2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352

Tesekkur edrim canim ins yalnizda olunca korktum bebekle gecti cok sukur.. takvimin cok az kaldi cok yazmiyosun artik heyecanlaniyor insan

Evet iste insan heves ediyor ama iste hem ya kullanamazsam ya bucaklarda kalirsa diye kararsizlik yasiyorum mecbur dogana kadar bende almicam...
Benim kız bebekken nereye koyarsan koy uslu uslu oturuyordu.O yüzden ihtiyacım olmadı benim.Ama işim olduğunda annem karşı dairemde oturuyordu ona bırakıyordum çocuğu.Yalnız olsam ihtiyaç duyardım herhalde.İlk zamanlar düşme tehlikesi olmasa da gözünün önünde olsun istiyorsun.Senin hele ikiz ihtiyacın olabilir.

Ya mutlu huzurlu olalim da uykusuz gecelerin tillahı geliyorrrrr... zortlamaya az kaldı zannimca bu daha ne ki dimi tecrubeli anne
Bebişe beşik bakarken kızım içine oturmaya çalıştı(8yaş) içine sığabilecek miymiş kardeşiyleBen de sen yanımda yatarsın ikiniz olmaz burda dedim.Kıskandığını da söyledi açık açık.İşimiz var çok

Hahahaah ilgilendinmi peki ben 13 yasimdaydim kiz kardesim oldugunda ooo hep ben bakcam demeler neler neler dogdu baktimmi ? hayir cunku ergenlik zamanimdi . mecbur kalmadkca elimi surmedim
Ben baktimm bebekler gibi.. annem yorulmasin diye bez isterdi kosa kosa islak mendili bezini getirirdim... gaz sancisi olurdu bizde anlamazdik hep ayni saatte aglardi sonradan anladik depresyona soktu ev halkinida benim kardesimle aramda 12 de bizim aramizda yas farki vardi.. guzel zamanlardi... hepimiz genc anne baba genc saglikli bizler kucucuk... belki geri donseydik deseler donmek isterdim o zamanlara daha guzel daha kiymete alarak yasamak isterdim.. zaman gecip gidiyor elde var sadece anilar,

Ben dolap uygulamasından ikinci el tiny love anakucağı aldım. Kızımda oturma odası için küçük beşik almıştım, görümceme verdim, o da başkasına vermiş. Bu sefer anakucağı deneyeceğim. Ikinci el tercih etmemin nedeni de tecrübe. Kızımın beşiğini 9 ay kullanmıştım. Yepyeni kalıyorlar. Bu sefer çok para vermek istemedim. Kumaş yerleri söktüm, yıkayacağım. Demir kısımları da sirkeli bezle sildim mi mis gibi olacak.

Bu hareket konusu cok kafama takilmaya basladi.... benimkide azaldi ren uykusu neymis canim
R.E.M uykusu diyorlar adina uzunn saatler bu uykuda kaliyor bebek ... bizler gibi hani kayitsiz kaldigimiz hicbisey duymadigimiz uyku varya... onun gibi dusun canim... artik onlarda o uykuya alisiyorlar.. kitapta okumustum..

Bence aynı gün tarihleri zor olabilir gelecekte.Büyüyünce sen doğumgünlerini aynı yaparız diye düşünürsün onlar birlikte kutlamak istemezler.Ben olsam istemezdim kardeşimle aynı gün doğmayı.İkiz olmadıktan sonra tabi

Benimde aklımda bu sorular, birkaç gün önce yazmıştım biz daha tam söylemedik o nedenle birebir durumlarla karşılaşmadık ama illaki zorluk olacaktır diye düşünüyorum. Daha tecrübeli anneler varsa yonlendirsinler bizleri

ben de hamileliğim başladığında beri kinlendim kayınvalime. Bir çöp bile almasını geçtim, ilk torunu olmasına rağmen bir şey bile örmedi ya. Bazen bir şeyler söylüyor torunla ilgili valla tüm cadılığımı kullanarak susturuyorum. Bakalım beşik alacakmış sözde. Bekliyoruz.

bu arada ben hamile kalmadan önce hep çıtçıtlı badi giyerdim napayım bel
Bir kiraci atasozu derkiii "emaaaaaan parasiyla degilmi butun evler bizim!"

Bizim de arabamız yok. Ne zaman araba konusu açılsa eşim ‘bütün taksiler bizim’ diyor. Ama nedense ızak bir yere giderken ‘aşkım şuraya kadar metroyla gidelim de sonra bineriz taksiye’ ahhahaha

Bebek hareketlerinin azalmasi gibi artmasıda normal mi şahsen bugun napıyo icerde anlamadım :) normalde sakin bi bebek oldugu icin.. neden cok hareket ediyo acaba diye aklıma takılacagı hic aklıma gelmezdi

anne olmak şizofreni ihtimalini artırırmış. Hamile kaldıktan sonra bunu o kadar iyi anladım ki.

ben de aynı senin gibi az hareket etse de dert ediyorum çok hareket etse de.

Burnunu tut nefes alamaz kalkar annem bbaama hep öyle yapar
evet benim eşim hep yapar mesela bana gerçi sonra pes edip kulak tıpası aldı

Evet 2.bebek olunca farkediyorsun bunları. Bizde şimdi 2.el Ikea sundvik anne yani beşik alacağız. Sirkeli suyla temizlerim diyorum o miss. Sadece anneme ya da gorumceme yanları için koruyucu diktirecegim uygun biz zamanda çıkıp kumaş alayimda

Insallah ya insallah haber vermeyi unutma canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…