Ödeme yapmadım kuzum zaten dün. Nts içinde ücret almışlardı bi önceki geldiğimde. Normal kontrolüm perşembe günü. Bunu öyle arada almış gibi oldu. Ondan almadı heraldeHem uzuldum hem kizdim su doktoruna. Seni endiseye soktu, yok hareketlerini takip et, beslenmesini takip edelim, haftad aiki kez goruselim fln die. Simdi de basi kalabalik oldugundan seni ultrasona mi almadi yani ? Sen de su an cuzdanimda param yok diyip vermeseydin diycem ama neyse.
Yerinde olsam gene de baska doktorda 5 dk ultrasona girerdim ama ya. Seni once pankilettirip, sonra bole yapmasi cok can sikici.
Ben hala sımsıcak suyla yıkanıyorum vallaAy ben de çok severim sıcak suyu.Hamilelikte hasret kaldım vallahi
Ay bende kahvaltı yapcam dahaa benim kızda kaburgamı tepiklemekle meşgul şuanİyi be canım benimki bastırıp duruyor aşağıne derdi varsa evde temizlik devam ediyor yarın ağdaya gidicem. sende ne var ne yok
Bende aynıyım gece 2de uyudum 3 45te kalktım bidaha uyuyamadım 9a kadar bel ağrısı fena vuruyor benim de bir de kız hiç durmadı gece ayaklar sürekli çalıştı şimdi bile kaburgamı delip ağzımdan çıkıcak sanki ayaklarıGünaydınnn bana yine haram geceler ağladım uyanırken bacak kalça ağrısından bide kalbimi arada bi sıkışturıyor nefesim kesiliyor başım dönüyor sizinde öylemi birden fena olıyorum magnezyum içtim zor yürüyorum
Amin insallah sagliklaSağol canım. Darısı başınıza. 2 gece kalmayı tercih ettim. Doktorum ilk gün daha çıkabilirsin dedi ama bebeğim orda daha güvende gibi geldi. Abi de çok şükür daha iyi. Okula gidiyor. Hastanede ikinci gün ayaklandım. Eşimle kaldık çünkü annemi oğlumun yanına gönderdik. Şimdi ağrım sızım çok. Yanma gibi. Oturup kalkarken zorlanıyorum. Bebek de bana bağımlı diye onunla ben ilgileniyorum. Sağolsun diğer işlerle çoğunlukla annem ve dış işlerle de eşim ilgileniyor. İnşallah normaldir. Bugün duşa girerken üzerindeki bantı açacağım. Doktorum salı bantsız gir duşa dedi. Ay güzelce iyileşmeye başlamıştır, tek umudum
Canım oğlum da 6 aylıktan sonra mama takviyesi aldı, o zaman da pişik sorunumuz olmuştu ama ben ek gıdaya bağlamıştım. Süt yoksa mama en güzeli ama sütüm varken mama vermiş gibi oldum. Ona üzüldümBenim kızım hep mama içti hiç kızarmadı poposu ondan değildir belki düşünme böyle.Sütün 40ml iyi ilk günlere göre göğsün sert olduğuna göre daha da var demek ki.Bebişin emiyorsa korkma alışır hızlı çekmeye de zamanla çocuk anasının karnında öğrenmedi ya emmeyi.Sadece bol sıvı tüket fırsat buldukça uyumaya çalış.moralini yüksek tut ki sütün çoğalsın.
Amiin insallah Allah hepimizin gonlune gore versin insallahhUmarım her şey gönlünce olur. Doğumun tam da istediğin gibi olur.
Aynem cmm valla benimde var kocaman olmus sisya kabızlık kotu ishal olmayi yeğlerim ,hemoroidim var cunku
Zor gerçekten niye burunlarını sokup rahatsız ederler anlamıyorumDoğum anına kadar sadece eşim vardı yanımda doğuma da girdi
Epidural alınca bağırıp cagirmadigimi görünce girdi doğuma.
Doğum odası zekai tahir den sonra sıcacık ev ortamı havasında idi.
Soğuk bi ameliyathane ortamı değildi.
Eşim doğuma girince anlık tabi foto paylaştı ailesine
Daha benim dikişler bitmeden kayınvalide ve kaynim gelmiş birde doğum katına kapının önüne gelmişler
Zor zaptettim zaten kayınvalide esimi zırt pırt arıyor sancı çekerken bile gelmek istiyordu sanci cekiyorym dr alttan muayene ediyor gecelik giyiyor m musait degilim diyorum gelmesinler de esime ama anca bu kadar .
Sinir olduğum çok şey oldu yani
Bence doğumdan sonra kimse olmasa tek bi kişi olsa yanında yeter.
Curcuna dan o kadar bunaldim ki eşime patlamamak için zor tutuyordum kendimi
Benim için normal doğum bir nevi takıntı canım. O yüzden sezeryan kabul edesim yoktu bu sefer. Açıkçası öyle abartılacak birşey değil. İlk yürüttükleri ana kadar zaten ağrı kesiciler ile yattığın yerde pek birşey hissetmiyorsun. İlk ayaklanma zor biraz.(9 gibi odama geldim, gece 1buçuk gibi yürüttüler) Ben ertesi gün yani 24 saat olmadan yataktan kendim kalkıp tuvalete gidiyor, çocuğumun altını bile değiştiriyordum. Çok ağrın olsa yapamazsın zaten, rahat ol. Ama nihayetinde bir operasyon bu da. Ağrısız sızısız oluyor diyemem canım. Korkulacak birşey değil. Dediğim gibi, benim için vajinal doğum bir takıntıydı tam anlamıylaÇokmu acılı oldu sezeryan canımmm
Kız nası dayandın36+3üm, sanırım alışveriş yapmamış tek mart annesiyim
Ama bu doğumlarla panik olmaya başladım.
Bir an önce alışveriş yapmam lazım bebeye.
Cocuk varsa o ayri tabi canimOglan hep ustunde etkinlik yapiyoruz .. Hergun boya yok oyun hamuru. Her dk bisey yiyor zaten ustunde .. Mahfettik yani ..silinsede olur gerci.
6 mart benim de doğum tarihim olduğu için doğuma ne kadar kaldığını görmek iyi geliyor.Canim yok oyle degil. Su imzamı duzeltsemmı napsam sizi hep yanıltıcak yoksa neyse Cok yazdım zaten artık herkes ogrenıyor yavas yavasşöyleki ben aslında bugun 35+3 um ama dogum tarihime gore ayarladım imzamı kalan gunumu takip etmek ıcın
Sezeryan canim benim planlı... Rabbim bağışlasın 11 yasında oğlum var teyzesi oda sezeryan olmustu
Vucudumuz bebişe hazırlık yapıyo heralde betom. Nasılsa doğunca uyumicaksınız alın şimdiden alışın uyuyamayın diye feyk atıyo bizeGunduz de uyuyamiyiyorum gece de tatli uykularim kalmadi nedense
Canım öncelikle üzülme. Ben de cuma günü 36 hafta 4 günlük doğum yaptım. Salı günü 2900 civarı ölçmüştü doktor kontrolde. 47 cmdi. 2830 gr ve 47 cm olarak doğdu 3 gün sonra. İlk bebeğini 38de 4 kilo olarak doğurmuş biri için çok minik geliyor ama herşeyine alışıyorsun. Yeme içmeye çok bağlayamıyorum. Bir sürü farklı faktör var. Sen güzelce beslen, öğün atlama, gerisi Allaha emanet arkadaşımKizlar kntrolum vardi bugun nstde sancim cikti ama ben hissetmiyoem doktr alttan muayene etti rahim yumusamis heran gelebilir dedi. Pruloton igne yaptrdi smdi tekrar nstdeyim sanci devam ederse ciger gelistirici yapcak. Cocukta onden gidiyordu kilosu az suan 2700. Pazattesiye kdr tutmamiz lazm dedine yiyebilrim pazattesye kadar kilo aldricak
Vucudumuz bebişe hazırlık yapıyo heralde betom. Nasılsa doğunca uyumicaksınız alın şimdiden alışın uyuyamayın diye feyk atıyo bize
Galiba yaVucudumuz bebişe hazırlık yapıyo heralde betom. Nasılsa doğunca uyumicaksınız alın şimdiden alışın uyuyamayın diye feyk atıyo bize
3 tane 400 ml'lik lierac, bir tane incia bitirdim. Frei öl şu an yarısındayım. 500 lira civarı verdim ben de. Çatladım mı bilmiyorum ama cildim çok kuru olduğu için sürmezsem kaşınıyor. Rahatlamak için sürüyorum.Cok sinirliyim ya o kadar para doktum yinede catlamisim((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?