- 28 Eylül 2019
- 1.028
- 1.691
- 48
- 37
Oy o resmi yerim ben yaaaaaİlk lokmayi yedikten 1 saat sonra ölç sonra da 2. Saat ölç birde canım
Al benden de ev ❤ benBen hiç ev hanımı olmadım. İşten ayrıldığımda bile birinden ayrılıp diğerine başladım ara vermedim. Evde oturmak bana çok uzak bir fikir geliyordu ama şuan çalışmayıp yıllarca evde oturmak istiyorum.Ev hanımlığı ben.
Çirkin adamını da yerimm ya. Bence bebeklerin hepsi ilk doğduğunda çirkin oluyor zaten hahahaha. 1 haftadan sonra güzelleşiyorlar gibime geliyor
Gecsin yaa bosver napcansag sol derken bitiricezz su hamileligide hem zaman gecsin hemde gecmesin boylede guzel
kendime itirafim oldu
Kizim dogdugunda yuzu burusuktu nine gibi birazdan profil yapcam
Ben de 3.yü sezeryanla dünyaya getirip tüplerimi bağlatmak istiyorum doktoruma söyledim bence de bağlatmalısın dedi ben zaten 3. Sezeryanlarda tavsiye ediyorum dedi eşim hiç istemiyordu günah diye düşünüyor esim de yanımdayken ama eşim istemiyor dedim doktorum ikna etti ben 35 yaşındayım 2 oğlum var inşallah bir kızım olacak zaten çalışıyorum da.spinal sezeryan benim ikisi bunu da öyle istiyorum doktor 10 dakikalık iş dedi ben biraz endişeleniyorum dedim hiç endişelenecek bir şey yok dediBir daha çocuk düşünmeyen benim gibi kırka merdiven dayamış hanımlar ben sezeryanda tüplerimi de bağlatayım diyorum gerçi bir tane var birisi alınmıştı.Eşimi ikna edemedim.Doktoruma da sorucam sakıncaları var mı diye.Benim gibi düşünen var mı?
Bemdeeeeeeeİlk işim yüz üstü yatmak olacak çok özledim
Yorulma bol su ic magnezyumuda 2defa ic dedi bna cnm .bnmde oluyor valla bzen daha cok bazrn hic bazen azTatlım magnezyum kramp için kasılma için değil. Magnezyum ve kalsiyum birbirini destekliyormuş evet. Kasılma için bol sıvı tüketmek lazımmış. Ben en az 3lt su içiyorum ama yinede kasılıyor
Kolaymi hemen yuzustu yatmakİlk işim yüz üstü yatmak olacak çok özledim
Iste o kasilma cnm .Bazen benimki de öyle yapıyor kuzum dayıyor yumurta gibi şişiyor karnım
Canım kuzummm neyin ne olacağı belli olmaz doğmadan hiçbişekilde ciddiye alma bence ben olsam öyle yapardım çünkü doğduktan sonra hiçbişeyi olmayan aöa doktoruna kalbinde sorun gördüğü hiçççç düşünme şimdi bunlarıMerhaba kızlar
Hastaneye gitmiştim bugünde, bebeğin kalbine baktı kardiyologlar, bebeğimin kalbine giden damarlardan iki tanesi ince ve dar. Tedavisi olmayan bir hastalıkmis, bir kaç müdahale yapılabilir ama asla tam tedavi edilemez dediler.Böyle hastalar yaşıyormuş artık ne gibi sıkıntıları olur yavrumun doğunca bilmiyorum. Rabbime emanetler duadan başka yapacak hicbirsey yok.
Doktor çok emin konuştu çok moralim bozuk, yinede Rabbime binlerce kez şükürler olsun.
Kızıma çok üzüldüm o küçücük kalbi inşallah ona yeter.
Doktor bu kalp gelişimini tamamlamış bu saatten sonra duzelecegini ummayin dedi.
Ciğer geliştirici iğne olan arkadaşlar iğne olduktan sonra hastanede yatmışmiydiniz.
Bugün kendi doktorum yoktu o yüzden diğer doktor yazmadi.Bu iğne icin gözetim altında olmam gerekiyormuş. Sizlerde öyle olmuş muydu çok şaşırdım.
Pazartesi kendi dojtoruna gel dediler.
Tek ben degilmisim takvime bakan :)Ay demi ya, doktora her an gitsem utanmadan arlanmadan, peki bugun nasiliz, baya degisiklik var mi desemmuayene gunu ya da bi gun kala iyice kotu oluyorum her ne hikmetse gunde kaz kez takvime bakiyorum soyleyemem bile
Kalçamın altına değil de ayaklarımın altına koydum kuzum ama ayağa kalkınca ağrı devam ediyor, akıntımı da kontrol ettim kokusuz az ama niye böyle oldum bilemedim inşallaj yarına geçerPemi doktorun dedigi gibi, kalcanin altina yastik koyup, ayaklarini bi nebze yuksege kaldirdin mi ? Faydasi olur gibi dusunuyorum ama.
Ben henuz yapmadim ole bi sey. Dayanilmaz olursa agri sanci vs o zman yaparim die simdiden yapmadim ama.
Bak işte bilmemezlik ne kötü canım ben hiç öyle düşünmüyordumIste o kasilma cnm .
Kuzum kuzenim 36 da doğum yaptı hep hastanede geçirdi son 2 ayini ona rağmen 35e kadar yapmadılar iğne vurulduktan 2 3 sonra doğum yapılabiliyormus öyle demişti doktoru zaten nstden bakiyolarya sancin varsa iki kere üst üste o zaman yapıyorlar acele etmiyorlar yano öyle 2 haftaya falan gerek yok igneden sonraAnladim canim. Erkek bebeklerde 30da fln ciger gelisimi tamamlanmis oluyor die duyuyordum hep.
Hadi 32 de super. Ama gecen gun dogum yapan ocak annelerinde miydi tam hatirlamiyorum, sancisi olan bi bayan vardi, 34uncu haftada ciger gelistirici vurdular. O haftada bilr vuruluyorsa, demek ki tam gelisemiyor mu die dusundum de.
Heyecan had safhada :)Kizlar ocaga girdik sayilir. Ve gunlerimiz geliyor. Ilk cocugum olsugu icin ap ayri bi heyecanliyim. Sizde durumlar nasil benim gibi sabirsizlanan varmi❤
Cok gecmis olsun cnm aman dikkatli olunKızlar bu gün ufak çaplı bir kaza yaptım. Allahtan otoparktan çıkıyordum be hızlı degildim. Ayakkabım pedaldan kaydı ve otoparktan çıkan başka bir araca çarptım. 2 tarafta da çok büyük hasar yok allahtan. İlk kazamdi. Elim ayağım titredi bir süre. Allahtan insanlar anlayışlı kişilerdi de olay büyümedi.
Yalnız komik bir şey var. Kaza anında hemen eşimi aradım adamla görüştürdüm. Adam telefonda eşime arabayı yeni aldık deyince eşim yüksek model araba sanmış. Eski model Kartal resmî gönderince bir rahatladı anlatamam
Uzuldum cnm ama erken fark edilmeside iyi oldu agrilarin vs baslamamis en azindan umarim 1 ay ve daha fazla dururlar cok dikkat et kendine bebislerin icin stres bile tetikler.Hayirli aksamlar kızlar
Bugün kontrolüm vardı,Rahim boyu 20 mm ye düşmüşçok moralim bozuk.
Kızımın da kalbinde başından beri anomali vardı, yarın çocuk kardiyolojiyle tekrar bakılacak.
Yarın Büyük ihtimal ciğer geliştirici iğne olcam .
En azindan 7 ayı tamamlasaydim. Doktorum belki iki hafta belki bir ay devam edersin, birsey diyemem dedi.
Hepinizden dua istiyorum kızlar, bu defa kucağıma almak nasip olur insalllah.
İkiz olduğu için böyleymisim, rahim anca tasiyormus. Daha önce de erken doğum yaptığım için riskim daha fazla.
Erkwn doğum riski olan arkadaşlarım bu yazdiklarimdan etkilenmesin lütfen. Ben böyle olcam diye sizde de aynı şey olacak diye birşey yok. Rabbim hayırlısiyla burdaki bütün anne adaylarının bebeklerini bağışlasın.
Nst ye bağlandım sanci çıkmadı şükür. Zaten sürekli yatıyordum, şimdi daha çok dikkat etmek zorundayım.
38 39 gibi aliyorlar cnm 40 i beklemezler.Bende açık miyom ameliyatı oldum. Ondan dolayıda çok kilo almaz dedi doktor. Ama ne zaman sezeryan olurum ile ilgili daha hiç konuşmadık. Sezeryanda 40 hafta beklemiyorlar herhalde dimi?
Ileriki msjlari daha okumadim ama umarim birsey olmamistir cnm.Ablam 10 haftalık hamile. Kanaması olmuş şimdi doktora gidiyor . Duyunca endişelendim bir peçete dolusu kanaması olmuş. Ben hamileliklerimde kanama yaşamadığım için tecrübesiz kalıyorum. Kanama çok oldu diye korkmuş. Daha öncesi ağır bir dış gebelik ameliyatı oldu. Bu ilk bebeği olacak inşallahama çok stres yaşadı şimdi de böyle olunca çok kaygılandı. Bir şey olmuş mudur? Valla ağzıma bile almak istemiyorum kötü durumu
Tesekkurler cnm anca okuyabildim bu siralar yogunlugum var msjlar biterse anlatirim basima gelenleri :)Ohhhh çık kuzum hava al mis gibi iyi gezmeleerr
Kuzum mochi var kendi kendine vakum yapıyor sıkmaya yada elektriğe gerek yok fiyatta 100 tl ben ondan alacağım çok tavsiye ediyorlarOnercegin bi tane var mi canim ? Aklimda olsun en azindan. Cesit bol dedigin gibi. Evde olacagim ben zaten. Cok fonksiyonlu olmasina gerek yok die dusunuyorum, yazik paraya die ama bilgim de yok.
Benim ikinci çocuk ama yaş 39.Bundan sonra çocuk zor bu yaştan sonra.Acsba regle etkisi var mı erken menepoz yapar mı bunları merak ediyorum.Netten araştırdım pek bilgi yok.Yüzde yüz korumaz diye okudum sadece.Eşimin yanında doktora da soramıyorum ters bir şey söyler diye.Ben de 3.yü sezeryanla dünyaya getirip tüplerimi bağlatmak istiyorum doktoruma söyledim bence de bağlatmalısın dedi ben zaten 3. Sezeryanlarda tavsiye ediyorum dedi eşim hiç istemiyordu günah diye düşünüyor esim de yanımdayken ama eşim istemiyor dedim doktorum ikna etti ben 35 yaşındayım 2 oğlum var inşallah bir kızım olacak zaten çalışıyorum da.spinal sezeryan benim ikisi bunu da öyle istiyorum doktor 10 dakikalık iş dedi ben biraz endişeleniyorum dedim hiç endişelenecek bir şey yok dedi
Cok cok tesekkur ederimKuzum mochi var kendi kendine vakum yapıyor sıkmaya yada elektriğe gerek yok fiyatta 100 tl ben ondan alacağım çok tavsiye ediyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?