2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352

Kızlar iyi dilekleriniz için teşekkürler... hepinizi en geç hafta içi ekleyip listeyi tekrar düzenleyeceğim... ayrıca il ve meslekte eklemeyi düşünüyorum... doktorlar hakkında fikir alışverişi olur nasıl sizce
[/QUOTE]
Sat: 16.06.2019
Tdt: 22.03.2020
Yas 28
Kilo 60
1.çocuk
Adana
Öğretmen

Kızlar iyi dilekleriniz için teşekkürler... hepinizi en geç hafta içi ekleyip listeyi tekrar düzenleyeceğim... ayrıca il ve meslekte eklemeyi düşünüyorum... doktorlar hakkında fikir alışverişi olur nasıl sizce
[/QUOTE]
Meslek eklemenin geregi ve alakasi oldugunu dusunmuyorum buranin canim . herkes anne adayi en guzel meslek odur diger sekilde arada kibirlenmeler olabilcegini dusunuyorum karistirmayalim

Eline sağlık canım bu listeyi nereye ekleyeceksin peki? Ilk sayfada mi olacak?
[/QUOTE]
Evet canım ilk sayfaya tamamen bitsin

Masallah canm keseyi de gormussun tebrikler
Sağolasın canım darısı başına inşallah
Yas 28
Kilo 60
1.çocuk
Adana
Öğretmen
[/QUOTE]
Meslek eklemenin geregi ve alakasi oldugunu dusunmuyorum buranin canim . herkes anne adayi en guzel meslek odur diger sekilde arada kibirlenmeler olabilcegini dusunuyorum karistirmayalim
[/QUOTE]
Onu grup yöneticisi demişti ondan yazdım.. hani belki bilgisi olan vardır diye zannedersem bebeklerle alakalı ama eklemeyelim ozaman
Aomine Daiki
Canım İl olabilir ama mesleğin ne gibi bi fikir alışverişi olabilecegini bilemedim
Grup yöneticisi söylemişti canım.. ama eklemeyelim siz nasıl isterseniz canlar

Yas 28
Kilo 60
1.çocuk
Adana
Öğretmen

[/QUOTE]
Onu grup yöneticisi demişti ondan yazdım.. hani belki bilgisi olan vardır diye zannedersem bebeklerle alakalı ama eklemeyelim ozaman

[/QUOTE]
Eklensede benim için sıkıntı değil canım ama gerek görmüyorum yinede çoğunluğa uyariz fark etmez☺

Çok şükür kusmuyorum. Yemek yapabiliyorum. Allah yardımcımız olsun.

Yas 28
Kilo 60
1.çocuk
Adana
Öğretmen

[/QUOTE]

[/QUOTE]
Amin canm ins

merhaba hamisler ben suan 5 haftalik hamileyim ve bugun ögrendim hafta sonu oldugu icin kadin doguma muayne olamadim kese yi gormek icin ne zaman gitmem gerekiyor o zamana kadar beklesem sorun olur mu sizce

[/QUOTE]
Sat 12 haziran ama bi hafta geriden geliyomus
Tdt 25 mart
64 kilo
24 yaş
İlk gebelik

Kızlar aranızda bulantı bilekliği kullanan var mı ? Ben çok fena olmaya başladım huzurum tadım kalmadı kusmuyorum ama midem ağzımda sanki. Eğer işe yarıyorsa alacağım bulantı bilekliğini

Sat 12 haziran ama bi hafta geriden geliyomus
Tdt 25 mart
64 kilo
24 yaş
İlk gebelik
[/QUOTE]
İl eklenecekse Kocaeli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…