2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
kizlar bizim yemekhanede bi corba vardi tadi cok guzeldi, tam da buzlukta tam malzeme vardi etli kemikli sütle kru fasulyeli,dövmeli ve nohutlu bi corba nette tarifi var bakın yapın siz de cok faydalı
Ayy ben onu cok severim . Afiyet oksun yarasinn

Allah yardım etsin sana canım ya ben o sancıları duysam çocuk geliyor diye hastanenin yolunu yutardım heralde.Kızımda hiç sancım olmadığı için nasıl bir şey de bilmiyorum .Şimdi oluyor ama anlık bir iki kere geçiyor sonra.İnşlallah zamanında olur herşey

Sen yine masallah 31 haftaliksin . Gercekten oyle hep merakta insan . Ama normal yani zaman zaman vajinaya vurmasi .bnimki dun nerdeyse kasik kemigime vuriyordu pitir pitir ayaklarini yiyimm nolir yapma dedim
Günleri günlerini tutmuyor canım, benimki de bugün baya hareketli, bir de insanın ilk gebelik olunca çok acemi oluyor ne ağrısı ne kasılma ne sancı hiç birini ayırt edemem gibi geliyor o yüzden de endişeliyim, bende açılma oldu 23. Haftada ben onu da farketmedim o yüzden korkuyorum

Kuzum alintalidigin mesajin icine yazmissin ondan gorunmedi mesajin evet yaaaa bunlar biraz pahali 400e yaptirdim

Kizlar yaa. Bnm gittigim hastane tadilattaydi taaa 1 sene surecekmis. Dogum zamani eger yogunluk olursa baska yere sevk ediyorlarmis . Bende hastane arayisina girdim arkadasimin tavsiyesiyle bi dr dan randevu aldim insallah memnun kalirim
Ahhh yaaa bizim topikte 3 oldu hastane dr degisikligi hayir olsun insallah hakkinda
güle güle giysin bebisin cnm
Coook sagol kuzum
Bende erkek bebeklerin ciğer gelişimi kız bebeklerden 1 hafta geç bitiyor diye biliyorum. 34 35 de tamamlanıyor sanırım. 30 değil kuzum

Eveet erkeklerin ciger gelisimi kizlardan daha gec tamamlabiyor doktorum soylemisti kizimla ayni gun alabilir miyiz bebisi dedigimde erkeklerin daha gec ciger gelisimi oluyor 1 hafta beklememiz gerekebilir demisti

Buarada bide regl olcakmşm gibi bi bel agrısı oluyo dedim yalancı kasılmalar sancılar olur artık dedi
Banada 34te vurdular küvez ihtyacı olmasın veya olursa daha az kalsın diye

Bebeğin gelişimi iyiyse kan akışında sorun çıkmıyor zaten.Bebeğin yeterince beslenebildiği anlamına geliyor.Sıkkntılı birşey olsaydı söylerdi zaten için rahat olsun.

Ne alaka canim Uras koyabilirsin madem begeniyormussun

Anladim cnm bnm 2. Gebelik 1.de kasilmayi oyy benim canim kizim poposunu dikti dirsegini dayadi die severdik .meger onlar sanciymis . Ilkte gercekten tecrubesiz oluyorsun. Allahdan farkedilmis . . . 2.cide biraz daha rahat oluyorsun mumkun oldukca kendimi dinlememeye calisiyorum

Yaa cok güzeeel florijebaby mi burası? Bende begenıyorum bunları ama fiyat fazla gelıyo belki tek tulum alırım

Yaa cok tesekkur ederimmm ❤❤❤ evet kuzum florijebaby maalesef ya biraz pahali ama su islemelerede bakinca birsey diyemedim 10 lu yaptirdim ben simdi kizimada islemeli takim elbise yaptirayim diyorum ama onada cok pahali bir rakam soyluyor bir destek almam gerekecek anasponsorum olan anamdan

Yavrusum benim 2 inan kasilma sanci vs olsa anlamam. Hic endiseye kapilma olaganustu bisey olunca zaten hissedersin

kizlar biliyor musunuz ya da taşların gücüne inanıyor musunuz bilmiyorum ama yillar önce bebek istediğimizde bi taş almistim unakit taşı hem hamile kalmayı kolaylaştırıyor hem de hamileligin saglikli geçmesini sağlıyor hem de doğumun kolay olmasını sagliyormus onu buldum cekmeceden takıyorum siz de belki kullanırsınız dedim

Küveze hiç birimizin evladı girmez inşallah, benim de 40 larda gözüm hiç yok inan 37den sonrasında sağlıklı olacağı her an gelebilir
Ben ikinci oğlanda odaya geldim bebek yok! İlkinde eşliğinde bebek çoktan odadaydı. Berde bebek dedim üşümüş de küveze koydular dediler. 31 agustosta
Kuzum benim doktorum oğlanlar icin 38. Haftada tamamlanıyor ciger gelişimi demişti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…