Evet bir yandan da orasi var tabii bilemedimBüyüdükçe yer azalacağı için daha az hareket etmeye başlayacaklar ama daha belirgin olacak hareketler annem karnının üstünden benim ayağımı tutuyormuş bana hamileyken
Ben bübshcen ve bepanthol plus aldım.selam bayanlar pisik kremi icin hangi marka dusunuyorsunuz? birkac eksigim kaldi emin olamadim
Degisik birseymis ilk defa duydum canmR.E.M uykusu diyorlar adina uzunn saatler bu uykuda kaliyor bebek ... bizler gibi hani kayitsiz kaldigimiz hicbisey duymadigimiz uyku varya... onun gibi dusun canim... artik onlarda o uykuya alisiyorlar.. kitapta okumustum..
Bepanthol baby ile chicconun var benim canmselam bayanlar pisik kremi icin hangi marka dusunuyorsunuz? birkac eksigim kaldi emin olamadim
Hahaha ya derste cok gormustum ama bebeklerdeki hali nasil bisi anlamadim ruya mi goruyorlar diyecem valla cok da detayli hatirlamiyorum... kuzum internette baksan anlarsin aslindaDegisik birseymis ilk defa duydum canm
Benim de arada oluyor eyvah diyorum noluyoruz iki dakika sonra geçiyor gün içinde olmuyor.Doktorum sık olmadıktan sonra sorun değil demiştiGünaydın kızlar. Bikac gundur girememistim topige. Ne kadar birikmiş konuştuklarıniz. İnat ettim bende hepsini okudum
hayaksii insallah bir sorun yoktur canım. Güzel haberler bekliyoruz..
Benimde dün akşamdan beri birkaç kez bebek oynadığında anlık sağ kasığımda sancım oluyor hafifde değil şiddetli oluyor ama hemen geçiyor. Bir anlam veremedim. Sizce doktora gitmeliyim. Başına gelen var mı böyle birşey?
Artık korkmaya başladım 15 gün daha sabredip ülkeme dönmeyi dört gözle bekliyorum. Kendimi Türk doktorlarina emanet edicem inşallah
Benimkide horrr horrrr bütün gece susmadıKocam horlamasindan uyuyamiyorum kac kere durtmem gerekcek bilemiyorum... erken yataga girsem yinede ya horlanadan yada wc den tekrar dalamiyirum uykuya
Allah yavrunuzu korusun.Kızlar sabah kanama ile hastaneye geldim nolur dua edin bana nstye bağlancam birazdan duanıza ihtiyacım var
Iyi sukur sizde bisey yokmus ya canmKızlar çok sağolun hepinizde çok şükür kızım gayet iyi hem ultrasonda hem alttan bakıldı suyu da iyi açıklık yok nstde güzeldi. Bundan sonra daha dikkatli olmak gerekiyor dedi doktor. İlişki yasak. Eşimi sakin tutmak için belli etmedim ama içime attım galiba nasıl ağlayasım var anlatamam korktum çoknöbetçi doktor birde nst sonrası kendince şaka yaptı durumu nasıl diyorum seni ameliyata alcam dedi şok yaşadım resmen sonra şaka şaka diyo millet arıza olmuş artık. Tutamadım kendimi o anda ağlamaya başladım niye ağlıyorsun iyi diyo. Sinir oldum yeminle. Eve de geldik eşime duşa gircem ben sen kahvaltıyı hazırla çok açım diyorum. Hazır işe gitmiyorsun misafir çağıralım diyo delirdim teker teker gelin dedim bu ne düşüncesizlik ya
Geçmiş olsun iyi haberinize çok sevindimKızlar çok sağolun hepinizde çok şükür kızım gayet iyi hem ultrasonda hem alttan bakıldı suyu da iyi açıklık yok nstde güzeldi. Bundan sonra daha dikkatli olmak gerekiyor dedi doktor. İlişki yasak. Eşimi sakin tutmak için belli etmedim ama içime attım galiba nasıl ağlayasım var anlatamam korktum çoknöbetçi doktor birde nst sonrası kendince şaka yaptı durumu nasıl diyorum seni ameliyata alcam dedi şok yaşadım resmen sonra şaka şaka diyo millet arıza olmuş artık. Tutamadım kendimi o anda ağlamaya başladım niye ağlıyorsun iyi diyo. Sinir oldum yeminle. Eve de geldik eşime duşa gircem ben sen kahvaltıyı hazırla çok açım diyorum. Hazır işe gitmiyorsun misafir çağıralım diyo delirdim teker teker gelin dedim bu ne düşüncesizlik ya
Sevindim kuzum ikinizinde iyi olmasına. Bu kocalar delirdi buaralar nedenseKızlar çok sağolun hepinizde çok şükür kızım gayet iyi hem ultrasonda hem alttan bakıldı suyu da iyi açıklık yok nstde güzeldi. Bundan sonra daha dikkatli olmak gerekiyor dedi doktor. İlişki yasak. Eşimi sakin tutmak için belli etmedim ama içime attım galiba nasıl ağlayasım var anlatamam korktum çoknöbetçi doktor birde nst sonrası kendince şaka yaptı durumu nasıl diyorum seni ameliyata alcam dedi şok yaşadım resmen sonra şaka şaka diyo millet arıza olmuş artık. Tutamadım kendimi o anda ağlamaya başladım niye ağlıyorsun iyi diyo. Sinir oldum yeminle. Eve de geldik eşime duşa gircem ben sen kahvaltıyı hazırla çok açım diyorum. Hazır işe gitmiyorsun misafir çağıralım diyo delirdim teker teker gelin dedim bu ne düşüncesizlik ya
Sorma valla boğasım geldi resmen ben ne derdindeyim adam ne derdindeSevindim kuzum ikinizinde iyi olmasına. Bu kocalar delirdi buaralar nedense
Eşine durumun ciddiyetini anlatsaydın canım içine niye atıyorsun. Düşüncesiz ya birde misafir çağıralım demiş. Hep bizim yüzümüzden oluyor ama bunlar. Nazlanmıyoruz. Bunlara sürekli nazlanıcaksın ancak o zaman anlarlar. Kahvaltını yap güzelce yat dinlen. Sıkma canını iyi düşünKızlar çok sağolun hepinizde çok şükür kızım gayet iyi hem ultrasonda hem alttan bakıldı suyu da iyi açıklık yok nstde güzeldi. Bundan sonra daha dikkatli olmak gerekiyor dedi doktor. İlişki yasak. Eşimi sakin tutmak için belli etmedim ama içime attım galiba nasıl ağlayasım var anlatamam korktum çoknöbetçi doktor birde nst sonrası kendince şaka yaptı durumu nasıl diyorum seni ameliyata alcam dedi şok yaşadım resmen sonra şaka şaka diyo millet arıza olmuş artık. Tutamadım kendimi o anda ağlamaya başladım niye ağlıyorsun iyi diyo. Sinir oldum yeminle. Eve de geldik eşime duşa gircem ben sen kahvaltıyı hazırla çok açım diyorum. Hazır işe gitmiyorsun misafir çağıralım diyo delirdim teker teker gelin dedim bu ne düşüncesizlik ya
Kuzum bu ara çok duş alıyorum sanırım ondan oluyor biraz daha dikkat edicem çok sağolGece yazışmaları okurken aklıma geldin sesi çıkmamış iyi mi acaba diye ☺
Allah şifa versin canım benimde ağrıyınca inatla ilaç içmemeye çalışıyorum bu sefer geçmiyor gün boyu. Tansiyonuna bakmayı ihmal etme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?