2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Evet tam olarak butun derdim bu, en azindan 2 kiloyi bi asalim yahu

39 40 i napcam ya bende istemem de. Gozum yok taa oralarda. Kuveze girmemek en buyuk amac ama girerlerse de kotu bi sey degil nasilsa ya.
Bi sey sorcam, sana ciger gelistirici vurmuslar miydi

İnşallah güzel sonuçlarla gelirsin 4 gün sonra kuzum biter de tekrar yenilemez inşallah Valla ben de dikişe bişey olmuş mudur diye korkuyorum, doktora yazsam neresinin acıdığını tarif edemeyeceğim gibi bakalım inşallah benimki de geçer, kaynanam da yanımda can burnumun ucunda iyice darladı valla, 1 sn susmadan bir sürü şey soruyor anlatıyo çok özledim evimde şöyle huzurla yalnız vakit geçirmeyi ama mecburiyetler

Günaydın herkese.
Altıbirlik bununla gelmiş geçmiş olsun...
İsim konusu da geçmiş.
Bizim oğluşun adı Ege olacak kısmetse.
Bu yaz ege'den getirdik de bizimkini
Hahah canım cok tatlıymis ismi bende Samsundan memleketten getirdim de Karadeniz koyamam diye üstünde durmadim seninki cok mantikliymis ismi gibi güzel yasasin inşallah

Evet tam olarak butun derdim bu, en azindan 2 kiloyi bi asalim yahu
O ozmircalkap ben bu rakamları gördüysem siz hayli görürsünüz merak etmeyin. Et 2 haftada bir kuş kdr anca yiyebiliyorum. İşe gittiğim günler yumurta hiç yemedim bir hafta sonları yedim. Sebze kurubakliyat ağırlıklı besleniyorum valla

Günde 1 kez alıyorum canım, akşam yemeğinden sonra alıyordum da bugün şimdi alayım bari belki faydasını görürüm, sağol canım

Küveze hiç birimizin evladı girmez inşallah, benim de 40 larda gözüm hiç yok inan 37den sonrasında sağlıklı olacağı her an gelebilir

Senin bi de bu derdin var ya. Yazik sana kusum be. Belki de senin bu ruh halini hissettigi icin bole cocukta rahatsiz oluyor. Mecburiyet farkli bi durum tabi. Zor bi sinav. Allah yardim etsin

39 40 i napcam ya bende istemem de. Gozum yok taa oralarda. Kuveze girmemek en buyuk amac ama girerlerse de kotu bi sey degil nasilsa ya.
Bi sey sorcam, sana ciger gelistirici vurmuslar miydi
Yok canım vurmadı. Bir hafta içinde doğum bekliyorsak İğneyi vuruyorum senin doğurcağını düşünmüyorum dedi vurmadı. Bugün ciğerleri gelişmeye başladımı artık dedim 26.haftadan itibaren başladı dedi.

İki tane kızım olacak ama bu bebekte hep erkek ismi buluyodum
Emre,emir, yağız, yiğit,mert,efe
Ama favorim Kerem di
Keremi bende düşünmüştüm hatta baya istemiştim ama esimin adi Kerim diye ne o öyle ayni gibi istemem dedi ondan vazgecmistik

Oyy canımsın yaaaa sancı varmış doktor ne dedi

Anladim canim. Erkek bebeklerde 30da fln ciger gelisimi tamamlanmis oluyor die duyuyordum hep.
Hadi 32 de super. Ama gecen gun dogum yapan ocak annelerinde miydi tam hatirlamiyorum, sancisi olan bi bayan vardi, 34uncu haftada ciger gelistirici vurdular. O haftada bilr vuruluyorsa, demek ki tam gelisemiyor mu die dusundum de.

Ha bi de dogum yapacagi netti o bayanin..

cnm o vajen bölgesine baskı yaptığı icin bebis kaslarin gerilmesinden benim her ayaga kalktigimda oluyor korkma ,bi de benim varis doldu bacaklar özel bölgede bile var hep agriliyim ,yine de dr una bi soyle tabi bi de alttan vuruyorlar idrar torbasına boyle aşağı doğru o da çok agritiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…