2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Ben hala fingir fingir dogurayim artik dieama hic konforlu deilya o acidan diyorum bosuna koruyoruz elin dr u hic aciyomu . Cati agrisi bendede var bazen siddetleniyor bazen daha hafif
zaten konforu 34. Haftaya girerken tamamen yitirdim. o yüzden hiç heyecanlı gelmiyordu aksine bana eziyet oluyordu bırakmak zorunda kaldım. yoksa buralarda libidomla tanırlar beni
sen ne düşünüyorsun canım normal mi sezeryan mı?

Oo severim boyke kadinlari . Cnm benim 2. Bebegim ilki normaldi bununda normal olmasini istiyorum bikere cikardim bikere daha cikaririm bence . Hayirlisi neyse o olsun tabi. Sen ne dusunuyorsun

Benim yarın 35 ama benim 34 de fenaydı 33 bile 2800 kg su yolda yalnız yürüyemez oldum sanki baskı var çıkıcak uykular haram oldu zatennn bazen bir baskı sanki bişey akcak ordan sağa sola dönmek kabus kalça kemiğim kırılcak gibi

Oo severim boyke kadinlari . Cnm benim 2. Bebegim ilki normaldi bununda normal olmasini istiyorum bikere cikardim bikere daha cikaririm bence . Hayirlisi neyse o olsun tabi. Sen ne dusunuyorsun
ooo tamam senin buda normal olur merak etme. sagliklica al kucağına
bende normal düşünüyorum kısmet olursa tabi

valla gün geçtikçe daha berbat oluyor o durum. bende aynı o sekildeyim uyumaktan korkuyorum çünkü eziyet oluyor. bütün kemiklerim kütür kütür ediyor. hele 1 saatten fazla sabit kalıp ayağa kalktıgımda ruhum çekiliyor.
sen nasıl doğum düşünüyorsun canım?

Ahh ahh yinede hamdolsun ama gecen haftaya kadar sag kalcam çakiyordu topalliyordum simdide orasi gecti kuyruk sokumum agriyor

bir bilen olaydı iyiydi

Doktorlardan ebelerden öğrendiğim kadarıyla açılma anlaşılan bişey değil. Ya nişanın gelir ya suyun gelir. Suyun bile gelmez sadeve nişanın gelebilir. Açılma imkansız çünkü rahim ağzın açılıyor içerideki bi gelişmeyi hissedemeyiz. kasılmalarda bebeğin kanala inmesi yola girmesi için yoksa yine açılmayla bağlantısı yok aslında. O yüzden açılmayı düşünme. Bazıları 5 cm ile gidiyor.
Sen iyi olduğunu düşün tekmelerini izle keyfini çıkar

adım atamayacak hale geliyorum hele dün çıktı çıkacak diye ödüm koptu
Bende çok yürüdğğmde yada iş yaptığım da çok fazla oluyor
Bide çat ağrısı olablr mi acaba dediğin?
Tek ayağını kaldırırken acıyomu?
Bi koltuğa otur tek ayağını kaldırmaya çalş bakim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…