Benimde hafta ici 2gun oyleydi . Bem durtunce oynadi hep .simdi normal hibi ama arada sessizlige cekiliyor. Icine sinmiyorsa dr a git canim ? Ama soyle dusun oda bir canli ve biz hibi gunu gununi tutmuyorKizlar 3 gundur bebegimin hareketlerinde azalma varuyku uyuyamiyorum ya
Aynen oyle birde baski yapildigi yetmiyor gibo surat yiyoruz surekli yillarca konusu döner eltimin cocuklari biri 5 biri 3 yasinda sormamislar onlara isim koyarken oo hala konusurlar hey allahim ya . Kiz diyorki hamileliligm zor gecti gozumu acamiyodum bazen bir kez nasilsin diye gelmediler 2 apartman yanimdalardi ama bebek dogunca benm annemden cok sahipleniyolar bizim hakkimiz diye diyo haklida valla annesi ona cok yardimci oluyorEn guzeli ne derlerse duymamazliktan gelip he he deyip gecistirip nufusa istedigini yazdirip karsilarina gecmek. Aile buyukleri tamam ama bebekte bizim yaaaa hayalimiz olur, ne biliyim eslerle yasadigimiz ozel bir andan daha bebek yokken bir isme karar vermis olabiliriz vs vs hic anlayisli degillerr hiccc
Hahahaah ilgilendinmi peki ben 13 yasimdaydim kiz kardesim oldugunda ooo hep ben bakcam demeler neler neler dogdu baktimmi ? hayir cunku ergenlik zamanimdi . mecbur kalmadkca elimi surmedimAyyy yavrum yaaa benim cocuklugum gozumde canlandi bende annem hamileyken oyle derdim... bi an once ciksada sevsem uyutsam barbi bebeklerimle birlikte ☺altini degistirsem yok efenim kiyafet diksem hey gidim zaman su gibi gecmiss...
Benim esim onlardan inat valla suan kafaya koymus sormicak isim falan kendi karar verdi hatta dun ben ismi koydum bile dedi ama ismo soylemedi. Allahim simdi beni sıkstirip durucak kayinvalidem kaynpeder surat yapcak. Sorun su ki esim bunu umursamiyor cunku ona sormazlar ona surat yapmazlar hep gelinlere baski yaparlar haliyle ogullarida rahat sknti bize kaliyor . Bende bilmiyorum koymusmu oyle dedi ama haberim yok ben ona biraktim zaten dicemTamamen katiliyorum ... onlarin fikirlerini alalim almasinada peki siz nasil uygun goruyormusunuz diye acaba soruyorlarmi yada dusundugunuz bir isim varmi felan diye... taamam deyip geccen konuyu uzatmican ... en sonundada biz buna karar verdik nokta. Valla kirilmaca gucenmece olurlarsa kendi ayiplari... torunlari zaten kiyamazlar ki ☺☺ Yani karlarindan cok zararlari var anlamiyorlar...
Yarin randevum icim icimi yiyorBenimde hafta ici 2gun oyleydi . Bem durtunce oynadi hep .simdi normal hibi ama arada sessizlige cekiliyor. Icine sinmiyorsa dr a git canim ? Ama soyle dusun oda bir canli ve biz hibi gunu gununi tutmuyor
Benimde oyle oluyor canim 2-3 gun okadar cok oynuyoki canim yaniyo hep endise ediyorum niye bukadar hareket eder bir bebek diye . 2-3 gunse hissetmiyorum duzgun dokundukca falan yada kendisi cok hafif hafif. Su aralarda oyle mesela. Endiseleniyosan dkktora git icin rahatlar.Kizlar 3 gundur bebegimin hareketlerinde azalma varuyku uyuyamiyorum ya
canım büyüyorlar ya alanları daralıyordur kötü düşünme . Kontrolün ne zaman ? Çikolata falan yesen soluna yatsan belki hareketlenirKizlar 3 gundur bebegimin hareketlerinde azalma varuyku uyuyamiyorum ya
bende benimki ne zaman uyuyor diye hareket etmediği zamanları kolluyorumNe guzell ya hareket etmesi agri vermeden mumkunse hareket etsinler ☺☺ Ya benimkilerde uykucumuuuu yoksa yerlerinin darligindanmi 30 u dondum artik hareket mareketler git gide azaldi agrilarim var ... hareketler degisti yani farkli anlatamiyorum belki ama... kuzucum insallah orda mutludurlar.. ren uykusuna cok yatiyorlarmis... hala daha bunlar kucucuk bebek☺☺ İki kiloda olsaydi hala kucucuk derdim ama hareketli olusu guzel mutlu oldugunda demisti doktorum hareket ederler ☺☺
Dualarımız seninle kuzummmm . Allah yardımcın olsunKızlar sabah kanama ile hastaneye geldim nolur dua edin bana nstye bağlancam birazdan duanıza ihtiyacım var
Yarin randevum canim nasil gececek bilmiyorum zaman normalmi yaniBenimde oyle oluyor canim 2-3 gun okadar cok oynuyoki canim yaniyo hep endise ediyorum niye bukadar hareket eder bir bebek diye . 2-3 gunse hissetmiyorum duzgun dokundukca falan yada kendisi cok hafif hafif. Su aralarda oyle mesela. Endiseleniyosan dkktora git icin rahatlar.
Allah yardimcin olsun canimKızlar sabah kanama ile hastaneye geldim nolur dua edin bana nstye bağlancam birazdan duanıza ihtiyacım var
Yarin kontrolum yarina kadar uyku yok bana dun falan yedigimde gene ayniydi deli deli hareket yapan bebis gitti sakin bisey geldicanım büyüyorlar ya alanları daralıyordur kötü düşünme . Kontrolün ne zaman ? Çikolata falan yesen soluna yatsan belki hareketlenir
iyi günlerde kullanın cok güzel modeliEki Görüntüle 2570754 Kızlar bizde dün aldık beşiğimizi park yatak düşünüyordum zaten civilde kanz indirimdeydi aldık
hiç korkma canım bence seninki bu soğuk havalarda inzivaya çekildiYarin kontrolum yarina kadar uyku yok bana dun falan yedigimde gene ayniydi deli deli hareket yapan bebis gitti sakin bisey geldi
Çok teşekkür ederim tatlım .ölçüleri evet bununda 70-110 ama oldukça geniş ve rahat. Bn yatak almadım ama cnm çünkü annem pamuktan yapmıştı banaiyi günlerde kullanın cok güzel modeliölçüleri ne acaba ?ablamda bize almış 70-110 du sanırım içine bir de ince yatak aldım yeni doğan zamanı rahat olsun diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?