Masallah canm keseyi de gormussun tebrikler
Şişlik normal canım. Benim zaten yumurtlamadan beri şiş ve ağrıyorKorkulacak bişey yok canım. Anneliğe hazırlanıyor göğüsler. Çok şişlik varmıydı
Canım İl olabilir ama mesleğin ne gibi bi fikir alışverişi olabilecegini bilemedim
Eline sağlık canım bu listeyi nereye ekleyeceksin peki? Ilk sayfada mi olacak?Kızlar iyi dilekleriniz için teşekkürler... hepinizi en geç hafta içi ekleyip listeyi tekrar düzenleyeceğim... ayrıca il ve meslekte eklemeyi düşünüyorum... doktorlar hakkında fikir alışverişi olur nasıl sizce
Sağolasın canım darısı başına inşallahMasallah canm keseyi de gormussun tebrikler
Sat: 16.06.2019Kızlar iyi dilekleriniz için teşekkürler... hepinizi en geç hafta içi ekleyip listeyi tekrar düzenleyeceğim... ayrıca il ve meslekte eklemeyi düşünüyorum... doktorlar hakkında fikir alışverişi olur nasıl sizce
Meslek eklemenin geregi ve alakasi oldugunu dusunmuyorum buranin canim . herkes anne adayi en guzel meslek odur diger sekilde arada kibirlenmeler olabilcegini dusunuyorum karistirmayalimKızlar iyi dilekleriniz için teşekkürler... hepinizi en geç hafta içi ekleyip listeyi tekrar düzenleyeceğim... ayrıca il ve meslekte eklemeyi düşünüyorum... doktorlar hakkında fikir alışverişi olur nasıl sizce
Grup yöneticisi söylemişti canım.. ama eklemeyelim siz nasıl isterseniz canlar
Sağolasın canım darısı başına inşallah
Sat: 16.06.2019
Tdt: 22.03.2020
Yas 28
Kilo 60
1.çocuk
Adana
Öğretmen
Çok şükür kusmuyorum. Yemek yapabiliyorum. Allah yardımcımız olsun.Aynı durum canım sabah hafif bulantı ile kalkıyorum ilacimi içip kahvaltı yaptiktannsinra masaallah hep açım burnumada tuhaf tuhaf kokular yemek kokuları geliyor ama bu halimize bin şükür oglu da daha 4 haftalık iken başlamıştı bulantı kusma ve tiksinme hali
Sağolasın canım darısı başına inşallah
Sat: 16.06.2019
Tdt: 22.03.2020
Yas 28
Kilo 60
1.çocuk
Adana
Öğretmen
Ne listesi bu beni de ekleyinEklemiş olmam lazım tatlım eklememişmiyim... bu akşam listeye bakmaya çalışacağım... herkesin notunu aldım... sıraya koyar tekrar kontrol ederim.. eksik varsa yazarsınız tamamYoksa neden yazmım ayıpsın
Yok kesesi me demek canım ilk defa duydum daArkadaşlar bnde çok şukur kese ve yolk kesesini gordum bn bugun kalp atışını da duyarım sanıodum ama duyamadım
24 yasındayımNe listesi bu beni de ekleyin
Sat 12 haziran ama bi hafta geriden geliyomusKızlar iyi dilekleriniz için teşekkürler... hepinizi en geç hafta içi ekleyip listeyi tekrar düzenleyeceğim... ayrıca il ve meslekte eklemeyi düşünüyorum... doktorlar hakkında fikir alışverişi olur nasıl sizce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?