çatı ağrısını zirvede yaşıyorum zaten canım. onu biliyorum:) buda bambaşka bir sızıntıBende çok yürüdğğmde yada iş yaptığım da çok fazla oluyor
Bide çat ağrısı olablr mi acaba dediğin?
Tek ayağını kaldırırken acıyomu?
Bi koltuğa otur tek ayağını kaldırmaya çalş bakim
Bendede oluyor canim sanki orayi tirmaliyor cok ayakta kaldigimda ve yoruldugumda oluyor bayadir da var bu durumKızlar bugün kontrol vardı nstde herşey normal çıktı. Hastahanem yakın eve yürüyerek geldim. Böyle altta yırtılırcasina baskı oluyordu can acitir derecede ama sancısız. Direk doktoruma mesaj attım nstde çıkmayabilir belki açılman olmuştur çarşamba muhakkak gel alttan bakalım dedi. Açılma denilen şey böyle mi oluyor ?
teşekkürler bilgilendirme için canımDoktorlardan ebelerden öğrendiğim kadarıyla açılma anlaşılan bişey değil. Ya nişanın gelir ya suyun gelir. Suyun bile gelmez sadeve nişanın gelebilir. Açılma imkansız çünkü rahim ağzın açılıyor içerideki bi gelişmeyi hissedemeyiz. kasılmalarda bebeğin kanala inmesi yola girmesi için yoksa yine açılmayla bağlantısı yok aslında. O yüzden açılmayı düşünme. Bazıları 5 cm ile gidiyor.
Sen iyi olduğunu düşün tekmelerini izle keyfini çıkar
doktoruma sordum açılman mi var acaba dedi. bazen nstden herşeyi anlayamayabiliyoruz dedi. sen de sordun mu doktoruna canimBendede oluyor canim sanki orayi tirmaliyor cok ayakta kaldigimda ve yoruldugumda oluyor bayadir da var bu durum
Hala öyle baskı devm ediyormu canm?çatı ağrısını zirvede yaşıyorum zaten canım. onu biliyorum:) buda bambaşka bir sızıntı
düne göre daha iyiyim geceleri de yatağa girdiğimde çok baskı veriyor. bakalım doktorum muayene edecek.Hala öyle baskı devm ediyormu canm?
Arada bi oluyorsa bişe olmaz bnce
Bnde çat ağrısını zirvede yaşıyorumadım atarken bile ağrıyo
Sordum gayet normal dedi canim icin rahat olsun ben hemen dinlenmeye geciyorum o zaman geciyor sende oyle bisey oldugunda otur uzandoktoruma sordum açılman mi var acaba dedi. bazen nstden herşeyi anlayamayabiliyoruz dedi. sen de sordun mu doktoruna canim
Bende çocuğum hastalandığında normal Doğum değil anne sütü de pek almadı acaba o yüzden mi diyorum bağışıklığı pek kuvvetli değil kendimi kötü hissediyorum normal Doğum yapamadığım için aslında sezeryan Doğum daha riskli daha zor olan sezeryan benceBenim için normal doğum bir nevi takıntı canım. O yüzden sezeryan kabul edesim yoktu bu sefer. Açıkçası öyle abartılacak birşey değil. İlk yürüttükleri ana kadar zaten ağrı kesiciler ile yattığın yerde pek birşey hissetmiyorsun. İlk ayaklanma zor biraz.(9 gibi odama geldim, gece 1buçuk gibi yürüttüler) Ben ertesi gün yani 24 saat olmadan yataktan kendim kalkıp tuvalete gidiyor, çocuğumun altını bile değiştiriyordum. Çok ağrın olsa yapamazsın zaten, rahat ol. Ama nihayetinde bir operasyon bu da. Ağrısız sızısız oluyor diyemem canım. Korkulacak birşey değil. Dediğim gibi, benim için vajinal doğum bir takıntıydı tam anlamıyla
Sizin büyük çocuğunuz da hastaydı nasıl oldu benim de kızım hasta Doğuma 10 gün var ve sürekli hasta zaten bebeğe bulaştırmasından çok korkuyorumGündüz çoraplarını ve eldivenleri çıkar, burnunu sık, çenesiyle oyna, altını aç... Ama uyuyor. Sen de emzirecem diye bunları yapmaya çalışırken uyuyamıyorsun. Gece zaten bebek gecelere aktığı için uyku yok. Alışmakla iyi edersiniz valla
@aijoo doktorun sana normal şartlarda bebeği ne zaman alırız diyordu mart falan demiş miydi benim doktor 2 Mart falan demişti aslında ama ben 27 Şubat istedim doktor da tamam demişti ama şuan 2 Mart mı olsaydı diyorum tarih için tabi o zamana kadar bebek içerde durur mu bilmiyorum annem hasta kız hasta içerde dursa daha güvenli olacak sanırım diye acaba 2 Mart’ı mı beklesem diyorum gerçi 27 Şubat a çok alışmıştım bilmiyorum ne olacakMasallah canim o kadar kotu degil. Sen yine de yumurtaya agirlik ber kahvaltida. Peynir kasar peyniri. Sut, muz, maden suyu, kuruyemis, yeşillik
Sıpam gelince ne cadılıklar yapıcak acaba inşallah bana çeker ya ben çok sakin bir bebek ve çocukmuşumBu kızlar ne cadı böyle yaaaaa
Duzelir annesi anlik birseydir sen stres yapma ki bebiste yapmasin.Son 35 sayfayı okumadım
Kendime nazar değdirdim kızlar bebekler iyi olsun gerisi boş
Bugün akşam 7 de kontrolüm var dr nst de kalp atışlarını düşük buldu 3 kez nst çekildi
Kontrol amaçlı hatış verdi
Travay doğum odasında saatlerdir nst bağlı yatıyorum
Şiödi doğum servisine yatırdılar 2-3 saatte bir nst çekilecek eşim de eşyalarımı almaya gitti
O kadar korktum ki çok şükür şu an kalp atışları iyi çıkıyor
inş sabah çıkarırlar hastaneden aklım çıktı ya bişey olursa diye
Acil sezeryan olabilirsin belki diye bişey de yemem içmem yasak
sanırım stres yaptım sancılar 50-60 ları gördü bazen düzensiz ama, belime kasıklarıma ağrı girdi
Yok cnm olmuyorum ama her sabah mutlaka yapiyorumkizlar sizde de gun icin de dışkılama bi kez normal olup ama gece illa bi ishal gibi oluyor musunuz her gece bi uyanıp ishal gibi oluyorum ,sola yatiyorum cocuk karnimda bi iki figür yapiyor gaz geliyor karnim agriyor hop tuvalet ama ishal
Canım hayırlı uğurlu olsun güzel güzel büyüt inşlh, o sertlik çok normal süt geldiği zaman oluyor ilk günler, sonra bebeek emdikce ve sen sagdıkca gögüsler terbiye oluyor ve şişlik gidiyor, benimde başıma gelmişti uyuyamamıştım süt geldiğinş öyle anlamıştım sonra geçti, sağmayı ve emzirmeyi ihmal etmeİki sebepten pişman oldum.
1 dediğin gibi yetiyormuş
2 ertesi gün yaptığı kakadan popişi kızardı ve çevremdekiler mamaya bağladı.
Küçük doğduğu için çabuk yoruluyor ama parmağı bir uzattım, acayip vakumluyor oğlum. Yutkunuyor emerken, bu süt geliyor demek zaten. Çişini yapıyor, artık siyah kakadan sarıya terfi ettiGöğüslerim ne yaparsam yapayım taş gibi. Maşallah sütüm var, sevinmem gerek ama sağıyorum, emziriyorum, yine de semsert ve acıyor. Uçlar gergin olunca bebek de zor emiyor, kızıyor tutamayınca. Bir yandan sağ, ağlatırken emzir falan, biraz yıpratıyor açıkçası lohusa anayı. Yalnız bir tavsiye de mochi için. Elektrikliden çok elim ayağım oldu. Bir göğsü emzirirken diğerine mochi takıyorum. 40 ml civarı alıyorum emzirme sonunda. Göğsümü hafif de olsa rahatlatıyor
Kız doğuramayanlar diye grup kurcam yakında benBir kez de ben bu cumleyi yazmak istedim
Ne cok yazmissiniz oku oku bitmedibende okumadim bi kismini artik napiym
Herkes.iyi gibi. Aynen devam
Yok cnm gorumceme gittim gün gecirmeye calisiyorum iste :) umudu kesin benden :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?