evet cnm negatif olan dikkat edecekNegatf olanlarda bagisklik yokmu demek acaba
Tamamen farklıyıdıAaa ne guzel masalllahhem kiziniz hem oglunuz var demek. Ne sirin
Bi sey sorucam, hatirladiginiz kadariyla, kiziniza hamileyken olan belirti,bulanti,agrilarla oglunuza hamileyken olanlar ayni miydi farkli miydi acaba merak ediyorum.
Anladim. Tesekkur ederim. Ins ucuncuyude saglikla kucaginiza alirsiniz. Allah gonlunuze gore versinTamamen farklıyıdı
Kızımda 5 ay kustum oğlumda hafif bulantılar
Oğlumda doğurana kadR ağzımda tuhaf bir tat vardı hiç geçmedi kızımda yoktu
Kızımda hiç bişey aşermedim oğlumda kilo kilo limon yedim
Karnım bile kızımda yayık oğlumda sivriydi :))
Kizlar bugun 17.20de doktor randevum var 7+1 duymam gerekir dimi kalp atisini
[/ canım nasıl geçti randevun. Bende öerak ettim. İnşallah haberler güzeldir
amiiiiin hepimizeAnladim. Tesekkur ederim. Ins ucuncuyude saglikla kucaginiza alirsiniz. Allah gonlunuze gore versin
Benimde ayni kuru fasulye seklinde :)Duyduk canim cok sukur kalp atisini doktor bayramdan snra tekrar gel kontrol icin dedi. Kese ayni fasulye gibiydi cinsiyet olayini sordum kesenin sekliyle baglantisi varmi diye baya bi guldu
ya burda tuvalete çıkamayanlari okudukça kendimden şüpheleniyorum gunde 4-5 kere buyuk tuvaletime cikiyorum bugun 7+1 gundeyim yarin 3 de randevum var kalp atisini vs duymadim korkuyorum acaba bende mi problem var
Benimki taze fasulye gibiBenimde ayni kuru fasulye seklinde :)
Canim kendigilinden kayboluyormuş bir süre sonra.Kaybolmazsa aliyolarmış kisti yada ilaç tedavisi fln sanirim.dr banada iki tane kistim olduğunu söyledi...takip edelim dedi sadece napmalı bilmiyorum..neden oluyor bilen varmı?
Dalgami geciyosunBenimki taze fasulye gibi
Yok ya gervekten ince uzun ama fasulye gbi ovalimsi sekliDalgami geciyosun
Genelde bu forumda okuduklarıma göre rahim büyüdüğü için o ağrılar oluyormuş.bendede oluyor arada canım moralini bozma bak ne güzel yeni görüp gelmişsin bebişiniHastaneden geldikten sonra kasik agrisi basladi. Adet olcakmisim gibi cok moralim bozuldu
Benimki taze fasulye gibi
Normal cnm.bendede oluyo ara ara ayni adet agrisi gbiHastaneden geldikten sonra kasik agrisi basladi. Adet olcakmisim gibi cok moralim bozuldu
ya ben cok su iciyorum gece de sıklıkla tuvalete kalktigim icin her kalktigimda tekrar icerim valla bilemedim gebe kalmadan once tuvalete cikamazdim simdi tuvaletten cikamiyorum ahahajBen de hiç problem yaşamadım. Doktorum kabızlık yaşamamak için günde 3,5-4 litre su içmemi söyledi. Fakat uykudan uyanarak düzenli içmem gerektiğini de belirtti. Başlarda alarm kuruyordum, artık ihtiyaç duymuyorum. Çok afedersiniz, Gündüz 2, gece 1 defa büyük abdest için tuvalete çıkıyorum.
ya ben cok su iciyorum gece de sıklıkla tuvalete kalktigim icin her kalktigimda tekrar icerim valla bilemedim gebe kalmadan once tuvalete cikamazdim simdi tuvaletten cikamiyorum ahahaj
Bencede keseyle bağdaştırılması komik ama bizde eğlence amaçlı yorum yapıyoruz işte.Duyduk canim cok sukur kalp atisini doktor bayramdan snra tekrar gel kontrol icin dedi. Kese ayni fasulye gibiydi cinsiyet olayini sordum kesenin sekliyle baglantisi varmi diye baya bi guldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?