- 13 Ağustos 2014
- 1.928
- 1.727
- 133
Nerde yaptin dogumu cnm
zaten konforu 34. Haftaya girerken tamamen yitirdim. o yüzden hiç heyecanlı gelmiyordu aksine bana eziyet oluyorduBen hala fingir fingir dogurayim artik dieama hic konforlu deilya o acidan diyorum bosuna koruyoruz elin dr u hic aciyomu . Cati agrisi bendede var bazen siddetleniyor bazen daha hafif
Oo severim boyke kadinlarizaten konforu 34. Haftaya girerken tamamen yitirdim. o yüzden hiç heyecanlı gelmiyordu aksine bana eziyet oluyordubırakmak zorunda kaldım. yoksa buralarda libidomla tanırlar beni
sen ne düşünüyorsun canım normal mi sezeryan mı?
adım atamayacak hale geliyorumCanm o bendede çok oluyor bebek baskı yapıyor artk gayet normal olması
Açılmayla ilgisi olduğunu çok sanmıyorum
Bi belirtisi yoktur bnce açılmanın
Benim yarın 35 ama benim 34 de fenaydı 33 bile 2800 kg su yolda yalnız yürüyemez oldum sanki baskı var çıkıcak uykular haram oldu zatennn bazen bir baskı sanki bişey akcak ordan sağa sola dönmek kabus kalça kemiğim kırılcak gibizaten konforu 34. Haftaya girerken tamamen yitirdim. o yüzden hiç heyecanlı gelmiyordu aksine bana eziyet oluyordubırakmak zorunda kaldım. yoksa buralarda libidomla tanırlar beni
sen ne düşünüyorsun canım normal mi sezeryan mı?
bir bilen olaydı iyiydiAcilma nasil oluyor bilmedigimden yorumsuz cnm :) yanlis yonlendirmek istemem
Ooo memorial harika tabi. Bende ilk dogumu zekai tahirde yaptim bunuda sami ulus bestepe kampusundeyim cok memnunum ozelden farki yok .Memorial ANKARA
Gayet memnunum güzel ilgilenildi yeni doğan katı hemşireleri yemekleri vs
ooo tamam senin buda normal olur merak etme. sagliklica al kucağınaOo severim boyke kadinlari. Cnm benim 2. Bebegim ilki normaldi bununda normal olmasini istiyorum bikere cikardim bikere daha cikaririm bence . Hayirlisi neyse o olsun tabi. Sen ne dusunuyorsun
Ne olursa olsun senin için en hayırlısı olsun canımevet cnm ama net perşembe belli olacak
valla gün geçtikçe daha berbat oluyor o durum. bende aynı o sekildeyim uyumaktan korkuyorum çünkü eziyet oluyor. bütün kemiklerim kütür kütür ediyor. hele 1 saatten fazla sabit kalıp ayağa kalktıgımda ruhum çekiliyor.Benim yarın 35 ama benim 34 de fenaydı 33 bile 2800 kg su yolda yalnız yürüyemez oldum sanki baskı var çıkıcak uykular haram oldu zatennn bazen bir baskı sanki bişey akcak ordan sağa sola dönmek kabus kalça kemiğim kırılcak gibi
Insallah Allah herkesin gonlune gore versinooo tamam senin buda normal olur merak etme. sagliklica al kucağına
bende normal düşünüyorum kısmet olursa tabi
Insallah 3 kisilik bir hayat nasil olacak meraktayim Allahim inşşbakak görek :)
Ahh ahh yinede hamdolsun ama gecen haftaya kadar sag kalcam çakiyordu topalliyordum simdide orasi gecti kuyruk sokumum agriyorBenim yarın 35 ama benim 34 de fenaydı 33 bile 2800 kg su yolda yalnız yürüyemez oldum sanki baskı var çıkıcak uykular haram oldu zatennn bazen bir baskı sanki bişey akcak ordan sağa sola dönmek kabus kalça kemiğim kırılcak gibi
Frei oilin catlak bakim yagini cok onermisler dogum sonrasi onu kullanmayi dusnuyorumBende son ay catladim moralim bozuluyor ama yapacak birsey yok cnm bize hatira kalicak :)
Insallah kuzum cok saol .2500ü geçmişse korkma. 3ü geçer Allahın izniyle haftaya kadarsağlıkla gelsin
@aijoo doğumun hayırlı uğurlu olsunMasallah canim o kadar kotu degil. Sen yine de yumurtaya agirlik ber kahvaltida. Peynir kasar peyniri. Sut, muz, maden suyu, kuruyemis, yeşillik
UmarimKızlarLostinparadise en son gece girdi emzirmek İcin bebişini uyandıramadıgını soyledi o saatten sonrada gırmemiş umarım ıyılerdir
bir bilen olaydı iyiydi
Bende çok yürüdğğmde yada iş yaptığım da çok fazla oluyoradım atamayacak hale geliyorumhele dün çıktı çıkacak diye ödüm koptu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?