2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Yarin kontrolum yarina kadar uyku yok bana dun falan yedigimde gene ayniydi deli deli hareket yapan bebis gitti sakin bisey geldi
Canım senin erken doğum riskin var değilmi o yüzden stresli sin ilk bebeği de böyleydi el dopleri almıştım şimdide kullanıyorum bence imkanın varsa temin et en azından sen strese gitmezsen bebeğinde girmez şimdi ben hareket etmiyor dediğim an hemen beş dakika bakıyorum rahatlıyorum

kızlar bende 1 haftadır oturduğumda kalkarken pelvik bölgem ağrıyor ve yarım dakika eğri eğri yürümek zorunda kalıyorum.. 4 gün önce sağlık ocağına gitmiştim hemşire başı aşağıda dedi.. ondanmı acaba bu durum yaşayan varmı aranızda

Hadi gozun aydin insanin kendi evi gibisi yok badanadan sonra temizlikte bitti mi
Dun yaptik. Cok sukur 5 gunden sonra evimde yemek yaptim esim alisveris yapti. Camasir isleri var biriken.
Birde kizim bazasini sevemedi :'(
Sabah 8den beri simdi uyudu daha bakalim uyaninca tepkisi ne olcak bazasina yatircam

Bir kardesimle 2 yaş digeriyle 10 yas var. Aramda 10 yas olana yari annelik yaptim. Cok erken yaşta buyumek zorunda kaldim. Cocuklugum hep bir travma

Bizimde aralarinda 32 ay kadar olcak. Bende cok endiseliyim

Dun yaptik. Cok sukur 5 gunden sonra evimde yemek yaptim esim alisveris yapti. Camasir isleri var biriken.
Birde kizim bazasini sevemedi :'(
Sabah 8den beri simdi uyudu daha bakalim uyaninca tepkisi ne olcak bazasina yatircam
Gule gule mis gibi otur. Bebek eve gelemden tertemiz oldu iste. Ben de halilari yikamaya vercem bir hafta sonra fln ins
Senin caninin cektigi bi meyve vardi, yiyebildin mi bari canim ?

Yarin kontrolum yarina kadar uyku yok bana dun falan yedigimde gene ayniydi deli deli hareket yapan bebis gitti sakin bisey geldi
Canım bence sakin kalmaya çalış sen panik yapınca o da hisseder geri çeker kendini. Hayırlısıyla her şey yolundadır. Bak bende sabah panikledim kendimi sakinleştirdim sonra şimdi sakin olmam lazım her şey yolunda bebeğimde panikleyip kötü olmasın dedim. İnşallah bir şey yoktur. Derin uykuda olabilir ya da pozisyondan dolayı hissetmiyosundur

6 yaş konuşuyorum ama bilmiyorum çok duygusal kardeş gelince onu sevmeyeceğiz gibi düşünüyor

Nerde okudugumu unuttum burdaki arkadasta yazmis olabilir simdi bebek alisverisi yaparken minikte olsa onlarada biseyler almak bebege aldiklarinda fikirini sormak benimsemesine yardimci olucaktir ,dogumdan sonrada eve kucuk kucul paketler yapsan misafirler hediye getirdiginde bazilarina onlardan atabilirsin mesela bak sanda almislar gibisine o zaman esit davrandiginizi daha iyi anlayabilir belki .. buyukmuste kuzucum bizim aralari 24 ay olucak yinede simdiden bebek diyr gosteriyorum aillerede kiskandirmayin diye tembihliyorumm

Gule gule mis gibi otur. Bebek eve gelemden tertemiz oldu iste. Ben de halilari yikamaya vercem bir hafta sonra fln ins
Senin caninin cektigi bi meyve vardi, yiyebildin mi bari canim ?
Evi gecici temizledik onumuzdeki ay dogum temizligi yapılacak yine evde cocuk olunca zaten temiz kalamiyor malesef...
Hayir yiyemedim canim. Aslinda canim cok istemedi ama ruyamda iştahla yedigim icin alsak iyi olurdu tabi

Biz bu sekilde yapıcaz. Psikolog ozellikle tembihlemisti bebege gelen hediyeleri gormemeli ve yine aile buyukleri ozellikle daha cok büyüğüne hediye alsin diye. Bizde bebege birsey sectirip sonra oyuncak tarzi seyler alip paketleyip arada verelim diyoruz.
Bazayi begenmedi nasil aliscak bilmiyorum. Halbuki 3 kez magazaya gittik onuda goturduk sana da alcaz falan diye sevinmisti. Ama besigi kurulmuş gorunce o cazip geldi

Yengemden duydum oda onu almayı düşünüyor..bende mamajoo nun tekli göğüs pompası var beğeniyorum hala daha onu kullanıcam
Bende mochi dusunuyodum disarda falanda rahat olur priz aramam diye ama esim mamajoonun teklisini alalim dedi onu aldik arabadada calisiyomus bu cakmaklikta oluyo sanirim yada sarj yeri olanlar oluyoya tamda bilmiyorum .

Ben sut sagma almadim. Dogumdan sonra duruma göre bakicam. Dogum oldugunda hastaneden kiralamayi dusunuyorum. Tabi once hastaneye sorcam. Olmazsa tanidiklardan bulmaya calisicam once

Çok mantıklı

Bende mochi dusunuyodum disarda falanda rahat olur priz aramam diye ama esim mamajoonun teklisini alalim dedi onu aldik arabadada calisiyomus bu cakmaklikta oluyo sanirim yada sarj yeri olanlar oluyoya tamda bilmiyorum .
Benim marka takıntım var mamajoo yu çok beğeniyorum inşaAllah memnun kalırsınız.muhtemelen olur araba şarjları var ya ucu onun gibi zaten muhtemel olur ama net bilmiyorum

Kızlaaaaarrrrs ohhhhh be bugün itibariyle 32. Hafta çalışamaz raporumu aldım eve geldim. Bebişim 1870 gram olmuş. Anasıyla birlikte diyet yapıyor dün gece 1 saat uyudum. Zombi gibi dolaşıyorum sayesinde. İyice kafası aşağı inmiş kızımın herşeyi iyiydi maşallah

Gözün aydın canım darısı benim başıma dicem ama kararsızım 32. Hafta kontrolüm de herşey yolunda giderse eğer 37 ye kadar çalışırım belki.dört gözle aylardır 32 yi bekledim şimdi de 37 ye kadar çalışırım diyorum bakalım

Evi gecici temizledik onumuzdeki ay dogum temizligi yapılacak yine evde cocuk olunca zaten temiz kalamiyor malesef...
Hayir yiyemedim canim. Aslinda canim cok istemedi ama ruyamda iştahla yedigim icin alsak iyi olurdu tabi
Ayrıntılı temizliğimi geçen hafta yaptım son zamana bıraksam yapamazdım şimdiden ağırsam sonraya hiç yapamam düşüncesiyle çıktı aradan sadece çantalarımı hazırlayıp kenara bırakmam gerek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…