2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Günaydınnn bana yine haram geceler ağladım uyanırken bacak kalça ağrısından bide kalbimi arada bi sıkışturıyor nefesim kesiliyor başım dönüyor sizinde öylemi birden fena olıyorum magnezyum içtim zor yürüyorum

Bendede kadın var temizlik şimdi yarım gün geldi 3 martta tam geelcek doğurmazsam tabi annem kadın rahat 29 şubatta geliyor yanlız tırsıyorum yaa bide iş yapamaz oldum eğilmek zaten haramda bugünede şükür gece yatağa yatmak zulüm geliyor

Ödeme yapmadım kuzum zaten dün. Nts içinde ücret almışlardı bi önceki geldiğimde. Normal kontrolüm perşembe günü. Bunu öyle arada almış gibi oldu. Ondan almadı heralde

İyi be canım benimki bastırıp duruyor aşağı ne derdi varsa evde temizlik devam ediyor yarın ağdaya gidicem. sende ne var ne yok
Ay bende kahvaltı yapcam dahaa benim kızda kaburgamı tepiklemekle meşgul şuan
Bende aynıyım gece 2de uyudum 3 45te kalktım bidaha uyuyamadım 9a kadar bel ağrısı fena vuruyor benim de bir de kız hiç durmadı gece ayaklar sürekli çalıştı şimdi bile kaburgamı delip ağzımdan çıkıcak sanki ayakları son günler ya artık ne uyku kaldı ne düzen

Amin insallah saglikla . Oo cok ii abi okula basladiysa ne guzel anneciginde varmis . Insallah iyilesmistir . Bemdr biyoe seylerde bant acmaktan korkarim kucuk acilar cok canimi yakar

Canım oğlum da 6 aylıktan sonra mama takviyesi aldı, o zaman da pişik sorunumuz olmuştu ama ben ek gıdaya bağlamıştım. Süt yoksa mama en güzeli ama sütüm varken mama vermiş gibi oldum. Ona üzüldüm

Zor gerçekten niye burunlarını sokup rahatsız ederler anlamıyorum

Çokmu acılı oldu sezeryan canımmm
Benim için normal doğum bir nevi takıntı canım. O yüzden sezeryan kabul edesim yoktu bu sefer. Açıkçası öyle abartılacak birşey değil. İlk yürüttükleri ana kadar zaten ağrı kesiciler ile yattığın yerde pek birşey hissetmiyorsun. İlk ayaklanma zor biraz.(9 gibi odama geldim, gece 1buçuk gibi yürüttüler) Ben ertesi gün yani 24 saat olmadan yataktan kendim kalkıp tuvalete gidiyor, çocuğumun altını bile değiştiriyordum. Çok ağrın olsa yapamazsın zaten, rahat ol. Ama nihayetinde bir operasyon bu da. Ağrısız sızısız oluyor diyemem canım. Korkulacak birşey değil. Dediğim gibi, benim için vajinal doğum bir takıntıydı tam anlamıyla

6 mart benim de doğum tarihim olduğu için doğuma ne kadar kaldığını görmek iyi geliyor.

Teyzeleri biz geldik
Bizim minnoş baya geriden geliyor. Normalde 19 haziran son adet tarihime göre 34+6 haftalığız şuan. Ama biz adete 2 gün kala korunmadk geç döllendi miniğim doktor 32 haftalıksınz dedi.
Aslında Nisan annesi görünüyorum ama burayı çok seviyorum son doğuran ben olucam galiba

2.5 hafta önce kilosu 1200dü az diye üzülüyodm şimdi 32+0ız 1800 olmuş 600 gr almış MaşaAllah imom vitamin işe yaramış

Canım öncelikle üzülme. Ben de cuma günü 36 hafta 4 günlük doğum yaptım. Salı günü 2900 civarı ölçmüştü doktor kontrolde. 47 cmdi. 2830 gr ve 47 cm olarak doğdu 3 gün sonra. İlk bebeğini 38de 4 kilo olarak doğurmuş biri için çok minik geliyor ama herşeyine alışıyorsun. Yeme içmeye çok bağlayamıyorum. Bir sürü farklı faktör var. Sen güzelce beslen, öğün atlama, gerisi Allaha emanet arkadaşım

Vucudumuz bebişe hazırlık yapıyo heralde betom. Nasılsa doğunca uyumicaksınız alın şimdiden alışın uyuyamayın diye feyk atıyo bize
Gündüz çoraplarını ve eldivenleri çıkar, burnunu sık, çenesiyle oyna, altını aç... Ama uyuyor. Sen de emzirecem diye bunları yapmaya çalışırken uyuyamıyorsun. Gece zaten bebek gecelere aktığı için uyku yok. Alışmakla iyi edersiniz valla

Cok sinirliyim ya o kadar para doktum yinede catlamisim ((
3 tane 400 ml'lik lierac, bir tane incia bitirdim. Frei öl şu an yarısındayım. 500 lira civarı verdim ben de. Çatladım mı bilmiyorum ama cildim çok kuru olduğu için sürmezsem kaşınıyor. Rahatlamak için sürüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…