- 2 Mayıs 2019
- 7.480
- 14.055
- 198
Bu model bana da mantıklı gelmişti. Alınacaklar listesine ekledim. İlk oğlanda da ben basit bir anakucağı almıştım. Arada içinde uyuyordu. Yemek yaparken mutfakta oturtuyordum falan baya kullandım. Hatta büyüyüncede oturdu ayaklarını eğriltti. Bunun canlı halini mağazada görmedim. Ama kullanışlı görünüyor. Arkadaşına güvenerek bizde alabilirizAna kucağı demişken, ben ana kucağı da olabilen bu 6 fonksiyon üründen almayı düşünüyorum. Arkadaşım bu ürünle çok rahat etmiş, fiyatı da uygun. Evin içinde uyutmak için ideal.
bu arada arkadaşım öyle yaptı,böyle yaptı,şundan tavsiye etti dediğim sadece bir arkadaşama kendisi de söylüyor gereksiz tek bir şey bile almadan çocuk büyüttüm diye. Çok da güzel büyüttü valla maşallah o yüzden Bebek alışverişimi kendisi yönlendiriyor genelde
Benimde oyle 27+6 da 1179 gram cikti 29+0 da 1225 bakarsan 45 gram almis canim skldi benimdeBenimde kendi drumda illa 3 gun geride cikiyor. Biraz kafama takildi. Ama degismiyor hep 3 gün. Kucuk mu ölçüyor bilerek anlamadim. Ama boy öndeydi. Kızımda da oyle oluyodu zaten ince uzun yapisi.
Ama baska drlarda önde cikiyor anlamadim gitti. Misal 10 gun once devlette 1370 gr olctu 28+0 da. Cumartesi günü 29+4 te 1410 gr olctu kendi doktorum
Ben salak gibi kendi evimde misafir odasinda yattim. Esim lohusa yataginda yayila yayila yattı. Hangi akilla kabul etmisim sasiyorum kendime. Esim bana vurur deli yatiyor diye korktum galiba. 9. Gunden sonra odama gectim. Ama zaten 17 gunden sonra annemle kaynanamda kaldim gene koltuklarda yattık
Cikiyorki besiktengecen sene asagi atladigi icin baza şekline getirmistik. Simdi yeniden kurduk. Buyuyen besik bizimki
Güzel bahanebahane değil hatta doğrular
Bilemiyorum canim sakin kalmaya calisiyorum pozitif dusunmeye calisiyorum dua ediyorum rabbim buyuktur napalimCanım bence sakin kalmaya çalış sen panik yapınca o da hisseder geri çeker kendini. Hayırlısıyla her şey yolundadır. Bak bende sabah panikledim kendimi sakinleştirdim sonra şimdi sakin olmam lazım her şey yolunda bebeğimde panikleyip kötü olmasın dedim. İnşallah bir şey yoktur. Derin uykuda olabilir ya da pozisyondan dolayı hissetmiyosundur
Dikkatli yiyorsan almaman gayet normal. Zaten bebeklerin ve senin belli bir kalori ihtiyacın var. Onun üstüne çıkamıyorsun belli ki. Ama yeterince besleniyorsundur. Ben de kilo alıp şikayetçi olanlardanım. İştahımda var yapacak bir şey olmuyor o nedenle. Bebeğin kilosu da şimdilik iyi o nedenle için rahatYa kizlar bu sabah aklima geldi tartiya ciktim aksamla sabah arasinda iki kilo oynuyorhala 72.5 kiloyum.. ya 3 kilo ya almisim ve kilo alamiyorum sanirim ben dun gece yedim o kadar sey hemde ne bilim soylemiim... yani bu bebekler kilo almiyorsa cok uzulcem sahiden az kaldi herkes kilo aldi diye uzuluyor bende kilo alamiyom diye.. tamam yemegi dikkatli yiyom ama ne bilim iste boylede olmamali sanki..
Geçmiş olsun canım. Kanamanın nedeni var mı?ilişki yasak dediğine göre ondan mı oldu? Şimdi zamanımız azaldı ya ben her an her şey olabilir diye tedirgin oluyorum. Artık dinlenme zamanımız . Misafirde ne alakaKızlar çok sağolun hepinizde çok şükür kızım gayet iyi hem ultrasonda hem alttan bakıldı suyu da iyi açıklık yok nstde güzeldi. Bundan sonra daha dikkatli olmak gerekiyor dedi doktor. İlişki yasak. Eşimi sakin tutmak için belli etmedim ama içime attım galiba nasıl ağlayasım var anlatamam korktum çoknöbetçi doktor birde nst sonrası kendince şaka yaptı durumu nasıl diyorum seni ameliyata alcam dedi şok yaşadım resmen sonra şaka şaka diyo millet arıza olmuş artık. Tutamadım kendimi o anda ağlamaya başladım niye ağlıyorsun iyi diyo. Sinir oldum yeminle. Eve de geldik eşime duşa gircem ben sen kahvaltıyı hazırla çok açım diyorum. Hazır işe gitmiyorsun misafir çağıralım diyo delirdim teker teker gelin dedim bu ne düşüncesizlik ya
Gecmis olsun canim. Tam hastalik zamani. Iyilesemezsen iki gun daha rapor al, haftasonuna kadar iyilestir kendini. Okuldakiler de hastadir muhtemelen, dikkat etmek gerekKızlar öksürüğü gribi başlayanlar nasıl benim öksürüğüm iyice arttı kaburga ve sırt ağrım da dayanılmaz olunca okuldan izin alip eve geldim bugün yarın da Raporluyum çarşamba tatil zaten 2 günde inşallah iyilesirim
Canım tam olarak 32+0 mı oldun bugün. Ben haftaya salı alacağım çalışabilir raporu o nedenle tam günümü sormak istedimKızlaaaaarrrrsohhhhh be bugün itibariyle 32. Hafta çalışamaz raporumu aldım eve geldim. Bebişim 1870 gram olmuş. Anasıyla birlikte diyet yapıyor dün gece 1 saat uyudum. Zombi gibi dolaşıyorum sayesinde. İyice kafası aşağı inmiş kızımın herşeyi iyiydi maşallah
Evet tam canımCanım tam olarak 32+0 mı oldun bugün. Ben haftaya salı alacağım çalışabilir raporu o nedenle tam günümü sormak istedim
Herkeste ciddi bir nefes darlığı üst solunum yolu rahatsızlığı var, akciğer kapasitemiz düştüğünden nefes yetmiyor gibi oluyor. Ben de sürekli boğaz gıcığı ve derin nefes alamama gibi durumlar yaşıyorumKızlar öksürüğü gribi başlayanlar nasıl benim öksürüğüm iyice arttı kaburga ve sırt ağrım da dayanılmaz olunca okuldan izin alip eve geldim bugün yarın da Raporluyum çarşamba tatil zaten 2 günde inşallah iyilesirim
Ben öğretmenim . Ara tatilde 2 hafta gitsede sırf 3 hafta için çalışabilir raporu alacağım. Ama dün öyle kötü hissediyordum ki bir an önce çalışamaz raporu alsam keşke dedim. Ama bebek için sabrediyorum. Artık ağırlaşmaya başladım. Hem kilodan hem bebeğin duruşundan. Bebek beni aşağıya çekiyorEvet tam canım
Aynen cnm bende de var nefes sıkıntısıHerkeste ciddi bir nefes darlığı üst solunum yolu rahatsızlığı var, akciğer kapasitemiz düştüğünden nefes yetmiyor gibi oluyor. Ben de sürekli boğaz gıcığı ve derin nefes alamama gibi durumlar yaşıyorum
Benimde kendi drumda illa 3 gun geride cikiyor. Biraz kafama takildi. Ama degismiyor hep 3 gün. Kucuk mu ölçüyor bilerek anlamadim. Ama boy öndeydi. Kızımda da oyle oluyodu zaten ince uzun yapisi.
Ama baska drlarda önde cikiyor anlamadim gitti. Misal 10 gun once devlette 1370 gr olctu 28+0 da. Cumartesi günü 29+4 te 1410 gr olctu kendi doktorum
Benim de devlet ve özelde iki gün arayla biri 900 gr biri 1050 gr civarı çıktı. İki günde 150 ge alamaz değil mi. Kesinlikle makineden makineye fark ediyorBenimde oyle 27+6 da 1179 gram cikti 29+0 da 1225 bakarsan 45 gram almis canim skldi benimde
Ben de son ana kadar çalışırım diyodum.ilk 2 oğlum da çalıştım da ama bu kızda yine hastayım ve çok ağırlaştim sınıfım çok uslu ona rağmen sınıfta kıvrandım kaburga ve sırt ağrısından sanırım ara tatilden sonra çalışamaz raporu alicamBen öğretmenim . Ara tatilde 2 hafta gitsede sırf 3 hafta için çalışabilir raporu alacağım. Ama dün öyle kötü hissediyordum ki bir an önce çalışamaz raporu alsam keşke dedim. Ama bebek için sabrediyorum. Artık ağırlaşmaya başladım. Hem kilodan hem bebeğin duruşundan. Bebek beni aşağıya çekiyor
SevindimKızlaaaaarrrrsohhhhh be bugün itibariyle 32. Hafta çalışamaz raporumu aldım eve geldim. Bebişim 1870 gram olmuş. Anasıyla birlikte diyet yapıyor dün gece 1 saat uyudum. Zombi gibi dolaşıyorum sayesinde. İyice kafası aşağı inmiş kızımın herşeyi iyiydi maşallah
Sevindim canım kızınla sana iyi tatiller bol dinlenmelrKızlaaaaarrrrsohhhhh be bugün itibariyle 32. Hafta çalışamaz raporumu aldım eve geldim. Bebişim 1870 gram olmuş. Anasıyla birlikte diyet yapıyor dün gece 1 saat uyudum. Zombi gibi dolaşıyorum sayesinde. İyice kafası aşağı inmiş kızımın herşeyi iyiydi maşallah
Makinede fark eder oan aldigi.olcude fark eder. Cunku benim 12 gunde 375 gram almis gozukuyoru 8 gun sonra gittigimde 45 gramdi şok oldum hatta. Bir hafta oncesine gore kiyaslaynca 200 gram almistir enaz diye gitmistim :)Benim de devlet ve özelde iki gün arayla biri 900 gr biri 1050 gr civarı çıktı. İki günde 150 ge alamaz değil mi. Kesinlikle makineden makineye fark ediyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?