2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352

Ilk alintilamaya calisip cevapladigim mesaj mineyup27 senin mesajindi oyle tek basina yukarda kalmis

sola yatılması gerek mümkün olduğunca sağ tarafa da olur ama sırt üstü önermiyorlar çünkü kan akışı yavaşlıyor

Tip fakultesi diye gidiyotdum cnm 1 gunumu rahat veriyordum hastaneye bekle bekle helak oluyodum. Guzel bakiyorlar riske atmiyolar die katlandim . Hayirlisi bakalim . Erkk bebeklerin ciger gelisiminin 1hafta gec oldugunu bilmiyodum yaa uzuldum

Benimde icimde heves var cunku ilk bebegımde dogru duzgun alışveriş bile yapmadım hep yeğenimin kıyafetlerini verdi ablam, bende ozaman alısveris yapmayada korkum vardı önce bi dogsun diyodum hep. Şimdi bu hastane cıkıslarına heveslenıyorum cok yerden fiyat aldım instgramdan bakalım.. Dedigin gibi biri hediye yaptırsa iyi olur

Bende bazi taslar var ama ne olduklarini bilmiyorum hic

Tip fakultesi diye gidiyotdum cnm 1 gunumu rahat veriyordum hastaneye bekle bekle helak oluyodum. Guzel bakiyorlar riske atmiyolar die katlandim . Hayirlisi bakalim . Erkk bebeklerin ciger gelisiminin 1hafta gec oldugunu bilmiyodum yaa uzuldum

Aslinda bir nevi oyle olmasida sans benim hic oyle birinden alabilecegim esyalarim olmadi cunku tek cocugum
Simdi ikinci bebegim oluyor yine sil bastan basladik cunku kizimdan kalan bir corap bile yok
Bende cok sordum bu islemeleri bir adida vardida unuttum 3 asagi 5 yukari ayni olunca florijeye yaptirayim dedim en icime sinen bu oldu benim instagram esimde de acik bugun mesaj atmislar diyor ki yanlislikla tikladim ama tiklamaz olaydim o fiyatini bilmiyordu

Ahahahha yaaa kötü olmuş görmesi tüh rokoko sanırım işlemenin ismi evet bu yaptırdıgn yerin işçiliği benimde cok hosuma gitti tabııkı ablam sagolsun ya reflü yatagından tut ayakkabısına varana verdi sagolsun

Bazen benimki de öyle yapıyor kuzum dayıyor yumurta gibi şişiyor karnım

Sezeryan sonrasi korse kullanan bayanlar ne tür koseyi tavsiye edersiniz ozellikle ilk sezeryaninda korse kullanan tecrubeli bayanlarin tavsiyelerini bekliyorum

31 Ağustos’ta üşüyen bebek varsa, Mart’ta biz napcaz kuzum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…