2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Aaa ne guzel masalllah hem kiziniz hem oglunuz var demek. Ne sirin
Bi sey sorucam, hatirladiginiz kadariyla, kiziniza hamileyken olan belirti,bulanti,agrilarla oglunuza hamileyken olanlar ayni miydi farkli miydi acaba merak ediyorum.
Tamamen farklıyıdı
Kızımda 5 ay kustum oğlumda hafif bulantılar
Oğlumda doğurana kadR ağzımda tuhaf bir tat vardı hiç geçmedi kızımda yoktu
Kızımda hiç bişey aşermedim oğlumda kilo kilo limon yedim
Karnım bile kızımda yayık oğlumda sivriydi :))

Anladim. Tesekkur ederim. Ins ucuncuyude saglikla kucaginiza alirsiniz. Allah gonlunuze gore versin

ya burda tuvalete çıkamayanlari okudukça kendimden şüpheleniyorum gunde 4-5 kere buyuk tuvaletime cikiyorum bugun 7+1 gundeyim yarin 3 de randevum var kalp atisini vs duymadim korkuyorum acaba bende mi problem var

Ben de hiç problem yaşamadım. Doktorum kabızlık yaşamamak için günde 3,5-4 litre su içmemi söyledi. Fakat uykudan uyanarak düzenli içmem gerektiğini de belirtti. Başlarda alarm kuruyordum, artık ihtiyaç duymuyorum. Çok afedersiniz, Gündüz 2, gece 1 defa büyük abdest için tuvalete çıkıyorum.

Doktor 4 cm kistimin olduğunu söyledi 3 aya kadar kendiliğinden geçebilir dedi başına gelen var mı geçer mi acaba

Merhaba hanımlar.5+5 teyim.Elimde prowomen ve omega 3 vardı bunlar hamilelikte kullanılabilir mi?Bilgisi olan var mı?

Hastaneden geldikten sonra kasik agrisi basladi. Adet olcakmisim gibi cok moralim bozuldu
Genelde bu forumda okuduklarıma göre rahim büyüdüğü için o ağrılar oluyormuş.bendede oluyor arada canım moralini bozma bak ne güzel yeni görüp gelmişsin bebişini

ya ben cok su iciyorum gece de sıklıkla tuvalete kalktigim icin her kalktigimda tekrar icerim valla bilemedim gebe kalmadan once tuvalete cikamazdim simdi tuvaletten cikamiyorum ahahaj

ya ben cok su iciyorum gece de sıklıkla tuvalete kalktigim icin her kalktigimda tekrar icerim valla bilemedim gebe kalmadan once tuvalete cikamazdim simdi tuvaletten cikamiyorum ahahaj

Şifa olsun. ^_^
Bende de durum aynı. Diyetisyen kontrolünde besleniyorum. Onun da muhakkak etkisi vardır.

Duyduk canim cok sukur kalp atisini doktor bayramdan snra tekrar gel kontrol icin dedi. Kese ayni fasulye gibiydi cinsiyet olayini sordum kesenin sekliyle baglantisi varmi diye baya bi guldu
Bencede keseyle bağdaştırılması komik ama bizde eğlence amaçlı yorum yapıyoruz işte. bir arkadaşımız taze fasulye gibi demiş doğru söylemiş. Benimde öyle upuzun birşeydi. Hiç fasulye tanesi gibi değildi. Doktorun görüntüyü nasıl aldığıyla alakalı heralde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…