Bu hareket konusu cok kafama takilmaya basladi.... benimkide azaldi ren uykusu neymis canimNe guzell ya hareket etmesi agri vermeden mumkunse hareket etsinler ☺☺ Ya benimkilerde uykucumuuuu yoksa yerlerinin darligindanmi 30 u dondum artik hareket mareketler git gide azaldi agrilarim var ... hareketler degisti yani farkli anlatamiyorum belki ama... kuzucum insallah orda mutludurlar.. ren uykusuna cok yatiyorlarmis... hala daha bunlar kucucuk bebek☺☺ İki kiloda olsaydi hala kucucuk derdim ama hareketli olusu guzel mutlu oldugunda demisti doktorum hareket ederler ☺☺
Anasi kılıklı sogugu sevmeyecek heraldehiç korkma canım bence seninki bu soğuk havalarda inzivaya çekildikendine stres yapma herşey Allahtan yarın ola hayrola
tecrübeli arkadaşlarım sudocrem önerdi canım . ama pişik olmadan kullanmaya başlamalı mı bir şeyler bilmiyorum .selam bayanlar pisik kremi icin hangi marka dusunuyorsunuz? birkac eksigim kaldi emin olamadim
Bende sudocrem aldım herkes onu önerdi zaten önceden de vardı bende her kremi kullanamıyorum ellerime alerji yapıyor diye nemlendirmek için almıştım çok iyi bir kremtecrübeli arkadaşlarım sudocrem önerdi canım . ama pişik olmadan kullanmaya başlamalı mı bir şeyler bilmiyorum .
sende girmezsin okusan bence tatlım , ben okudum pişman değilimBenim devreler yanarsa @Pinkpinkblue artik buraya sayarimcevap verende olmaz herkes kacar diye dusunuyorum ay korkumdan aralik annelerini okumadim.. her okuyan sendroma girdigini yazmis... korktum vallahi... bizimde analarimiz lohusa oldu heyy gidi heyyy hic giklari cikmayanlar var... ne zorluklar cekip bir suru is yapanlar var... Bugunumuze sukr olsun vallahi...
Ben e bebekten aldım kendi sallıyorsun titreşim müzik falan yok ama Beşik konumuna geliyor mama sandalyesi konumuna gelebiliyor bebekken beşik konumunda kullanırım büyüdükçe sırtını yükseltirim etrafa bakar ben nerdeysen bebişim de yanımda olur mutfakta iş yaparken falan diye düşündüm markası baby plus ne hatırlayamadım 370 tlBende senin gibi cok kararsizim yaa... cocuk dogsun bi ona gore bakarim diyorum bir taraftan alsam mi simdiden kullanisli olurmu diye dusunuyorum.. 2020 fiyatlarida basmadan ustune.. benimde kafam cok karisik
Öyle bi şey yapma şakın bebeğinin beşiğini yatak odasına kur kendinde bebiş uyuyunca odanda yatar dinlenirsinsende girmezsin okusan bence tatlım , ben okudum pişman değilimsonuçta hiç ağlamayan pişik olmayan gece uyanmayan bir bebek doğuracağımıza inanmıyoruz. Evet sorunlarımız sıkıntılarımız olacak . ama geçecek hepsi . Benimde sıkıntım annem ve kayınvalidemle bir kaç zaman aynı evi paylaşmak olacak ikiside birbirinden tripkolik birbirinden alıngan... Bende lohusa olunca bakalım nasıl olacak ... Kaynanam 20 gün bakarım sana diyor şimdiden yatak odasında değilde oturma odasındaki koltuklardan birini açarız orda yatarsın kafasında bende hiç sevmem insan yanında öyle yatmayı falan ,hangi nevresimi yayacağımızı falan düşünüyor battaniye bakıyor. sağolsun kendi anam düşünmüyor bu kadar ama alışık olmadığım için darlanıyorum bende bazen.....
sende girmezsin okusan bence tatlım , ben okudum pişman değilimsonuçta hiç ağlamayan pişik olmayan gece uyanmayan bir bebek doğuracağımıza inanmıyoruz. Evet sorunlarımız sıkıntılarımız olacak . ama geçecek hepsi . Benimde sıkıntım annem ve kayınvalidemle bir kaç zaman aynı evi paylaşmak olacak ikiside birbirinden tripkolik birbirinden alıngan... Bende lohusa olunca bakalım nasıl olacak ... Kaynanam 20 gün bakarım sana diyor şimdiden yatak odasında değilde oturma odasındaki koltuklardan birini açarız orda yatarsın kafasında bende hiç sevmem insan yanında öyle yatmayı falan ,hangi nevresimi yayacağımızı falan düşünüyor battaniye bakıyor. sağolsun kendi anam düşünmüyor bu kadar ama alışık olmadığım için darlanıyorum bende bazen.....
Kızlar sabah kanama ile hastaneye geldim nolur dua edin bana nstye bağlancam birazdan duanıza ihtiyacım var
Dün acile gittim aynı hareketsizlik yüzünden. Herşey normal dediler. Dr um bugün kontrole çağırdı. Gidicem bakalım sana da yazarım. Benimde en aşağıda belli belirsiz titreme gibi oluyor. Tekme bu ara yok. Arka makatıma doğru bişiler hissediyorum. SEN de telaş yapma yarın gidecekmişsin nasılsa. Benim haftayaydı yarın gel dedi. Büyük olasılık kan akışını felan inceleyecek. İnşallah güzel sonuçlar alırızKizlar 3 gundur bebegimin hareketlerinde azalma varuyku uyuyamiyorum ya
Aynı aynı benimde ama bu son iki gün en az hareket oldu. Bugün de az ama bugün hıçkırık olduğu için uzun süre az az hissediyorum o da rahatlatıyor beniBenimde oyle oluyor canim 2-3 gun okadar cok oynuyoki canim yaniyo hep endise ediyorum niye bukadar hareket eder bir bebek diye . 2-3 gunse hissetmiyorum duzgun dokundukca falan yada kendisi cok hafif hafif. Su aralarda oyle mesela. Endiseleniyosan dkktora git icin rahatlar.
Canım çok geçmiş olsun dualarım seninle tez zamanda kanamanı durdurup 37 ye kadar bekletirler inşallah seniKızlar sabah kanama ile hastaneye geldim nolur dua edin bana nstye bağlancam birazdan duanıza ihtiyacım var
Ins bi sey yoktur canim. Gecmis olsun. Tabiki duaciniz ❤Kızlar sabah kanama ile hastaneye geldim nolur dua edin bana nstye bağlancam birazdan duanıza ihtiyacım var
Dualarımız seninle ,güzel düşün güzel olsunKızlar sabah kanama ile hastaneye geldim nolur dua edin bana nstye bağlancam birazdan duanıza ihtiyacım var
İçini ferah tut canım inşallah birşey yokturKızlar sabah kanama ile hastaneye geldim nolur dua edin bana nstye bağlancam birazdan duanıza ihtiyacım var
Günaydın kızlar biberon ile ilgili bir sorum var size ucu silikon mu kauçuk u almayı düşünüyorsunuz
Cok geçmiş olsun, umarım hersey yolundadır cnm.Kızlar sabah kanama ile hastaneye geldim nolur dua edin bana nstye bağlancam birazdan duanıza ihtiyacım var
İkinci kez anne olacaklar nasıl yapıcaz benim kızım çok duygusal belli etmese de içten içe korkuları var haftasonu çok üzüldüm bağırdığım için saatlerce ağladı ağlama işini bu kadar uzatmazdı sakinleştiremedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?