2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Aynen oyle birde baski yapildigi yetmiyor gibo surat yiyoruz surekli yillarca konusu döner eltimin cocuklari biri 5 biri 3 yasinda sormamislar onlara isim koyarken oo hala konusurlar hey allahim ya . Kiz diyorki hamileliligm zor gecti gozumu acamiyodum bazen bir kez nasilsin diye gelmediler 2 apartman yanimdalardi ama bebek dogunca benm annemden cok sahipleniyolar bizim hakkimiz diye diyo haklida valla annesi ona cok yardimci oluyor

Ayyy yavrum yaaa benim cocuklugum gozumde canlandi bende annem hamileyken oyle derdim... bi an once ciksada sevsem uyutsam barbi bebeklerimle birlikte ☺altini degistirsem yok efenim kiyafet diksem hey gidim zaman su gibi gecmiss...
Hahahaah ilgilendinmi peki ben 13 yasimdaydim kiz kardesim oldugunda ooo hep ben bakcam demeler neler neler dogdu baktimmi ? hayir cunku ergenlik zamanimdi . mecbur kalmadkca elimi surmedim

Benim esim onlardan inat valla suan kafaya koymus sormicak isim falan kendi karar verdi hatta dun ben ismi koydum bile dedi ama ismo soylemedi. Allahim simdi beni sıkstirip durucak kayinvalidem kaynpeder surat yapcak. Sorun su ki esim bunu umursamiyor cunku ona sormazlar ona surat yapmazlar hep gelinlere baski yaparlar haliyle ogullarida rahat sknti bize kaliyor . Bende bilmiyorum koymusmu oyle dedi ama haberim yok ben ona biraktim zaten dicem

Kizlar 3 gundur bebegimin hareketlerinde azalma var uyku uyuyamiyorum ya
Benimde oyle oluyor canim 2-3 gun okadar cok oynuyoki canim yaniyo hep endise ediyorum niye bukadar hareket eder bir bebek diye . 2-3 gunse hissetmiyorum duzgun dokundukca falan yada kendisi cok hafif hafif. Su aralarda oyle mesela. Endiseleniyosan dkktora git icin rahatlar.

bende benimki ne zaman uyuyor diye hareket etmediği zamanları kolluyorum sanırım yaramaz bir kızım olacak dün gecenin bir yarısı bir sağa bir sola dönüp duruyordu içimde

Yarin randevum canim nasil gececek bilmiyorum zaman normalmi yani

canım büyüyorlar ya alanları daralıyordur kötü düşünme . Kontrolün ne zaman ? Çikolata falan yesen soluna yatsan belki hareketlenir
Yarin kontrolum yarina kadar uyku yok bana dun falan yedigimde gene ayniydi deli deli hareket yapan bebis gitti sakin bisey geldi

iyi günlerde kullanın cok güzel modeli ölçüleri ne acaba ?ablamda bize almış 70-110 du sanırım içine bir de ince yatak aldım yeni doğan zamanı rahat olsun diye
Çok teşekkür ederim tatlım .ölçüleri evet bununda 70-110 ama oldukça geniş ve rahat. Bn yatak almadım ama cnm çünkü annem pamuktan yapmıştı bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…