- 5 Mayıs 2016
- 476
- 256
- 53
- 30
Valla hep lavaboya gittigim de kan geldi gelecek diye korkuyorum insAllah Rabbim bu defa hayrınan nasip ederAynen canim yalniz degilsin. Ben de korkmuştum sanki adet olcak gibiydim. Arkadaşlarda da olmuş rahatlamıştım sonra.
Aynen canim kalp atisi icin ve kan sulandirici igneye baslayacak hersey yolunda giderse
[/QUOTE. Ben 3 tane kayıp yaşadığım için bunda bchcg yükselmeye başlandığı an iğneye başlamamız gerekiyor yoksa geç kalınıyor dedi doktorum tekrardan sor lütfen
bende aynı durumdayım tuvalete bile gitmek gelmiyor içimden Rabbim hayırlısını versin inşaallah benim bebeklerimin kalpleri oluşuyor atmaya başlıyor duyuyorum ama 7 haftalıkken kalbi duruyor yeteri miktarda kan gidemediği için kanım çok koyu bu sefer iğneye hemen başladık 6 ay öncesinde coraspin kullandım hep şuan oksapar 4000 mg kullanıyordum günde 1 tane doktorum yeterli gelmez dedi 2 ye çıkardı coraspin 100 mg az dedi onu da ecopirin 150 ye yükseltti bakalım tedbirimizi aldık tevekkül ediyorum Rabbim ne verirse hayırlısını versin herkese inşaallahValla hep lavaboya gittigim de kan geldi gelecek diye korkuyorum insAllah Rabbim bu defa hayrınan nasip eder
Evet canım ilk sayfaya tamamen bitsinEline sağlık canım bu listeyi nereye ekleyeceksin peki? Ilk sayfada mi olacak?
Benimde değerim 126 dı başladığımda iğneye bende progestan fitil kullanıyorum 2 tane sabah akşam aynı ilaçlar sen hangi iğneyi kullanıyorsun kaç mg birde kaç defa gündeCanım ben zaten günlük kan sulandırıcı igne kullanıyorum artı günlük 2 tane progestan fitil kullanıyorum ögrendigm an basladı doktorum igneye degerim 100.90 di basladıgnda
Benimde değerim 126 dı başladığımda iğneye bende progestan fitil kullanıyorum 2 tane sabah akşam aynı ilaçlar sen hangi iğneyi kullanıyorsun kaç mg birde kaç defa günde
Canım bunlar kullndgm ilaclar İgneyi günlük bi tane vuruyorum fitil de sabah aksam
Evet canim agri devam carpintida bikac gundur rahatladi gibi bir hafta yogun yasadimKızlar 5+3 üm şuan adet olacak gibi agrı var karnım da norml mi sizlerde de oldu mu bi de carpıntım var dünden beri kalp atısım 92
Geciyo demi sürekli olmuyo bu agrıEvet canim agri devam carpintida bikac gundur rahatladi gibi bir hafta yogun yasadim
Rabbim bu sefer kucağımıza almayı nasip eylesin karnım mosmor oldu iğne vururken kılcal damara denk gelmiş berbat durumda ama olsun kuzucuğum için değer birde ben gebelik Sevinç’imi kimseyle paylaşamadım annemlere kayınvalidemlere bile demedik eşimle biz biliyoruz üzücü şeyler yaşayınca insanın aklına binbir çeşit şey geliyorCanım bunlar kullndgm ilaclar İgneyi günlük bi tane vuruyorum fitil de sabah aksam
Tedavi yüzünden ödem oluyor canımBnmde sıkiyor pantolonlarim tup bebek tedavjsinde kilo almstim zaten kilo suanda 73.ve acayip yiyp yatyorum Allah hayir etsinen azindan ekmege dikkat edeyim diyorum.her yemek tatli geliyor resmen aci baharat et but makarna sos ole seyler istyor canm
Benim iki hafta sürekli gece gündüz ağrıdı normal değildi bu hafta biraz hafifledi gibi elhamdulillah ama devam ağrılara bakalım Mevla görelim neyler neylerse güzel eylerGeciyo demi sürekli olmuyo bu agrı
Amin canım benım Rabbim bu defa nasip eder insAllah bizde sadece yakınlara söyledik saklıyoruz 4 ay snra diyecz korkuyorum cnkü benım 2016 yılında bi kaybım oldu karnımda öldü pıhtılasmadan dolayı benim daha morarmadı sükür iyi vuruyom demkkiRabbim bu sefer kucağımıza almayı nasip eylesin karnım mosmor oldu iğne vururken kılcal damara denk gelmiş berbat durumda ama olsun kuzucuğum için değer birde ben gebelik Sevinç’imi kimseyle paylaşamadım annemlere kayınvalidemlere bile demedik eşimle biz biliyoruz üzücü şeyler yaşayınca insanın aklına binbir çeşit şey geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?