Aynı durum canım sabah hafif bulantı ile kalkıyorum ilacimi içip kahvaltı yaptiktannsinra masaallah hep açım burnumada tuhaf tuhaf kokular yemek kokuları geliyor ama bu halimize bin şükür oglu da daha 4 haftalık iken başlamıştı bulantı kusma ve tiksinme haliAynen öyle kahvaltımı hazırlayana kadar midem bulaniyor yedim mi geçiyor. Zaten mecburen az az sık sık yiyebiliyorum. Sabah güzel kahvaltı ettim. Şimdi koca kase çorba içtim ama açım.
Yani kalp atışı için mio zaman gel dedi doktorum
Aynen canim kalp atisi icin ve kan sulandirici igneye baslayacak hersey yolunda giderseYani kalp atışı için mi
Aslinda genel olarak dogru dedigin. Ancak ben ilk hamileligim boyunca kirmizi et harici bi sey nerdeyse yememistim. Tatli canim hic istemezdi. Surekli yogurt yemek isterdim. Ama kizim olduBenim ablamin 3 oğlu 1 kizi var canim
Oglanlar da Canim hep kiyma ve et ceker derdi. bilgin olsun :)
Hadi gözünüz aydın canım 15.7 sanırım rahim ölçüsü benimde ilk gebelikte üstte bir 15. Kusur bir rakam olurdu hiç değişmedi ben oraya bağladımKızlar Çok Şükür Bizde Gördük Kesemizi. Darısı Göremeyen Arkadaşların Başına İnşallah.
Yalnız Boyutunu Sormak Aklima Gelmedi.
Bu Yukari da Yazan 15.7 Cm Kese Boyutu Degildir Değil mi ?
Aslinda genel olarak dogru dedigin. Ancak ben ilk hamileligim boyunca kirmizi et harici bi sey nerdeyse yememistim. Tatli canim hic istemezdi. Surekli yogurt yemek isterdim. Ama kizim oldu
Yahu heyecan yaptım şimdi bende ilk hamileliğin oglumda sudan bile tiksinirdim ilk balık kokusu beni cezbetmisti ki o güne kadar balıktan tiksinirdim sonra gene hiç ama kokusuna bile tahammül edemediğim turşu aserdigimde 6 haftaliktim tatlı asla yemedim aklımdan geçmiyordu sudan bile tiksinmistim yogurtmu iiiyyyy ayran mi iyyy derdim sadece günlük şişe süt ve maden suyu sade icerdim şimdi deli gibi canım et çekiyor tavuk değil et ve yoğurdu normal günde asla yemem cacık ayran için mayalarim şimdi kaşık kaşık yiyorum ekmekle ve ayran içmeye doyamiyorum iştahı m o kadar acik ki unutuyorum bazen hamile olduğumuAslinda genel olarak dogru dedigin. Ancak ben ilk hamileligim boyunca kirmizi et harici bi sey nerdeyse yememistim. Tatli canim hic istemezdi. Surekli yogurt yemek isterdim. Ama kizim oldu
Hadi gözünüz aydın canım 15.7 sanırım rahim ölçüsü benimde ilk gebelikte üstte bir 15. Kusur bir rakam olurdu hiç değişmedi ben oraya bağladım
Hadi gözünüz aydın istirahate devam benim oglumda hep büyük çıkardı önde ol verdi usg sonuç 4200 ve sezaryen oldum bakalim 2. Minikler nasıl olacak ben tifil bir kadın bebek kocaman herkes şok nerende buyuttun diyorduMerhabalar
Okuyamadım yazılanları ama kontrolümüzü olduk. Bebegimiz iyiymiş çok şükür. Abimiz yanımızda diye kısacık kalbini de dinledik. 10 gün daha istirahat et, uzun yola çıkma dedi. Progestan kutu bitene kadar kullanalim dedi. Baş dönmesi ve halsizlik yapabilirmis. Folbiol için şimdiye kadar tam icmissin ama yarım devam edelim dedi. Degistirelim isterseniz dedim. Gerek yok dedi. Ölçümde 7+3 çıktı bu sefer. Oğlum da en minik halinden itibaren hep büyük çıkardı. 4000gr dogdu sonra. Abisine benzeyecek galibaHer ikisi de, herkesin bebeği ve çocuğu da sağlıklı olsun inşallah. Bizden haberler böyle. 10 gün sonra kontrol
Hımm anladım cnm .biz duyamadık ama dinlemeye gittiğimizde cihazın sinyalinden kalbinin attığını gördük şükür .kan sulandırıcı neden kullanıyorsun düşük riskin mi varAynen canim kalp atisi icin ve kan sulandirici igneye baslayacak hersey yolunda giderse
şimdiden merak dorukta☺Ayy o değil de bi iki aya buralar bebislerin cinsiyetini ogrenme muhabbetleriyle dolacak insallah
Hepimiz tam kadro boyle devam ederiz inşallah hayırlısı ile
Evet canım 2 düşük olduğu için başlayacak doktorum...senin adına çok sevindim sağlıkla büyüsün bebisler içimizdeHımm anladım cnm .biz duyamadık ama dinlemeye gittiğimizde cihazın sinyalinden kalbinin attığını gördük şükür .kan sulandırıcı neden kullanıyorsun düşük riskin mi var
Amin cnm inşallahEvet canım 2 düşük olduğu için başlayacak doktorum...senin adına çok sevindim sağlıkla büyüsün bebisler içimizde
Maşallah canım gözün aydın haftaya ancak duyarsın canım tebrik ederimArkadaşlar bnde çok şukur kese ve yolk kesesini gordum bn bugun kalp atışını da duyarım sanıodum ama duyamadım
Merhaba canım öncelikle eline sağlık listeyi doğum tarihi yakın olandan yani 1 inden 30 una göre sıralardan ileride takip etmesi daha kolay olur
Benim 2. Bebek sat 14 haziran yaş 27
Ay inşallah keseyi gördü ve ben regl olmam gereken günde gittim doktora erken farkettim ve erken test yaptım yani. Ona rağmen 5 haftalık bir kese gibi görünüyor sadece kesinleştirmek için haftaya gel dedi zaman geçmek bilmiyor inşallah güzel sonuçlar duyarım :) Sizin kaç haftalık
Iyi canm keseyi gormussun. Bende de o sikinti keseyi daha goremedik. Ins hersey yolunda olur
Yaş:26 sat:29 mayıs ilk çocuk olacak inşallah. Kilom 54
Yaş 39 ilk bebek sat 15 haziran tahmini doğum 21 mart 2020 kilo 48
Yaş 24 sat 22 Haziran tdt 28 mart 2020 kilo 60 :))
Sat 11 Haziran
Yaş 34
Kilo 57
2.çocuk
Teşekkürler eklemeler için
Yaş 27
Ikıncı cocuk olcak inşallah
Kilo 56
SAT 13/06/19
Yaş 28 BAT 12/06/2019 TDT 16/03/2020 1 Kilo 56
Yazmistim ama gozunden kaçtı sanirim canim, umarim bunu gorursun :))
Yaş 25
İkinci bebeğim
Sat 4 haziran
Hamile kalma kilom 86 maalesef
Selam kızlar. Beni de ekler misiniz.
Yaş 36
Sat 18 haziran
Bdt 26.03.2020
60 kiloyum
1 kızım var. Ancak bu 8. Gebeliğim.
Sırasıyla olanlar kısaca şöyle
1. Kimyasal gebelik ( 5. Hafta düşük)
2. Mol gebelik (10. Haftada kürtaj oldum)
3. Kızım dünyaya geldi. Şuan 9 yaşında
4. Kimyasal gebelik (5. Hafta düşük)
5. Boş gebelik (7.hafta düşük)
6. Dış gebelik ( bhcg 9000lere ulaşmıştı. Açık ameliyat oldum. Tüpüm alındı. Yumurtalık Kistlerim ve myomlarım temizlendi. Toplam 4 ameliyat oldum)
7. Dış gebelik ( 6. Haftada metotreksat iğne ve sonra şiddetli ağrı ve kanama ile düştü.
8. Adet günümde yani 18 temmuzda bhcg 830 çıktı. 21 temmuzda keseyi gördük çok şükür boyu 1.1 cm idi. 2. Kese var gibi ama henüz net değil.
Günlük olarak
Multi vitamin Q folin
Kan sulandırıcı Ekopirin
Ve 200 mg progestan kullanıyorum.
Salı tekrar kontrolüm var.
Benim bilgilerimi girmemissiniz.yuzsuzluk edip tekrar yaziyorum sat 10 haziran 2019 tdt 16 mart 2020 . 2. Bebegim kilo 53 yas 27.99
Yas: 29 sat:27mayis tdt:02.03.2020 2.bebegim olucak insallah
Herkese merhaba,Allah sağlıkla sıhhatle kucagımıza almayı nasip etsin.Ben de 7+4 günlük hamileyim9mart doğum diyor dr ama bakalım.Bi oğlum var bu da kız olsun istiyorum ama sağlıklı sıhhatli olsunda Ankarada olan varmı?
Been Ankaradayım
Kızlar peki 7. Haftada sanki vajinanın sağ ya da sol tarafında batma gibi vs bişey oluyormu sizlerde de daha önce aralıklı ağrılar vardı ama bugün daha fazla hissediyorum
etiketlenememisim heralde tam nasil yapiyoruz :) benimde sat 06.06.2019 ama tup bebek trnasfer tarihi 26.06.2019 . yasimda 24
Eksik bilgi vermisim kilo 62 dogum 13.03.2020 :)
[/QUOTE]Yaş 34 sat 12 Haziran tdt 18 mart kilo 56 ikinci bebek
[TD]
YAŞI[/TD]
[TD]
SAT[/TD]
[TD]
TDT[/TD]
[TD]
CİNSİYET[/TD]
[TD]
K.BEBEK[/TD]
[TD]
BEBEĞİN ADI[/TD]
[TD]
B.K[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Honey_86 [/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]
@Aomine Daiki
[/TD]
[TD]
27[/TD]
[TD]
18/06/2019[/TD]
[TD]
24/03/2020[/TD]
[TD]
?[/TD]
[TD]
1[/TD]
[TD]
?[/TD]
[TD]
58[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]
@calliope
[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD]
18/03/2019[/TD]
[TD]
?[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD]
?[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]
@Sermec
[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]
@naturelanne
[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD]
14/03/2020[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]
@thichquang
[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]
@Dilek9282
[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD]
14/03/2020[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]
@Mucizem26619
[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]
@1917pinkterest
[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]
@Bilgesibel
[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]
@Kelsy
[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]
@Smyy21
[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]
@ASYA3345
[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Kelebekaysee [/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]@selinc[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]@Madammor[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]
20/03/2020[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] B Babyiscoming [/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]
17/03/2020[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]@mltmalbyrk[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]
12/03/2020[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]@m b r[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]@35_oz[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]
25/03/2020[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]@Momoftwo[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]
10/03/2020[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]@aijoo[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]
10/03/2020[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]@mertugce35[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]
04/03/2020[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]gullpappatyaa [/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]
11/03/2020[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Lalala1771 [/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]
23/03/2020[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]@Bilgesibel[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]
12/03/2020[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]@esoz2013[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]
22/03/2020[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] R Renklirenkli [/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]
16/03/2020[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]@chocolatestar[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]@Deryaderyaderya536[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]
28/03/2020[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]@Gulceannesi[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]
18/03/2020[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Sehri321 [/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]
18/03/2020[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]@Pinkpinkblue[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]@Lostinparadise [/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]
04/03/2020[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]
ilk bebeğim canım onuda eklersen tamamdır :)
Kızlar sabah 9 da randevum var. İlk dr kontrolüm olacak. Çok heyecanlıyım belki kalp atışlarınıda duyarim. Banada dua edebilir misiniz
gunaydin bayanlar:) annem dahil herkes hamilelik uyku yapar diyor ama bende ne uyku var ne mide bulantisi aksine hamile kaldigimdan beri normal uyudugumun yarisini uyuyabiliyorum ve vucudum dinlenmiyor bu yuzden.
ve ani acikmalarim oluyor daha 10 dakika once tokken bi yandan aclik krizine girip bayilacak kivama geliyorumüstüne cok akintim olmaya basladi hafif sari ama cok degil yapiskan bi akinti her gun 3-4 kere ic camasiri değiştirmek zorunda kaliyorum gunluk ped kullanmaya basladim altindan kalkamadigim icin ve elimde olmadan tahris oluyor o bolge islak oldugu icin hep.
ve son olarak ben bebegimin kalp atisini duymadim eh son pazartesi gitmistim bebek iyi demisti ama elimde olmadan aklima bin turlu sey geliyor onu kaybedersem diye ultrasonu koyuyorum sizce kese nasil duruyor ozellikle tecrubeli anneler yorum yapabilir mi?
Ben de ayni sekildeyim.kusmuyorum ama bulantim var.ozellikle ac oldugumda oluyor.hemen bi iki bir sey yedigimde geciyor.surekli acim doyamiyorum.az ye sık ye. Bu arada ben de bilgileri eksik vermisim. 2. cocuk kilo 49.
Sat 07/06/2019
Tdt 13/03/2020
Yaş 37
2. Çocuk
Kilo 57
Teşekkürler
Kızlar liste de boş olan alanlarım:yaş 29 sat 26 Mayıs 2019
Yas 41 sat:18 haziran
Yaş 25
3. Çocuk
Sat 22.06.2019
TDT 29.03.2020
Yaş 26 kilo 67 ilk gebelik
Maşallahhh
Diğer randevu ne zaman verdi canim doktorun
yaş 27 ilk gebeliğim sat 18.06.19 5haftalıkmış meleğimle
Kız beni de ekleee. Yazmıştım ama yine yazayım
Yaş 32
1.bebek
Sat 17. 06.2019
Kilo 60
Kızlar iyi dilekleriniz için teşekkürler... hepinizi en geç hafta içi ekleyip listeyi tekrar düzenleyeceğim... ayrıca il ve meslekte eklemeyi düşünüyorum... doktorlar hakkında fikir alışverişi olur nasıl sizceYaş 35
Sat 4 haziran
3.çocuğum
Kilo 80 boy 172
Korkulacak bişey yok canım. Anneliğe hazırlanıyor göğüsler. Çok şişlik varmıydıKızlar bugün banyodan sonra fark ettim de göğüs uçlarımda beyaz beyaz süt gibi akıntı olmuş, yapışmış pütür pütürSıkıntılı bir durum değildir umarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?