2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Büyüdükçe yer azalacağı için daha az hareket etmeye başlayacaklar ama daha belirgin olacak hareketler annem karnının üstünden benim ayağımı tutuyormuş bana hamileyken
Evet bir yandan da orasi var tabii bilemedim
Ayy ne guzel ya esimin en cok istedigi ayagini falan gormek

Günaydın kızlar. Bikac gundur girememistim topige. Ne kadar birikmiş konuştuklarıniz. İnat ettim bende hepsini okudum
hayaksii insallah bir sorun yoktur canım. Güzel haberler bekliyoruz..
Benimde dün akşamdan beri birkaç kez bebek oynadığında anlık sağ kasığımda sancım oluyor hafifde değil şiddetli oluyor ama hemen geçiyor. Bir anlam veremedim. Sizce doktora gitmeliyim. Başına gelen var mı böyle birşey?
Artık korkmaya başladım 15 gün daha sabredip ülkeme dönmeyi dört gözle bekliyorum. Kendimi Türk doktorlarina emanet edicem inşallah

Kızlar akıntım yine fazlalaştı iş yerindeyim ter mi idrar mı akıntı mı anlamıyorum. Evde iç çamaşırm ıslanmıyor ama iş yerinde ıslanıyor mesela suyummu geldi azaldı flnn diye endişe ediyorum. Koku flnda yok ter gibi peçeteye silince gelen bir akıntım var anlamadım

Ya kizlar bu sabah aklima geldi tartiya ciktim aksamla sabah arasinda iki kilo oynuyor hala 72.5 kiloyum.. ya 3 kilo ya almisim ve kilo alamiyorum sanirim ben dun gece yedim o kadar sey hemde ne bilim soylemiim... yani bu bebekler kilo almiyorsa cok uzulcem sahiden az kaldi herkes kilo aldi diye uzuluyor bende kilo alamiyom diye.. tamam yemegi dikkatli yiyom ama ne bilim iste boylede olmamali sanki..

Benim de arada oluyor eyvah diyorum noluyoruz iki dakika sonra geçiyor gün içinde olmuyor.Doktorum sık olmadıktan sonra sorun değil demişti

Kocam horlamasindan uyuyamiyorum kac kere durtmem gerekcek bilemiyorum... erken yataga girsem yinede ya horlanadan yada wc den tekrar dalamiyirum uykuya
Benimkide horrr horrrr bütün gece susmadı bide küsüm iki gündür. Önceden dürterdim dön diye susardı şimdi konuşmuyorum diye dürtemiyorumda yüz bulmasın aaa bak konuştu der diye

Kızlar çok sağolun hepinizde çok şükür kızım gayet iyi hem ultrasonda hem alttan bakıldı suyu da iyi açıklık yok nstde güzeldi. Bundan sonra daha dikkatli olmak gerekiyor dedi doktor. İlişki yasak. Eşimi sakin tutmak için belli etmedim ama içime attım galiba nasıl ağlayasım var anlatamam korktum çok nöbetçi doktor birde nst sonrası kendince şaka yaptı durumu nasıl diyorum seni ameliyata alcam dedi şok yaşadım resmen sonra şaka şaka diyo millet arıza olmuş artık. Tutamadım kendimi o anda ağlamaya başladım niye ağlıyorsun iyi diyo. Sinir oldum yeminle. Eve de geldik eşime duşa gircem ben sen kahvaltıyı hazırla çok açım diyorum. Hazır işe gitmiyorsun misafir çağıralım diyo delirdim teker teker gelin dedim bu ne düşüncesizlik ya

Iyi sukur sizde bisey yokmus ya canm

Geçmiş olsun iyi haberinize çok sevindim

Sevindim kuzum ikinizinde iyi olmasına. Bu kocalar delirdi buaralar nedense

Eşine durumun ciddiyetini anlatsaydın canım içine niye atıyorsun. Düşüncesiz ya birde misafir çağıralım demiş. Hep bizim yüzümüzden oluyor ama bunlar. Nazlanmıyoruz. Bunlara sürekli nazlanıcaksın ancak o zaman anlarlar. Kahvaltını yap güzelce yat dinlen. Sıkma canını iyi düşün

Kuzum bu ara çok duş alıyorum sanırım ondan oluyor biraz daha dikkat edicem çok sağol

Kızlar günaydın benim akıntım çoğaldı. Uzun zamandır da tahlil vermiyorum. Sağlık ocağım taşınmış o yüzden gidip vermem. Haftaya kadarda beklemek istemiyorum. Yarın dahiliyeye gidip kan ve idrar testi istesem yaparlar mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…