- 12 Temmuz 2019
- 1.633
- 2.201
- 48
- 30
Valla benim annem bakamam severim diyor oyle kollari falan agriyor surekli rahatsiz o sebeple ama ben inanmiyorum elbet yardimci olur torun sevgisinden. 41 yasinda anane oluyor onuda pek kabul edemiyodu yeni yeni sindirdi heyecanlanmaya basladi. sonuc olarak kayinvalidem inadima bisey yapsada annem inadima yapmaz sevmedigim biseyleri ikiside yapda birine soylenmez surat yeriz kotu oluruz ama annemiz iyi be der bidaha yapmaz misal.Kizlaar size tunaydin bize gunaydinonce alintiladim kahvaltidan sonra gecmisi okuyacagim
Ah bu kendi annelerimiz olmasa ne yaparmisiz ahh ah..
Ne varsa kendinden olanda var zaten.. benim annecigim sagolsun bir kere bile demedi o oyle bu boyle evlendim sanki evlenmemis gibi cocuklarimin herseyiyle benim herseyimle hep ilgilenir.
Mecburen yinede birlikte kutlanacaken fazla 4-5 gun aralari olacak ona ayri digerine ayri yapamam ki satlari ayni cunku ancak uni yillarinda arkadaslariyla kutlamak istediklerinde ayri ayri olabilecek, teyzemle anneminde ayni gun ikiz degiller ama onlar cok memnunlar bu durumdan.
Benimde hep hamur isi hep atistirmalik birde nedense hep aksam gece aciliyor istahimardarda herseyi yemek istiyorum
Bisey beklemek sacma olur zaten ama biraz kiz kardesim olmasini ben istemistim. Yani bir eerkek kardesim vardi arkadasimin kiz kuzeni olmustu ve asla bana dokundurtmazdi cok uzulurdum anneme aglardim neolur bana kiz kardes yap diye saka gibi o siralar 11-12 yaslarindayim. Birgun kadir gecesinde namaz kildm kuran okudum dua ettim aglayarak hahaha allahim.bana kiz kardes ver sarisin mavi gozlu olsun. Annem 3 ay sonra falan hamileydi gercekten sarisin mavi gozlu hahahah. Simdide cok nazli kaprisli 12 yasina gircek prensesimEn guzeli, evet cocuklar hep hevesleniyorlar ben bakicam diye ama bir kardesinin olmasi buyuk olanin iradesi yada istegiyle olmadigi icin buyuk olana baktirmak bana cok ters geliyor. Evet sorumluluk duygusu icin isbirligi yapmak onemli ama kendisinden zorla birsey beklemek cok yanlis bana gore
Cok sukur hareketi var canim hic olmasa dururmuyum hic . Bende gordum soguk biseyler icin diyordu soguk onlara etki yapiyormus uyariyormusHic kipirdamiyorsa vakit kaybetme acile git ama azda olsa kipirdiyosa normal bence bebeklerde insanlar gibi bazi gunler cok enerjik bazi gunker dusuk enerjili olabiliyolarmis tatli falan yedinmi ben bide buzlu su okudum gecen gun biryerde . bebek hareket etmiyosa buzlu su icince hareket ediyomus ilginc ama oyle yaziyordu
O sancı geçen hafta bende de oluyordu bi yere bastırıyor sanki anlık bişiGünaydın kızlar. Bikac gundur girememistim topige. Ne kadar birikmiş konuştuklarıniz. İnat ettim bende hepsini okudum
hayaksii insallah bir sorun yoktur canım. Güzel haberler bekliyoruz..
Benimde dün akşamdan beri birkaç kez bebek oynadığında anlık sağ kasığımda sancım oluyor hafifde değil şiddetli oluyor ama hemen geçiyor. Bir anlam veremedim. Sizce doktora gitmeliyim. Başına gelen var mı böyle birşey?
Artık korkmaya başladım 15 gün daha sabredip ülkeme dönmeyi dört gözle bekliyorum. Kendimi Türk doktorlarina emanet edicem inşallah
Canım çok geçmiş olsunKızlar çok sağolun hepinizde çok şükür kızım gayet iyi hem ultrasonda hem alttan bakıldı suyu da iyi açıklık yok nstde güzeldi. Bundan sonra daha dikkatli olmak gerekiyor dedi doktor. İlişki yasak. Eşimi sakin tutmak için belli etmedim ama içime attım galiba nasıl ağlayasım var anlatamam korktum çoknöbetçi doktor birde nst sonrası kendince şaka yaptı durumu nasıl diyorum seni ameliyata alcam dedi şok yaşadım resmen sonra şaka şaka diyo millet arıza olmuş artık. Tutamadım kendimi o anda ağlamaya başladım niye ağlıyorsun iyi diyo. Sinir oldum yeminle. Eve de geldik eşime duşa gircem ben sen kahvaltıyı hazırla çok açım diyorum. Hazır işe gitmiyorsun misafir çağıralım diyo delirdim teker teker gelin dedim bu ne düşüncesizlik ya
Senle günümüz yakın benim de öyle işte insan bazen stres oluyor bazen rahat oluyor. Tekmesi çok nadirB
Benim oğlan iki haftadır sakin dönüyor flaan ama tekmesi yok oynuyor diye rahatım bende
Yengemden duydumkızlar göğüs pompası mochi mi ne bişi varmış, instada görüyorum.. kullanan veya duyan var mı? ne alıcaksınız pompa olarak?
Canım erken doğum olmaz sadece bebeğin iri olduğunu gösteriyor. Normal doğum istersen onda sıkıntı olabilir.Merhaba cuma günü kontrolüm vardı doktor bebeğimin 2 hafta önde gittiğini söyledi 1,5 kilo olmuş kızım herhangi bi sıkıntı yok dedi ya çok iyi beslendin yada genetik dedi. başka birşey yapmadı ilk gebeliğim acaba bu erken doğum olabilirmi düşncesini getirdi aklıma bi fikriniz varmı bu konuda
Sağol kuzum sabahtan aldım aç giderim. Karaciğer enzimlerine falan hiç baktırmadım. Kültürde yaptırmadım hiç onu da yaptıriyim iyi dedin. Notumu aldım yarın doktora söyliyim yoksa unuturumLostinparadise dahiliyeden istersen verirler canim. Tam idrar tahlili, kulturu de. Hatta madem gitceksin sabahtan ac git, tiroid, karaciger enzimi, kan sayimi, fln da baktir.
Bizimkininde sürüyor bi 3,5 dakika. çok komik ama tatlı bi his dimi?Kızlar bebeğinizin hıçkırığı nekadar sürüyor hissediyormusunuz nerdeyse 5 dk yakın hıçkırık gibi kalp atışı gibi hissettim hisseden varmı böyle uzun süre?
O sancı geçen hafta bende de oluyordu bi yere bastırıyor sanki anlık bişi
Ben daha almiyim diyorum dogduktan sonra alirim diyorum lazim olursa sacma mi dusunuyorumYengemden duydumoda onu almayı düşünüyor..bende mamajoo nun tekli göğüs pompası var beğeniyorum hala daha onu kullanıcam
Canım çok gecmiş olsun iyi olmanıza sevindimKızlar çok sağolun hepinizde çok şükür kızım gayet iyi hem ultrasonda hem alttan bakıldı suyu da iyi açıklık yok nstde güzeldi. Bundan sonra daha dikkatli olmak gerekiyor dedi doktor. İlişki yasak. Eşimi sakin tutmak için belli etmedim ama içime attım galiba nasıl ağlayasım var anlatamam korktum çoknöbetçi doktor birde nst sonrası kendince şaka yaptı durumu nasıl diyorum seni ameliyata alcam dedi şok yaşadım resmen sonra şaka şaka diyo millet arıza olmuş artık. Tutamadım kendimi o anda ağlamaya başladım niye ağlıyorsun iyi diyo. Sinir oldum yeminle. Eve de geldik eşime duşa gircem ben sen kahvaltıyı hazırla çok açım diyorum. Hazır işe gitmiyorsun misafir çağıralım diyo delirdim teker teker gelin dedim bu ne düşüncesizlik ya
Yoo hayır doğru düşünüyorsunuz aslında.ben Doğum öncesi aldım fakat kızım biberon kullanmadı hiç pompa da benim işimi havanın etkisi gittiğim ortamlar dolayısıyla götüremediğim görümcemin isteme Faslı nışanı gibi bir kaç durumda anneme bıraktığım bir kaç seferde işimi gördü öyle aman aman sağacak bi sütüm de olmadığı için çok fazla stok yapmamıştımBen daha almiyim diyorum dogduktan sonra alirim diyorum lazim olursa sacma mi dusunuyorum
Ben istemiştim csnım sağol büyükmüş evet 10 da çok küçük. İnşallah ihtiyacımız olmazBirisi kremin fotoğrafını istemişti kimdi unuttum kızlar. 40 ml boyutu bu kadar. Bu bile çok küçük geldi bana. 10 ml imi minnacıktır. Tabi duruma göre alınır yetmezse. İnşallah ihtiyacımız kalmaz.
Eki Görüntüle 2570847
Neden saçma olsun ki, her çocuk farklı sonuçta bazı çocuklarin ne gaz derdi oluyor ne uyku, bazılarıysa istediğinizi alın yine kar etmiyor. Oğlumun 20 günlükken gazı başladı eşim saatlerce kafası kalbine yakın bir şekilde ev içinde dolastirirdi,gaz masajlari yapardık, defalarca hastaneye götürdük ağlamaktan helak olmuş yavruyu ve mecburen onlarca yol denedikten sonra battaniyeye hafif sallanırken rahat ettiğini bulduk, yorgun bitkin ve bezmiş anne baba olarak ilk etapta çok rahatlattigini dusunsekte sonrasında bizi çok zorladı bu durum. Buraya kadar olan kısmı bir iç dokmeydiBen daha almiyim diyorum dogduktan sonra alirim diyorum lazim olursa sacma mi dusunuyorum
Bence çok mantikli. Çünkü belki bebeğiniz direk memeyi alacak ve sütü sagmaniza gerek kalmayacak. İnşallah da öyle olur. Ben kızımı emziremedigim için sagarak biberon ile vermsitim. Bundan 6 yıl once Medela nin en son modelini kullanmama ve çok memnun kalmama rağmen işe de başlayınca en fazla 5 ay anne sütü verebilmiştim. Simdi de makinem yok. Gerek olursa alacağım yine. Eğer emen bir bebekse acil durumlar için birisine bırakma falan gibi durumlarda manual sağma makinesi bana yeterli olur diye düşünüyorum.Ben daha almiyim diyorum dogduktan sonra alirim diyorum lazim olursa sacma mi dusunuyorum
Aynen kuzum oynuyor dönüyor ama tekme çok azO sancı geçen hafta bende de oluyordu bi yere bastırıyor sanki anlık bişi
Canım çok geçmiş olsun
Senle günümüz yakın benim de öyle işte insan bazen stres oluyor bazen rahat oluyor. Tekmesi çok nadir
Çok sağol kuzum iyiyim şükür diğer geliştirici yapmadılar kendi doktoruma gidince söylücem bakalım gerek görürse yapar galiba. 7sinde kontrol o zamana kadar bir daha sorun olmaz inşallahhayaksii yazdimiiii?? Nasil olduu?? Naptinn kuzummm?? Merak ediyorum seni cok... insallahda hicbiseyin yokturda gelir gecer canim... benim kanamaya giden arkadaslarima yine ne olur ne olmaz diye ciger gelistirici veriomisti tabi durumlar farkli olabilir o 34 haftalikti... guzel haberlerini ver kuzum
Sorma bu erkekler çok duyarsız olabiliyor maalesef lafa gelince de ben seni düşünüyorumÇok sevindim birşey olmamasına.Doktorun eşinin yanında konuşmadı bu ne düşüncesizlik ya.Ben en ufak sancım olduğunda bile yatıyorum iş falan umrumda değil.İlgilenirsem sadece kızımla.Az kaldı dikkat et kendine.
Pek bir nedene bağlayamadılar rahim içinde kanama alanı yoktu çünkü ilişki olur gibi olmuştu ilişki bile denmez ona ama ben ona bağlıyorum galiba tahriş falan olduCok gecmis olsun kanama nedenmis peki canım
Çok sağol canım iyiyiz çok şükür korkuttu sadece birazHay Allah simdi nasilsin acaba cok merak ettiminsalllaaah kotu birsey yoktur. Allah yardimcin olsun dualarimiz seninleee haber vermeyi lutfen unutma
Erkeklerde doğursuuuuun diyorum sadeceSimdi okudum neyseki bir sorun yokmus cok sukurah bu erkekler boyle iste anlayamiyorlar neden azicik soyle bizdeki duygularan bunlara yuklenmemis anlamiyorum sen stres olma guzelcee dinlen
Kız valla elimde olsa linç etmeyi geç sopalıycam direk adamı hayır açım diyorum sen kahvaltıyı hazırlasana ben duştayken diyorum çok uykum var ben yemicem diyo. Zıkkım ye dicem olmıcak sabır dedim napiyim. Adam da dengesiz bir günü öbürünü tutmuyo. Geçen gün yağmurda hasta olursun hava serin diye panikledi kaç km yol yapıp beni aldı bugün böyle değişik anacımHayirli mutlu haberler verdin ya bize. Oh sukur valla bi rahat nefes aldim inan ki
Kocana iki dk su tlf ver de, surda bi guzel limc edelim sagli sollumadem.terlik atamiyoruz. Sen bi daha misafir cagiriyor musun cagirmiyor musun die die benzetelim senin kucuk minnak gelene kadar
canım telaşlanma benimde öyle 1-2 gün aşırı hareketliyse 1-2 gün çok sakin oluyor sadece seğirme şeklinde hissettiğim zamanlar bile oluyor..Yarin randevum canim nasil gececek bilmiyorum zaman normalmi yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?