2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
merhaba hamisler ben suan 5 haftalik hamileyim ve bugun ögrendim hafta sonu oldugu icin kadin doguma muayne olamadim kese yi gormek icin ne zaman gitmem gerekiyor o zamana kadar beklesem sorun olur mu sizce
Hayırlı olsun canım git pazartesi görürsün keseni gelmid vakti bnce ama kan sonucun kac o da önemli

Kızlar 5+3 üm şuan adet olacak gibi agrı var karnım da norml mi sizlerde de oldu mu bi de carpıntım var dünden beri kalp atısım 92

Kızlar 5+3 üm şuan adet olacak gibi agrı var karnım da norml mi sizlerde de oldu mu bi de carpıntım var dünden beri kalp atısım 92

Aynen oluyo olmaz mi.. bir de kilo almadim yediklerim belli biliyorum ama cok agir sis hissediyorm ozellikle alt karnimi. Ara ara geriliyo. Agrim yok sadece.. cuma gunu benim doktor . Bakalim o zamana kadar gunler nasi gecer

Ne zormuş hamilelik ama herseye razıyız tbiki

Valla oyle.. oglumda haftalar gecmiyordu 15 hafta kustum serum yedim artik kusmaktan. Su an stabilim ama bugun biraz agzimin tadi bozuk. Eyvah dedim yaklasiyor gibi hissediyorum yapacak bisey yok artik o bulanti gelecekse de gelicek.. 15. Haftadan snr oldukca rahatlamistim

Sükür bnde daha bulantı baslamadi aksine istahim hiç yok Allah kolaylık versin canım

Kızlar iyi dilekleriniz için teşekkürler... hepinizi en geç hafta içi ekleyip listeyi tekrar düzenleyeceğim... ayrıca il ve meslekte eklemeyi düşünüyorum... doktorlar hakkında fikir alışverişi olur nasıl sizce
[/QUOTE]
Çok teşekkür ederim canım emeğine sağlık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…