2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Merhaba hanimlar.bende mart annesi olacagim 7+4 gunluk hamileyim.ilk bebegim tup bebek yontemiyle oldu su anda 10 aylik.bu 2.hamilelik supriz kendiliginden oldu allahin hediyesi dioelim.benimde istahim cok acik ve gobegim 5 aylik gibi ilk gegeligimde bu kadar şismemistim herkezin gözu aydin olsun saglikla doguralim

Kizlar bu karin agrisi normalmi.cok degil ama sanki adet olucakmis gibi.birde afedersiniz ishal gbi yapiyorum tuvaletimi.drum normal bu donemlerde dedi ama insan tedrgin oluyorbeni rahatlatabilcek birileri vardir uyanmistir insallah hepinize gunaydin

Canım teşekkür ederiz.. hakkımizda hayırlısı olsun.

Kizlar bu karin agrisi normalmi.cok degil ama sanki adet olucakmis gibi.birde afedersiniz ishal gbi yapiyorum tuvaletimi.drum normal bu donemlerde dedi ama insan tedrgin oluyorbeni rahatlatabilcek birileri vardir uyanmistir insallah hepinize gunaydin
7.haftaya kadar dediklerinizi yaşadım ben de. Adet aprısı ve tam ishal değil ama ona yakındı

Buarada hamilelik günlüğünü silemiyorum yardım eder misiniz
Kaç hafta ki devlete mi özele mi gidiyosun başka bir göz daha görsün derim ama sen bilirsin geçmiş olsun cnm. Doğum tarihini silip kaydet diyceksin gerek kalmasın ama:/

Reactions: Eva
Canım çok üzüldüm hakkında hayırlısı olur inşallah

Kaç hafta ki devlete mi özele mi gidiyosun başka bir göz daha görsün derim ama sen bilirsin geçmiş olsun cnm. Doğum tarihini silip kaydet diyceksin gerek kalmasın ama:/
Ben tüp bebekle hamile kalmıştım zaten 2 doktora muayene oldum 2 side boş olduğunu söyledi buarada herşey normal gidiyordu bütün hamilelik belirtilerini yaşadım hatta kesemde düzenli büyüdü dün kese 22mm olmuş yani içinde bebek olmasa da kese büyümeye devam etmiş doktorlar beklemenin anlamı olmadığını kese 10 mm olunca en azından yolk sac görünmesi gerektiğini belirtti

Benim gibi olan var mı 7+5 oldum midem bulanmıyor çok sık idrara gidiyorum kokuya hassasiyet var hamile değilim gibi göğüslerde de bi ağrı sızı yok canımın çektiği şeyler oluyor sadece

Hayırlısı hakkında inşallah yakın zamanda tekrar olur bu günleri unutturur.

İdrarım koyu renkli ve kokuluydu. Özellikle geceleri çok sık tuvalete gidiyodum. İnşallah yoktur enfeksiyonun zor walla.

C
Geciyo demi sürekli olmuyo bu agrı
Canim doktorum 6. Haftadayken demişti adet sancisi gibi sancin olacak normal korkma hatta lekenlenme bile olabilir dedi ve ben de 3 4 gun çektim o agriyi su anda yok geçti biraz fazla ayakta durursam kasigima kramp giriyor ara ara o kadar korkma geçecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…