2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Kizlar simdiden gebelik karni cikarmiki bence cikmaz diye dusunuyorum ama tecrubeliler bilir belki. Benim normaldede gobegim vardi zaten ameliyat gobekten igneler falan gobek yapti bu ara daha fazla cikti gobek hamilelige yormalimiyim simdiden
Benim epey cikti söylemediğim komsular bile anlamis. Ama ben hamileliğe değil de çok yememe bağlıyorum. Göbek belirginlesir hafiften diyor ama benimki 3 aylık gibi

Kizlar bisey sorucam size nane maydonoz yasak diye duymustum ben
Hadi maydonoz neyse ama kuru bana bisey yaparmi ya bi yemek var nane konuluyor kuru nane.yani canim istyor cok ama tereddut ediyorum

Hadi maydonoz neyse ama kuru bana bisey yaparmi ya bi yemek var nane konuluyor kuru nane.yani canim istyor cok ama tereddut ediyorum
Ben yiyorum canım semizotu mandonoz salatası yapiyorum internetten baktım sıkıntı olmaz diyor. Abartmadıkça sorun olmaz diye düşünüyorum

Ben maydonozu da naneyi de kullaniyorum. Çok abartmadan. Bebek saglikliysa her sekilde tutunuyor. Benim mottom bu.

Ben yiyorum canım semizotu mandonoz salatası yapiyorum internetten baktım sıkıntı olmaz diyor. Abartmadıkça sorun olmaz diye düşünüyorum
Maydanoz salatasida simdi fazla sanki ben adet olamadigm.zaman maydaonz yerdim söktururdu o sekilde dusunce bence abartilmamasi gerek salatanin icinde olur azck yersin haftada bir iki tamam ama bence cok riske atma neolur neolmaz . sonucta adet sokturucu ozelligi var . abartmadan ye cok canin istiyosada canm

Birde bu saatlerde bile acikiyorum yani aksam yemegini erken yedysem bide eyvah kaziniyor.resmen midem

Salatanın içine 1 avuç kadar doğruyorum dikkat ederim yine de önerin için çok teşekkürler

Kizlar simdiden gebelik karni cikarmiki bence cikmaz diye dusunuyorum ama tecrubeliler bilir belki. Benim normaldede gobegim vardi zaten ameliyat gobekten igneler falan gobek yapti bu ara daha fazla cikti gobek hamilelige yormalimiyim simdiden
Benimde sanki 3 aylık gibi oldu . Hormonlardan şişiyor. Ben yeni pantolon aldım rahat rahat gezmek için sıkıyor çünkü. Balon gibiyim .

Bir doktorum bana maydonoz bitki çayı yeme içme dedi başka doktorum istediğini ye iç dedi bilemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…