Hastaneye sormadım daha .Alırsam da kapı süsü alırım öyle yatak süsü düşünmüyorum.Kapı süsü sonra eve gidecek hatıra olarak kalıyor.Kızımınkini daha geçen yıl attım.Hakikaten çok pahalı. Ben 2li pijama takımı aldım ince bi tane.100 tl di.2 tane tek alt aldım. Bi tane de biraz daha kalın alırım yeter diye düşünüyorum ama. Birazda kararsızım açıkçası.
Kapı süsü yaptırmıyorum ben. Bizim hastane kendi yapıyormuş. Odada ki bebeğin yatacağı o şeffaf kutu gibi yatağıda tüllü müllü süslüyormuş.
Canım Allah şifasını versin inşallah. Başka bir kardiyoloğa da görünsene böyle durumlarda bir kaç dr dan görüş almak önemli.inşallah herşey güzel olucak güzel düşün moralini bozma. demesi kolay tabi yaşayan bilir de herşeyden etkileniyor bebişler güzel enerji gönder çocuklarına streslenmesin onlarda. Güzel olcak herşey güzel anneMerhaba kızlar
Hastaneye gitmiştim bugünde, bebeğin kalbine baktı kardiyologlar, bebeğimin kalbine giden damarlardan iki tanesi ince ve dar. Tedavisi olmayan bir hastalıkmis, bir kaç müdahale yapılabilir ama asla tam tedavi edilemez dediler.Böyle hastalar yaşıyormuş artık ne gibi sıkıntıları olur yavrumun doğunca bilmiyorum. Rabbime emanetler duadan başka yapacak hicbirsey yok.
Doktor çok emin konuştu çok moralim bozuk, yinede Rabbime binlerce kez şükürler olsun.
Kızıma çok üzüldüm o küçücük kalbi inşallah ona yeter.
Doktor bu kalp gelişimini tamamlamış bu saatten sonra duzelecegini ummayin dedi.
Ciğer geliştirici iğne olan arkadaşlar iğne olduktan sonra hastanede yatmışmiydiniz.
Bugün kendi doktorum yoktu o yüzden diğer doktor yazmadi.Bu iğne icin gözetim altında olmam gerekiyormuş. Sizlerde öyle olmuş muydu çok şaşırdım.
Pazartesi kendi dojtoruna gel dediler.
Sezeryan sonrasi korse kullanan bayanlar ne tür koseyi tavsiye edersiniz ozellikle ilk sezeryaninda korse kullanan tecrubeli bayanlarin tavsiyelerini bekliyorum
Benimkinin şuan ayrı bir ıdası olmadığı için de pek düşünmüyorum aslında. Bide kızınkini de attık bizde geçen seneydi.Hastaneye sormadım daha .Alırsam da kapı süsü alırım öyle yatak süsü düşünmüyorum.Kapı süsü sonra eve gidecek hatıra olarak kalıyor.Kızımınkini daha geçen yıl attım.
İlk işim yüz üstü yatmak olacak çok özledim
Bizimse Ege olacak. Oğlum adını öyle koymak istedi. Ege ile bir alakamız yok aslında. Şu an yanına 2.ismi düşünmekteyim sadeceGünaydın herkese.
Altıbirlik bununla gelmiş geçmiş olsun...
İsim konusu da geçmiş.
Bizim oğluşun adı Ege olacak kısmetse.
Bu yaz ege'den getirdik de bizimkini
Bende ilk kızımda yeşil sabuna aş ermiştimGünaydın minnoşlar uykusuz her geceeeekızlar ya 2 gündür canım kömür istiyo resmen kalem ucu falan yemek istiyorum deli gibi demir ilacımı da kullanıyorum ondan mı diycem ama bildiğiniz aşeriyorum ya
Merhaba kızlar
Hastaneye gitmiştim bugünde, bebeğin kalbine baktı kardiyologlar, bebeğimin kalbine giden damarlardan iki tanesi ince ve dar. Tedavisi olmayan bir hastalıkmis, bir kaç müdahale yapılabilir ama asla tam tedavi edilemez dediler.Böyle hastalar yaşıyormuş artık ne gibi sıkıntıları olur yavrumun doğunca bilmiyorum. Rabbime emanetler duadan başka yapacak hicbirsey yok.
Doktor çok emin konuştu çok moralim bozuk, yinede Rabbime binlerce kez şükürler olsun.
Doktor bu kalp gelişimini tamamlamış bu saatten sonra duzelecegini ummayin dedi.
Ciğer geliştirici iğne olan arkadaşlar iğne olduktan sonra hastanede yatmışmiydiniz.
Bugün kendi doktorum yoktu o yüzden diğer doktor yazmadi.Bu iğne icin gözetim altında olmam gerekiyormuş. Sizlerde öyle olmuş muydu çok şaşırdım.
Geçmiş olsun canım üzme kendini hemen bir drla kalma başka dr a da git neler diyorlar ama bazen dedikleri şeyler olmuyor gönlünü ferah tut dua et cnmMerhaba kızlar
E bebek bana ups kargo ile gönderiyor. Gayet çabuk geliyor öyle oluncaBu arada kargo gecikmelerinden ben de nasibimi aldım. Trendyol’da kuponum vardı e bebek butiğinden bu fisher price takımı aldım 5 aralıkta daha geçen gün geldi. Hepsiburadadan aldığımız yine e bebekten gelecek olan süt pompası ise hala gelmedi, 20 günden fazla olmuştur. E bebek iyi hoş da ptt kargo kullanmasa keşke
Bizimse Ege olacak. Oğlum adını öyle koymak istedi. Ege ile bir alakamız yok aslında. Şu an yanına 2.ismi düşünmekteyim sadece
Kasılmayıda önlüyor canım öyle demişti drumTatlım magnezyum kramp için kasılma için değil. Magnezyum ve kalsiyum birbirini destekliyormuş evet. Kasılma için bol sıvı tüketmek lazımmış. Ben en az 3lt su içiyorum ama yinede kasılıyor
Bizimde araları 8 yaş. Tamam büyüdü her şeyi kolaylaştı ama kıskançlık var. Her şeyden etkileniyor farkındayımZor canım ya derler ya çocukların arası yaş olarak fazla olmasın daha rahat büyürler diye.Benim kız 8 yaşında çok şükür çoğu şeyi kendi yapabiliyor halimden anlıyor az çok.Yaşı küçük olsaydı zor olurdu mutlaka.Allah kolaylık versin ne diyim.Sabah okul hazırlanmamız var bir onu giymem bunu giymem derdi bir de neredeyse hergün arkadaş çağırıyor eve bunlar hariç pek sıkıntım kalmadı çok şükür.Ama şimdiden kıskanıyor çok kardeşini belli etmemeye çalışsa da.Bizi de o zorlayacak herhalde.
Onu yaparsan doğum sonrasında ki izin günlerin azalmış oluyor. Aile hekiminden 1-2 gün rapor alıp sonra çalışamaz raporu almak daha mantıklıPeki sat tarihimi erken söylesem olmuyor mu rapor alınırken
kuzum sağ tarafına yastıkla destek yap sırt üstü gibi yarım yatabilirsin bana doktorum dedi sevinçten eve gelir gelmez yattım aşırı rahat ettiriyoOff hep yan yatmaktanda her yerim agriyor bu gece caktirmadan sirt ustu yattim birazcik
Cati agrisi muhtemelen. Bende de cok fazlam üstelik bugun ogleden sonra uyudum biraz 1 saat kalktigimda acidan yuruyemedim. Yarin ne duycam cok merak ediyorumKızlar bende bugün çok farklı bir ağrı var ya, neresi tam olarak ifade edemiyorum ama bikini bölgesinin bacağa bağlanan yerinde sanki bir acı var bebeğim de alttan alttan tekmeleri savuruyor çok korkuyorum bişey olacak diye
Ben bu ara hic duzgun beslenemedim. Evde degilim malum. Eve donunce super bi alisveris yapcamCanım ben şuan kilo almaması için uğraşıyorum ama benim farkettiğim yabi en azından benim bebeğimde kilo yapanlar: portakal suyu, ceviz, muz, tahin-pekmez. Bunları düzenli olarak her gün tüketiyordum. Bebek hep önde çıkınca azalttım hergün yemiyorum. Daha kontrole gitmedim inşallah haftasıyla uyumlu çıkar bu sefer.
Evde olmana cok sevindim en azindan 5 haftacik daha dursun minnak. Napsin yeri daralmistir annesi bu ne boyle diye soyleniyodur bu bebislerKontrolümü oldum kızlar tabiki nst de sancım çıktı rahim kapalı kanala girmemiş ordan yırtıyoruz. 1810 gr 43 cm olmuş. Yanakları artık yağlanmış o deri görünümü gitmiş. aynı babasıbenimki çok memnuniyetsiz yalnız bir kaç kez gördük yüzünü nerden geldim ben buraya ifadesi var ve artık evdeyim
Ben magnezyumun faydası olduguna inanmak istiyorum kasılmayadaTatlım magnezyum kramp için kasılma için değil. Magnezyum ve kalsiyum birbirini destekliyormuş evet. Kasılma için bol sıvı tüketmek lazımmış. Ben en az 3lt su içiyorum ama yinede kasılıyor
İnşallah tamamen temizlenmiştir canim bol bol su içmeye devamAyy sorma, dun aksam iyice fenaydim. Esim cok korktu, bana belli etmemeye calisti ama wcye giderken bile, yuzume yansiyordu acım. Allaha sukur ki, kalkinca bi seyim yoktu. Simdi uzaniyorum valla.
Kuzum bende rahim agzi yetmezligi oldugundan hersey mukemmelken bile bi anda tam tersi durumlar da yasanabiliyo maalesef. An'ın iyi olmasi yeterli bana.
Anlik dikis korkulari fln da korkutucu ama beni su enfeksiyon belasi bitiriyo. 4 gun sonra tekrar kultur vermeyi dort gozle bekliyorum kusum ya. Ureme olmadi, lokosit yok gibi seyleri duymaya cokkkk ihtiyacim var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?