2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Bizimde araları 8 yaş. Tamam büyüdü her şeyi kolaylaştı ama kıskançlık var. Her şeyden etkileniyor farkındayım
Evet eşime de diyorum bebek doğunca kıza daha dikkatli davranıcaz diye.Eşim daha çok kızla ilgilenicek.Özellikle kızın yanında abartılı bir şekilde sevgi sözcükleri söylemeyim diyorum.Kızıma bebek konusunda sorumluluk vericem ya da gel üstünü değiştirelim kardeşinin beraber gibi.Şimdiden söylüyorum senin yerini kimse tutamaz diye ama elbette kıskanacak.Eşimle ilk öğrendiğimiz zaman sanki kızımıza ihanet ediyormuşuz gibi geldi.Eşimin dediği ilk şey kızım kadar sevemem herhalde dedi.Onun yerini kimse tutamaz kusura bakma dedi.Ben de büyük konuşma dedim o da bizim evladımız olacak.Bakalım zamanla görücez İnşallah.

Onu yaparsan doğum sonrasında ki izin günlerin azalmış oluyor. Aile hekiminden 1-2 gün rapor alıp sonra çalışamaz raporu almak daha mantıklı
Dert değil çalışmayacağım büyük ihtimalle zaten ordan oraya gidecek gücüm yok ki benim rahatsızım

Cati agrisi muhtemelen. Bende de cok fazlam üstelik bugun ogleden sonra uyudum biraz 1 saat kalktigimda acidan yuruyemedim. Yarin ne duycam cok merak ediyorum
Kayınvaliden yardımcı olmuyor mu tatlım sana. hazır orda kalıyorken kızınla ilgilense de dinlensen sende

Bebek daha önce çıkıyor ama odaya mı bilmiyorum.Ailem ilk bebek odasında görmüştü kızımı.Ben ayılmaya çalışırken bebek var mıydı yok muydu hatırlamıyorum hiç

Benimkini cikarmislar benden once, teyzemle birlikte bebek odasina goturmusler, oradan kiyafetlerini istemisler yikayip giydirmisler sonra ben gelene kadar getirmemisler, bende odaya gelince ustumu giydirdiler yatirdilar 5 dk icinde bebis geldi

Evde olmana cok sevindim en azindan 5 haftacik daha dursun minnak. Napsin yeri daralmistir annesi bu ne boyle diye soyleniyodur bu bebisler
daraldı valla şuan ayağını kaburgamın altında hissediyorum acıyor
Ben magnezyumun faydası olduguna inanmak istiyorum kasılmayada ona inanarak her gun iciyorum
inşallah olur canım. Senin kasılman çok mu

Geçmiş olsun canım. Nasılsın bugun düne göre rahatladın mı

İsmi belirleyemediği bir türlü ondan böyle güzel şeyleri daha hazırlatmadım güzel günlerde kullanın
Bizimki de belli değil bebek şöyle bebek böyle bir tuhaf geliyor bana.Kızımın ismini ben koydum eşim de kabul etti.Şimdi de sen koy dedim baş harflerini söylüyor sadece.Bir söyle belki beğenmem alışmam lazım diyorum söylemiyor sinir ediyor beni.İçime sinen bir isim de yok o kadar baktım bir de.

Bir donem ametist tasi takmıştım bende

Ben hiç ev hanımı olmadım. İşten ayrıldığımda bile birinden ayrılıp diğerine başladım ara vermedim. Evde oturmak bana çok uzak bir fikir geliyordu ama şuan çalışmayıp yıllarca evde oturmak istiyorum. Ev hanımlığı ben.
Çirkin adamını da yerimm ya. Bence bebeklerin hepsi ilk doğduğunda çirkin oluyor zaten hahahaha. 1 haftadan sonra güzelleşiyorlar gibime geliyor

Bende dikis yerimi karnimi tutsun die kullanmak istiyorum cunku karnim asagi dusuyor gibi oluyorya

Ben dikislerimi karnimi tutsun die takmak istiyorum daha cok cunku karin mayali hamur gibi bi o tarafa bi butarafa yigiliyordu ve aci veriyordu

Bir daha çocuk düşünmeyen benim gibi kırka merdiven dayamış hanımlar ben sezeryanda tüplerimi de bağlatayım diyorum gerçi bir tane var birisi alınmıştı.Eşimi ikna edemedim.Doktoruma da sorucam sakıncaları var mı diye.Benim gibi düşünen var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…