güle güle giysin bebisin cnmKizlaar, hastane cikisimiz hazirlanmiss 2 ay demislerdi ama 1 ayda hazirladilar
Ben de alayım bir tane olmadı akşam da alırım canımCok agrim olursa iki tane aliyorum ben. Bizim gibi olanlar hep iki tane almis zamaninda , okumustum..
İnşallah canımAmin inşallah hepimiz elimiz kolumuz dolu çıkalım hastaneden
Benimki bazen makat duriyor ozaman oule oluyorum . Dun oyleydim kac defa ciglik attim inanKızlar bende bugün çok farklı bir ağrı var ya, neresi tam olarak ifade edemiyorum ama bikini bölgesinin bacağa bağlanan yerinde sanki bir acı var bebeğim de alttan alttan tekmeleri savuruyor çok korkuyorum bişey olacak diye
Canım 4 haftadır sancılıyım ben iğne oluyordum geçen hafta 10 dk da bir düzenli şiddetliydi (100) yeni ilaca başladım bu hafta düzensiz şiddetli (80) sancım. bu hafta düzensiz sancıların diye sevindi daha doğurmazsın dedi.Oyy canımsın yaaaasancı varmış doktor ne dedi
İnşallah kuzum izlenimini yap doktor ilgisi tavrı çok önemli inşallah memnun kalırsınnKizlar yaa. Bnm gittigim hastane tadilattaydi taaa 1 sene surecekmis. Dogum zamani eger yogunluk olursa baska yere sevk ediyorlarmis. Bende hastane arayisina girdim arkadasimin tavsiyesiyle bi dr dan randevu aldim insallah memnun kalirim
165e isimli yaptirdim benYaaaa kızlar bu hastane çıkışları kapı süsleri neden bu kadar pahalı yaaaa ha bide lohusa takımı 350 diyor mübarek sanki çeyrek altın
Geçmezse yarın öğlene kadar çalışıyor doktorum giderim canım, şimdi mesajla tarif edemeyeceğim galiba yerinicnm o vajen bölgesine baskı yaptığı icin bebis kaslarin gerilmesinden benim her ayaga kalktigimda oluyor korkma ,bi de benim varis doldu bacaklar özel bölgede bile var hep agriliyim ,yine de dr una bi soyle tabi bi de alttan vuruyorlar idrar torbasına boyle aşağı doğru o da çok agritiyor
O zman canım inşşalh vaktinde sağlıklı bi şekilde gelir bebeşinCanım 4 haftadır sancılıyım ben iğne oluyordum geçen hafta 10 dk da bir düzenli şiddetliydi (100) yeni ilaca başladım bu hafta düzensiz şiddetli (80) sancım. bu hafta düzensiz sancıların diye sevindi daha doğurmazsın dedi.
gecmis olsun sen tabi en ufak bsy de git cnm riske atmaGeçmezse yarın öğlene kadar çalışıyor doktorum giderim canım, şimdi mesajla tarif edemeyeceğim galiba yerini
Ayy ne hallere düşüyoruz yaBenimki bazen makat duriyor ozaman oule oluyorum . Dun oyleydim kac defa ciglik attim inanhem korkuyorsun hemde canin yaniyor. Ben bol su ictim pespese 2 3 bardak sonra popomun altina yastik koyup duz yattim canim tavsiye ederim . Simdi yine ayaklar vajinamda yemek yiyim yatcam.
Bende erkek bebeklerin ciğer gelişimi kız bebeklerden 1 hafta geç bitiyor diye biliyorum. 34 35 de tamamlanıyor sanırım. 30 değil kuzumAnladim canim. Erkek bebeklerde 30da fln ciger gelisimi tamamlanmis oluyor die duyuyordum hep.
Hadi 32 de super. Ama gecen gun dogum yapan ocak annelerinde miydi tam hatirlamiyorum, sancisi olan bi bayan vardi, 34uncu haftada ciger gelistirici vurdular. O haftada bilr vuruluyorsa, demek ki tam gelisemiyor mu die dusundum de.
Mide yanmasindan 2 3 gecedir uyuyamiyordum ablamlar 2 yastik kullan dedi bu gece öyle yattim gerçekten rahat uyudum bide öyle dene yüksek yatmaya calis kuzum gavisconda kullaniyorum tabi ama yastik cok daha iyi geldiHayırlı cumalar arkadaşlar
Derdi ağrısı sızısı olanlara Rabbim yardımcısı olsun.
Rabbim bebişlerimizi korusun. Sagsalim kucağımıza versin Rabbim
Mide yanması olanlar nasıl başediyosunuz?
Ne kullanıyosunuz acaba?
Sevindim güzel geçmesine. KuzumÇıktım kızlar Aspirin kan akışını artırmak icin bu zamana kadar kullanabilirdin ama şimdiden sonra gerek yok 30. Haftada kesmek gerekıyo zaten dedi oyuzden vermedi Bebegin gelişimi iyi maşallah 1200 grama yakın biraz fazla ölctü gbi geldi bana ama bilmiyorum.. o haftalarda detaylıda bu sorun (kan akışla ilgili) görülebılıyo ama cogunlukla düzeliyo dedi tekrar baktırmaya gerek yok dedi bebek gelişimi geri olmadıkca ama tabı 30. Haftadan snra belli oluyomuş bu daha çok.. tokluk şekerine idrarına baktırp bana whatsaptan atarsın dedi 1 ay sonra görşrz dedi tabi ben normalde bu doktora gelmıyorum ama sevdım cok güleryüzlüydü tahlılleride bekleyemeden cıktım eve yakın yerde yaptırcam birazdan
Banada dedi doktorum çalışıyor musun diye yok dedim tamam o zaman 32den sonra rapor verebiliyorum ondan sormuştum dedi 32den sonra alabiliyorsun kuzum bildigim buGünaydın kızlar. Bişey sorcam. Şimdi daha öncesinde bilenler bilir ameliyat olmuştum o nedenle de raporlu olduğum için çalışmadım. Rapor tarihim 30 aralığa kadar fakat çalışacak halim yok afedersiniz hala tuvalete zor gidiyorum. Şimdi doğum izniyle alakalı bilenler yazarsa çok sevinirim. Pazartesi günü 31+5oluyorum sanırım izne çıkabiliyor muyum?
Sen yine masallah 31 haftaliksinAyy ne hallere düşüyoruz yaGörmediğin dokunamadığın yerde hep bir merak kaplıyor insanın içini canım ya hayırlısyla zaman geçse de alıversem kucağıma artık
Demek ki aynen. 30 fln degil. Erkek de oldugu icin 34 sart galibaBende erkek bebeklerin ciğer gelişimi kız bebeklerden 1 hafta geç bitiyor diye biliyorum. 34 35 de tamamlanıyor sanırım. 30 değil kuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?