- 28 Eylül 2019
- 1.028
- 1.691
- 48
- 37
1 2 saat ayakta kalırsam oluyor kuzum yada kendımı uzersem.. uzun süre kalmamaya calısıyorum yoksa 2 aydır falan ara ara oluyo.. önceki hamileligimden yaşadıgım icin biliyorm bunda erken başladıdaraldı valla şuan ayağını kaburgamın altında hissediyorum acıyor
inşallah olur canım. Senin kasılman çok mu
Bence de.Ultrasonda burnu çok kalkık duruyor benimkinin.Eşim yandık diyor baksana burnu havada olacak bununBen hiç ev hanımı olmadım. İşten ayrıldığımda bile birinden ayrılıp diğerine başladım ara vermedim. Evde oturmak bana çok uzak bir fikir geliyordu ama şuan çalışmayıp yıllarca evde oturmak istiyorum.Ev hanımlığı ben.
Çirkin adamını da yerimm ya. Bence bebeklerin hepsi ilk doğduğunda çirkin oluyor zaten hahahaha. 1 haftadan sonra güzelleşiyorlar gibime geliyor
Rica ederim kuzum belimizdeki damara zaten yastik geldiği icin sikinti olmuyormusAyy su an bende cokk mutlu oldum bu gece yatagi yastiklarla doldurucam sagli sollutesekkur ederim
Ben iğneye gittim az önce canım acile progestan yaptırıyorum da 3 günde bir, doktorum denk geldi şansa sordum ayaklarını havaya kaldır dinlen artarsa haberim olsun dediCati agrisi muhtemelen. Bende de cok fazlam üstelik bugun ogleden sonra uyudum biraz 1 saat kalktigimda acidan yuruyemedim. Yarin ne duycam cok merak ediyorum
Evet canim dune gore iyiyim. Uzandim hep ya. Iyi geldi sukur.Geçmiş olsun canım. Nasılsın bugun düne göre rahatladın mı
İlk lokmayi yedikten 1 saat sonra ölç sonra da 2. Saat ölç birde canım2 saatlık tokluk sekerim 120 cıktı nasılkı acaba referans aralıgı 70-140 yazıyor ama babam sınırda dedi
Bakalim bana ne diyecek yarin of of. Aksam kuafore gittim, eve ugradim. Eve zor geldim. 10 15 dklik mesafeler bunlar. Bugün de anneme gittim ordan eve ugradim yine var sikinti yuruyemiyorum resmenBen iğneye gittim az önce canım acile progestan yaptırıyorum da 3 günde bir, doktorum denk geldi şansa sordum ayaklarını havaya kaldır dinlen artarsa haberim olsun dedi
Birseyi sifa niyetiyle kabul edersen o sifa saglarmis denilirmiş hepEvet canim dune gore iyiyim. Uzandim hep ya. Iyi geldi sukur.
Bu arada bana da magnezyumun bi etkisi olmaz dedi dr ama ben fauda gordugume inanarak iciyorum. Agrim artinca 2 tane iciyorum valla super geliyor. Plesabo etkisi de olsa kabulum. Agrim sancim olmasin da
Anaaaam cok datlu ya buuuKizim dogdugunda yuzu burusuktu nine gibi birazdan profil yapcam
Bakma yakın cekim 2950 dogdu hanimcik, totosu kafasinin yarisi kadardi aklim cikmisti gorunceAnaaaam cok datlu ya buuulokmalik eti puf
Canim kizin icin gecmis olsun. Tip ilerledi. Hele sag salim dogsunlar, elbette bi caresi bulunur.Merhaba kızlar
Hastaneye gitmiştim bugünde, bebeğin kalbine baktı kardiyologlar, bebeğimin kalbine giden damarlardan iki tanesi ince ve dar. Tedavisi olmayan bir hastalıkmis, bir kaç müdahale yapılabilir ama asla tam tedavi edilemez dediler.Böyle hastalar yaşıyormuş artık ne gibi sıkıntıları olur yavrumun doğunca bilmiyorum. Rabbime emanetler duadan başka yapacak hicbirsey yok.
Doktor çok emin konuştu çok moralim bozuk, yinede Rabbime binlerce kez şükürler olsun.
Kızıma çok üzüldüm o küçücük kalbi inşallah ona yeter.
Doktor bu kalp gelişimini tamamlamış bu saatten sonra duzelecegini ummayin dedi.
Ciğer geliştirici iğne olan arkadaşlar iğne olduktan sonra hastanede yatmışmiydiniz.
Bugün kendi doktorum yoktu o yüzden diğer doktor yazmadi.Bu iğne icin gözetim altında olmam gerekiyormuş. Sizlerde öyle olmuş muydu çok şaşırdım.
Pazartesi kendi dojtoruna gel dediler.
Açlık için sınır 120 diye biliyorum canım ben tokluk sınırı 140.2 saatlık tokluk sekerim 120 cıktı nasılkı acaba referans aralıgı 70-140 yazıyor ama babam sınırda dedi
Canim uzulme. Nice daha agir hasta denen bebekler saglikla doguyor. Eger gercekten boyle bir sikinti varsa da dogumda buna gore onlem alir doktorlarMerhaba kızlar
Hastaneye gitmiştim bugünde, bebeğin kalbine baktı kardiyologlar, bebeğimin kalbine giden damarlardan iki tanesi ince ve dar. Tedavisi olmayan bir hastalıkmis, bir kaç müdahale yapılabilir ama asla tam tedavi edilemez dediler.Böyle hastalar yaşıyormuş artık ne gibi sıkıntıları olur yavrumun doğunca bilmiyorum. Rabbime emanetler duadan başka yapacak hicbirsey yok.
Doktor çok emin konuştu çok moralim bozuk, yinede Rabbime binlerce kez şükürler olsun.
Doktor bu kalp gelişimini tamamlamış bu saatten sonra duzelecegini ummayin dedi.
Ciğer geliştirici iğne olan arkadaşlar iğne olduktan sonra hastanede yatmışmiydiniz.
Bugün kendi doktorum yoktu o yüzden diğer doktor yazmadi.Bu iğne icin gözetim altında olmam gerekiyormuş. Sizlerde öyle olmuş muydu çok şaşırdım.
Canım inşallah yarın güzel haberlerle gelirsin inşallah ama ben de bugün hiç iyi değilim hiç bu kadar ağrı hissetmemiştim hayırlısı olsun inşallah yarına geçer yaBakalim bana ne diyecek yarin of of. Aksam kuafore gittim, eve ugradim. Eve zor geldim. 10 15 dklik mesafeler bunlar. Bugün de anneme gittim ordan eve ugradim yine var sikinti yuruyemiyorum resmen
Canım benim doğsun minnoşun hele o zaman muayene edilir bakma sen belki tedavisi vardır belki de hiç sorun yaşamaz kuzun nolur şimdi kendini çok yıpratma olur mu miniklerin de hissediyordurMerhaba kızlar
31 Ağustos’ta üşüyen bebek varsa, Mart’ta biz napcaz kuzum
İnsanin bir hoplatiyorlar illakiAyy bende odaya geldım bebek yok içten içe panik yapmıştım bişey oldu bana söylemıyolar diyebi sorunu olmuştu onun için kontrole almışlar neyseki cabuk toparladı geldi
Şöyle ki ben dogurali en son12 yıl oldu ama uygulamalar değişmediyse:Daphnesw aaaa odaya bebik daha mi onceden geliyor normalde, beni odaya cikarmislardi. Ben geldikten sonra kizimi getirmislerdi ama birsey dememislerdi soyle oldu boyle oldu diye
Hahah evet o camli oda bebek odası sanırımBebek daha önce çıkıyor ama odaya mı bilmiyorum.Ailem ilk bebek odasında görmüştü kızımı.Ben ayılmaya çalışırken bebek var mıydı yok muydu hatırlamıyorum hiç
Evet eşime de diyorum bebek doğunca kıza daha dikkatli davranıcaz diye.Eşim daha çok kızla ilgilenicek.Özellikle kızın yanında abartılı bir şekilde sevgi sözcükleri söylemeyim diyorum.Kızıma bebek konusunda sorumluluk vericem ya da gel üstünü değiştirelim kardeşinin beraber gibi.Şimdiden söylüyorum senin yerini kimse tutamaz diye ama elbette kıskanacak.Eşimle ilk öğrendiğimiz zaman sanki kızımıza ihanet ediyormuşuz gibi geldi.Eşimin dediği ilk şey kızım kadar sevemem herhalde dedi.Onun yerini kimse tutamaz kusura bakma dedi.Ben de büyük konuşma dedim o da bizim evladımız olacak.Bakalım zamanla görücez İnşallah.
40 in üzerinden merdivenle atlamış biri olarak ben o konuda kararsızım. Şöyle ki; ilk evliliğimden zaten 3 çocuğum var. O zaman bağlatacaktım eski eşim izin vermedi. Meğer buna hazırlık yapmışBir daha çocuk düşünmeyen benim gibi kırka merdiven dayamış hanımlar ben sezeryanda tüplerimi de bağlatayım diyorum gerçi bir tane var birisi alınmıştı.Eşimi ikna edemedim.Doktoruma da sorucam sakıncaları var mı diye.Benim gibi düşünen var mı?
Pemi doktorun dedigi gibi, kalcanin altina yastik koyup, ayaklarini bi nebze yuksege kaldirdin mi ? Faydasi olur gibi dusunuyorum ama.Canım inşallah yarın güzel haberlerle gelirsin inşallah ama ben de bugün hiç iyi değilim hiç bu kadar ağrı hissetmemiştim hayırlısı olsun inşallah yarına geçer yaçok korkuyorum bişey olacak diye
doğumdan sonra bu ev isteği daha da artıcak bence bizdeBen hiç ev hanımı olmadım. İşten ayrıldığımda bile birinden ayrılıp diğerine başladım ara vermedim. Evde oturmak bana çok uzak bir fikir geliyordu ama şuan çalışmayıp yıllarca evde oturmak istiyorum.Ev hanımlığı ben.
Çirkin adamını da yerimm ya. Bence bebeklerin hepsi ilk doğduğunda çirkin oluyor zaten hahahaha. 1 haftadan sonra güzelleşiyorlar gibime geliyor
sen nine görmemişin maşallah ablasına benzesin eslem de güzellik olarakKizim dogdugunda yuzu burusuktu nine gibi birazdan profil yapcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?