- 28 Eylül 2019
- 1.028
- 1.691
- 48
- 37
Ayy bende odaya geldım bebek yok içten içe panik yapmıştım bişey oldu bana söylemıyolar diyeBen ikinci oğlanda odaya geldim bebek yok! İlkinde eşliğinde bebek çoktan odadaydı. Berde bebek dedim üşümüş de küveze koydular dediler. 31 agustosta
Kuzum benim doktorum oğlanlar icin 38. Haftada tamamlanıyor ciger gelişimi demişti.
Kızzzz benim koca da bende 400 veremeyiz hem maddi hem fikriama çok güzeller güle güle kullanmak nasip etsin Rabbim
Canim bence pompayi almalisin ilk zaman cok lazim oluyor . bende oglumda cok ugrastim emsin diye sonuc verdi cok sukur . 2 yasina kadar emzirebildim .bastan en azindan biberonda verirsin sutuKızlar ben emzirme ile ilgili fazla bir ürün almak istemiyorum.Kızım emmedi bu da emmezse boşuna almış olucam.Şimdilik emzirme atleti göğüs pedi kremi gibi şeyler hariç pek birşey almıcam.Emzirme pompasını duruma göre almayı düşünüyorum.Kızımda da fazla birşey almamıştım bir arkadaşım beni uyarmıştı haklı da çıktı.
Ayy bende odaya geldım bebek yok içten içe panik yapmıştım bişey oldu bana söylemıyolar diyebi sorunu olmuştu onun için kontrole almışlar neyseki cabuk toparladı geldi
Tatlım magnezyum kramp için kasılma için değil. Magnezyum ve kalsiyum birbirini destekliyormuş evet. Kasılma için bol sıvı tüketmek lazımmış. Ben en az 3lt su içiyorum ama yinede kasılıyorKasilmasi olanlar sadece magnezyummu iciyorsunuz yoksa kalsiyum takviyeside aliyormusunuz
O zaman pompa almıştım.İki ay kadar sağıp vermiştim süt sonra onu da içmedi kızım.Haklısın emmek için uğraşırken mutlaka lazım olacaktırCanim bence pompayi almalisin ilk zaman cok lazim oluyor . bende oglumda cok ugrastim emsin diye sonuc verdi cok sukur . 2 yasina kadar emzirebildim .bastan en azindan biberonda verirsin sutu
Ben aldığım hiçbir korseyi kullanamadım.Dikiş yeri rahatsız ediyordu bırak korseyi iç çamaşırı bile bunaltıyordu beni.Annemin zoruyla bel ağrısına iyi gelen korselerden kullandım bikaç gün.Ağustos sıcağı bunalttı beni.Sezeryan sonrasi korse kullanan bayanlar ne tür koseyi tavsiye edersiniz ozellikle ilk sezeryaninda korse kullanan tecrubeli bayanlarin tavsiyelerini bekliyorum
Bendeeeeeeİlk işim yüz üstü yatmak olacak çok özledim
Ben almadim. Lazim olursa esime fln aldiririm acil die dusundum.O zaman pompa almıştım.İki ay kadar sağıp vermiştim süt sonra onu da içmedi kızım.Haklısın emmek için uğraşırken mutlaka lazım olacaktır☺
Amin inşallah. Hepimizin bebişleri sağlıklı hayırlı uzun ömürleri olsun inşallah.Hahah canım cok tatlıymis ismi bende Samsundan memleketten getirdim de Karadeniz koyamam diye üstünde durmadimseninki cok mantikliymis ismi gibi güzel yasasin inşallah
Bende öyleyim valla. Normalde et çok severim her türlüsünü. 3 öğün yerim yani o derece. Ama hamilelikten sanırım hiç canım istemiyor. Haftada bir gün kırmızı et bir gün de balık oda zorla yani. Yoğurt ve peynire taktım kafayı. Haftada 1 kalıp peyniri tek başıma yiyorum. Yoğurt kase kase... Evdekiler de diyor bizim oğlan kesin dişleri çıkmış şekilde doğacakO ozmircalkap ben bu rakamları gördüysem siz hayli görürsünüz merak etmeyin. Et 2 haftada bir kuş kdr anca yiyebiliyorum. İşe gittiğim günler yumurta hiç yemedim bir hafta sonları yedim. Sebze kurubakliyat ağırlıklı besleniyorum valla
Umarım faydasını görürsün. Normalde her türlü ağrı sızıyı bir şekilde çekiyor insan ama hamileyken sürekli bir tedirginlik hali içindeyiz... Benim 2.çocuk ama unutmuşum tabi hamile olmayı. Azıcık bi yerim ağrısa hemen başlıyor korku endişe..Günde 1 kez alıyorum canım, akşam yemeğinden sonra alıyordum da bugün şimdi alayım bari belki faydasını görürüm, sağol canım
Amin cümlemizin zamanında olsun inşallah. Hemen saate bakıyorum tatlım sıklığı önemli olan 10 15 dk da birse beni de alıyor panik değilse yatmaya devamAllah yardım etsin sana canım ya ben o sancıları duysam çocuk geliyor diye hastanenin yolunu yutardım heralde.Kızımda hiç sancım olmadığı için nasıl bir şey de bilmiyorum .Şimdi oluyor ama anlık bir iki kere geçiyor sonra.İnşlallah zamanında olur herşey
Bizimkisi de acil sonradan almıştı o zaman çok yoktu 8 yıl önce zar zor bulmuş bir tane.Şimdi çeşit çok insan hangisini alacağını şaşırır.O zaman işi bitince verdim birine.Gözümün göresi yoktu zaten gördükçe yaşadıklarım geliyordu aklıma.Ben almadim. Lazim olursa esime fln aldiririm acil die dusundum.
Doktorum on dakikada ya da beş dakikada bir bir saat boyunca sancın olursa ara hemen demişti.Amin cümlemizin zamanında olsun inşallah. Hemen saate bakıyorum tatlım sıklığı önemli olan 10 15 dk da birse beni de alıyor panik değilse yatmaya devam
Bebek daha önce çıkıyor ama odaya mı bilmiyorum.Ailem ilk bebek odasında görmüştü kızımı.Ben ayılmaya çalışırken bebek var mıydı yok muydu hatırlamıyorum hiçDaphnesw aaaa odaya bebik daha mi onceden geliyor normalde, beni odaya cikarmislardi. Ben geldikten sonra kizimi getirmislerdi ama birsey dememislerdi soyle oldu boyle oldu diye
Onercegin bi tane var mi canim ? Aklimda olsun en azindan. Cesit bol dedigin gibi. Evde olacagim ben zaten. Cok fonksiyonlu olmasina gerek yok die dusunuyorum, yazik paraya die ama bilgim de yok.Bizimkisi de acil sonradan almıştı o zaman çok yoktu 8 yıl önce zar zor bulmuş bir tane.Şimdi çeşit çok insan hangisini alacağını şaşırır.O zaman işi bitince verdim birine.Gözümün göresi yoktu zaten gördükçe yaşadıklarım geliyordu aklıma.
Hakikaten çok pahalı. Ben 2li pijama takımı aldım ince bi tane.100 tl di.2 tane tek alt aldım. Bi tane de biraz daha kalın alırım yeter diye düşünüyorum ama. Birazda kararsızım açıkçası.Yaaaa kızlar bu hastane çıkışları kapı süsleri neden bu kadar pahalı yaaaa ha bide lohusa takımı 350 diyor mübarek sanki çeyrek altın
Hepimiz aynıyız demekki canımAmin inşallah. Hepimizin bebişleri sağlıklı hayırlı uzun ömürleri olsun inşallah.
Bende öyleyim valla. Normalde et çok severim her türlüsünü. 3 öğün yerim yani o derece. Ama hamilelikten sanırım hiç canım istemiyor. Haftada bir gün kırmızı et bir gün de balık oda zorla yani. Yoğurt ve peynire taktım kafayı. Haftada 1 kalıp peyniri tek başıma yiyorum. Yoğurt kase kase... Evdekiler de diyor bizim oğlan kesin dişleri çıkmış şekilde doğacak
Umarım faydasını görürsün. Normalde her türlü ağrı sızıyı bir şekilde çekiyor insan ama hamileyken sürekli bir tedirginlik hali içindeyiz... Benim 2.çocuk ama unutmuşum tabi hamile olmayı. Azıcık bi yerim ağrısa hemen başlıyor korku endişe..
Manuel ya da elektrikli diye genel olarak iki çeşit var.Elektrikli daha rahat kendisi pompalıyor göğsü yerleştirince.Manuelde elinle sen uğraşıyorsun.Elektrikli daha pahalı.Hatırladığım bu sadeceOnercegin bi tane var mi canim ? Aklimda olsun en azindan. Cesit bol dedigin gibi. Evde olacagim ben zaten. Cok fonksiyonlu olmasina gerek yok die dusunuyorum, yazik paraya die ama bilgim de yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?