Sagolasın canım. Benim hamileliklerimde pek belirti olmuyor zaten onunla ilgili birsey diyemeyecegim. Ama hareketlerini hissediyordum. 2gun falan hic hissetmedim icime birsey dustu hani niye hic kipirdamiyor diye. Dr gittim bebegin kalp atislari yok . Vefat edelide 2 -3 gün olmus demisti.Cok büyük gecmis olsun.
Birsey sorabilirmiyim,belirtiler kesilmismiydi? Mide bulantisi, uyku istegi,...
Ilk hamileligimde 6 haftalikken kalbi durmstu, ikinci hamileligim cok rahat gecti,saglikli oglum var cok sükür.
Simdi yine birseyler tera gider diye korkuyorum. Her gün bir belirti ariyorum, hersey yolundadir diye kendimi rahatlatmay calisiyorum. Doguncaya kadar rahat yok sanirim.
Merhaba bende de hafif kasık ağrıları dışında hiç belirti yok açım devamlı herşeyi yiyorum süt içince bir tiksinme yaşamıştım.Bi de akıntım var progestan kullanıyorum ondan mı acaba.Sagolasın canım. Benim hamileliklerimde pek belirti olmuyor zaten onunla ilgili birsey diyemeyecegim. Ama hareketlerini hissediyordum. 2gun falan hic hissetmedim icime birsey dustu hani niye hic kipirdamiyor diye. Dr gittim bebegin kalp atislari yok . Vefat edelide 2 -3 gün olmus demisti.
Şimdide belirtim yok uyku dışında canim. Rabbim meleklerimizi korusun. Sag salim kucagimiza almayi nasip etsin.
Normaldir canim . Dedigim gibi benimde bulanti falan birsey olmuyor. Tiksinme bir kerede bende oldu. Etten tiksinmistim. Hani bilmesem hamile degilmisim gibi. Akintida olabilir canim. İcini ferah tut. Bol dua et insallah. Meleklerimizi saglikli bir sekilde kucagimiza alacagiz Allah in izniyleMerhaba bende de hafif kasık ağrıları dışında hiç belirti yok açım devamlı herşeyi yiyorum süt içince bir tiksinme yaşamıştım.Bi de akıntım var progestan kullanıyorum ondan mı acaba.
Canim gecmis olsun. Benim de 21 haftalik bi kaybim var da. Ama ben kendime ve esime genetik test yaptirdim nolur nolmaz die, temkinli olmak adina. Ama genetik doktoruna iki kez kayip yasadigimi soledim, yoksa dedigin gibi yapmiyolar canim. Sende yaptirmak istersen en az iki dusuk var de istersen die akil vermek istedim.Erkekmis canim. Patoloji sonucunda ögrendik. İlk oldugu icin birsey yapmadilar. Tekrar ederse yapacaklarmış ne kadar saçma. Neden oldugu belli degil. Dr agir mi kaldirdin dedi. Oyle agir birseyde kaldirdigi mi hatirlamiyorum.
Benimde tek belirtim sürekli uykumSagolasın canım. Benim hamileliklerimde pek belirti olmuyor zaten onunla ilgili birsey diyemeyecegim. Ama hareketlerini hissediyordum. 2gun falan hic hissetmedim icime birsey dustu hani niye hic kipirdamiyor diye. Dr gittim bebegin kalp atislari yok . Vefat edelide 2 -3 gün olmus demisti.
Şimdide belirtim yok uyku dışında canim. Rabbim meleklerimizi korusun. Sag salim kucagimiza almayi nasip etsin.
Sanada gecmis olsun canim. Anladim canım. Yaşadıgim sehir küçük bir yer. Genetik dr oldugunu zannetmiyorum. Hamileyken de yapılıyor mu ki?Canim gecmis olsun. Benim de 21 haftalik bi kaybim var da. Ama ben kendime ve esime genetik test yaptirdim nolur nolmaz die, temkinli olmak adina. Ama genetik doktoruna iki kez kayip yasadigimi soledim, yoksa dedigin gibi yapmiyolar canim. Sende yaptirmak istersen en az iki dusuk var de istersen die akil vermek istedim.
Sagol canim Allah razi olsun. Benimde oyle surekli uykum geliyor. İlk bebegim degil 3. olacakti canım. Bir kizim ve bir oglum var cok şükür. Hareketlerini 14.hafta falan hissetmeye baslamistim. 16.haftanin icindeydim canimBenimde tek belirtim sürekli uykumArada yoklayan kasik agrilari..
İlk bebeğin için üzüldüm...Hareketlerini hissettiğinde ve bebeğini kaybettiğinde ne kadarlıktı?
İnşallah şuan bebeğini sağlıkla kucağına alırsın
Kaç haftaliksin canim peki. Hadi gozun aydinnnSelam. Bugun sonunda aradigim doktoru buldum.gayet ilgili sicakkanliydi. Esimin ve benim sorularimizi yanitladi.
B12 ilaci yazdi cok dusuk dedi(diger dr normal demisti)
Bebegin konumu kesenin yeri iyi dedi
Kalp atisimiz gumbur gumburdu :) 2 cm olmus minikk :)
Eksik testlerimi soyledi.
Kasik agrilarimin sezeryandan dolayi oldugunu 4 aya kadar olabilecegini soyledi. Doku iyilesmen yavas gorunuyor dedi
1 ay sonra kontrol :)
Canım hamileyken kan yapısı degistigi icin genetik testler yapilamiyormusSanada gecmis olsun canim. Anladim canım. Yaşadıgim sehir küçük bir yer. Genetik dr oldugunu zannetmiyorum. Hamileyken de yapılıyor mu ki?
8+4 tü bugun canimKaç haftaliksin canim peki. Hadi gozun aydinnn
Benim salidan beri kasik agrim var. Dr bugun sezeryanlo oldugum icin oldugunu soyledi. 8+4umİyi akşamlar arkadaşlar son doktor randevuma göre 8+2 yim bu aralar göbeğimde batmalar oluyo ara ara.böyle bişey yaşayan var mı acaba
Ohh maşallah. Doktor bana 2 hafta sonra gelin dedi ama ben dayanamayip 1 hafta once gidicem. Bu ptesi yani. Zaten tatildeyiz burdan bi doktor bulup gideyim diyorum. Tam 7+0 olcaz insallah her sey yolundadir. Burda kötü hikayeleri okuyunca insan çok etkileniyor.8+4 tü bugun canim
Benm ilk gebelik canım daha önce kendiliğinden düşüğüm oldu ama ara ara batıyo endişenlendimBenim salidan beri kasik agrim var. Dr bugun sezeryanlo oldugum icin oldugunu soyledi. 8+4um
Ohh maşallah. Doktor bana 2 hafta sonra gelin dedi ama ben dayanamayip 1 hafta once gidicem. Bu ptesi yani. Zaten tatildeyiz burdan bi doktor bulup gideyim diyorum. Tam 7+0 olcaz insallah her sey yolundadir. Burda kötü hikayeleri okuyunca insan çok etkileniyor.
Etkilenmene gerek yok canım herşey kader nasip bu işlerOhh maşallah. Doktor bana 2 hafta sonra gelin dedi ama ben dayanamayip 1 hafta once gidicem. Bu ptesi yani. Zaten tatildeyiz burdan bi doktor bulup gideyim diyorum. Tam 7+0 olcaz insallah her sey yolundadir. Burda kötü hikayeleri okuyunca insan çok etkileniyor.
Gayet normal canim benim sagli sollu batiyor :)İyi akşamlar arkadaşlar son doktor randevuma göre 8+2 yim bu aralar göbeğimde batmalar oluyo ara ara.böyle bişey yaşayan var mı acaba
Anladim canim rabbim birdaha yasatmasin insallah buradaki hepimiz saglicakla kucaklarimiza alalım inşallahSadece patolojiye gitti canim. Ondada genetikle ilgili birseye bakmamislar. Bebegin boyu kilosu haftasiyla uyumu plasentada enfeksiyon olup olmadigina bakmislar. Kromozomlarla ilgili birsey yazmiyor
Ayy inşallah öyledir ya bugün namaz kılarken farkettim sonrada ara ara oldu Allahım sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah yaaGayet normal canim benim sagli sollu batiyor :)
Batacak tabi canım yerleşiyor bebeAyy inşallah öyledir ya bugün namaz kılarken farkettim sonrada ara ara oldu Allahım sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?