Kuzum alintalidigin mesajin icine yazmissin ondan gorunmedi mesajin evet yaaaa bunlar biraz pahali400e yaptirdim
Ahhh yaaa bizim topikte 3 oldu hastane dr degisikligi hayir olsun insallah hakkinda
Coook sagol kuzum
Eveet erkeklerin ciger gelisimi kizlardan daha gec tamamlabiyor doktorum soylemisti kizimla ayni gun alabilir miyiz bebisi dedigimde erkeklerin daha gec ciger gelisimi oluyor 1 hafta beklememiz gerekebilir demisti
Benimki bazen makat duriyor ozaman oule oluyorum . Dun oyleydim kac defa ciglik attim inanhem korkuyorsun hemde canin yaniyor. Ben bol su ictim pespese 2 3 bardak sonra popomun altina yastik koyup duz yattim canim tavsiye ederim . Simdi yine ayaklar vajinamda yemek yiyim yatcam.
Tip fakultesi diye gidiyotdum cnm 1 gunumu rahat veriyordum hastaneye bekle bekle helak oluyodum. Guzel bakiyorlar riske atmiyolar die katlandimKuzum alintalidigin mesajin icine yazmissin ondan gorunmedi mesajin evet yaaaa bunlar biraz pahali400e yaptirdim
Ahhh yaaa bizim topikte 3 oldu hastane dr degisikligi hayir olsun insallah hakkinda
Coook sagol kuzum
Eveet erkeklerin ciger gelisimi kizlardan daha gec tamamlabiyor doktorum soylemisti kizimla ayni gun alabilir miyiz bebisi dedigimde erkeklerin daha gec ciger gelisimi oluyor 1 hafta beklememiz gerekebilir demisti
Benimde icimde heves var cunku ilk bebegımde dogru duzgun alışveriş bile yapmadım hep yeğenimin kıyafetlerini verdi ablam, bende ozaman alısveris yapmayada korkum vardı önce bi dogsun diyodum hep. Şimdi bu hastane cıkıslarına heveslenıyorumYaa cok tesekkur ederimmm❤❤❤ evet kuzum florijebaby maalesef ya biraz pahali ama su islemelerede bakinca birsey diyemedim 10 lu yaptirdim ben simdi kizimada islemeli takim elbise yaptirayim diyorum ama onada cok pahali bir rakam soyluyor bir destek almam gerekecek anasponsorum olan anamdan
Biliyorum ama boyle sirt ustu yatip popise yastik koyunca yulari cikiyor benimkisola yatılması gerek mümkün olduğunca sağ tarafa da olur ama sırt üstü önermiyorlar çünkü kan akışı yavaşlıyor
kizlar biliyor musunuz ya da taşların gücüne inanıyor musunuz bilmiyorum ama yillar önce bebek istediğimizde bi taş almistim unakit taşı hem hamile kalmayı kolaylaştırıyor hem de hamileligin saglikli geçmesini sağlıyor hem de doğumun kolay olmasını sagliyormus onu buldum cekmeceden takıyorum siz de belki kullanırsınız dedim
Tip fakultesi diye gidiyotdum cnm 1 gunumu rahat veriyordum hastaneye bekle bekle helak oluyodum. Guzel bakiyorlar riske atmiyolar die katlandim. Hayirlisi bakalim . Erkk bebeklerin ciger gelisiminin 1hafta gec oldugunu bilmiyodum yaa uzuldum
Aslinda bir nevi oyle olmasida sans benim hic oyle birinden alabilecegim esyalarim olmadi cunku tek cocugumBenimde icimde heves var cunku ilk bebegımde dogru duzgun alışveriş bile yapmadım hep yeğenimin kıyafetlerini verdi ablam, bende ozaman alısveris yapmayada korkum vardı önce bi dogsun diyodum hep. Şimdi bu hastane cıkıslarına heveslenıyorumcok yerden fiyat aldım instgramdan bakalım.. Dedigin gibi biri hediye yaptırsa iyi olur
Aa denicem biBiliyorum ama boyle sirt ustu yatip popise yastik koyunca yulari cikiyor benimkirahatsizlik verince oyle yapiyorum
Biliyorum ama boyle sirt ustu yatip popise yastik koyunca yulari cikiyor benimkirahatsizlik verince oyle yapiyorum
Benimde kaburgam agriyor sola yatincaOff hep yan yatmaktanda her yerim agriyor bu gece caktirmadan sirt ustu yattim birazcik
Kimselere solemem sirt ustu yattiginiOff hep yan yatmaktanda her yerim agriyor bu gece caktirmadan sirt ustu yattim birazcik
Ahahahha yaaa kötü olmuş görmesi tühAslinda bir nevi oyle olmasida sans benim hic oyle birinden alabilecegim esyalarim olmadi cunku tek cocugum
Simdi ikinci bebegim oluyor yine sil bastan basladik cunku kizimdan kalan bir corap bile yok
Bende cok sordum bu islemeleri bir adida vardida unuttum3 asagi 5 yukari ayni olunca florijeye yaptirayim dedim en icime sinen bu oldu benim instagram esimde de acik bugun mesaj atmislar diyor ki yanlislikla tikladim ama tiklamaz olaydim o fiyatini bilmiyordu
Bazen benimki de öyle yapıyor kuzum dayıyor yumurta gibi şişiyor karnımAnladim cnm bnm 2. Gebelik 1.de kasilmayi oyy benim canim kizim poposunu dikti dirsegini dayadi die severdik .meger onlar sanciymis . Ilkte gercekten tecrubesiz oluyorsun. Allahdan farkedilmis . . . 2.cide biraz daha rahat oluyorsun mumkun oldukca kendimi dinlememeye calisiyorum
Sağol canım benim inşallahYavrusum benim 2 inan kasilma sanci vs olsa anlamam. Hic endiseye kapilma olaganustu bisey olunca zaten hissedersin
Ben ikinci oğlanda odaya geldim bebek yok! İlkinde eşliğinde bebek çoktan odadaydı. Berde bebek dedim üşümüş de küveze koydular dediler. 31 agustosta
Kuzum benim doktorum oğlanlar icin 38. Haftada tamamlanıyor ciger gelişimi demişti.
Kızzzz benim koca da bende 400 veremeyiz hem maddi hem fikriIlk alintilamaya calisip cevapladigim mesajmineyup27 senin mesajindi oyle tek basina yukarda kalmis
Benimde kaburgam agriyor sola yatinca. Gebe degilken asla sirt ustu yatamazdim giciklik olcakya sirt ustu ystmsk cok raht geliyor kizimdada oyleydi . En cok saga yatmak guzel
Kimselere solemem sirt ustu yattigini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?