerleri gelişmeye başladımı artık dedim 26.haftadan itibaren başladı dedi.39 40 i napcam ya bende istemem de.Gozum yok taa oralarda. Kuveze girmemek en buyuk amac ama girerlerse de kotu bi sey degil nasilsa ya.
Bi sey sorcam, sana ciger gelistirici vurmuslar miydi
Cok agrim olursa iki tane aliyorum ben. Bizim gibi olanlar hep iki tane almis zamaninda , okumustum..Günde 1 kez alıyorum canım, akşam yemeğinden sonra alıyordum da bugün şimdi alayım bari belki faydasını görürüm, sağol canım
Keremi bende düşünmüştüm hatta baya istemiştim ama esimin adi Kerim diye ne o öyle ayni gibi istemem dedi ondan vazgecmistikİki tane kızım olacak ama bu bebekte hep erkek ismi buluyodum
Emre,emir, yağız, yiğit,mert,efe
Ama favorim Kerem di
Oyy canımsın yaaaaKontrolümü oldum kızlar tabiki nst de sancım çıktı rahim kapalı kanala girmemiş ordan yırtıyoruz. 1810 gr 43 cm olmuş. Yanakları artık yağlanmış o deri görünümü gitmiş. aynı babasıbenimki çok memnuniyetsiz yalnız bir kaç kez gördük yüzünü nerden geldim ben buraya ifadesi var ve artık evdeyim
Anladim canim. Erkek bebeklerde 30da fln ciger gelisimi tamamlanmis oluyor die duyuyordum hep.Yok canım vurmadı. Bir hafta içinde doğum bekliyorsak İğneyi vuruyorum senin doğurcağını düşünmüyorum dedi vurmadı. Bugün ciğerleri gelişmeye başladımı artık dedim 26.haftadan itibaren başladı dedi.
Amin inşallah hepimiz elimiz kolumuz dolu çıkalım hastanedenKüveze hiç birimizin evladı girmez inşallah, benim de 40 larda gözüm hiç yok inan 37den sonrasında sağlıklı olacağı her an gelebilir ☺
Ha bi de dogum yapacagi netti o bayanin..Anladim canim. Erkek bebeklerde 30da fln ciger gelisimi tamamlanmis oluyor die duyuyordum hep.
Hadi 32 de super. Ama gecen gun dogum yapan ocak annelerinde miydi tam hatirlamiyorum, sancisi olan bi bayan vardi, 34uncu haftada ciger gelistirici vurdular. O haftada bilr vuruluyorsa, demek ki tam gelisemiyor mu die dusundum de.
cnm o vajen bölgesine baskı yaptığı icin bebis kaslarin gerilmesinden benim her ayaga kalktigimda oluyor korkma ,bi de benim varis doldu bacaklar özel bölgede bile var hep agriliyim ,yine de dr una bi soyle tabi bi de alttan vuruyorlar idrar torbasına boyle aşağı doğru o da çok agritiyorKızlar bende bugün çok farklı bir ağrı var ya, neresi tam olarak ifade edemiyorum ama bikini bölgesinin bacağa bağlanan yerinde sanki bir acı var bebeğim de alttan alttan tekmeleri savuruyor çok korkuyorum bişey olacak diye
Kizlaar, hastane cikisimiz hazirlanmiss 2 ay demislerdi ama 1 ayda hazirladilar
[/QUOT
Çok beğendim kuzum geride güzel duruyor kaça yaptırdın bana çok pahalı geliyoryaaa
Amin canım Allah razı olsun inşallah iyidir kuzum da geçici bir ağrıdır buSenin bi de bu derdin var ya. Yazik sana kusum be. Belki de senin bu ruh halini hissettigi icin bole cocukta rahatsiz oluyor. Mecburiyet farkli bi durum tabi. Zor bi sinav. Allah yardim etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?