- 6 Ocak 2019
- 5.740
- 16.749
- 348
valla ben 34. Haftaya kadar fingirdedimYok yok hic bisey olmaz. Vallahi dogurmak oyle kolay deil. Ben 5gun hastanede yattim gunde defalarca acilma varmi die baktilar ki oylede ciddi baktilarki yani bastira bastira 1 damla leke bile gelmedi kaldiki dogumu tetiklesin... ama bazilarinda hafif lekelenme oluyormus oda normal. Ben size soyliim bosuna koruduk bunca zaman kocisten
evet cnm ama net perşembe belli olacakVay gelir mi gelir senin kuzu o zaman☺ Normal doğum olacak di mi senin de canım?
sen bilirsin cnm dr unla konus ona gore yol cizin:)Benimde kanamalı değil kuzum ama şişiyor işte ağrısı fena oluyor bilirsindün gece bir iki kere sancı girdi vajinama doğru canım fena acıdı dedim acaba sezeryan mı olsam nasıl dayanacağım sancılara
bakak görek :)Ah ahh cocuklu hayat nasil olacak acaba
bende bende hem göğüslerim hem karnım..Cok sinirliyim ya o kadar para doktum yinede catlamisim((
Güle güle büyüsün, hep sağlıklı olsun inşallah.Kızlar cumartesi gece suyum gelmişti
3 gibi hast gittik
Sabah 9 gibi suni sancı taktılar 3 cm den sonra epidural istedim epidural normal doğum yaptım saat 14 .55 de
Çok şüküriyiyiz
Bugün de taburcu olduk.
Şimdi biraz uyuyayım
Aradaki ayrıntıları ara ara yazarım
muz,kaşar peynir ,kemik sulu corbalar,yahni falanKizlar kntrolum vardi bugun nstde sancim cikti ama ben hissetmiyoem doktr alttan muayene etti rahim yumusamis heran gelebilir dedi. Pruloton igne yaptrdi smdi tekrar nstdeyim sanci devam ederse ciger gelistirici yapcak. Cocukta onden gidiyordu kilosu az suan 2700. Pazattesiye kdr tutmamiz lazm dedine yiyebilrim pazattesye kadar kilo aldricak
iyiyiz cnm sabah kizi krese yolladim 8 de gitti o zaman kahvalti yapmistim 9 da yattim simdi kalktim meyve saati yapiyorum sen ne yapiyorsun ?Kızlar günaydın naptınız bakalım
Cidden ne yapacağız onu yap bunu yapma diyen çok bilmişlerle.Allah sabır versin de birilerini yolmayalım lohusalıkta
Çok uykusuzum bugün ya gece hiç uyuyamadım bende kahvaltı faşan yaptım da geri uyusam mı acaba diyorumiyiyiz cnm sabah kizi krese yolladim 8 de gitti o zaman kahvalti yapmistim 9 da yattim simdi kalktim meyve saati yapiyorum sen ne yapiyorsun ?
Masallah canim o kadar kotu degil. Sen yine de yumurtaya agirlik ber kahvaltida. Peynir kasar peyniri. Sut, muz, maden suyu, kuruyemis, yeşillikKizlar kntrolum vardi bugun nstde sancim cikti ama ben hissetmiyoem doktr alttan muayene etti rahim yumusamis heran gelebilir dedi. Pruloton igne yaptrdi smdi tekrar nstdeyim sanci devam ederse ciger gelistirici yapcak. Cocukta onden gidiyordu kilosu az suan 2700. Pazattesiye kdr tutmamiz lazm dedine yiyebilrim pazattesye kadar kilo aldricak
Bu kızlar ne cadı böyle yaaaaaAy bende kahvaltı yapcam dahaa benim kızda kaburgamı tepiklemekle meşgul şuan
Bende aynıyım gece 2de uyudum 3 45te kalktım bidaha uyuyamadım 9a kadar bel ağrısı fena vuruyor benim de bir de kız hiç durmadı gece ayaklar sürekli çalıştı şimdi bile kaburgamı delip ağzımdan çıkıcak sanki ayaklarıson günler ya artık ne uyku kaldı ne düzen
Anlıyorum canım ikinizde iyisiniz geçiyor tabi bizim ilk tecrübe ya kafamda canlanmıyor işte korkuyorum bendeBenim için normal doğum bir nevi takıntı canım. O yüzden sezeryan kabul edesim yoktu bu sefer. Açıkçası öyle abartılacak birşey değil. İlk yürüttükleri ana kadar zaten ağrı kesiciler ile yattığın yerde pek birşey hissetmiyorsun. İlk ayaklanma zor biraz.(9 gibi odama geldim, gece 1buçuk gibi yürüttüler) Ben ertesi gün yani 24 saat olmadan yataktan kendim kalkıp tuvalete gidiyor, çocuğumun altını bile değiştiriyordum. Çok ağrın olsa yapamazsın zaten, rahat ol. Ama nihayetinde bir operasyon bu da. Ağrısız sızısız oluyor diyemem canım. Korkulacak birşey değil. Dediğim gibi, benim için vajinal doğum bir takıntıydı tam anlamıyla
Cnm önemli olan sağlıklı olması benimki de o.kadat doğacak kilo aldiran her şeyi de yiyorum nesquikli süt brokoli ceviz süt yoğurt kaşar muz kuri yemiş bol meyve et sebze sadece yumurtadan tiksindim yumurtayı son zamanlarda tüketmiyorum. 18 kilo aldim son haftalarda 1 er kilo ama bebişim zayif dr senin yemenle alakası yok minyon bi bebek diyor sen de yazdıklarımı ye ama tanımlamaya çalışKizlar kntrolum vardi bugun nstde sancim cikti ama ben hissetmiyoem doktr alttan muayene etti rahim yumusamis heran gelebilir dedi. Pruloton igne yaptrdi smdi tekrar nstdeyim sanci devam ederse ciger gelistirici yapcak. Cocukta onden gidiyordu kilosu az suan 2700. Pazattesiye kdr tutmamiz lazm dedine yiyebilrim pazattesye kadar kilo aldricak
Benim bebişimin gelişimi 2 hafta gerideydi. Doktor öyle söyleyince çok üzülmüştüm. Her gün Ton balığı, yumurta haşlaması ve günde 1 litre süt içtim. Bebek 1 haftada 500 gram almıştı ve haftasını yakalamıştıKizlar kntrolum vardi bugun nstde sancim cikti ama ben hissetmiyoem doktr alttan muayene etti rahim yumusamis heran gelebilir dedi. Pruloton igne yaptrdi smdi tekrar nstdeyim sanci devam ederse ciger gelistirici yapcak. Cocukta onden gidiyordu kilosu az suan 2700. Pazattesiye kdr tutmamiz lazm dedine yiyebilrim pazattesye kadar kilo aldricak
Benim kız hiç zorlamadı beni arada hareket ediyordu baskı yoktu.Ama oğlan felaket zorluyor organlarım kaburgalarım acıyor resmenBu kızlar ne cadı böyle yaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?