2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352

Canım ben zaten günlük kan sulandırıcı igne kullanıyorum artı günlük 2 tane progestan fitil kullanıyorum ögrendigm an basladı doktorum igneye degerim 100.90 di basladıgnda

Canım ben zaten günlük kan sulandırıcı igne kullanıyorum artı günlük 2 tane progestan fitil kullanıyorum ögrendigm an basladı doktorum igneye degerim 100.90 di basladıgnda
Benimde değerim 126 dı başladığımda iğneye bende progestan fitil kullanıyorum 2 tane sabah akşam aynı ilaçlar sen hangi iğneyi kullanıyorsun kaç mg birde kaç defa günde

Merhaba arkadaslar..Allah kucagimiza almayi nasio etsin.birgun buraya yazacagimi hic sanmiyordum bin sukur rabbime..tupbebek yas 26 bursa 2 kese gorundu ancak biri kucuk dgerinden belki gelismeyebilirdedi.hayirlisi olsun saglikli olsunda tek cift onemli degil..bugun karnim agryo gbi bi tuhaf bide bi kabiz gbi oluyorum bi ishal gbi sanki korktum bugun oyle olunca ama normal oldugunu bildigime inandrdim kendimi

Selam kızlar..Bir kaç gündür pek giremiyodum foruma.Sizde de kist oluştu mu?Gebelik kisti yani.Kontrolümde çıktı sonradan kendiliğinden geçiyormuş genelde ama.
Sanırın çok sancı çektiğim gece oluştu.Ondan önce yoktu çünkü.Adet öncesi agrilara benzeyen ağrılarım var ara ara şiddetli ara ara hafif.Birde pantolonlarim şimdiden sıkmaya başladi beli zaten gebelik öncesi tatilde kilo almıştım
Sizde durumlar ne.
Şu gebelerin giydiği pantolonlar ne zama alinmali neye göre cünkü sabit kiloda kalmicaz malum

Bnmde sıkiyor pantolonlarim tup bebek tedavjsinde kilo almstim zaten kilo suanda 73.ve acayip yiyp yatyorum Allah hayir etsinen azindan ekmege dikkat edeyim diyorum.her yemek tatli geliyor resmen aci baharat et but makarna sos ole seyler istyor canm

Canım bunlar kullndgm ilaclar İgneyi günlük bi tane vuruyorum fitil de sabah aksam
Rabbim bu sefer kucağımıza almayı nasip eylesin karnım mosmor oldu iğne vururken kılcal damara denk gelmiş berbat durumda ama olsun kuzucuğum için değer birde ben gebelik Sevinç’imi kimseyle paylaşamadım annemlere kayınvalidemlere bile demedik eşimle biz biliyoruz üzücü şeyler yaşayınca insanın aklına binbir çeşit şey geliyor

Tedavi yüzünden ödem oluyor canım

Agrim gecmedi hala ara ara geciyor tabiki surekli yatiyorum zaten dusuk tehlikem var. Carpinti gecti diyebilirim. Suanlik tabi bidaha olmazsa :)

Amin canım benım Rabbim bu defa nasip eder insAllah bizde sadece yakınlara söyledik saklıyoruz 4 ay snra diyecz korkuyorum cnkü benım 2016 yılında bi kaybım oldu karnımda öldü pıhtılasmadan dolayı benim daha morarmadı sükür iyi vuruyom demkki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…