2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Ayy bende odaya geldım bebek yok içten içe panik yapmıştım bişey oldu bana söylemıyolar diye bi sorunu olmuştu onun için kontrole almışlar neyseki cabuk toparladı geldi

Canim bence pompayi almalisin ilk zaman cok lazim oluyor . bende oglumda cok ugrastim emsin diye sonuc verdi cok sukur . 2 yasina kadar emzirebildim .bastan en azindan biberonda verirsin sutu

Ayy bende odaya geldım bebek yok içten içe panik yapmıştım bişey oldu bana söylemıyolar diye bi sorunu olmuştu onun için kontrole almışlar neyseki cabuk toparladı geldi

Daphnesw aaaa odaya bebik daha mi onceden geliyor normalde, beni odaya cikarmislardi. Ben geldikten sonra kizimi getirmislerdi ama birsey dememislerdi soyle oldu boyle oldu diye

Canim bence pompayi almalisin ilk zaman cok lazim oluyor . bende oglumda cok ugrastim emsin diye sonuc verdi cok sukur . 2 yasina kadar emzirebildim .bastan en azindan biberonda verirsin sutu
O zaman pompa almıştım.İki ay kadar sağıp vermiştim süt sonra onu da içmedi kızım.Haklısın emmek için uğraşırken mutlaka lazım olacaktır

Sezeryan sonrasi korse kullanan bayanlar ne tür koseyi tavsiye edersiniz ozellikle ilk sezeryaninda korse kullanan tecrubeli bayanlarin tavsiyelerini bekliyorum
Ben aldığım hiçbir korseyi kullanamadım.Dikiş yeri rahatsız ediyordu bırak korseyi iç çamaşırı bile bunaltıyordu beni.Annemin zoruyla bel ağrısına iyi gelen korselerden kullandım bikaç gün.Ağustos sıcağı bunalttı beni.

Hahah canım cok tatlıymis ismi bende Samsundan memleketten getirdim de Karadeniz koyamam diye üstünde durmadim seninki cok mantikliymis ismi gibi güzel yasasin inşallah
Amin inşallah. Hepimizin bebişleri sağlıklı hayırlı uzun ömürleri olsun inşallah.

Bende öyleyim valla. Normalde et çok severim her türlüsünü. 3 öğün yerim yani o derece. Ama hamilelikten sanırım hiç canım istemiyor. Haftada bir gün kırmızı et bir gün de balık oda zorla yani. Yoğurt ve peynire taktım kafayı. Haftada 1 kalıp peyniri tek başıma yiyorum. Yoğurt kase kase... Evdekiler de diyor bizim oğlan kesin dişleri çıkmış şekilde doğacak

Günde 1 kez alıyorum canım, akşam yemeğinden sonra alıyordum da bugün şimdi alayım bari belki faydasını görürüm, sağol canım
Umarım faydasını görürsün. Normalde her türlü ağrı sızıyı bir şekilde çekiyor insan ama hamileyken sürekli bir tedirginlik hali içindeyiz... Benim 2.çocuk ama unutmuşum tabi hamile olmayı. Azıcık bi yerim ağrısa hemen başlıyor korku endişe..

Amin cümlemizin zamanında olsun inşallah. Hemen saate bakıyorum tatlım sıklığı önemli olan 10 15 dk da birse beni de alıyor panik değilse yatmaya devam

Ben almadim. Lazim olursa esime fln aldiririm acil die dusundum.
Bizimkisi de acil sonradan almıştı o zaman çok yoktu 8 yıl önce zar zor bulmuş bir tane.Şimdi çeşit çok insan hangisini alacağını şaşırır.O zaman işi bitince verdim birine.Gözümün göresi yoktu zaten gördükçe yaşadıklarım geliyordu aklıma.

Daphnesw aaaa odaya bebik daha mi onceden geliyor normalde, beni odaya cikarmislardi. Ben geldikten sonra kizimi getirmislerdi ama birsey dememislerdi soyle oldu boyle oldu diye
Bebek daha önce çıkıyor ama odaya mı bilmiyorum.Ailem ilk bebek odasında görmüştü kızımı.Ben ayılmaya çalışırken bebek var mıydı yok muydu hatırlamıyorum hiç

Onercegin bi tane var mi canim ? Aklimda olsun en azindan. Cesit bol dedigin gibi. Evde olacagim ben zaten. Cok fonksiyonlu olmasina gerek yok die dusunuyorum, yazik paraya die ama bilgim de yok.

Yaaaa kızlar bu hastane çıkışları kapı süsleri neden bu kadar pahalı yaaaa ha bide lohusa takımı 350 diyor mübarek sanki çeyrek altın
Hakikaten çok pahalı. Ben 2li pijama takımı aldım ince bi tane.100 tl di.2 tane tek alt aldım. Bi tane de biraz daha kalın alırım yeter diye düşünüyorum ama. Birazda kararsızım açıkçası.
Kapı süsü yaptırmıyorum ben. Bizim hastane kendi yapıyormuş. Odada ki bebeğin yatacağı o şeffaf kutu gibi yatağıda tüllü müllü süslüyormuş.

Hepimiz aynıyız demekki canım

Onercegin bi tane var mi canim ? Aklimda olsun en azindan. Cesit bol dedigin gibi. Evde olacagim ben zaten. Cok fonksiyonlu olmasina gerek yok die dusunuyorum, yazik paraya die ama bilgim de yok.
Manuel ya da elektrikli diye genel olarak iki çeşit var.Elektrikli daha rahat kendisi pompalıyor göğsü yerleştirince.Manuelde elinle sen uğraşıyorsun.Elektrikli daha pahalı.Hatırladığım bu sadece

Merhaba kızlar
Hastaneye gitmiştim bugünde, bebeğin kalbine baktı kardiyologlar, bebeğimin kalbine giden damarlardan iki tanesi ince ve dar. Tedavisi olmayan bir hastalıkmis, bir kaç müdahale yapılabilir ama asla tam tedavi edilemez dediler.Böyle hastalar yaşıyormuş artık ne gibi sıkıntıları olur yavrumun doğunca bilmiyorum. Rabbime emanetler duadan başka yapacak hicbirsey yok.
Doktor çok emin konuştu çok moralim bozuk, yinede Rabbime binlerce kez şükürler olsun.
Kızıma çok üzüldüm o küçücük kalbi inşallah ona yeter.
Doktor bu kalp gelişimini tamamlamış bu saatten sonra duzelecegini ummayin dedi.

Ciğer geliştirici iğne olan arkadaşlar iğne olduktan sonra hastanede yatmışmiydiniz.
Bugün kendi doktorum yoktu o yüzden diğer doktor yazmadi.Bu iğne icin gözetim altında olmam gerekiyormuş. Sizlerde öyle olmuş muydu çok şaşırdım.
Pazartesi kendi dojtoruna gel dediler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…