Gücün varsa diren, ben ameliyatlıyım ağrılarım var dayanamıyorum . Yoksa çalışırken daha çabuk geçiyor zaman...Gözün aydın canım darısı benim başıma dicem ama kararsızım 32. Hafta kontrolüm de herşey yolunda giderse eğer 37 ye kadar çalışırım belki.dört gözle aylardır 32 yi bekledim şimdi de 37 ye kadar çalışırım diyorum bakalım
Alaaah tosbik mi olmus o kuzuKızlaaaaarrrrsohhhhh be bugün itibariyle 32. Hafta çalışamaz raporumu aldım eve geldim. Bebişim 1870 gram olmuş. Anasıyla birlikte diyet yapıyor dün gece 1 saat uyudum. Zombi gibi dolaşıyorum sayesinde. İyice kafası aşağı inmiş kızımın herşeyi iyiydi maşallah
Allah yardımcın olsun kuzum.Bakalım inşaAllah herşey yolunda ilerler kontrole göre karar vericemGücün varsa diren, ben ameliyatlıyım ağrılarım var dayanamıyorum . Yoksa çalışırken daha çabuk geçiyor zaman...
Esim olur dedi ona guvendim bakalim tesetturluyum biryere gidincede haliyle emzirmesi zor olur diye sagmak iyi olurBenim marka takıntım var mamajoo yu çok beğeniyoruminşaAllah memnun kalırsınız.muhtemelen olur araba şarjları var ya ucu onun gibi zaten muhtemel olur ama net bilmiyorum
Oyy masaallah ona ama ya senin gunun daha yakinmis ne guzel ay gecse bian once su gunler❤❤Kızlaaaaarrrrsohhhhh be bugün itibariyle 32. Hafta çalışamaz raporumu aldım eve geldim. Bebişim 1870 gram olmuş. Anasıyla birlikte diyet yapıyor dün gece 1 saat uyudum. Zombi gibi dolaşıyorum sayesinde. İyice kafası aşağı inmiş kızımın herşeyi iyiydi maşallah
Sorun şu ki beşik onun eski beşiği :/Ahh canım benim yabilemedim ki ikisine de birşey alınmış ve ona kardeşinin ki cazip gelmiş ilki kız mı erkek mi ikincisi nedir
Cokk gecmis olsun cokk .dr da yani artik onalra hersey normal geliyor vijdansiz. Esinede diyecek bisey bulamadim.Kızlar çok sağolun hepinizde çok şükür kızım gayet iyi hem ultrasonda hem alttan bakıldı suyu da iyi açıklık yok nstde güzeldi. Bundan sonra daha dikkatli olmak gerekiyor dedi doktor. İlişki yasak. Eşimi sakin tutmak için belli etmedim ama içime attım galiba nasıl ağlayasım var anlatamam korktum çoknöbetçi doktor birde nst sonrası kendince şaka yaptı durumu nasıl diyorum seni ameliyata alcam dedi şok yaşadım resmen sonra şaka şaka diyo millet arıza olmuş artık. Tutamadım kendimi o anda ağlamaya başladım niye ağlıyorsun iyi diyo. Sinir oldum yeminle. Eve de geldik eşime duşa gircem ben sen kahvaltıyı hazırla çok açım diyorum. Hazır işe gitmiyorsun misafir çağıralım diyo delirdim teker teker gelin dedim bu ne düşüncesizlik ya
Oy ne kadar güzel ya maşaAllah ben ilkimi erkek istiyordumSorun şu ki beşik onun eski beşiği :/
İkisi de kız benim
Seker yuklemesi yaptirdinizmi ? Gebelik sekerinde genelde 2 hafta onden gidiyor gelisimi . Kizimda 2 hagta omden hidiyordu zaten erken dogum riskide vardi 36. Haftada 3680 gr dogdu 38 haftalik bebek kadar demisti dr . Yani evet olabilir gelisimi biraz erken tamamlaniyo olabilir.Merhaba cuma günü kontrolüm vardı doktor bebeğimin 2 hafta önde gittiğini söyledi 1,5 kilo olmuş kızım herhangi bi sıkıntı yok dedi ya çok iyi beslendin yada genetik dedi. başka birşey yapmadı ilk gebeliğim acaba bu erken doğum olabilirmi düşncesini getirdi aklıma bi fikriniz varmı bu konuda
Ohh gözün aydın canımKızlaaaaarrrrsohhhhh be bugün itibariyle 32. Hafta çalışamaz raporumu aldım eve geldim. Bebişim 1870 gram olmuş. Anasıyla birlikte diyet yapıyor dün gece 1 saat uyudum. Zombi gibi dolaşıyorum sayesinde. İyice kafası aşağı inmiş kızımın herşeyi iyiydi maşallah
Bazı haftalar öyle çıkabiliyor canım çok takılma ona başka bir doktora git gramı bile değişiyor ultrasonda ultrasona . Benim de ilk başlar öyleydi sonra geri kaldığı bile oldu, maşallahMerhaba cuma günü kontrolüm vardı doktor bebeğimin 2 hafta önde gittiğini söyledi 1,5 kilo olmuş kızım herhangi bi sıkıntı yok dedi ya çok iyi beslendin yada genetik dedi. başka birşey yapmadı ilk gebeliğim acaba bu erken doğum olabilirmi düşncesini getirdi aklıma bi fikriniz varmı bu konuda
3. Düşünebiliyosan ne güzel ben bir 5 sene lafi gecsin istemiyorumOy ne kadar güzel ya maşaAllah ben ilkimi erkek istiyordumAma kızımı tadınca Rabbim iyi ki bana onu nasip etmiş bin şükür bunu da kız istedim biz3 kız kardeşiz bir abim var kız kardeş çok güzel birşey Allah eksiklerini göstermesin Bu da erkek oldu Neyse üçüncüye inşaAllah kız kardeş
Güzel bahaneNasil rahat edersin bilmende gelen kalkmak bilmiyor sen uzanmak istiyorsun cocugu emziririyorsun salon cok zor olur ,bn salonda rahat edemem koltuklarda bosuna kirlenmesin desen alinir mi ? Sonucta belin agrir sirtin agrir bi yatak degil
Biz bu sekilde yapıcaz. Psikolog ozellikle tembihlemisti bebege gelen hediyeleri gormemeli ve yine aile buyukleri ozellikle daha cok büyüğüne hediye alsin diye. Bizde bebege birsey sectirip sonra oyuncak tarzi seyler alip paketleyip arada verelim diyoruz.
Bazayi begenmedi nasil aliscak bilmiyorum. Halbuki 3 kez magazaya gittik onuda goturduk sana da alcaz falan diye sevinmisti. Ama besigi kurulmuş gorunce o cazip geldi
sende girmezsin okusan bence tatlım , ben okudum pişman değilimsonuçta hiç ağlamayan pişik olmayan gece uyanmayan bir bebek doğuracağımıza inanmıyoruz. Evet sorunlarımız sıkıntılarımız olacak . ama geçecek hepsi . Benimde sıkıntım annem ve kayınvalidemle bir kaç zaman aynı evi paylaşmak olacak ikiside birbirinden tripkolik birbirinden alıngan... Bende lohusa olunca bakalım nasıl olacak ... Kaynanam 20 gün bakarım sana diyor şimdiden yatak odasında değilde oturma odasındaki koltuklardan birini açarız orda yatarsın kafasında bende hiç sevmem insan yanında öyle yatmayı falan ,hangi nevresimi yayacağımızı falan düşünüyor battaniye bakıyor. sağolsun kendi anam düşünmüyor bu kadar ama alışık olmadığım için darlanıyorum bende bazen.....
Nasil rahat edersin bilmende gelen kalkmak bilmiyor sen uzanmak istiyorsun cocugu emziririyorsun salon cok zor olur ,bn salonda rahat edemem koltuklarda bosuna kirlenmesin desen alinir mi ? Sonucta belin agrir sirtin agrir bi yatak degil
Cikiyorki besiktenHenuz ben almadim ama boyle bikac paket koymak benimde aklimda giysi alisverisinde kendim ayirmis olmiyim diye alabildigim kadar ikisinede aliyorumbende bazayi niye sevmedi diyorum besikte yyumayi teklif ettin mi canim ? Icinden cikamayinca istemez belki besigi
Ay ne güzel darısı başımıza.Kızlaaaaarrrrsohhhhh be bugün itibariyle 32. Hafta çalışamaz raporumu aldım eve geldim. Bebişim 1870 gram olmuş. Anasıyla birlikte diyet yapıyor dün gece 1 saat uyudum. Zombi gibi dolaşıyorum sayesinde. İyice kafası aşağı inmiş kızımın herşeyi iyiydi maşallah
Aminnn herkese nasip olsunAy ne güzel darısı başımıza.
Gün sayar oldum tatile.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?