2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Hastaneye sormadım daha .Alırsam da kapı süsü alırım öyle yatak süsü düşünmüyorum.Kapı süsü sonra eve gidecek hatıra olarak kalıyor.Kızımınkini daha geçen yıl attım.

Canım Allah şifasını versin inşallah. Başka bir kardiyoloğa da görünsene böyle durumlarda bir kaç dr dan görüş almak önemli.inşallah herşey güzel olucak güzel düşün moralini bozma. demesi kolay tabi yaşayan bilir de herşeyden etkileniyor bebişler güzel enerji gönder çocuklarına streslenmesin onlarda. Güzel olcak herşey güzel anne

Sezeryan sonrasi korse kullanan bayanlar ne tür koseyi tavsiye edersiniz ozellikle ilk sezeryaninda korse kullanan tecrubeli bayanlarin tavsiyelerini bekliyorum

Ben 2 tane almıştım. Biri şort gibi diğeri bele sarılandan. Ama ikisini de kullanamadım nedense. O nedenle zaten daha 4. Ayımda spora başladım evde videolarla tabi. Ve göbek filan kalmamıştı. Tabi uzun sürdü. Yani ilk hamileliğimde 30 kg almıştım. 50 kg da başlayıp 80 le gittim doğuma. Hatta doğumdan 1 ay sonra hala 77 kg gösteriyordu tartı. Ama biraz diyet ve sıkı sporla 1 yıl sonra 55e düşmüştüm ve karnım yine düzdü. Gerçi sonradan zamanla 60 kg ya çıktım tembelliğimden.

Hastaneye sormadım daha .Alırsam da kapı süsü alırım öyle yatak süsü düşünmüyorum.Kapı süsü sonra eve gidecek hatıra olarak kalıyor.Kızımınkini daha geçen yıl attım.
Benimkinin şuan ayrı bir ıdası olmadığı için de pek düşünmüyorum aslında. Bide kızınkini de attık bizde geçen seneydi.

Günaydın herkese.
Altıbirlik bununla gelmiş geçmiş olsun...
İsim konusu da geçmiş.
Bizim oğluşun adı Ege olacak kısmetse.
Bu yaz ege'den getirdik de bizimkini
Bizimse Ege olacak. Oğlum adını öyle koymak istedi. Ege ile bir alakamız yok aslında. Şu an yanına 2.ismi düşünmekteyim sadece

Günaydın minnoşlar uykusuz her geceeee kızlar ya 2 gündür canım kömür istiyo resmen kalem ucu falan yemek istiyorum deli gibi demir ilacımı da kullanıyorum ondan mı diycem ama bildiğiniz aşeriyorum ya
Bende ilk kızımda yeşil sabuna aş ermiştim

Bozma moralini. Kardeşimin bebeğindede kalbinde sorun var. Doğunca ameliyat demişlerdi. Doğdu 1 ay kardiyolojiden çıkamadılar. Ve sonra hiç bşr şeyi yok sapasağlam bu çocuk dediler. Biz de çok üzülmüştük tabi o zamanlar ama şuan 6 yaşında fırlama mı fırlama 1sn yerinde durmayan bşr yeğenim var.. Sen dua et sadece. Gönlünü ferah tut...

Geçmiş olsun canım üzme kendini hemen bir drla kalma başka dr a da git neler diyorlar ama bazen dedikleri şeyler olmuyor gönlünü ferah tut dua et cnm

Reactions: Eva
E bebek bana ups kargo ile gönderiyor. Gayet çabuk geliyor öyle olunca

Bizimse Ege olacak. Oğlum adını öyle koymak istedi. Ege ile bir alakamız yok aslında. Şu an yanına 2.ismi düşünmekteyim sadece

Biz önce Özden Ege olsun dedik. Eşimin adı Özden.. Ama herkeste bir tepki sanki çok acayip birşeymiş gibi. En son kızımda benim tek ismim var kardeşiminde öyle olsun deyince vazgeçtik 2 isimden

Bizimde araları 8 yaş. Tamam büyüdü her şeyi kolaylaştı ama kıskançlık var. Her şeyden etkileniyor farkındayım

Off hep yan yatmaktanda her yerim agriyor bu gece caktirmadan sirt ustu yattim birazcik
kuzum sağ tarafına yastıkla destek yap sırt üstü gibi yarım yatabilirsin bana doktorum dedi sevinçten eve gelir gelmez yattım aşırı rahat ettiriyo

Cati agrisi muhtemelen. Bende de cok fazlam üstelik bugun ogleden sonra uyudum biraz 1 saat kalktigimda acidan yuruyemedim. Yarin ne duycam cok merak ediyorum

Ben bu ara hic duzgun beslenemedim. Evde degilim malum. Eve donunce super bi alisveris yapcam

Evde olmana cok sevindim en azindan 5 haftacik daha dursun minnak. Napsin yeri daralmistir annesi bu ne boyle diye soyleniyodur bu bebisler

Tatlım magnezyum kramp için kasılma için değil. Magnezyum ve kalsiyum birbirini destekliyormuş evet. Kasılma için bol sıvı tüketmek lazımmış. Ben en az 3lt su içiyorum ama yinede kasılıyor
Ben magnezyumun faydası olduguna inanmak istiyorum kasılmayada ona inanarak her gun iciyorum

İnşallah tamamen temizlenmiştir canim bol bol su içmeye devam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…