2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Benimki bazen makat duriyor ozaman oule oluyorum . Dun oyleydim kac defa ciglik attim inan hem korkuyorsun hemde canin yaniyor. Ben bol su ictim pespese 2 3 bardak sonra popomun altina yastik koyup duz yattim canim tavsiye ederim . Simdi yine ayaklar vajinamda yemek yiyim yatcam.

kizlar bizim yemekhanede bi corba vardi tadi cok guzeldi, tam da buzlukta tam malzeme vardi etli kemikli sütle kru fasulyeli,dövmeli ve nohutlu bi corba nette tarifi var bakın yapın siz de cok faydalı

Kizlar yaa. Bnm gittigim hastane tadilattaydi taaa 1 sene surecekmis. Dogum zamani eger yogunluk olursa baska yere sevk ediyorlarmis . Bende hastane arayisina girdim arkadasimin tavsiyesiyle bi dr dan randevu aldim insallah memnun kalirim
İnşallah kuzum izlenimini yap doktor ilgisi tavrı çok önemli inşallah memnun kalırsınn

Geçmezse yarın öğlene kadar çalışıyor doktorum giderim canım, şimdi mesajla tarif edemeyeceğim galiba yerini

İyi
O zman canım inşşalh vaktinde sağlıklı bi şekilde gelir bebeşin

Ayy ne hallere düşüyoruz ya Görmediğin dokunamadığın yerde hep bir merak kaplıyor insanın içini canım ya hayırlısyla zaman geçse de alıversem kucağıma artık

Bende erkek bebeklerin ciğer gelişimi kız bebeklerden 1 hafta geç bitiyor diye biliyorum. 34 35 de tamamlanıyor sanırım. 30 değil kuzum

Çıktım kızlar Aspirin kan akışını artırmak icin bu zamana kadar kullanabilirdin ama şimdiden sonra gerek yok 30. Haftada kesmek gerekıyo zaten dedi oyuzden vermedi Bebegin gelişimi iyi maşallah 1200 grama yakın biraz fazla ölctü gbi geldi bana ama bilmiyorum.. o haftalarda detaylıda bu sorun (kan akışla ilgili) görülebılıyo ama cogunlukla düzeliyo dedi tekrar baktırmaya gerek yok dedi bebek gelişimi geri olmadıkca ama tabı 30. Haftadan snra belli oluyomuş bu daha çok.. tokluk şekerine idrarına baktırp bana whatsaptan atarsın dedi 1 ay sonra görşrz dedi tabi ben normalde bu doktora gelmıyorum ama sevdım cok güleryüzlüydü tahlılleride bekleyemeden cıktım eve yakın yerde yaptırcam birazdan

Mide yanmasindan 2 3 gecedir uyuyamiyordum ablamlar 2 yastik kullan dedi bu gece öyle yattim gerçekten rahat uyudum bide öyle dene yüksek yatmaya calis kuzum gavisconda kullaniyorum tabi ama yastik cok daha iyi geldi

Sevindim güzel geçmesine. Kuzum

Banada dedi doktorum çalışıyor musun diye yok dedim tamam o zaman 32den sonra rapor verebiliyorum ondan sormuştum dedi 32den sonra alabiliyorsun kuzum bildigim bu

Ayy ne hallere düşüyoruz ya Görmediğin dokunamadığın yerde hep bir merak kaplıyor insanın içini canım ya hayırlısyla zaman geçse de alıversem kucağıma artık
Sen yine masallah 31 haftaliksin . Gercekten oyle hep merakta insan . Ama normal yani zaman zaman vajinaya vurmasi .bnimki dun nerdeyse kasik kemigime vuriyordu pitir pitir ayaklarini yiyimm nolir yapma dedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…