2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Al benden de ev ❤ ben

Cok hos bi seymis yahu. Insan once bi bocaliyor. Ama sonradan evin muptelasi oluyor.

Kizim dogdugunda yuzu burusuktu nine gibi birazdan profil yapcam

Resmi gorunce ilk klima kziin mi diye geldi masallahh cok tatlii zayif doğdu diyodun ama yuzu filan iyiymis oglumunkini gorsen bi kasik resmenndoguma fotografci mi girmisti

Ben de 3.yü sezeryanla dünyaya getirip tüplerimi bağlatmak istiyorum doktoruma söyledim bence de bağlatmalısın dedi ben zaten 3. Sezeryanlarda tavsiye ediyorum dedi eşim hiç istemiyordu günah diye düşünüyor esim de yanımdayken ama eşim istemiyor dedim doktorum ikna etti ben 35 yaşındayım 2 oğlum var inşallah bir kızım olacak zaten çalışıyorum da.spinal sezeryan benim ikisi bunu da öyle istiyorum doktor 10 dakikalık iş dedi ben biraz endişeleniyorum dedim hiç endişelenecek bir şey yok dedi

Tatlım magnezyum kramp için kasılma için değil. Magnezyum ve kalsiyum birbirini destekliyormuş evet. Kasılma için bol sıvı tüketmek lazımmış. Ben en az 3lt su içiyorum ama yinede kasılıyor
Yorulma bol su ic magnezyumuda 2defa ic dedi bna cnm .bnmde oluyor valla bzen daha cok bazrn hic bazen az

Canım kuzummm neyin ne olacağı belli olmaz doğmadan hiçbişekilde ciddiye alma bence ben olsam öyle yapardım çünkü doğduktan sonra hiçbişeyi olmayan aöa doktoruna kalbinde sorun gördüğü hiçççç düşünme şimdi bunları

Pemi doktorun dedigi gibi, kalcanin altina yastik koyup, ayaklarini bi nebze yuksege kaldirdin mi ? Faydasi olur gibi dusunuyorum ama.
Ben henuz yapmadim ole bi sey. Dayanilmaz olursa agri sanci vs o zman yaparim die simdiden yapmadim ama.
Kalçamın altına değil de ayaklarımın altına koydum kuzum ama ayağa kalkınca ağrı devam ediyor, akıntımı da kontrol ettim kokusuz az ama niye böyle oldum bilemedim inşallaj yarına geçer

Kuzum kuzenim 36 da doğum yaptı hep hastanede geçirdi son 2 ayini ona rağmen 35e kadar yapmadılar iğne vurulduktan 2 3 sonra doğum yapılabiliyormus öyle demişti doktoru zaten nstden bakiyolarya sancin varsa iki kere üst üste o zaman yapıyorlar acele etmiyorlar yano öyle 2 haftaya falan gerek yok igneden sonra

Kizlar ocaga girdik sayilir. Ve gunlerimiz geliyor. Ilk cocugum olsugu icin ap ayri bi heyecanliyim. Sizde durumlar nasil benim gibi sabirsizlanan varmi
Heyecan had safhada :)
Cok gecmis olsun cnm aman dikkatli olun
Uzuldum cnm ama erken fark edilmeside iyi oldu agrilarin vs baslamamis en azindan umarim 1 ay ve daha fazla dururlar cok dikkat et kendine bebislerin icin stres bile tetikler.
Bende açık miyom ameliyatı oldum. Ondan dolayıda çok kilo almaz dedi doktor. Ama ne zaman sezeryan olurum ile ilgili daha hiç konuşmadık. Sezeryanda 40 hafta beklemiyorlar herhalde dimi?
38 39 gibi aliyorlar cnm 40 i beklemezler.

Ileriki msjlari daha okumadim ama umarim birsey olmamistir cnm.
Ohhhh çık kuzum hava al mis gibi iyi gezmeleerr
Tesekkurler cnm anca okuyabildim bu siralar yogunlugum var msjlar biterse anlatirim basima gelenleri :)

Onercegin bi tane var mi canim ? Aklimda olsun en azindan. Cesit bol dedigin gibi. Evde olacagim ben zaten. Cok fonksiyonlu olmasina gerek yok die dusunuyorum, yazik paraya die ama bilgim de yok.
Kuzum mochi var kendi kendine vakum yapıyor sıkmaya yada elektriğe gerek yok fiyatta 100 tl ben ondan alacağım çok tavsiye ediyorlar

Benim ikinci çocuk ama yaş 39.Bundan sonra çocuk zor bu yaştan sonra.Acsba regle etkisi var mı erken menepoz yapar mı bunları merak ediyorum.Netten araştırdım pek bilgi yok.Yüzde yüz korumaz diye okudum sadece.Eşimin yanında doktora da soramıyorum ters bir şey söyler diye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…