- 9 Kasım 2018
- 1.174
- 1.864
- 53
- 33
Canım benim canini sıkma Rabbim dermansiz dert vermez sag saglim kucagina al hele bi doğduktan sonra herseyin çaresi bulunur belkide bişey çıkmayacak bilemezsin bunu içinde 2 minik kalp var ve sana ihtiyaçları var sen huzurlu ol ki onlarda senden güç alsin hayırlısıyla atlatırsin bu günleri de inşallahMerhaba kızlar
Hastaneye gitmiştim bugünde, bebeğin kalbine baktı kardiyologlar, bebeğimin kalbine giden damarlardan iki tanesi ince ve dar. Tedavisi olmayan bir hastalıkmis, bir kaç müdahale yapılabilir ama asla tam tedavi edilemez dediler.Böyle hastalar yaşıyormuş artık ne gibi sıkıntıları olur yavrumun doğunca bilmiyorum. Rabbime emanetler duadan başka yapacak hicbirsey yok.
Doktor çok emin konuştu çok moralim bozuk, yinede Rabbime binlerce kez şükürler olsun.
Kızıma çok üzüldüm o küçücük kalbi inşallah ona yeter.
Doktor bu kalp gelişimini tamamlamış bu saatten sonra duzelecegini ummayin dedi.
Ciğer geliştirici iğne olan arkadaşlar iğne olduktan sonra hastanede yatmışmiydiniz.
Bugün kendi doktorum yoktu o yüzden diğer doktor yazmadi.Bu iğne icin gözetim altında olmam gerekiyormuş. Sizlerde öyle olmuş muydu çok şaşırdım.
Pazartesi kendi dojtoruna gel dediler.
Adaş olacaklar o zaman bende Umut koyacağımBiz UMUT düşünüyoruz. Erkek ismi seçmek bence çok zor
Hayir canim eşim cekmis bunu asansördeResmi gorunce ilk klima kziin mi diye geldi masallahh cok tatliizayif doğdu diyodun ama yuzu filan iyiymis oglumunkini gorsen bi kasik resmenn doguma fotografci mi girmisti
Zor geçmiş hamileliğin canım ya ilk neş ay benim de bulantım vardı iştahım yoktu 1 kilo almıştım sadece.Bulantılar bitince aldım kilolarıIlk 3 ay agzima lokma girmedi serumla yasadim cnm ilk 4 ay her gun kustum sonra haftada 2 kustum 6.aydan sonra yavas yavas yemege basladim derken seker cikti bu seferde hamurisi ve tatli cok tuketemiyorum korkarak az az yiyorum.
61 ile basladim gecen hafta 65 ciktim tartida cnm :)
50 mglik seker yuklemesinde 2. Saat bakilmiyo gakiba.bana 75lik yapildiBen iki saat sonra kan vermedim. Bi açlık bi de bir saat spnra verdim. İki saat sonra neden verdirmediler bana kızlar ya
Benim ilk kısa oluyordu. Ama birkaç gün önce gece 10 dk felan sürdü. Korktuk eşimle açıkcası. İnternette baktık yarım saat bile sürer yazıyordu. Şimdi bazen 2 dk bazen 5 dk sürüyor. Normalmiş yani
Benim babam da halasıyla aynı yaştaBenim teyzemde 2. Evliligini yapip 44 yasinda anne oldu ve yeniden anne oldugunda 4 yasinda torunu varditorun, dayisindan buyuk
Annelik hep kendinde suç aramak demek. Ama oyle dusunme. Ben hamileligi bilmeden kizimda akciger filmi çektirdim. Bir sürüde ilac kullandım. Ama cok sukur kizim saglikli dogdu. Bu bebegimde oyle seyler olmadi sadece antibiyotik kullandim ama allah korusub dogum anında bisey olmayacağının garantisi var mi. Bir arkadasima gebeligi zehir ettiler. Bebegin basi fazla buyuktu. Yok şu hastalik yok bu hastalik. Doguma kabul etmedi hastaneler daha otesi varmi... Cocuk suan gayet saglikli azcik koca kafa o kadar :))Gebeligimin basında enfeksiyon olduğum için 9 haftalıkken antibiyotik kullanmak zorunda kalmıştım.
Acaba o yüzden mi oldu diyorum.ben mi bunu ona yaptım
Rabbimden ne gelirse çok şükür tabiki yapacak tek şey dua
Aaaaa kızınla yaşıtmışım vallapuhahahh işte bu yüzden kızıma evlenmeyi yasklıyorum şimdilik
ben annane olacak kadın değilim daha yeni çocuğum oluyorBu arada ötesi varmış ben 40 kızım 20 ve bekar çok şükür bin şükür :d
Bende ya 5 yıllık evliyim kızımda da son 2aya kadar çalıştım kızım şuan 25 aylık oğluma hamileyim kızımı anneme taşı annemden al eve koşa koşa gidip yemek yap vs çok zor geçti ama az kaldı Allah’ın izniyle bu saatten sonra çocuklarım inşaAllah kızım 9 aylıktı işe başladım toplasan 1 yıl kadar evde durdum yaniBen hiç ev hanımı olmadım. İşten ayrıldığımda bile birinden ayrılıp diğerine başladım ara vermedim. Evde oturmak bana çok uzak bir fikir geliyordu ama şuan çalışmayıp yıllarca evde oturmak istiyorum.Ev hanımlığı ben.
Çirkin adamını da yerimm ya. Bence bebeklerin hepsi ilk doğduğunda çirkin oluyor zaten hahahaha. 1 haftadan sonra güzelleşiyorlar gibime geliyor
YaaaKizim dogdugunda yuzu burusuktu nine gibi birazdan profil yapcam
Şimdi acilden geldim canım hafif bir enfeksiyon çıktı yine, monurol verdi doktorumR Renklirenkli canim cok gecmis olsun iyi olmana sevindim..1917pinkterest seninde kv var ama o agrilar inan bugun itibariyle artti.. bi kasigimda bir bikini kenarindan sanki bacagima dusmus gibi kaslarimi hallediyor.. umarim en son gidecegin muayenendede israr testlerin guzel cikar...
Eva kuzzumm benimmm benim dr umda profesor ve perinatolog oldugu halde down sendromlu olma ihtimali yuksek dedi erkegime burun kemigi yokmus... gelisimini tamamlamamis bu haftadan sinrada zaten kemik olsada bizim icin onemi yok dedi ama tabi uslubu daha yumusak ve olasilik endeksi biraz daha %60 gibi dedi ... neyseee ben ustune cocuk olmus 13 haftalik tarama testi yapsam neeee yapmasam ne nasil olsa dogurcam dedim ve inancliyim. Neyse cok uzuldum test olsada dogumla mudahele edilecek bir durum olmuyormus.. neyse bende gittim baska doktora sonra baska doktora teyit ettirmek icin.. yani ve endiselenicek bir durum yok pozisyon olabilir kucuk ama ben goruyorum uc kemik catalinida... yanii bunu duydugumda yuregime dusen atesi ben bilirim.. ama bir doktorla bu olmaz tatlim bir baska doktora da mutlaka gorun en azindan belki baska birsey diyecek bilemezsin.. kuzum Allah sifasinida vericektir emin ol... kizimiz cook iyi olucak sen hic merak etme.. bu durum gecicide olabilir... zaman ola hayir ola insallah.. sevgiyle kal
Kolaymi hemen yuzustu yatmakkarnim sizladi dusununce
Ben bunda yadırganacak hiç bir şey göremedim çok tatlı çok minnoş bir muhabbet maşallahben de hamile kalmadan önce alkol sigara kullanıyordum bebek beni adam etti diyorum hep
Çok seviyorum bu ismi
Onercegin bi tane var mi canim ? Aklimda olsun en azindan. Cesit bol dedigin gibi. Evde olacagim ben zaten. Cok fonksiyonlu olmasina gerek yok die dusunuyorum, yazik paraya die ama bilgim de yok.
Hakikaten çok pahalı. Ben 2li pijama takımı aldım ince bi tane.100 tl di.2 tane tek alt aldım. Bi tane de biraz daha kalın alırım yeter diye düşünüyorum ama. Birazda kararsızım açıkçası.
Kapı süsü yaptırmıyorum ben. Bizim hastane kendi yapıyormuş. Odada ki bebeğin yatacağı o şeffaf kutu gibi yatağıda tüllü müllü süslüyormuş.
Ben hiç ev hanımı olmadım. İşten ayrıldığımda bile birinden ayrılıp diğerine başladım ara vermedim. Evde oturmak bana çok uzak bir fikir geliyordu ama şuan çalışmayıp yıllarca evde oturmak istiyorum.Ev hanımlığı ben.
Çirkin adamını da yerimm ya. Bence bebeklerin hepsi ilk doğduğunda çirkin oluyor zaten hahahaha. 1 haftadan sonra güzelleşiyorlar gibime geliyor
Kuzum mochi var kendi kendine vakum yapıyor sıkmaya yada elektriğe gerek yok fiyatta 100 tl ben ondan alacağım çok tavsiye ediyorlar
Ben ilk doğumdan sonra bebeği 6 aylık yapana kadar evdeydim. Ama ben çalışmaya alışmışım ev hanımı gibi istesem de olamadım. Zaten öyle bir sosyal hayatım olmadığı için çok sıkıldım. Benim sosyal hayat çalışma çevrem ve iş arkadaşlarım şeklinde olduğu için belki de çok sıkıldım. İnsan yüzü görmek dışarı çoktan bana iyi geliyordu . Bunda da 6 ay sonrası ben çalışmaya devam inşallah
Gebeligimin basında enfeksiyon olduğum için 9 haftalıkken antibiyotik kullanmak zorunda kalmıştım.
Acaba o yüzden mi oldu diyorum.ben mi bunu ona yaptım
Rabbimden ne gelirse çok şükür tabiki yapacak tek şey dua
Bende 61 ile hamile kaldım şimdi 67 yim. Ama bende kusma felan olmadı. Şekerde olmadığı için kısıtlama da yapmıyorum kendimi. Hamilelikten önce çok iştahlı olan bende iştah kalmadı canım hiçbişi istemiyor. Akşam reflü yüzünden zaten yiyemiyorum. Et yerken lokmalar ağzımda büyüyor yutamıyorum. Üzülüyorum bebeğime bakamıyorum diye. Normalde bu haftada 7-10 kilo almam normalmişIlk 3 ay agzima lokma girmedi serumla yasadim cnm ilk 4 ay her gun kustum sonra haftada 2 kustum 6.aydan sonra yavas yavas yemege basladim derken seker cikti bu seferde hamurisi ve tatli cok tuketemiyorum korkarak az az yiyorum.
61 ile basladim gecen hafta 65 ciktim tartida cnm :)
Oh massallah cnm :)Kontrolümü oldum kızlar tabiki nst de sancım çıktı rahim kapalı kanala girmemiş ordan yırtıyoruz. 1810 gr 43 cm olmuş. Yanakları artık yağlanmış o deri görünümü gitmiş. aynı babasıbenimki çok memnuniyetsiz yalnız bir kaç kez gördük yüzünü nerden geldim ben buraya ifadesi var ve artık evdeyim
Ben varım canım. Bazen daha uzun sürdüğü oluyor. Kağan Kocatepe'nin videosunu izledim saatler sürdüğü bile olabiliyormuş. Kıyamam ya o kadar uzun sürmesin :))Kızlar bebeğinizin hıçkırığı nekadar sürüyor hissediyormusunuz nerdeyse 5 dk yakın hıçkırık gibi kalp atışı gibi hissettim hisseden varmı böyle uzun süre?
Hayir canim eşim cekmis bunu asansördekendisi bebege refakat etmis bebek odasina kadar yok ya cidden şişlik inince minicik kalmisti
36 yi doldursam yeter :)39 40 i napcam ya bende istemem de.Gozum yok taa oralarda. Kuveze girmemek en buyuk amac ama girerlerse de kotu bi sey degil nasilsa ya.
Bi sey sorcam, sana ciger gelistirici vurmuslar miydi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?