2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
kenvotir canim dogum yapan arkadaslar bunlar.
@Lostinparadise @meleksinsen ve @yabanci hayat @aijoo
Sen nasilsin ? Yagizin nasil ? Emzirme ya da sezeryanla ilgili verecegin her turlu ipucu tecrubeye ihtiyacimiz var
Kucağına alanlar gözüaydın bekleyenlerde sağlıklı sıhatli alsın inşallah kucağına. Sezaryan sonrası gelen çorbayı bir kerede içmeyin gaz sancısı çekmemek için birde yürümeden içmeyin.hatta ilk bir kaç yudum kayısı suyu için ki gazınız kolay çıksın. Gaz çıktıktan sonra devam etmeyin bence eksta gaz yapıyor kayısı. Yani bana öyle belki başkalarına yapmamıştır.
Emzirme de kahverengi kısmı olabildiğince ağzına sokun ki yara olmasın ucunuz. Doğum tarihiniz belliyse önceden kremleyin uçları. Emzirme sabır istiyor şar diye bir anda inmiyor süt. Göğsünüz sertse sağın 2 saatte bir mastit olmasın.
Birde benim bebe kolik ve gazlı ne içersen iç gaza fayda etmiyor. En büyük yardımcısı emzik hazmını kolaylaştırıyor. Aman ben vermem etmem 1 aydan sonra veririm derseniz tutmayabilir emziği. Ben 4. Gün verdim tuttu şükür.
Birde sarılığı artmasın diye doğduğu günden itibaren 10 gün beyaz ışık açık uyuyun.

Benim doğum senden bir hafta sonra çok sık tuvalet hariç diğer belirtiler bende de var.Benim bebek daha inmedi aşağıya.Senin indi mi?Baskı varsa o kadar inmiş olabilir.

Aslinda haftasiyla uyumlu ama bu siralar dogarsa kilosu az dogmus olcak bakim dediklerinizi yemeye basladim bile

Benim doğum senden bir hafta sonra çok sık tuvalet hariç diğer belirtiler bende de var.Benim bebek daha inmedi aşağıya.Senin indi mi?Baskı varsa o kadar inmiş olabilir.
Çok hareketli bi iniyor bi çıkıyo. Şuan poposunu dayadı sanırım karnımın tam ortasına. Karnım gergin baya

Karnımın altındaki ağrıyı anlatmanın tarifi yok. Çatım öyle ağrıyo ki evin içinde bi yerden bi yere yürüyemiyorum şuan. Çorap giymeye çalıştım ağrıdan öldüm. İlk doğumum ne yapcam ne etcem bilmiyorum geçen hafta minik minik nstde ağrıların çıktı demişti doktor.

Çok hareketli bi iniyor bi çıkıyo. Şuan poposunu dayadı sanırım karnımın tam ortasına. Karnım gergin baya
Benimki de arada yürütmüyor idrar torbamı tepikliyor sıkıştırıyor beni.Çatı ağrısı en çok gece yatakta dönerken,oturup kalkarken hissettiriyor bende.4.aydan beri var bende doktorum normal dedi.En son nstde sancım çıkmadı hareketler de normal.Erken doğum tehlikem yok yani.Pazar günü gidicem kontrole.

Normalde sata göre benim doğum 20mart.Ama sezeryan olacağı için 10-15 mart arası olacak.Senin normali bu tarihler sanırım.Senin bu iki hafta içinde olabilir de olmayabilir de.Farklı bir akıntın,sürekli sancın olursa doktorunla görüş mutlaka.

Okurken ben sinir oldum

Benim kız hiç zorlamadı beni arada hareket ediyordu baskı yoktu.Ama oğlan felaket zorluyor organlarım kaburgalarım acıyor resmen

Bende ilk gebelıgımde boyle hatırlamıyorum tecrubesızlıkmıdır nedır hani bide diyorlar ya ilkinde daha az hissedersiniz diye ondandır belki ama sende de tam tersi olmuş

Hayırlısı olsun inşallah hakkımızda

Canm o bendede çok oluyor bebek baskı yapıyor artk gayet normal olması
Açılmayla ilgisi olduğunu çok sanmıyorum
Bi belirtisi yoktur bnce açılmanın

valla ben 34. Haftaya kadar fingirdedim siz kendi adınıza konusun anacim
çatı ağrısından dolayı bıraktım devam etsem ederdim yani
Ben hala fingir fingir dogurayim artik dieama hic konforlu deilya o acidan diyorum bosuna koruyoruz elin dr u hic aciyomu . Cati agrisi bendede var bazen siddetleniyor bazen daha hafif

Dogum yaklasmis gibi gorunuyor arkadasim . Biraz daha takip et bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…