Ben de olur da hamile kalırsam aldırmam vicdanım el vermez.Ama bu yaştan sonra da üç çocuk korkutuyor beni.Senin durumun farklı canım.Allah göstermesin boşansam bile başka çocuk istemiyorum ben evlensrm bile tekrar.Ya o üşüyen sipa sonradan sıcağa gelemez oldu. Kışın klimadan rahatsız olup kapı önlerinde yatardı
İnsanin bir hoplatiyorlar illaki
Şöyle ki ben dogurali en son12 yıl oldu ama uygulamalar değişmediyse:
Kızımı devlette normal doğurdum sedyede ayak ucuma koydular beraber geldik odaya.
Oglanlari 1 yil arayla sezeryan aynı hastane aynı doktorda dogurdum. Büyük oğlan geldiğimde odadaydı. Küçüğü dediğim gibi yoktu kuveze almışlar.
Hastanede bir oda vardı camlı falan. Doğum gittikten sonra annenin dikişleri atılırken bebek o odaya götürülüyor ve giydirilip tartılıp ilk kontrolleri yapılıyordu. Camlı olduğu icin de aile bu süreci izleyebiliyordu
Hahah evet o camli oda bebek odası sanırım
Eğer psikolojik bir sorun yoksa insan hepsini aynı seviyor ayırt edemiyorsunuz.
40 in üzerinden merdivenle atlamış biri olarak ben o konuda kararsızım. Şöyle ki; ilk evliliğimden zaten 3 çocuğum var. O zaman bağlatacaktım eski eşim izin vermedi. Meğer buna hazırlık yapmış
Şimdiki eşimin çocuğu olmadığı icin bir çok deneme yaptık. Hemen hamile kalsam da hepsi düştü (5 kayıp) bu bebisi de Tup bebekle yaptık. Şimdi Allah’ın sopası yok malum. Ben nasılsa bu yaştan sonra olmaz derken kaza ile hamile kalırsam çocuklar 5 olur. O yüzden bağlatma fikrine sıcak bakıyorum. Aksi halde korunma stresi ile geçecek 3 5 yıl :/
Kiyamam cnm ya umarim hemen atlatirsin bu sureciSizlerden ufak Bir ricam var Allah rızası için. Biraz zor bir hamilelik geçiriyorum. Hamilelik öncesi panik atak vardı ve bu aralar arttı. İçim daralıyor sıkıntılar basıyor. Sizden ricam dua etme iz hamilelerin duası kabul olurmuş. Kimin duasının kime iyi geleceğini bilemeyiz. Allah şimdiden razı olsun. İsmim seda
Babasının ismini koyacaksınız diye mi tepki gösterdiler. Öyle yapan çok var aslında
Benim muayene günü hiçbir sıkıntım olmuyor ama bir gün sonra ağrıdan kalkamıyorum.Psikolojik mi anlamadımTek ben degilmisim takvime bakan :)
Irkilmeye rastladim bikac kere :)Bebeğiniz irkilme titreme gibi hareketler yapıyor mu hissettiniz mi hiç
Gayet guzel cnm gule gule giy :)
Cekilme arada bendede oluyor alistim artik :)Günaydın kızlar yine sabahın dördünde uyandım oturuyorum ☺
Dün acayip bi kasıkta çektirmem vardı. Ağrı değilde çektirme gibiydi umarım normal bi durumdur baya rahatsız etti. Bu sabah yok inşallah olmaz dün çok gerdi beni çünkü
Cok gecmis olsum cnm :)Kizlar hepinize tek tek tesekkurler.. soğuk dağlamayla dr bey yakti en az 4-5seans daha yapilmasi yoksa ordaki damarlarin git gide genisleyip sirtima yayilmasi soz konusuymuş.. git gide alan artiyordu.. travmaya bagli bude sol kurek kemigimin orasi ... dr bey esimden siddet goruyorum diyecektim ☺ Yazin bi rapor elimde dursunya dr a gitmek en iyisiydi simdi krem suruyorum ve yari ciplak dolasiom.. solumada yatamiom sirt usttude sag yanimdada cok fena cocuklar batiyolar artik... otursam yaslanamiom.. bide dun Kuran okuyamadim cok uzgunum tesbihleri cekiyorum, kremle abdest sayilirmi? @kenvotir
3 kilo cocuk bizi bu hale sokacagini bilsem inanmazdimya kaslara zorluk tabi hareketsiz vucutta kalmamali.. kizlar hepiniziiii cok seviyorumm gunaydin hepimize..
Biz UMUT düşünüyoruz. Erkek ismi seçmek bence çok zorErkek analari bi bakın heleoğluşlarınıza ne isim koyucaksiniz
Valla ben 3. den sonra aman aman Allah olmayanlara vrsin, kesinlikle düşünmüyorum diyordum ama nasip böyleymiş. 40ımdan sonra anne oluyorumBen de olur da hamile kalırsam aldırmam vicdanım el vermez.Ama bu yaştan sonra da üç çocuk korkutuyor beni.Senin durumun farklı canım.Allah göstermesin boşansam bile başka çocuk istemiyorum ben evlensrm bile tekrar.
Ben ilk doğumdan sonra bebeği 6 aylık yapana kadar evdeydim. Ama ben çalışmaya alışmışım ev hanımı gibi istesem de olamadım. Zaten öyle bir sosyal hayatım olmadığı için çok sıkıldım. Benim sosyal hayat çalışma çevrem ve iş arkadaşlarım şeklinde olduğu için belki de çok sıkıldım. İnsan yüzü görmek dışarı çoktan bana iyi geliyordu . Bunda da 6 ay sonrası ben çalışmaya devam inşallahdoğumdan sonra bu ev isteği daha da artıcak bence bizdeeşim işi bırak dese asla ikiletmem bırakırım
sen nine görmemişin maşallah ablasına benzesin eslem de güzellik olarak
Ben iki saat sonra kan vermedim. Bi açlık bi de bir saat spnra verdim. İki saat sonra neden verdirmediler bana kızlar ya2 saatlık tokluk sekerim 120 cıktı nasılkı acaba referans aralıgı 70-140 yazıyor ama babam sınırda dedi
Benim ilk kısa oluyordu. Ama birkaç gün önce gece 10 dk felan sürdü. Korktuk eşimle açıkcası. İnternette baktık yarım saat bile sürer yazıyordu. Şimdi bazen 2 dk bazen 5 dk sürüyor. Normalmiş yaniKızlar bebeğinizin hıçkırığı nekadar sürüyor hissediyormusunuz nerdeyse 5 dk yakın hıçkırık gibi kalp atışı gibi hissettim hisseden varmı böyle uzun süre?
Gebeligimin basında enfeksiyon olduğum için 9 haftalıkken antibiyotik kullanmak zorunda kalmıştım.Canim uzulme. Nice daha agir hasta denen bebekler saglikla doguyor. Eger gercekten boyle bir sikinti varsa da dogumda buna gore onlem alir doktorlar
Ilk 3 ay agzima lokma girmedi serumla yasadim cnm ilk 4 ay her gun kustum sonra haftada 2 kustum 6.aydan sonra yavas yavas yemege basladim derken seker cikti bu seferde hamurisi ve tatli cok tuketemiyorum korkarak az az yiyorum.Nasıl başardın ya kilo almamayı hiç mi canım tatlı hamur işi çekmiyor
61 ile basladim gecen hafta 65 ciktim tartida cnm :)
Ben de ilk defa 2 gün önce hissettim 1 dak sürdü hıçkırığıKızlar bebeğinizin hıçkırığı nekadar sürüyor hissediyormusunuz nerdeyse 5 dk yakın hıçkırık gibi kalp atışı gibi hissettim hisseden varmı böyle uzun süre?
Valla ben 3. den sonra aman aman Allah olmayanlara vrsin, kesinlikle düşünmüyorum diyordum ama nasip böyleymiş. 40ımdan sonra anne oluyorumKızım kardeşi doğduğunda benim onu dpğurduğum yaşta olacak yahu ötesi yok bu işin
Rica ederim canımCok cok tesekkur ederim. Kimse de yazmayinca ole aklimda kalmisti
puhahahh işte bu yüzden kızıma evlenmeyi yasklıyorum şimdilikBenim teyzemde 2. Evliligini yapip 44 yasinda anne oldu ve yeniden anne oldugunda 4 yasinda torunu varditorun, dayisindan buyuk
Evet yaaBiz UMUT düşünüyoruz. Erkek ismi seçmek bence çok zor
Tesdkkur ederim canim :))Gayet guzel cnm gule gule giy :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?