2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Canım benim canini sıkma Rabbim dermansiz dert vermez sag saglim kucagina al hele bi doğduktan sonra herseyin çaresi bulunur belkide bişey çıkmayacak bilemezsin bunu içinde 2 minik kalp var ve sana ihtiyaçları var sen huzurlu ol ki onlarda senden güç alsin hayırlısıyla atlatırsin bu günleri de inşallah

Reactions: Eva
Resmi gorunce ilk klima kziin mi diye geldi masallahh cok tatlii zayif doğdu diyodun ama yuzu filan iyiymis oglumunkini gorsen bi kasik resmenndoguma fotografci mi girmisti
Hayir canim eşim cekmis bunu asansörde kendisi bebege refakat etmis bebek odasina kadar yok ya cidden şişlik inince minicik kalmisti

Zor geçmiş hamileliğin canım ya ilk neş ay benim de bulantım vardı iştahım yoktu 1 kilo almıştım sadece.Bulantılar bitince aldım kiloları

50 mglik seker yuklemesinde 2. Saat bakilmiyo gakiba.bana 75lik yapildi

Annelik hep kendinde suç aramak demek. Ama oyle dusunme. Ben hamileligi bilmeden kizimda akciger filmi çektirdim. Bir sürüde ilac kullandım. Ama cok sukur kizim saglikli dogdu. Bu bebegimde oyle seyler olmadi sadece antibiyotik kullandim ama allah korusub dogum anında bisey olmayacağının garantisi var mi. Bir arkadasima gebeligi zehir ettiler. Bebegin basi fazla buyuktu. Yok şu hastalik yok bu hastalik. Doguma kabul etmedi hastaneler daha otesi varmi... Cocuk suan gayet saglikli azcik koca kafa o kadar :))

Bende ya 5 yıllık evliyim kızımda da son 2aya kadar çalıştım kızım şuan 25 aylık oğluma hamileyim kızımı anneme taşı annemden al eve koşa koşa gidip yemek yap vs çok zor geçti ama az kaldı Allah’ın izniyle bu saatten sonra çocuklarım inşaAllah kızım 9 aylıktı işe başladım toplasan 1 yıl kadar evde durdum yani

R Renklirenkli canim cok gecmis olsun iyi olmana sevindim.. 1917pinkterest seninde kv var ama o agrilar inan bugun itibariyle artti.. bi kasigimda bir bikini kenarindan sanki bacagima dusmus gibi kaslarimi hallediyor.. umarim en son gidecegin muayenendede israr testlerin guzel cikar...
Eva kuzzumm benimmm benim dr umda profesor ve perinatolog oldugu halde down sendromlu olma ihtimali yuksek dedi erkegime burun kemigi yokmus... gelisimini tamamlamamis bu haftadan sinrada zaten kemik olsada bizim icin onemi yok dedi ama tabi uslubu daha yumusak ve olasilik endeksi biraz daha %60 gibi dedi ... neyseee ben ustune cocuk olmus 13 haftalik tarama testi yapsam neeee yapmasam ne nasil olsa dogurcam dedim ve inancliyim. Neyse cok uzuldum test olsada dogumla mudahele edilecek bir durum olmuyormus.. neyse bende gittim baska doktora sonra baska doktora teyit ettirmek icin.. yani ve endiselenicek bir durum yok pozisyon olabilir kucuk ama ben goruyorum uc kemik catalinida... yanii bunu duydugumda yuregime dusen atesi ben bilirim.. ama bir doktorla bu olmaz tatlim bir baska doktora da mutlaka gorun en azindan belki baska birsey diyecek bilemezsin.. kuzum Allah sifasinida vericektir emin ol... kizimiz cook iyi olucak sen hic merak etme.. bu durum gecicide olabilir... zaman ola hayir ola insallah.. sevgiyle kal

Şimdi acilden geldim canım hafif bir enfeksiyon çıktı yine, monurol verdi doktorum

Ben bunda yadırganacak hiç bir şey göremedim çok tatlı çok minnoş bir muhabbet maşallah ben de hamile kalmadan önce alkol sigara kullanıyordum bebek beni adam etti diyorum hep

hele Beni nasıl adam etti her gün ama her gün 1 market poşeti abur cubur yiyen, haftanın en az 3 günü fast food yiyen, sigara içen, ayda en az 2 defa hatrı sayılır miktarda alkol alan biriydim. Ne abur cubur kaldı, ne alkol, ne fast food ne de sigara herkes hamileyken kilo mu verilir diyor, hayat tarzı bu kadar değişimce veriliyormuş işte kızım fit anne istiyormuş diyorum

Çok seviyorum bu ismi İsmiyle yaşasın İnşallah

Onercegin bi tane var mi canim ? Aklimda olsun en azindan. Cesit bol dedigin gibi. Evde olacagim ben zaten. Cok fonksiyonlu olmasina gerek yok die dusunuyorum, yazik paraya die ama bilgim de yok.

canım ben e bebekten aldım. E bebeğin kendi markasının tekli, elektrikli pompasını 169 liraya aldım. Arkadaşım tavsiye etti. sanırım piyasadaki en uygunlarından biri. Emme, sağma esnasında diğer memeden süt sızma ihtimaline karşılık lansinoh’un da anne sütü toplayıcısından aldım.

Aaa bir hastaneye sormak lazım aslında. Doğru onlar da yapıyorlar bazen bir şeyler

Hamilelik dönemimde ben de ev hanımlığına çok özendim valla ama fıtratımda var mı göreceğiz doğum iznine çıkınca

Kuzum mochi var kendi kendine vakum yapıyor sıkmaya yada elektriğe gerek yok fiyatta 100 tl ben ondan alacağım çok tavsiye ediyorlar

canım kullananların yorumlarını okudum süt kanallarını açma konusunda iyi değilmiş. Daha çok emme ya da sağma esnasında diğer memeden sızan sütü toplamak için öneriliyor. ben de ilk başta sadece mochi düşünüyordum ama işlevsiz kalıyormuş elektriklilere göre. O yüzden bir tane tekli elektrikli bir tane de mochi gibi vakumlu pompa aldım lansinoh’dan.

ben öğretmenim, epey tatilim var. kimse bilmiyor ki ben tatillerde bunalıma giriyorum ilk birkaç gün süper, sonra delirmeye başlıyorum. Pek çevrem yok aynı şekilde. Ev işini de sevmem. Bebek gelince nasıl olur bilemem

canım benim neden böyle düşünüyorsun.. yıpratma kendini. Haklısın her şey Allahtan. Dua etmekten başka elden bir şey gelmiyor. Çok zor biliyorum ama içini ferah tutmaya çalış, Allahtan Ümit kesilmez

Bende 61 ile hamile kaldım şimdi 67 yim. Ama bende kusma felan olmadı. Şekerde olmadığı için kısıtlama da yapmıyorum kendimi. Hamilelikten önce çok iştahlı olan bende iştah kalmadı canım hiçbişi istemiyor. Akşam reflü yüzünden zaten yiyemiyorum. Et yerken lokmalar ağzımda büyüyor yutamıyorum. Üzülüyorum bebeğime bakamıyorum diye. Normalde bu haftada 7-10 kilo almam normalmiş
Dr normal dedi ama ana yüreğinden mi hormonlardan mı az diye üzülüyorum

Oh massallah cnm :)

Kızlar bebeğinizin hıçkırığı nekadar sürüyor hissediyormusunuz nerdeyse 5 dk yakın hıçkırık gibi kalp atışı gibi hissettim hisseden varmı böyle uzun süre?
Ben varım canım. Bazen daha uzun sürdüğü oluyor. Kağan Kocatepe'nin videosunu izledim saatler sürdüğü bile olabiliyormuş. Kıyamam ya o kadar uzun sürmesin :))

Hayir canim eşim cekmis bunu asansörde kendisi bebege refakat etmis bebek odasina kadar yok ya cidden şişlik inince minicik kalmisti

Iyi yapmis o heyecanla gelmis aklina esime bende dedim durdum o yakalamaya calisirken hemsire ben sizi çekerim dedi ama beklemedi diye bozuldu galiba kontrolu bitince cikti gitti dogumfa kontrollerde ayni odada olmustu odamiza kaadr ben cektim simdi keske daha cok cekseymisiz diyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…