kuzum sağ tarafına yastıkla destek yap sırt üstü gibi yarım yatabilirsin bana doktorum dedi sevinçten eve gelir gelmez yattım aşırı rahat ettiriyo
Evet eşime de diyorum bebek doğunca kıza daha dikkatli davranıcaz diye.Eşim daha çok kızla ilgilenicek.Özellikle kızın yanında abartılı bir şekilde sevgi sözcükleri söylemeyim diyorum.Kızıma bebek konusunda sorumluluk vericem ya da gel üstünü değiştirelim kardeşinin beraber gibi.Şimdiden söylüyorum senin yerini kimse tutamaz diye ama elbette kıskanacak.Eşimle ilk öğrendiğimiz zaman sanki kızımıza ihanet ediyormuşuz gibi geldi.Eşimin dediği ilk şey kızım kadar sevemem herhalde dedi.Onun yerini kimse tutamaz kusura bakma dedi.Ben de büyük konuşma dedim o da bizim evladımız olacak.Bakalım zamanla görücez İnşallah.Bizimde araları 8 yaş. Tamam büyüdü her şeyi kolaylaştı ama kıskançlık var. Her şeyden etkileniyor farkındayım
Dert değil çalışmayacağım büyük ihtimalle zaten ordan oraya gidecek gücüm yok ki benim rahatsızımOnu yaparsan doğum sonrasında ki izin günlerin azalmış oluyor. Aile hekiminden 1-2 gün rapor alıp sonra çalışamaz raporu almak daha mantıklı
İsmi belirleyemediği bir türlü ondan böyle güzel şeyleri daha hazırlatmadımKizlaar, hastane cikisimiz hazirlanmiss 2 ay demislerdi ama 1 ayda hazirladilar
Kayınvaliden yardımcı olmuyor mu tatlım sana. hazır orda kalıyorken kızınla ilgilense de dinlensen sendeCati agrisi muhtemelen. Bende de cok fazlam üstelik bugun ogleden sonra uyudum biraz 1 saat kalktigimda acidan yuruyemedim. Yarin ne duycam cok merak ediyorum
Bebek daha önce çıkıyor ama odaya mı bilmiyorum.Ailem ilk bebek odasında görmüştü kızımı.Ben ayılmaya çalışırken bebek var mıydı yok muydu hatırlamıyorum hiç
İsmi belirleyemediği bir türlü ondan böyle güzel şeyleri daha hazırlatmadımgüzel günlerde kullanın
daraldı valla şuan ayağını kaburgamın altında hissediyorum acıyorEvde olmana cok sevindim en azindan 5 haftacik daha dursun minnak. Napsin yeri daralmistir annesi bu ne boyle diye soyleniyodur bu bebisler
inşallah olur canım. Senin kasılman çok muBen magnezyumun faydası olduguna inanmak istiyorum kasılmayadaona inanarak her gun iciyorum
Geçmiş olsun canım. Nasılsın bugun düne göre rahatladın mıAyy sorma, dun aksam iyice fenaydim. Esim cok korktu, bana belli etmemeye calisti ama wcye giderken bile, yuzume yansiyordu acım. Allaha sukur ki, kalkinca bi seyim yoktu. Simdi uzaniyorum valla.
Kuzum bende rahim agzi yetmezligi oldugundan hersey mukemmelken bile bi anda tam tersi durumlar da yasanabiliyo maalesef. An'ın iyi olmasi yeterli bana.
Anlik dikis korkulari fln da korkutucu ama beni su enfeksiyon belasi bitiriyo. 4 gun sonra tekrar kultur vermeyi dort gozle bekliyorum kusum ya. Ureme olmadi, lokosit yok gibi seyleri duymaya cokkkk ihtiyacim var.
Bizimki de belli değil bebek şöyle bebek böyle bir tuhaf geliyor bana.Kızımın ismini ben koydum eşim de kabul etti.Şimdi de sen koy dedim baş harflerini söylüyor sadece.Bir söyle belki beğenmem alışmam lazım diyorum söylemiyor sinir ediyor beni.İçime sinen bir isim de yok o kadar baktım bir de.İsmi belirleyemediği bir türlü ondan böyle güzel şeyleri daha hazırlatmadımgüzel günlerde kullanın
Bir donem ametist tasi takmıştım bendekizlar biliyor musunuz ya da taşların gücüne inanıyor musunuz bilmiyorum ama yillar önce bebek istediğimizde bi taş almistim unakit taşı hem hamile kalmayı kolaylaştırıyor hem de hamileligin saglikli geçmesini sağlıyor hem de doğumun kolay olmasını sagliyormus onu buldum cekmeceden takıyorum siz de belki kullanırsınız dedim
Babasının ismini koyacaksınız diye mi tepki gösterdiler. Öyle yapan çok var aslındaBiz önce Özden Ege olsun dedik. Eşimin adı Özden.. Ama herkeste bir tepki sanki çok acayip birşeymiş gibi. En son kızımda benim tek ismim var kardeşiminde öyle olsun deyince vazgeçtik 2 isimden
Kardeşim oğluna kendi ismini verdi yanına han eklediler ben de eşime dedim senin ismini verelim diye bu aileye bir tane yeter iki tane çok gelir dediBabasının ismini koyacaksınız diye mi tepki gösterdiler. Öyle yapan çok var aslında
Ben hiç ev hanımı olmadım. İşten ayrıldığımda bile birinden ayrılıp diğerine başladım ara vermedim. Evde oturmak bana çok uzak bir fikir geliyordu ama şuan çalışmayıp yıllarca evde oturmak istiyorum.En sevdiğim şey ev hanımlığı hemde ne yatıcam var yaabazı bebekler küçük suratlı tam bebek görünümlü otur seyret bazılarıda adam görünümlü çikincedir ya heh işte benim içimde bir adam var çirkincenek çıktığında yicem o aşağı sarkıttığı ağzını o ne biçim ifadeydi ya eliyle beni dürterken yakaladık
Bende dikis yerimi karnimi tutsun die kullanmak istiyorum cunku karnim asagi dusuyor gibi oluyoryaBen aldığım hiçbir korseyi kullanamadım.Dikiş yeri rahatsız ediyordu bırak korseyi iç çamaşırı bile bunaltıyordu beni.Annemin zoruyla bel ağrısına iyi gelen korselerden kullandım bikaç gün.Ağustos sıcağı bunalttı beni.
Ben dikislerimi karnimi tutsun die takmak istiyorum daha cok cunku karin mayali hamur gibi bi o tarafa bi butarafa yigiliyordu ve aci veriyorduBen 2 tane almıştım. Biri şort gibi diğeri bele sarılandan. Ama ikisini de kullanamadım nedense. O nedenle zaten daha 4. Ayımda spora başladım evde videolarla tabi. Ve göbek filan kalmamıştı. Tabi uzun sürdü. Yani ilk hamileliğimde 30 kg almıştım. 50 kg da başlayıp 80 le gittim doğuma. Hatta doğumdan 1 ay sonra hala 77 kg gösteriyordu tartı. Ama biraz diyet ve sıkı sporla 1 yıl sonra 55e düşmüştüm ve karnım yine düzdü. Gerçi sonradan zamanla 60 kg ya çıktım tembelliğimden.
Calisiyor canimKayınvaliden yardımcı olmuyor mu tatlım sana. hazır orda kalıyorken kızınla ilgilense de dinlensen sende
İlk iki gün kullandım diye hatırlıyorum dikişlerden dik yürüyemedim ama o ilk haller geçince çıkarıp atmıştımBende dikis yerimi karnimi tutsun die kullanmak istiyorum cunku karnim asagi dusuyor gibi oluyorya
Kizim dogdugunda yuzu burusuktu nine gibi birazdan profil yapcamdaraldı valla şuan ayağını kaburgamın altında hissediyorum acıyor
inşallah olur canım. Senin kasılman çok mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?