- 25 Ekim 2016
- 17.025
- 31.310
- 598
- 34
Ayy ben onu cok severimkizlar bizim yemekhanede bi corba vardi tadi cok guzeldi, tam da buzlukta tam malzeme vardi etli kemikli sütle kru fasulyeli,dövmeli ve nohutlu bi corba nette tarifi var bakın yapın siz de cok faydalı
Allah yardım etsin sana canım ya ben o sancıları duysam çocuk geliyor diye hastanenin yolunu yutardım heralde.Kızımda hiç sancım olmadığı için nasıl bir şey de bilmiyorum .Şimdi oluyor ama anlık bir iki kere geçiyor sonra.İnşlallah zamanında olur herşeyCanım 4 haftadır sancılıyım ben iğne oluyordum geçen hafta 10 dk da bir düzenli şiddetliydi (100) yeni ilaca başladım bu hafta düzensiz şiddetli (80) sancım. bu hafta düzensiz sancıların diye sevindi daha doğurmazsın dedi.
Günleri günlerini tutmuyor canım, benimki de bugün baya hareketli, bir de insanın ilk gebelik olunca çok acemi oluyor ne ağrısı ne kasılma ne sancı hiç birini ayırt edemem gibi geliyor o yüzden de endişeliyim, bende açılma oldu 23. Haftada ben onu da farketmedim o yüzden korkuyorumSen yine masallah 31 haftaliksin. Gercekten oyle hep merakta insan . Ama normal yani zaman zaman vajinaya vurmasi .bnimki dun nerdeyse kasik kemigime vuriyordu pitir pitir ayaklarini yiyimm nolir yapma dedim
Ahhh yaaa bizim topikte 3 oldu hastane dr degisikligi hayir olsun insallah hakkindaKizlar yaa. Bnm gittigim hastane tadilattaydi taaa 1 sene surecekmis. Dogum zamani eger yogunluk olursa baska yere sevk ediyorlarmis. Bende hastane arayisina girdim arkadasimin tavsiyesiyle bi dr dan randevu aldim insallah memnun kalirim
Coook sagol kuzumgüle güle giysin bebisin cnm
Bende erkek bebeklerin ciğer gelişimi kız bebeklerden 1 hafta geç bitiyor diye biliyorum. 34 35 de tamamlanıyor sanırım. 30 değil kuzum
Süt parası vede çocuk parasını herkes alabiliyor.doğum parasını sadece çalışan anneler alabiliyorCanım bilmiyorum kim alıyor bence herkese veriyorlar. Sağlık ocağındaki hemşire dedi canım.
Kızlar daha çabuk gelişiyor ve daha güçlü oluyorlarmış erkeklere göre.Kadınların ağrılara acılara dayanma oranı yüksek ya erkekler daha hassas.Demek ki aynen. 30 fln degil. Erkek de oldugu icin 34 sart galiba
Banada 34te vurdularAnladim canim. Erkek bebeklerde 30da fln ciger gelisimi tamamlanmis oluyor die duyuyordum hep.
Hadi 32 de super. Ama gecen gun dogum yapan ocak annelerinde miydi tam hatirlamiyorum, sancisi olan bi bayan vardi, 34uncu haftada ciger gelistirici vurdular. O haftada bilr vuruluyorsa, demek ki tam gelisemiyor mu die dusundum de.
kemik sulu diye cebine sütle olmus pardonAyy ben onu cok severim. Afiyet oksun yarasinn
Bebeğin gelişimi iyiyse kan akışında sorun çıkmıyor zaten.Bebeğin yeterince beslenebildiği anlamına geliyor.Sıkkntılı birşey olsaydı söylerdi zaten için rahat olsun.Çıktım kızlar Aspirin kan akışını artırmak icin bu zamana kadar kullanabilirdin ama şimdiden sonra gerek yok 30. Haftada kesmek gerekıyo zaten dedi oyuzden vermedi Bebegin gelişimi iyi maşallah 1200 grama yakın biraz fazla ölctü gbi geldi bana ama bilmiyorum.. o haftalarda detaylıda bu sorun (kan akışla ilgili) görülebılıyo ama cogunlukla düzeliyo dedi tekrar baktırmaya gerek yok dedi bebek gelişimi geri olmadıkca ama tabı 30. Haftadan snra belli oluyomuş bu daha çok.. tokluk şekerine idrarına baktırp bana whatsaptan atarsın dedi 1 ay sonra görşrz dedi tabi ben normalde bu doktora gelmıyorum ama sevdım cok güleryüzlüydü tahlılleride bekleyemeden cıktım eve yakın yerde yaptırcam birazdan
Ne alaka canimKızıma beş ay erkek demişlerdi ben de Uras istiyordum.Sonra kız çıkınca değiştirdik adını.Şimdi de kızım için düşündüğüm ismi oğluma vermek istemiyorum.Biz de kararsızız.Kemali düşünüyoruz da yanına ad bulamadık.İsimlerin manevi gücüne inanrım Kemal hem anlam hem numeroloji olarak çok güzel bir isim.
Yaa cok güzeeelKizlaar, hastane cikisimiz hazirlanmiss 2 ay demislerdi ama 1 ayda hazirladilar
Amin insallah canimAllah hayırlısı ile kucağımıza versin
ENES düşünüyoruz bakalım...
Insallah canim guzelDoruk olacak Allah nasip ederse
Hevesimiz kaçtı sanırım eşimle bir de eşimin yeğeni oldu adını aras koydular.Karışacak ailedeNe alaka canimUras koyabilirsin madem begeniyormussun
Heee o zaman olmazzzzHevesimiz kaçtı sanırım eşimle bir de eşimin yeğeni oldu adını aras koydular.Karışacak ailede
Anladim cnm bnm 2. Gebelik 1.de kasilmayi oyy benim canim kizim poposunu dikti dirsegini dayadi die severdik .meger onlar sanciymis . Ilkte gercekten tecrubesiz oluyorsun. Allahdan farkedilmis . . . 2.cide biraz daha rahat oluyorsun mumkun oldukca kendimi dinlememeye calisiyorumGünleri günlerini tutmuyor canım, benimki de bugün baya hareketli, bir de insanın ilk gebelik olunca çok acemi oluyor ne ağrısı ne kasılma ne sancı hiç birini ayırt edemem gibi geliyor o yüzden de endişeliyim, bende açılma oldu 23. Haftada ben onu da farketmedim o yüzden korkuyorum
Yaa cok güzeeelflorijebaby mi burası? Bende begenıyorum bunları ama fiyat fazla gelıyo belki tek tulum alırım
Günleri günlerini tutmuyor canım, benimki de bugün baya hareketli, bir de insanın ilk gebelik olunca çok acemi oluyor ne ağrısı ne kasılma ne sancı hiç birini ayırt edemem gibi geliyor o yüzden de endişeliyim, bende açılma oldu 23. Haftada ben onu da farketmedim o yüzden korkuyorum
Ben ikinci oğlanda odaya geldim bebek yok! İlkinde eşliğinde bebek çoktan odadaydı. Berde bebek dedim üşümüş de küveze koydular dediler. 31 agustostaKüveze hiç birimizin evladı girmez inşallah, benim de 40 larda gözüm hiç yok inan 37den sonrasında sağlıklı olacağı her an gelebilir
Kuzum benim doktorum oğlanlar icin 38. Haftada tamamlanıyor ciger gelişimi demişti.Anladim canim. Erkek bebeklerde 30da fln ciger gelisimi tamamlanmis oluyor die duyuyordum hep.
Hadi 32 de super. Ama gecen gun dogum yapan ocak annelerinde miydi tam hatirlamiyorum, sancisi olan bi bayan vardi, 34uncu haftada ciger gelistirici vurdular. O haftada bilr vuruluyorsa, demek ki tam gelisemiyor mu die dusundum de.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?