2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Ben de olur da hamile kalırsam aldırmam vicdanım el vermez.Ama bu yaştan sonra da üç çocuk korkutuyor beni.Senin durumun farklı canım.Allah göstermesin boşansam bile başka çocuk istemiyorum ben evlensrm bile tekrar.

Kiyamam cnm ya umarim hemen atlatirsin bu sureci

Babasının ismini koyacaksınız diye mi tepki gösterdiler. Öyle yapan çok var aslında

Sanırım... Benim babamında iki ismi var ve ilk ismi babasının adı. İlk tepkiyi o verdi mesela. Babasını tabiki çok seviyor ama keşke böyle olmasaydı diyor. Diğer herkese çok tuhaf geldi

Cekilme arada bendede oluyor alistim artik :)
Cok gecmis olsum cnm :)

Valla ben 3. den sonra aman aman Allah olmayanlara vrsin, kesinlikle düşünmüyorum diyordum ama nasip böyleymiş. 40ımdan sonra anne oluyorum Kızım kardeşi doğduğunda benim onu dpğurduğum yaşta olacak yahu ötesi yok bu işin

doğumdan sonra bu ev isteği daha da artıcak bence bizde eşim işi bırak dese asla ikiletmem bırakırım
sen nine görmemişin maşallah ablasına benzesin eslem de güzellik olarak
Ben ilk doğumdan sonra bebeği 6 aylık yapana kadar evdeydim. Ama ben çalışmaya alışmışım ev hanımı gibi istesem de olamadım. Zaten öyle bir sosyal hayatım olmadığı için çok sıkıldım. Benim sosyal hayat çalışma çevrem ve iş arkadaşlarım şeklinde olduğu için belki de çok sıkıldım. İnsan yüzü görmek dışarı çoktan bana iyi geliyordu . Bunda da 6 ay sonrası ben çalışmaya devam inşallah

2 saatlık tokluk sekerim 120 cıktı nasılkı acaba referans aralıgı 70-140 yazıyor ama babam sınırda dedi
Ben iki saat sonra kan vermedim. Bi açlık bi de bir saat spnra verdim. İki saat sonra neden verdirmediler bana kızlar ya
Kızlar bebeğinizin hıçkırığı nekadar sürüyor hissediyormusunuz nerdeyse 5 dk yakın hıçkırık gibi kalp atışı gibi hissettim hisseden varmı böyle uzun süre?
Benim ilk kısa oluyordu. Ama birkaç gün önce gece 10 dk felan sürdü. Korktuk eşimle açıkcası. İnternette baktık yarım saat bile sürer yazıyordu. Şimdi bazen 2 dk bazen 5 dk sürüyor. Normalmiş yani

Canim uzulme. Nice daha agir hasta denen bebekler saglikla doguyor. Eger gercekten boyle bir sikinti varsa da dogumda buna gore onlem alir doktorlar
Gebeligimin basında enfeksiyon olduğum için 9 haftalıkken antibiyotik kullanmak zorunda kalmıştım.
Acaba o yüzden mi oldu diyorum.ben mi bunu ona yaptım
Rabbimden ne gelirse çok şükür tabiki yapacak tek şey dua

Nasıl başardın ya kilo almamayı hiç mi canım tatlı hamur işi çekmiyor
Ilk 3 ay agzima lokma girmedi serumla yasadim cnm ilk 4 ay her gun kustum sonra haftada 2 kustum 6.aydan sonra yavas yavas yemege basladim derken seker cikti bu seferde hamurisi ve tatli cok tuketemiyorum korkarak az az yiyorum.
Hasatzamani ooo bana fark atan biriyle ilk kez karşılaşıyorum kaç kiloyla başladın canım
61 ile basladim gecen hafta 65 ciktim tartida cnm :)

Benim teyzemde 2. Evliligini yapip 44 yasinda anne oldu ve yeniden anne oldugunda 4 yasinda torunu vardi torun, dayisindan buyuk

Benim teyzemde 2. Evliligini yapip 44 yasinda anne oldu ve yeniden anne oldugunda 4 yasinda torunu vardi torun, dayisindan buyuk
puhahahh işte bu yüzden kızıma evlenmeyi yasklıyorum şimdilik
ben annane olacak kadın değilim daha yeni çocuğum oluyor Bu arada ötesi varmış ben 40 kızım 20 ve bekar çok şükür bin şükür :d

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…