Kucağına alanlar gözüaydın bekleyenlerde sağlıklı sıhatli alsın inşallah kucağına. Sezaryan sonrası gelen çorbayı bir kerede içmeyin gaz sancısı çekmemek için birde yürümeden içmeyin.hatta ilk bir kaç yudum kayısı suyu için ki gazınız kolay çıksın. Gaz çıktıktan sonra devam etmeyin bence eksta gaz yapıyor kayısı. Yani bana öyle belki başkalarına yapmamıştır.kenvotir canim dogum yapan arkadaslar bunlar.
@Lostinparadise @meleksinsen ve @yabanci hayat @aijoo
Sen nasilsin ? Yagizin nasil ? Emzirme ya da sezeryanla ilgili verecegin her turlu ipucu tecrubeye ihtiyacimiz var
Benim doğum senden bir hafta sonra çok sık tuvalet hariç diğer belirtiler bende de var.Benim bebek daha inmedi aşağıya.Senin indi mi?Baskı varsa o kadar inmiş olabilir.Ya bişey danışa bilir miyim
Bacak aram çatım inanılmaz ağrıyor tüm gece sağdan sola dönerken bağıra bağıra ağlaya ağlaya döndüm. Şimdide yürümem zorlaştı ağrıdan kalkıp yürüyemiyorum. Bacaklarımı ayıramıyorum iki yana ağrıdan. Midemden ekşi sular geliyor. Tuvalete yarım saatte bi çıkıyorum özellikle kaka olan tuvaletim daha çok sık geliyo iki saatte bi. Ne yapim doktora gidim mi yoksa bunlar normal mi
Cnm önemli olan sağlıklı olması benimki de o.kadat doğacak kilo aldiran her şeyi de yiyorum nesquikli süt brokoli ceviz süt yoğurt kaşar muz kuri yemiş bol meyve et sebze sadece yumurtadan tiksindim yumurtayı son zamanlarda tüketmiyorum. 18 kilo aldim son haftalarda 1 er kilo ama bebişim zayif dr senin yemenle alakası yok minyon bi bebek diyor sen de yazdıklarımı ye ama tanımlamaya çalış
Aslinda haftasiyla uyumlu ama bu siralar dogarsa kilosu az dogmus olcak bakim dediklerinizi yemeye basladim bileBenim bebişimin gelişimi 2 hafta gerideydi. Doktor öyle söyleyince çok üzülmüştüm. Her gün Ton balığı, yumurta haşlaması ve günde 1 litre süt içtim. Bebek 1 haftada 500 gram almıştı ve haftasını yakalamıştı
Çok hareketli bi iniyor bi çıkıyo. Şuan poposunu dayadı sanırım karnımın tam ortasına. Karnım gergin bayaBenim doğum senden bir hafta sonra çok sık tuvalet hariç diğer belirtiler bende de var.Benim bebek daha inmedi aşağıya.Senin indi mi?Baskı varsa o kadar inmiş olabilir.
Karnımın altındaki ağrıyı anlatmanın tarifi yok. Çatım öyle ağrıyo ki evin içinde bi yerden bi yere yürüyemiyorum şuan. Çorap giymeye çalıştım ağrıdan öldüm. İlk doğumum ne yapcam ne etcem bilmiyorum geçen hafta minik minik nstde ağrıların çıktı demişti doktor.Benim doğum senden bir hafta sonra çok sık tuvalet hariç diğer belirtiler bende de var.Benim bebek daha inmedi aşağıya.Senin indi mi?Baskı varsa o kadar inmiş olabilir.
Benimki de arada yürütmüyor idrar torbamı tepikliyor sıkıştırıyor beni.Çatı ağrısı en çok gece yatakta dönerken,oturup kalkarken hissettiriyor bende.4.aydan beri var bende doktorum normal dedi.En son nstde sancım çıkmadı hareketler de normal.Erken doğum tehlikem yok yani.Pazar günü gidicem kontrole.Çok hareketli bi iniyor bi çıkıyo. Şuan poposunu dayadı sanırım karnımın tam ortasına. Karnım gergin baya
2500ü geçmişse korkma. 3ü geçer Allahın izniyle haftaya kadarAslinda haftasiyla uyumlu ama bu siralar dogarsa kilosu az dogmus olcak bakim dediklerinizi yemeye basladim bile
Karnımın altındaki ağrıyı anlatmanın tarifi yok. Çatım öyle ağrıyo ki evin içinde bi yerden bi yere yürüyemiyorum şuan. Çorap giymeye çalıştım ağrıdan öldüm. İlk doğumum ne yapcam ne etcem bilmiyorum geçen hafta minik minik nstde ağrıların çıktı demişti doktor.
Acilma nasil oluyor bilmedigimden yorumsuz cnm :) yanlis yonlendirmek istememsuna cevap veren olaydı iyiydi
Bende son ay catladim moralim bozuluyor ama yapacak birsey yok cnm bize hatira kalicak :)Cok sinirliyim ya o kadar para doktum yinede catlamisim((
Valla herhalde erkek gibi bi kız geliyor zaten göbeğim sivri die millet erkek dedi durduBenim kız hiç zorlamadı beni arada hareket ediyordu baskı yoktu.Ama oğlan felaket zorluyor organlarım kaburgalarım acıyor resmen
Okurken ben sinir oldumDoğum anına kadar sadece eşim vardı yanımda doğuma da girdi
Epidural alınca bağırıp cagirmadigimi görünce girdi doğuma.
Doğum odası zekai tahir den sonra sıcacık ev ortamı havasında idi.
Soğuk bi ameliyathane ortamı değildi.
Eşim doğuma girince anlık tabi foto paylaştı ailesine
Daha benim dikişler bitmeden kayınvalide ve kaynim gelmiş birde doğum katına kapının önüne gelmişler
Zor zaptettim zaten kayınvalide esimi zırt pırt arıyor sancı çekerken bile gelmek istiyordu sanci cekiyorym dr alttan muayene ediyor gecelik giyiyor m musait degilim diyorum gelmesinler de esime ama anca bu kadar .
Sinir olduğum çok şey oldu yani
Bence doğumdan sonra kimse olmasa tek bi kişi olsa yanında yeter.
Curcuna dan o kadar bunaldim ki eşime patlamamak için zor tutuyordum kendimi
6 mart benim de doğum tarihim olduğu için doğuma ne kadar kaldığını görmek iyi geliyor.
Benim kız hiç zorlamadı beni arada hareket ediyordu baskı yoktu.Ama oğlan felaket zorluyor organlarım kaburgalarım acıyor resmen
Hayırlısı olsun inşallah hakkımızdaNormalde sata göre benim doğum 20mart.Ama sezeryan olacağı için 10-15 mart arası olacak.Senin normali bu tarihler sanırım.Senin bu iki hafta içinde olabilir de olmayabilir de.Farklı bir akıntın,sürekli sancın olursa doktorunla görüş mutlaka.
Canm o bendede çok oluyor bebek baskı yapıyor artk gayet normal olmasıKızlar bugün kontrol vardı nstde herşey normal çıktı. Hastahanem yakın eve yürüyerek geldim. Böyle altta yırtılırcasina baskı oluyordu can acitir derecede ama sancısız. Direk doktoruma mesaj attım nstde çıkmayabilir belki açılman olmuştur çarşamba muhakkak gel alttan bakalım dedi. Açılma denilen şey böyle mi oluyor ?
Ben hala fingir fingir dogurayim artik dievalla ben 34. Haftaya kadar fingirdedimsiz kendi adınıza konusun anacim
çatı ağrısından dolayı bıraktım devam etsem ederdim yani
Dogum yaklasmis gibi gorunuyor arkadasim . Biraz daha takip et benceYa bişey danışa bilir miyim
Bacak aram çatım inanılmaz ağrıyor tüm gece sağdan sola dönerken bağıra bağıra ağlaya ağlaya döndüm. Şimdide yürümem zorlaştı ağrıdan kalkıp yürüyemiyorum. Bacaklarımı ayıramıyorum iki yana ağrıdan. Midemden ekşi sular geliyor. Tuvalete yarım saatte bi çıkıyorum özellikle kaka olan tuvaletim daha çok sık geliyo iki saatte bi. Ne yapim doktora gidim mi yoksa bunlar normal mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?