- 26 Aralık 2018
- 1.391
- 1.892
- 63
Ben folidays kullanıyorum ama o da kazıntı yapıyor yani aç olmasam da açmışım hissi verdiriyor değişik bisiFolbiol iciyorum bende gurul gurul oluyor bazen hem midem hem bagirsaklarim
Iyi yapmissin demekki buyuyor gobislerimz smdidenBenimde sanki 3 aylık gibi oldu . Hormonlardan şişiyor. Ben yeni pantolon aldım rahat rahat gezmek için sıkıyor çünkü. Balon gibiyim .
Neden ki folbiol bnde iciyorumFolbiol iciyorum bende gurul gurul oluyor bazen hem midem hem bagirsaklarim
Bende öyle biliyorum canim ama insan korkuyor yinede tup bebek de oluncaKahverengiden bisey olmaz derler canim kirmizi olunca sknti korkma
Benim doktorum da 2 günde 1 tane iç dedi folbiol u folikasit seviyem yüksekmiş vücudumda kızlarda ondan yarım içiyordur belkiFolbiolu tam iciyorum ben ama bazi arkadaslar yarim yazmis 2-3kiside gordum. Neden oyle yapiyorsunuz kafam karisti
Canım teşekkür ederiz.. hakkımizda hayırlısı olsun.Herkese günaydın dün doktora gittim ve kesenin içinde bebek oluşmadığını bunun boş gebelik olduğunu söyledi pazartesi veya salı kürtaj olucamburda sizlerle vakit geçirmek çok güzeldi herkese sağlıklı gebelikler diliyorum
7.haftaya kadar dediklerinizi yaşadım ben de. Adet aprısı ve tam ishal değil ama ona yakındıKizlar bu karin agrisi normalmi.cok degil ama sanki adet olucakmis gibi.birde afedersiniz ishal gbi yapiyorum tuvaletimi.drum normal bu donemlerde dedi ama insan tedrgin oluyorbeni rahatlatabilcek birileri vardir uyanmistir insallah hepinize gunaydin
Kaç hafta ki devlete mi özele mi gidiyosun başka bir göz daha görsün derim ama sen bilirsin geçmiş olsun cnm. Doğum tarihini silip kaydet diyceksin gerek kalmasın ama:/Buarada hamilelik günlüğünü silemiyorum yardım eder misiniz
Canım çok üzüldüm hakkında hayırlısı olur inşallahHerkese günaydın dün doktora gittim ve kesenin içinde bebek oluşmadığını bunun boş gebelik olduğunu söyledi pazartesi veya salı kürtaj olucamburda sizlerle vakit geçirmek çok güzeldi herkese sağlıklı gebelikler diliyorum
Benimde tam.ishal gibi degil ama gurul gurul biseyler.sadece bende degil yani rahatladim7.haftaya kadar dediklerinizi yaşadım ben de. Adet aprısı ve tam ishal değil ama ona yakındı
Ben tüp bebekle hamile kalmıştım zaten 2 doktora muayene oldum 2 side boş olduğunu söylediKaç hafta ki devlete mi özele mi gidiyosun başka bir göz daha görsün derim ama sen bilirsin geçmiş olsun cnm. Doğum tarihini silip kaydet diyceksin gerek kalmasın ama:/
Hayırlısı hakkında inşallah yakın zamanda tekrar olur bu günleri unutturur.Ben tüp bebekle hamile kalmıştım zaten 2 doktora muayene oldum 2 side boş olduğunu söyledibuarada herşey normal gidiyordu bütün hamilelik belirtilerini yaşadım hatta kesemde düzenli büyüdü dün kese 22mm olmuş yani içinde bebek olmasa da kese büyümeye devam etmiş doktorlar beklemenin anlamı olmadığını kese 10 mm olunca en azından yolk sac görünmesi gerektiğini belirtti
İdrarım koyu renkli ve kokuluydu. Özellikle geceleri çok sık tuvalete gidiyodum. İnşallah yoktur enfeksiyonun zor walla.Benim de kanama alanım vardı 5. Haftamda canım progestan kullandım hala kullanıyorum bıraktırmadı doktorum. 6. Haftada geçtiğini söylemişti ama. Enfeksiyon belirtilerin varmıydı? Bende şüpheleniyorum arada yanma oluyor ama ilacı vajinal kullandığımdan mı yoksa enf. Mu var bilmiyorum
Canim doktorum 6. Haftadayken demişti adet sancisi gibi sancin olacak normal korkma hatta lekenlenme bile olabilir dedi ve ben de 3 4 gun çektim o agriyi su anda yok geçti biraz fazla ayakta durursam kasigima kramp giriyor ara ara o kadar korkma geçecekGeciyo demi sürekli olmuyo bu agrı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?