Aynen canım aynen sinüzit var bendede dışarı çıktım dün manava felan gittik sanırım ondan olduCanım geçen benim de öyle olmuştu 3 gün gün içinde Hafif bazen orta şiddette ağrıdı, ben sinüzite yordum ağrımı sonra geçti de senin böyle bir sıkıntın var mıydı? Yağmur yağıyo ya Antep’e ıslandın felan mı?
Ondandır muhtemelen canım, bi de dün çok yağmur yapıyordu kendini sıcak tut kuzum, havlu ısıtıp kafana sar belki faydası olurAynen canım aynen sinüzit var bendede dışarı çıktım dün manava felan gittik sanırım ondan oldu
Biz onlar korkmasın diye söylenmiyoruz onlar iyice rahat davranıyorlar. Moralim zaten bozuk hastanede aynı odada bir de kürtaj vardı ameliyattan geldi kadın ağlıyor benim moral iyice bozuldu korkum arttı falan yetmiyo doktor kendince şaka yapıyo o da yetmiyo eş 0 düşünceEşine durumun ciddiyetini anlatsaydın canım içine niye atıyorsun. Düşüncesiz ya birde misafir çağıralım demiş. Hep bizim yüzümüzden oluyor ama bunlar. Nazlanmıyoruz. Bunlara sürekli nazlanıcaksın ancak o zaman anlarlar. Kahvaltını yap güzelce yat dinlen. Sıkma canını iyi düşün
Kuzummmm dualarımız seninleKızlar sabah kanama ile hastaneye geldim nolur dua edin bana nstye bağlancam birazdan duanıza ihtiyacım var
Benim oğlan iki haftadır sakin dönüyor flaan ama tekmesi yok oynuyor diye rahatım bendeBu hareket konusu cok kafama takilmaya basladi.... benimkide azaldi ren uykusu neymis canim
Benimkide horrr horrrr bütün gece susmadıbide küsüm iki gündür. Önceden dürterdim dön diye susardı şimdi konuşmuyorum diye dürtemiyorumda yüz bulmasın aaa bak konuştu der diye
Hareket halinde olunca akıntı bendede çpk geliyor canım akıntıdır benceKızlar akıntım yine fazlalaştı iş yerindeyim ter mi idrar mı akıntı mı anlamıyorum. Evde iç çamaşırm ıslanmıyor ama iş yerinde ıslanıyor mesela suyummu geldi azaldı flnn diye endişe ediyorum. Koku flnda yok ter gibi peçeteye silince gelen bir akıntım var anlamadım
Sıkma canını kuzum. Bazı doktorlarda tam bir gerizekalı gerçekten sinir ediyorlad insanı. Aklıncs şaka yapmaya çalışmış. Sağlıkla doğurcaz inşallah hepimiz iyi düşünelim.Biz onlar korkmasın diye söylenmiyoruz onlar iyice rahat davranıyorlar. Moralim zaten bozuk hastanede aynı odada bir de kürtaj vardı ameliyattan geldi kadın ağlıyor benim moral iyice bozuldu korkum arttı falan yetmiyo doktor kendince şaka yapıyo o da yetmiyo eş 0 düşünceRabbim yavrularımızı korusun valla dualarım hepimize
Ohhhh çok şükür canım sevindim adına dinlenme güzelce kendini yorma öptümm kuzumu.Kızlar çok sağolun hepinizde çok şükür kızım gayet iyi hem ultrasonda hem alttan bakıldı suyu da iyi açıklık yok nstde güzeldi. Bundan sonra daha dikkatli olmak gerekiyor dedi doktor. İlişki yasak. Eşimi sakin tutmak için belli etmedim ama içime attım galiba nasıl ağlayasım var anlatamam korktum çoknöbetçi doktor birde nst sonrası kendince şaka yaptı durumu nasıl diyorum seni ameliyata alcam dedi şok yaşadım resmen sonra şaka şaka diyo millet arıza olmuş artık. Tutamadım kendimi o anda ağlamaya başladım niye ağlıyorsun iyi diyo. Sinir oldum yeminle. Eve de geldik eşime duşa gircem ben sen kahvaltıyı hazırla çok açım diyorum. Hazır işe gitmiyorsun misafir çağıralım diyo delirdim teker teker gelin dedim bu ne düşüncesizlik ya
Teşekkür ederim canım cevabın için. Benim sancı dediğim anlık oluyor iki dakka bile değil herhalde bikac saniye ancak . Her ihtimale karşı yarına randevu aldım . Bugün takip edicem sık olursa yarın giderim doktora.Benim de arada oluyor eyvah diyorum noluyoruz iki dakika sonra geçiyor gün içinde olmuyor.Doktorum sık olmadıktan sonra sorun değil demişti
Ana
Anasi kılıklı sogugu sevmeyecek heralde2 3 gundur de islerim vardi nerdeyse hic yatmadim bile gunduzleri aksamlari surekli egilip kalkip durdum o da yaparmiki
ben de hamileliğim başladığında beri kinlendim kayınvalime. Bir çöp bile almasını geçtim, ilk torunu olmasına rağmen bir şey bile örmedi ya. Bazen bir şeyler söylüyor torunla ilgili valla tüm cadılığımı kullanarak susturuyorum. Bakalım beşik alacakmış sözde. Bekliyoruz.
bu arada ben hamile kalmadan önce hep çıtçıtlı badi giyerdimnapayım bel
Bizim de arabamız yok. Ne zaman araba konusu açılsa eşim ‘bütün taksiler bizim’ diyor. Ama nedense ızak bir yere giderken ‘aşkım şuraya kadar metroyla gidelim de sonra bineriz taksiye’ ahhahaha
anne olmak şizofreni ihtimalini artırırmış. Hamile kaldıktan sonra bunu o kadar iyi anladım ki.
ben de aynı senin gibi az hareket etse de dert ediyorum çok hareket etse de.
evet benim eşim hep yapar mesela banagerçi sonra pes edip kulak tıpası aldı
kusura bakma da ne gıcık aileymiş ya çok koyasıları varsa bir kaç çocuk daha yapsalarmış kendileri. Herkes kendi çocuğuna isim koysun ne oluyo bu büyüklere hadi öneri verirsin şunlar da var diye ama bunu koycan demenHey allahim izin veriyor gibi bide babanin adini koy.Banada kaynvalidem illa eltin babanin istedigi ismi koydu. Sizde sorun sorun sorun 30 defa soyledi bende sorariz elbet anne sizede benim ailemede dedim. Annem genc babamla gorusmuyorum. Ananem var. Bana dedigi su hmmm ananen yasli tabi ona sorabilirsin. (Sanki izin aldik haspam) esime annen izin verdi ananeme danisabilirmisim ama ananeme bak dedim oda sinir oldu. Ogullari da sormuyor inadina abom sordu ve koydu diye ben sorcak degilim diyo bide ben bu isim konusundan strese girdim 6 haftalikken carpinti sikinti uzuntu kanamam oldu hastanede yattim sirf bu konudan kalbim daraliyodu artik. Cok sacma gelebilir ama gorcegimiz tavri biliyorum ve cinsiyet belli degilken kaynpeder ismi koymus belirlermis herkese bide bizim icin onlar kim oluyo ben koydum ismi diyomus adama bak benim haberim bile yok delirmistim. Herkes cinisyeti belli olmayan hatta kalp atisini duymamisim daha bebegin ismini kesinlestirmisti Sinir oluyorum hatirladikca sanki kendisi ameliyat oldu tedaviler gordu ne hakki varsa.... Simdide esim onlara sormuyo hatta 12 haftada cinsiyet belli oldu esim hemen isme karar verdi hala kimseye soyletmiyor bile oda ayro alem beni skstiriyolar babana sor diye esim sormayo birak karar verdigi ismi soylemiyor. Ahh cok garipler cidden. Benim ailemde bu isim konilarnda canim yandigini bildiklerinden hiiic karismazlar.
Bende 14 olmuşum. şu regl döngü zamanım gelince canım çok abur cubur istiyor ya. İki gündür kaçamak yapıyorum valla deli gibi yiyesim var cipsleri kolalarıayneennn oyle boyle zengin oluyor millet biz hala kirada
13 koskocamannn 13
Hayy Allah iyiligini versin olsun kocana sarilll burnunu sık hem kiziyon hem seviyon... bisey dersede ben hamileyimmm hamileee EFENDİİİİ!! sen benim sinirlerim ne halde biliyonmu! Dersin verirsin yine ölcusunuBenimkide horrr horrrr bütün gece susmadıbide küsüm iki gündür. Önceden dürterdim dön diye susardı şimdi konuşmuyorum diye dürtemiyorumda yüz bulmasın aaa bak konuştu der diye
Aynen kendi dogurmus vermis verememis artik cocuklara birakmak lazim yanikusura bakma da ne gıcık aileymiş ya çok koyasıları varsa bir kaç çocuk daha yapsalarmış kendileri. Herkes kendi çocuğuna isim koysun ne oluyo bu büyüklere hadi öneri verirsin şunlar da var diye ama bunu koycan demen
Bende 14 olmuşum. şu regl döngü zamanım gelince canım çok abur cubur istiyor ya. İki gündür kaçamak yapıyorum valla deli gibi yiyesim var cipsleri kolaları
Merak etme gelişmesi erken doğum riski varsa istenilen birşey.Erken doğum belirtisi değil bildiğim kadarıyla.Kızım da önden giderdi hiç geleceği yoktu ne sancı ne belirti.Doktor suyunu kirletmiş diye 39. haftada aldı.Merhaba cuma günü kontrolüm vardı doktor bebeğimin 2 hafta önde gittiğini söyledi 1,5 kilo olmuş kızım herhangi bi sıkıntı yok dedi ya çok iyi beslendin yada genetik dedi. başka birşey yapmadı ilk gebeliğim acaba bu erken doğum olabilirmi düşncesini getirdi aklıma bi fikriniz varmı bu konuda
Yaa sana kıyamam kuzum ah bu kayınvalidelerben de hamileliğim başladığında beri kinlendim kayınvalime. Bir çöp bile almasını geçtim, ilk torunu olmasına rağmen bir şey bile örmedi ya. Bazen bir şeyler söylüyor torunla ilgili valla tüm cadılığımı kullanarak susturuyorum. Bakalım beşik alacakmış sözde. Bekliyoruz.
bu arada ben hamile kalmadan önce hep çıtçıtlı badi giyerdimnapayım bel
Bizim de arabamız yok. Ne zaman araba konusu açılsa eşim ‘bütün taksiler bizim’ diyor. Ama nedense ızak bir yere giderken ‘aşkım şuraya kadar metroyla gidelim de sonra bineriz taksiye’ ahhahaha
anne olmak şizofreni ihtimalini artırırmış. Hamile kaldıktan sonra bunu o kadar iyi anladım ki.
ben de aynı senin gibi az hareket etse de dert ediyorum çok hareket etse de.
evet benim eşim hep yapar mesela banagerçi sonra pes edip kulak tıpası aldı
Akıntıdır o benim de hamileliğinden başından beri geliyor bazen su gibi bazen beyaz doktorum olabilir dedi.Hiçbir kontrolde suyuyla ilgili bir sıkıntı yaşamadık bebeğimin.Hareket halinde olunca akıntı bendede çpk geliyor canım akıntıdır bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?