2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Aynen bende de . Mide bulantısı da öyle çok değil boğazında bişey var hissi gelip gidiyor arada . Hayırlısı artık ben 5 ağustosa kadar artık kalbim dayanırsa bekleme modundayim

Geç döllenme olunca kese büyükmü oluyormuş. İlk defa duydum. Benim bebiş 3 haftacık geç döllenmişte
Buyuk degilki kesem. Standarta yakin . Polikistik overliyim muhtemelen gec yumurtladim suan son adet tarihimle tam uyumlu degil 3-4 gun oynuyor. Yani gec dollenme.

yaş 27 ilk gebeliğim sat 18.06.19 5haftalıkmış meleğimle

Buyuk degilki kesem. Standarta yakin . Polikistik overliyim muhtemelen gec yumurtladim suan son adet tarihimle tam uyumlu degil 3-4 gun oynuyor. Yani gec dollenme.
Bende kese boyutuyla geç döllenmenin bir bağlantısı var sandım. Tamamen yanlış anlamışım Kusuruma bakma. Malum hamilelik psikolojisi kızlar bu arada benim midem sadece öğleden sonra ve akşamlrı bulanıyor. Nasıl bir şeydir anlamadım. Acaba aldığım folik asittenmi kaynaklı.

Kız beni de ekleee. Yazmıştım ama yine yazayım
Yaş 32
1.bebek
Sat 17. 06.2019
Kilo 60

Kızlar Çok Şükür Bizde Gördük Kesemizi. Darısı Göremeyen Arkadaşların Başına İnşallah.
Yalnız Boyutunu Sormak Aklima Gelmedi.
Bu Yukari da Yazan 15.7 Cm Kese Boyutu Degildir Değil mi ?
Tebrikler canım benim sağlıkla kucağına al bebisini . Sanırım doktorun ölçmemiş

Kızlar Çok Şükür Bizde Gördük Kesemizi. Darısı Göremeyen Arkadaşların Başına İnşallah.
Yalnız Boyutunu Sormak Aklima Gelmedi.
Bu Yukari da Yazan 15.7 Cm Kese Boyutu Degildir Değil mi ?
Oyyyy maşaallah ölçmemiş bencede 15,7 cm olamaz bu haftalarda bence haydi hayırlısı

Tebrikler canım benim sağlıkla kucağına al bebisini . Sanırım doktorun ölçmemiş

Oyyyy maşaallah ölçmemiş bencede 15,7 cm olamaz bu haftalarda bence haydi hayırlısı

Çok teşekkür ederim kızlar. Bence de ölçmedi ölçse söylerdi herhalde.
sadece "kese burada bak mercimek kadar. haftaya gel ne kadar büyümüş bir bakalım dedi."
Bunada şükür ben keseyi göremeyeceğim endişesi ile gitmiştim.
Rabbim sağ salim hepimize nasip etsin yavrularımıza kavuşmayı ve Tüm evlat hasreti ile yanan herkesin de dileğini tez zamanda yerine getirsin inşallah.

Ay kızlar canınız birşeyler çekiyor mu benim canım hep kebap ciğer et acı lahmacun öyle şeyler çekiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…