Erken doğum riskim yok şükür ki herşeyin yolunda olduğunu söyledi ben biraz tedirgin oldum o kadar sağlıkla gelsin ne zaman geldiğinin önemi yok. teşekkürler cvp için :)Merak etme gelişmesi erken doğum riski varsa istenilen birşey.Erken doğum belirtisi değil bildiğim kadarıyla.Kızım da önden giderdi hiç geleceği yoktu ne sancı ne belirti.Doktor suyunu kirletmiş diye 39. haftada aldı.
Çok sevindim birşey olmamasına.Doktorun eşinin yanında konuşmadı bu ne düşüncesizlik ya.Ben en ufak sancım olduğunda bile yatıyorum iş falan umrumda değil.İlgilenirsem sadece kızımla.Az kaldı dikkat et kendine.Kızlar çok sağolun hepinizde çok şükür kızım gayet iyi hem ultrasonda hem alttan bakıldı suyu da iyi açıklık yok nstde güzeldi. Bundan sonra daha dikkatli olmak gerekiyor dedi doktor. İlişki yasak. Eşimi sakin tutmak için belli etmedim ama içime attım galiba nasıl ağlayasım var anlatamam korktum çoknöbetçi doktor birde nst sonrası kendince şaka yaptı durumu nasıl diyorum seni ameliyata alcam dedi şok yaşadım resmen sonra şaka şaka diyo millet arıza olmuş artık. Tutamadım kendimi o anda ağlamaya başladım niye ağlıyorsun iyi diyo. Sinir oldum yeminle. Eve de geldik eşime duşa gircem ben sen kahvaltıyı hazırla çok açım diyorum. Hazır işe gitmiyorsun misafir çağıralım diyo delirdim teker teker gelin dedim bu ne düşüncesizlik ya
Ah bu kendi annelerimiz olmasa ne yaparmisiz ahh ah..Aynen oyle birde baski yapildigi yetmiyor gibo surat yiyoruz surekli yillarca konusu döner eltimin cocuklari biri 5 biri 3 yasinda sormamislar onlara isim koyarken oo hala konusurlar hey allahim ya . Kiz diyorki hamileliligm zor gecti gozumu acamiyodum bazen bir kez nasilsin diye gelmediler 2 apartman yanimdalardi ama bebek dogunca benm annemden cok sahipleniyolar bizim hakkimiz diye diyo haklida valla annesi ona cok yardimci oluyor
Mecburen yinede birlikte kutlanacakBence aynı gün tarihleri zor olabilir gelecekte.Büyüyünce sen doğumgünlerini aynı yaparız diye düşünürsün onlar birlikte kutlamak istemezler.Ben olsam istemezdim kardeşimle aynı gün doğmayı.İkiz olmadıktan sonra tabi
Benimde hep hamur isi hep atistirmalik birde nedense hep aksam gece aciliyor istahimkusura bakma da ne gıcık aileymiş ya çok koyasıları varsa bir kaç çocuk daha yapsalarmış kendileri. Herkes kendi çocuğuna isim koysun ne oluyo bu büyüklere hadi öneri verirsin şunlar da var diye ama bunu koycan demen
Bende 14 olmuşum. şu regl döngü zamanım gelince canım çok abur cubur istiyor ya. İki gündür kaçamak yapıyorum valla deli gibi yiyesim var cipsleri kolaları
Tunaydinnn :) bugun evime gecicem cok sukurAllah kolaylıklar versin canım. Günlük ev işler bile zorluyor bazen. Bir de öyle badana boya, çok iyi anlıyorum seni. Dinlenmeye çalış fırgat buldukça
Cok gecmis olsun kanama nedenmis peki canımKızlar sabah kanama ile hastaneye geldim nolur dua edin bana nstye bağlancam birazdan duanıza ihtiyacım var
Hay Allah simdi nasilsin acaba cok merak ettimKızlar sabah kanama ile hastaneye geldim nolur dua edin bana nstye bağlancam birazdan duanıza ihtiyacım var
Tunaydinnn :) bugun evime gecicem cok sukur
Hahahaah ilgilendinmi peki ben 13 yasimdaydim kiz kardesim oldugunda ooo hep ben bakcam demeler neler neler dogdu baktimmi ? hayir cunku ergenlik zamanimdi . mecbur kalmadkca elimi surmedim
Bizimkide oyle sakin hareketleri ve az ama rahat degilim yarin olmaz simdiB
Benim oğlan iki haftadır sakin dönüyor flaan ama tekmesi yok oynuyor diye rahatım bende
Yarin randevum var canim sabirla bekliyorum cok sukurki hareketleri varCanım ondan olabilir bende ev taşıyorum 2 3 gun öyle öyle oldu sadece 13 14 haftalık hissettiğim kıpraşmalar vardı doktora gittim suyun içinde sallana sallana uyuyor demişti doktorum nitekim öyle oldu iki güne başladı yine tepinmeye yinede rahat etmiyorsan ya acile git Bi bahakaneyle ya doktoruna danış
Simdi okudum neyseki bir sorun yokmus cok sukurKızlar çok sağolun hepinizde çok şükür kızım gayet iyi hem ultrasonda hem alttan bakıldı suyu da iyi açıklık yok nstde güzeldi. Bundan sonra daha dikkatli olmak gerekiyor dedi doktor. İlişki yasak. Eşimi sakin tutmak için belli etmedim ama içime attım galiba nasıl ağlayasım var anlatamam korktum çoknöbetçi doktor birde nst sonrası kendince şaka yaptı durumu nasıl diyorum seni ameliyata alcam dedi şok yaşadım resmen sonra şaka şaka diyo millet arıza olmuş artık. Tutamadım kendimi o anda ağlamaya başladım niye ağlıyorsun iyi diyo. Sinir oldum yeminle. Eve de geldik eşime duşa gircem ben sen kahvaltıyı hazırla çok açım diyorum. Hazır işe gitmiyorsun misafir çağıralım diyo delirdim teker teker gelin dedim bu ne düşüncesizlik ya
Korkma canim bu olagan birsey, onden gidebiliyor seker vs yoksa sorun yok. Erken dogumu tetiklemiyor. Bende kizima hamileyken onden gidiyordu zaten yasitlarina gore daha buyuk gorunuyor ama hamileyken doguma yaklastikca, ne oyle aman aman fark vardi ne de erkenden dogurdumMerhaba cuma günü kontrolüm vardı doktor bebeğimin 2 hafta önde gittiğini söyledi 1,5 kilo olmuş kızım herhangi bi sıkıntı yok dedi ya çok iyi beslendin yada genetik dedi. başka birşey yapmadı ilk gebeliğim acaba bu erken doğum olabilirmi düşncesini getirdi aklıma bi fikriniz varmı bu konuda
Hayirli mutlu haberler verdin ya bize. Oh sukur valla bi rahat nefes aldim inan kiKızlar çok sağolun hepinizde çok şükür kızım gayet iyi hem ultrasonda hem alttan bakıldı suyu da iyi açıklık yok nstde güzeldi. Bundan sonra daha dikkatli olmak gerekiyor dedi doktor. İlişki yasak. Eşimi sakin tutmak için belli etmedim ama içime attım galiba nasıl ağlayasım var anlatamam korktum çoknöbetçi doktor birde nst sonrası kendince şaka yaptı durumu nasıl diyorum seni ameliyata alcam dedi şok yaşadım resmen sonra şaka şaka diyo millet arıza olmuş artık. Tutamadım kendimi o anda ağlamaya başladım niye ağlıyorsun iyi diyo. Sinir oldum yeminle. Eve de geldik eşime duşa gircem ben sen kahvaltıyı hazırla çok açım diyorum. Hazır işe gitmiyorsun misafir çağıralım diyo delirdim teker teker gelin dedim bu ne düşüncesizlik ya
kullanıyorum çok pratik en sevdiğim özelliği az parçası var hemen temizle kaldır ağrı da olmuyorkızlar göğüs pompası mochi mi ne bişi varmış, instada görüyorum.. kullanan veya duyan var mı? ne alıcaksınız pompa olarak?
Araları tam 2.5 yaş olucqk benimkilerin ben küçüğümü mümkün olduğunca kızımın yanında sevemicem ailede herkesi de tembihliyorum onlarda öyle yap diyorlar özellikle babamızı çok tembihliyorum.Yengem’in yorumu (ki farkındayım) bize sevdirmez bu kardeşini diyor hakkaten öyle zannetmiyorum tutturmaz kimseyeİkinci kez anne olacaklar nasıl yapıcaz benim kızım çok duygusal belli etmese de içten içe korkuları var haftasonu çok üzüldüm bağırdığım için saatlerce ağladı ağlama işini bu kadar uzatmazdı sakinleştiremedim
Hic kipirdamiyorsa vakit kaybetme acile git ama azda olsa kipirdiyosa normal bence bebeklerde insanlar gibi bazi gunler cok enerjik bazi gunker dusuk enerjili olabiliyolarmis tatli falan yedinmi ben bide buzlu su okudum gecen gun biryerde . bebek hareket etmiyosa buzlu su icince hareket ediyomus ilginc ama oyle yaziyorduYarin randevum canim nasil gececek bilmiyorum zaman normalmi yani
Tabi o nu hissediyorsan iyi geliyor ben bide yuz ustu yatmayo seviyorum tam olarak yatamiyorum tabi ama bazen farketmeyp yatarsam kipirdamiyosada o gun oyle yaptigimda bakiyorm kipirdiyo hafiftenDün acile gittim aynı hareketsizlik yüzünden. Herşey normal dediler. Dr um bugün kontrole çağırdı. Gidicem bakalım sana da yazarım. Benimde en aşağıda belli belirsiz titreme gibi oluyor. Tekme bu ara yok. Arka makatıma doğru bişiler hissediyorum. SEN de telaş yapma yarın gidecekmişsin nasılsa. Benim haftayaydı yarın gel dedi. Büyük olasılık kan akışını felan inceleyecek. İnşallah güzel sonuçlar alırız
Aynı aynı benimde ama bu son iki gün en az hareket oldu. Bugün de az ama bugün hıçkırık olduğu için uzun süre az az hissediyorum o da rahatlatıyor beni
Canım çok geçmiş olsun dualarım seninle tez zamanda kanamanı durdurup 37 ye kadar bekletirler inşallah seni
Aynen oyle bende hep zamani geri alsam diye dusunurum ama malesefki mumkun degil bizde bu gunlerimizi guzel yasayalim insaallah :)Ben baktimm bebekler gibi.. annem yorulmasin diye bez isterdi kosa kosa islak mendili bezini getirirdim... gaz sancisi olurdu bizde anlamazdik hep ayni saatte aglardi sonradan anladikdepresyona soktu ev halkinida benim kardesimle aramda 12 de bizim aramizda yas farki vardi.. guzel zamanlardi... hepimiz genc anne baba genc saglikli bizler kucucuk... belki geri donseydik deseler donmek isterdim o zamanlara daha guzel daha kiymete alarak yasamak isterdim.. zaman gecip gidiyor elde var sadece anilar,
Ever kuzum oyleler. Kendileri koyamamis cocuklarina isim ondan yakinirlar ama kendileride cocuklarindan beklerler benim esim annesine acik acik dedi sen koyamadim ismi cocuklarima diye uzuluyosun dimi dedi ve isim hakki babanindir ahirette benden hesabi sorulcak neden baskalarinin istegi icon kendimi tehlikeye atiyim ben boyle ismi dede koysun yada dedesinin amcasinin didisinin ismi olsunlari sevmiyorum sulalede isim turemiyo dedi.kusura bakma da ne gıcık aileymiş ya çok koyasıları varsa bir kaç çocuk daha yapsalarmış kendileri. Herkes kendi çocuğuna isim koysun ne oluyo bu büyüklere hadi öneri verirsin şunlar da var diye ama bunu koycan demen
Bende 14 olmuşum. şu regl döngü zamanım gelince canım çok abur cubur istiyor ya. İki gündür kaçamak yapıyorum valla deli gibi yiyesim var cipsleri kolaları
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?