2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
yabanci hayat kuzum gözün aydın maşallah yaptın bile doğumunu Allah analı babalı büyütsün Henüz doğumhanede iken bile böyle stres olmana üzüldüm. Sıkıntı etme. Hem bak tecrübelisin. Eşine patlama sakın ama içini dök biraz bi odada yalnız kalıp muhabbet edin rahatlarsın. Gelenler de elbet evlerine gidecekler canım. Ne misafirlerin üzülsün ne sen kendini üz. 1 ay kadar rahat davran sonra zaten düzenine herşeyine sen kendin ilgilenir toparlarsın

çatı ağrısını zirvede yaşıyorum zaten canım. onu biliyorum:) buda bambaşka bir sızıntı

Bendede oluyor canim sanki orayi tirmaliyor cok ayakta kaldigimda ve yoruldugumda oluyor bayadir da var bu durum

teşekkürler bilgilendirme için canım

Hala öyle baskı devm ediyormu canm?
Arada bi oluyorsa bişe olmaz bnce

Bnde çat ağrısını zirvede yaşıyorum adım atarken bile ağrıyo
düne göre daha iyiyim geceleri de yatağa girdiğimde çok baskı veriyor. bakalım doktorum muayene edecek.
çatı ağrısının beni ağlattığını bilirim valla

Bende çocuğum hastalandığında normal Doğum değil anne sütü de pek almadı acaba o yüzden mi diyorum bağışıklığı pek kuvvetli değil kendimi kötü hissediyorum normal Doğum yapamadığım için aslında sezeryan Doğum daha riskli daha zor olan sezeryan bence

Sizin büyük çocuğunuz da hastaydı nasıl oldu benim de kızım hasta Doğuma 10 gün var ve sürekli hasta zaten bebeğe bulaştırmasından çok korkuyorum

Masallah canim o kadar kotu degil. Sen yine de yumurtaya agirlik ber kahvaltida. Peynir kasar peyniri. Sut, muz, maden suyu, kuruyemis, yeşillik
@aijoo doktorun sana normal şartlarda bebeği ne zaman alırız diyordu mart falan demiş miydi benim doktor 2 Mart falan demişti aslında ama ben 27 Şubat istedim doktor da tamam demişti ama şuan 2 Mart mı olsaydı diyorum tarih için tabi o zamana kadar bebek içerde durur mu bilmiyorum annem hasta kız hasta içerde dursa daha güvenli olacak sanırım diye acaba 2 Mart’ı mı beklesem diyorum gerçi 27 Şubat a çok alışmıştım bilmiyorum ne olacak

Duzelir annesi anlik birseydir sen stres yapma ki bebiste yapmasin.

Yok cnm olmuyorum ama her sabah mutlaka yapiyorum

Kan sulandırıcı kullanan arkadaşlar sezaryen olacaklar kaç gün önceden bırakın dedi doktor bana 5 gün önceden bırak dedi

Canım hayırlı uğurlu olsun güzel güzel büyüt inşlh, o sertlik çok normal süt geldiği zaman oluyor ilk günler, sonra bebeek emdikce ve sen sagdıkca gögüsler terbiye oluyor ve şişlik gidiyor, benimde başıma gelmişti uyuyamamıştım süt geldiğinş öyle anlamıştım sonra geçti, sağmayı ve emzirmeyi ihmal etme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…