2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Erken doğum riskim yok şükür ki herşeyin yolunda olduğunu söyledi ben biraz tedirgin oldum o kadar sağlıkla gelsin ne zaman geldiğinin önemi yok. teşekkürler cvp için :)

Çok sevindim birşey olmamasına.Doktorun eşinin yanında konuşmadı bu ne düşüncesizlik ya.Ben en ufak sancım olduğunda bile yatıyorum iş falan umrumda değil.İlgilenirsem sadece kızımla.Az kaldı dikkat et kendine.

Kizlaar size tunaydin bize gunaydin once alintiladim kahvaltidan sonra gecmisi okuyacagim

Ah bu kendi annelerimiz olmasa ne yaparmisiz ahh ah..
Ne varsa kendinden olanda var zaten.. benim annecigim sagolsun bir kere bile demedi o oyle bu boyle evlendim sanki evlenmemis gibi cocuklarimin herseyiyle benim herseyimle hep ilgilenir.

Mecburen yinede birlikte kutlanacak en fazla 4-5 gun aralari olacak ona ayri digerine ayri yapamam ki satlari ayni cunku ancak uni yillarinda arkadaslariyla kutlamak istediklerinde ayri ayri olabilecek, teyzemle anneminde ayni gun ikiz degiller ama onlar cok memnunlar bu durumdan.
Benimde hep hamur isi hep atistirmalik birde nedense hep aksam gece aciliyor istahim ardarda herseyi yemek istiyorum

Hahahaah ilgilendinmi peki ben 13 yasimdaydim kiz kardesim oldugunda ooo hep ben bakcam demeler neler neler dogdu baktimmi ? hayir cunku ergenlik zamanimdi . mecbur kalmadkca elimi surmedim

En guzeli, evet cocuklar hep hevesleniyorlar ben bakicam diye ama bir kardesinin olmasi buyuk olanin iradesi yada istegiyle olmadigi icin buyuk olana baktirmak bana cok ters geliyor. Evet sorumluluk duygusu icin isbirligi yapmak onemli ama kendisinden zorla birsey beklemek cok yanlis bana gore

Yarin randevum var canim sabirla bekliyorum cok sukurki hareketleri var olmasaydi asla durmazdim almistim solugu hastanede

Simdi okudum neyseki bir sorun yokmus cok sukur ah bu erkekler boyle iste anlayamiyorlar neden azicik soyle bizdeki duygularan bunlara yuklenmemis anlamiyorum sen stres olma guzelcee dinlen

Korkma canim bu olagan birsey, onden gidebiliyor seker vs yoksa sorun yok. Erken dogumu tetiklemiyor. Bende kizima hamileyken onden gidiyordu zaten yasitlarina gore daha buyuk gorunuyor ama hamileyken doguma yaklastikca, ne oyle aman aman fark vardi ne de erkenden dogurdum

Hayirli mutlu haberler verdin ya bize. Oh sukur valla bi rahat nefes aldim inan ki
Kocana iki dk su tlf ver de, surda bi guzel limc edelim sagli sollu madem.terlik atamiyoruz. Sen bi daha misafir cagiriyor musun cagirmiyor musun die die benzetelim senin kucuk minnak gelene kadar

kızlar göğüs pompası mochi mi ne bişi varmış, instada görüyorum.. kullanan veya duyan var mı? ne alıcaksınız pompa olarak?
kullanıyorum çok pratik en sevdiğim özelliği az parçası var hemen temizle kaldır ağrı da olmuyor

Araları tam 2.5 yaş olucqk benimkilerin ben küçüğümü mümkün olduğunca kızımın yanında sevemicem ailede herkesi de tembihliyorum onlarda öyle yap diyorlar özellikle babamızı çok tembihliyorum.Yengem’in yorumu (ki farkındayım) bize sevdirmez bu kardeşini diyor hakkaten öyle zannetmiyorum tutturmaz kimseye kız kardeşim karnımı sevdiğinde karnımı kapatıyor yada üzerine çullanıp benim Bebek diyor bende şimdiden onunla iletişim kuruyorum bebeği birlikte yıkıcaz birlikte uyutucaz vs diye oda daha çok küçük ama evet diyor hoşuna gidiyor telefonumda yenidoğan bebek videosu izliyorsam mutlaka yanımda bitiyor seviyor.zemin hazırlamaya çalışıyorum.sakınmıyorum küçüğümün hiç birşeyinden eşyalar konusunda daha fazla değere binmesin diye doğduktan sonra ne olacak yazarım Allah’ın izniyle En çok korktuğun Doğum sonrası bizi gördükten sonra peşime ağlayacak olması odama çıkınca görmesi daha mantıklı olur sanırım çünkü kucağımı ister beni ister ben kahrolurum o anda

Yarin randevum canim nasil gececek bilmiyorum zaman normalmi yani
Hic kipirdamiyorsa vakit kaybetme acile git ama azda olsa kipirdiyosa normal bence bebeklerde insanlar gibi bazi gunler cok enerjik bazi gunker dusuk enerjili olabiliyolarmis tatli falan yedinmi ben bide buzlu su okudum gecen gun biryerde . bebek hareket etmiyosa buzlu su icince hareket ediyomus ilginc ama oyle yaziyordu

Tabi o nu hissediyorsan iyi geliyor ben bide yuz ustu yatmayo seviyorum tam olarak yatamiyorum tabi ama bazen farketmeyp yatarsam kipirdamiyosada o gun oyle yaptigimda bakiyorm kipirdiyo hafiften

Aynen oyle bende hep zamani geri alsam diye dusunurum ama malesefki mumkun degil bizde bu gunlerimizi guzel yasayalim insaallah :)

Ever kuzum oyleler. Kendileri koyamamis cocuklarina isim ondan yakinirlar ama kendileride cocuklarindan beklerler benim esim annesine acik acik dedi sen koyamadim ismi cocuklarima diye uzuluyosun dimi dedi ve isim hakki babanindir ahirette benden hesabi sorulcak neden baskalarinin istegi icon kendimi tehlikeye atiyim ben boyle ismi dede koysun yada dedesinin amcasinin didisinin ismi olsunlari sevmiyorum sulalede isim turemiyo dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…