2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
3. Aydan sonra karınlar çıkmaya, pantolonlar sıkmaya başlıyor genelde. Hamile pantolonlarında içeriden lastik var göbüş büyüdükçe genişleyebiliyor

Benim 2013 doğumlu bir kızım var 2018 yılında 3 tane bebeğim 7 haftalıkken kalbi durup öldü 2 si kürtaj sonuncusu kendi düştü evde ayyy maşaallah valla benim karnım dayak yemiş gibi çok kötü oldu acemiliğe denk geldi şimdikiler morarmıyor küçümen nokta oluyor şükür

İyi geceler herkese aynı problem bende de var bugün dışarı çıktım alışveriş için karnım sanki saatlerce mekik çekmişim gibi çok kasılıyo

Acaba whatsapp grubu da mı kursak sadece önemli bilgileri paylaşma amaçlı bazen giremiyorum hemen sayfalar doluyor kaçırmak istemiyorum hiçbirini :)

Evet malesef bendede sol tarafta kist var ama önemsiz dedi 1 hafta önce baktığında söylememişti ama.
Benimde göbik önden gider oldu pantolonların üst düğmesini açıyorum :)
Ben terzide yaptımayı düşünüyorum kullandığım pantolonların belini

Aslinda evet aralarina lastikli kumas falan konulabilir iyi fikir.bidaha girebilcegimide cok zannetmiyorum da iste.penye pantolon giyiyorum simdi rahat rahat

Ben de olustu canim gebelik kisti miymis adı. Nasil gececek peki

Basın s
Basın saolsun canım Rabbim bi daha göstermesin insAllah kızını sana bagıslasn dikkatli vur bişey olmz insAllah

Elinize sağlık çok guzel olmuş
Bende mart annesi olacam inşallah
Sat 11.06.2019
Dogum 17.03.2020
Yaş 30
Kilo 54
2.cocuk

Ben hiç duymadım peki bize etkisi var mı yada neymiş . Ağrı sizi yapar miymiş
Doktorum onemli degil dedi agri yapiyormus evet canim. Benim agrilarim ondanmis. Kendiliginden gecer dedi ama bakalim kontrole gittigimde sorucam unutmazsam heyecandan. Cunku kalp atisi icin gidicem önümüzdeki cuma

Kizlar size birşey soracam 6+4 hamileyim
Bugün kahverengimsi akinti geldi
Sizde de gelen oldumu acaba
Normal diyorlar ama insan yinede korkuyor

Kizlar simdiden gebelik karni cikarmiki bence cikmaz diye dusunuyorum ama tecrubeliler bilir belki. Benim normaldede gobegim vardi zaten ameliyat gobekten igneler falan gobek yapti bu ara daha fazla cikti gobek hamilelige yormalimiyim simdiden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…