2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
daraldı valla şuan ayağını kaburgamın altında hissediyorum acıyor
inşallah olur canım. Senin kasılman çok mu
1 2 saat ayakta kalırsam oluyor kuzum yada kendımı uzersem.. uzun süre kalmamaya calısıyorum yoksa 2 aydır falan ara ara oluyo.. önceki hamileligimden yaşadıgım icin biliyorm bunda erken başladı

Bence de.Ultrasonda burnu çok kalkık duruyor benimkinin.Eşim yandık diyor baksana burnu havada olacak bunun

Cati agrisi muhtemelen. Bende de cok fazlam üstelik bugun ogleden sonra uyudum biraz 1 saat kalktigimda acidan yuruyemedim. Yarin ne duycam cok merak ediyorum
Ben iğneye gittim az önce canım acile progestan yaptırıyorum da 3 günde bir, doktorum denk geldi şansa sordum ayaklarını havaya kaldır dinlen artarsa haberim olsun dedi

Geçmiş olsun canım. Nasılsın bugun düne göre rahatladın mı
Evet canim dune gore iyiyim. Uzandim hep ya. Iyi geldi sukur.
Bu arada bana da magnezyumun bi etkisi olmaz dedi dr ama ben fauda gordugume inanarak iciyorum. Agrim artinca 2 tane iciyorum valla super geliyor. Plesabo etkisi de olsa kabulum. Agrim sancim olmasin da

Ben iğneye gittim az önce canım acile progestan yaptırıyorum da 3 günde bir, doktorum denk geldi şansa sordum ayaklarını havaya kaldır dinlen artarsa haberim olsun dedi
Bakalim bana ne diyecek yarin of of. Aksam kuafore gittim, eve ugradim. Eve zor geldim. 10 15 dklik mesafeler bunlar. Bugün de anneme gittim ordan eve ugradim yine var sikinti yuruyemiyorum resmen

Birseyi sifa niyetiyle kabul edersen o sifa saglarmis denilirmiş hep

Canim kizin icin gecmis olsun. Tip ilerledi. Hele sag salim dogsunlar, elbette bi caresi bulunur.
O zman sen yarin mi olcaksin ciger gelistiriciyi ? Bi de , yarin hastanede mi kalcaksin o zman canim ?

Eva canim üzme sen kendini. Sonuçta içeride iki bebek var. Doğru olmayabilir sonuçlar. Hele bir ele eksin sağlıkla sıhhatle o zaman iyice baktırırsınız. O doymadan yapılacak bir şey yok anladığım kadarıyla. Ne ona ne kendine dünyayı dar etme lütfen

Canim uzulme. Nice daha agir hasta denen bebekler saglikla doguyor. Eger gercekten boyle bir sikinti varsa da dogumda buna gore onlem alir doktorlar

Bakalim bana ne diyecek yarin of of. Aksam kuafore gittim, eve ugradim. Eve zor geldim. 10 15 dklik mesafeler bunlar. Bugün de anneme gittim ordan eve ugradim yine var sikinti yuruyemiyorum resmen
Canım inşallah yarın güzel haberlerle gelirsin inşallah ama ben de bugün hiç iyi değilim hiç bu kadar ağrı hissetmemiştim hayırlısı olsun inşallah yarına geçer ya çok korkuyorum bişey olacak diye

Canım benim doğsun minnoşun hele o zaman muayene edilir bakma sen belki tedavisi vardır belki de hiç sorun yaşamaz kuzun nolur şimdi kendini çok yıpratma olur mu miniklerin de hissediyordur ben ciğer geliştiriciyi 28+5 te yaptırdım kuzum yatış felan yaptırtmadılar sabah akşam 2 şer doz yaptırdım evdeydim bir problem yaşamadım benim anlayabileceğim gibi, acaba şekerin felan mı var da o yüzden mi öyle dediler sana

31 Ağustos’ta üşüyen bebek varsa, Mart’ta biz napcaz kuzum

Ya o üşüyen sipa sonradan sıcağa gelemez oldu. Kışın klimadan rahatsız olup kapı önlerinde yatardı
Ayy bende odaya geldım bebek yok içten içe panik yapmıştım bişey oldu bana söylemıyolar diye bi sorunu olmuştu onun için kontrole almışlar neyseki cabuk toparladı geldi
İnsanin bir hoplatiyorlar illaki
Daphnesw aaaa odaya bebik daha mi onceden geliyor normalde, beni odaya cikarmislardi. Ben geldikten sonra kizimi getirmislerdi ama birsey dememislerdi soyle oldu boyle oldu diye
Şöyle ki ben dogurali en son12 yıl oldu ama uygulamalar değişmediyse:
Kızımı devlette normal doğurdum sedyede ayak ucuma koydular beraber geldik odaya.
Oglanlari 1 yil arayla sezeryan aynı hastane aynı doktorda dogurdum. Büyük oğlan geldiğimde odadaydı. Küçüğü dediğim gibi yoktu kuveze almışlar.
Hastanede bir oda vardı camlı falan. Doğum gittikten sonra annenin dikişleri atılırken bebek o odaya götürülüyor ve giydirilip tartılıp ilk kontrolleri yapılıyordu. Camlı olduğu icin de aile bu süreci izleyebiliyordu
Bebek daha önce çıkıyor ama odaya mı bilmiyorum.Ailem ilk bebek odasında görmüştü kızımı.Ben ayılmaya çalışırken bebek var mıydı yok muydu hatırlamıyorum hiç
Hahah evet o camli oda bebek odası sanırım

Eğer psikolojik bir sorun yoksa insan hepsini aynı seviyor ayırt edemiyorsunuz.
40 in üzerinden merdivenle atlamış biri olarak ben o konuda kararsızım. Şöyle ki; ilk evliliğimden zaten 3 çocuğum var. O zaman bağlatacaktım eski eşim izin vermedi. Meğer buna hazırlık yapmış

Şimdiki eşimin çocuğu olmadığı icin bir çok deneme yaptık. Hemen hamile kalsam da hepsi düştü (5 kayıp) bu bebisi de Tup bebekle yaptık. Şimdi Allah’ın sopası yok malum. Ben nasılsa bu yaştan sonra olmaz derken kaza ile hamile kalırsam çocuklar 5 olur. O yüzden bağlatma fikrine sıcak bakıyorum. Aksi halde korunma stresi ile geçecek 3 5 yıl :/

Pemi doktorun dedigi gibi, kalcanin altina yastik koyup, ayaklarini bi nebze yuksege kaldirdin mi ? Faydasi olur gibi dusunuyorum ama.
Ben henuz yapmadim ole bi sey. Dayanilmaz olursa agri sanci vs o zman yaparim die simdiden yapmadim ama.

doğumdan sonra bu ev isteği daha da artıcak bence bizde eşim işi bırak dese asla ikiletmem bırakırım
Kizim dogdugunda yuzu burusuktu nine gibi birazdan profil yapcam
sen nine görmemişin maşallah ablasına benzesin eslem de güzellik olarak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…