2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
valla ben 34. Haftaya kadar fingirdedim siz kendi adınıza konusun anacim
çatı ağrısından dolayı bıraktım devam etsem ederdim yani

Kuzular emzirme hakkında geçen gün eğitim verdiler hastanede ebe diyor ki başta bebeğin midesi fındık kadarmış ve sonradan büyüyormuş yani sütüm gelmedi diye üzülmeyin 3 damla bile gelse onu doyurur ilk günler dedi o yüzden hastanede çay kaşığı bulundurun ucundan gelen damlaları öyle verin. Sonrası için de iyice dinlenmek gerekiyormuş sütün artması için emzirirken kimse olmasın yanında dedi ebe çekinirsen sütte çekilir dedi. Sağ göğsünü emzirirken bebek uyudu koydun uyanınca solu vermiceksin sağdaki sütü bitirceksin dedi. Sütte ilk gelen kısım vitamin sonraki kısım yağlı süt bebeğe kilo yapan asıl kısımmış. Onu emmezse kilo almaz onu emzirceksin sonra diğer memeye geçiceksin dedi. Hepinizin aklında bulunsun kuzular

sen bilirsin cnm dr unla konus ona gore yol cizin:)

Güle güle büyüsün, hep sağlıklı olsun inşallah.

muz,kaşar peynir ,kemik sulu corbalar,yahni falan

Cidden ne yapacağız onu yap bunu yapma diyen çok bilmişlerle. Allah sabır versin de birilerini yolmayalım lohusalıkta

Valla ben yolarım gibime geliyor. Çoğu kişinin kalbi kırılacakmış gibi hissediyorum. Ama kimseyi de üzmek istemiyorum kendimi en başta. Ben üzülürsem sütüm etkilenir bebeğim etkilenir. Ve ikimizden daha önemlisi yok benim için...herkes kendinden pay biçse aslında bu kadar üzücü şeyler yaşanmaz da işte herkes kendi bildiğini yaptırtma derdinde... Bakalım inşallah hepimiz hem doğumlar hem lohusalıklar güzel güzel geçer.

Bu arada bugün son kez sağlık ocağına gittim. Ordaki ebeye anlattım. Kasılmalarım meğerse başlamış. Ben hiç o anda ağrı vs hissetmediğim için kasılma diyemiyordum ama meğerse kasılmaymış. Başladık bakalım

iyiyiz cnm sabah kizi krese yolladim 8 de gitti o zaman kahvalti yapmistim 9 da yattim simdi kalktim meyve saati yapiyorum sen ne yapiyorsun ?
Çok uykusuzum bugün ya gece hiç uyuyamadım bende kahvaltı faşan yaptım da geri uyusam mı acaba diyorum ama kız rahat durcak gibi değil pek nerden buluyor bu kadar enerjiyi içerde acaba

Masallah canim o kadar kotu degil. Sen yine de yumurtaya agirlik ber kahvaltida. Peynir kasar peyniri. Sut, muz, maden suyu, kuruyemis, yeşillik

Bu kızlar ne cadı böyle yaaaaa

Anlıyorum canım ikinizde iyisiniz geçiyor tabi bizim ilk tecrübe ya kafamda canlanmıyor işte korkuyorum bende

merhabalar ben de bime dün uğradım zeytinyağı indirimdeydi .
hem sırım riviera hem de sızma aldım uygun fiyatlı olmuş baya
kokusu hafif, lezzetli buluyorum sırımı
zeytinyağı tüketmek de çok faydalı hem anne için hem bebek için, hem hamileyken hem doğumdan sonra.

Eklentiler

• bim sırım zeytinyağı.webp
    38,4 KB · Görüntüleme: 25
Cnm önemli olan sağlıklı olması benimki de o.kadat doğacak kilo aldiran her şeyi de yiyorum nesquikli süt brokoli ceviz süt yoğurt kaşar muz kuri yemiş bol meyve et sebze sadece yumurtadan tiksindim yumurtayı son zamanlarda tüketmiyorum. 18 kilo aldim son haftalarda 1 er kilo ama bebişim zayif dr senin yemenle alakası yok minyon bi bebek diyor sen de yazdıklarımı ye ama tanımlamaya çalış

Ya bişey danışa bilir miyim
Bacak aram çatım inanılmaz ağrıyor tüm gece sağdan sola dönerken bağıra bağıra ağlaya ağlaya döndüm. Şimdide yürümem zorlaştı ağrıdan kalkıp yürüyemiyorum. Bacaklarımı ayıramıyorum iki yana ağrıdan. Midemden ekşi sular geliyor. Tuvalete yarım saatte bi çıkıyorum özellikle kaka olan tuvaletim daha çok sık geliyo iki saatte bi. Ne yapim doktora gidim mi yoksa bunlar normal mi

Benim bebişimin gelişimi 2 hafta gerideydi. Doktor öyle söyleyince çok üzülmüştüm. Her gün Ton balığı, yumurta haşlaması ve günde 1 litre süt içtim. Bebek 1 haftada 500 gram almıştı ve haftasını yakalamıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…