2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Sagolasın canım. Benim hamileliklerimde pek belirti olmuyor zaten onunla ilgili birsey diyemeyecegim. Ama hareketlerini hissediyordum. 2gun falan hic hissetmedim icime birsey dustu hani niye hic kipirdamiyor diye. Dr gittim bebegin kalp atislari yok . Vefat edelide 2 -3 gün olmus demisti.
Şimdide belirtim yok uyku dışında canim. Rabbim meleklerimizi korusun. Sag salim kucagimiza almayi nasip etsin.

Merhaba bende de hafif kasık ağrıları dışında hiç belirti yok açım devamlı herşeyi yiyorum süt içince bir tiksinme yaşamıştım.Bi de akıntım var progestan kullanıyorum ondan mı acaba.

Merhaba bende de hafif kasık ağrıları dışında hiç belirti yok açım devamlı herşeyi yiyorum süt içince bir tiksinme yaşamıştım.Bi de akıntım var progestan kullanıyorum ondan mı acaba.
Normaldir canim . Dedigim gibi benimde bulanti falan birsey olmuyor. Tiksinme bir kerede bende oldu. Etten tiksinmistim. Hani bilmesem hamile degilmisim gibi. Akintida olabilir canim. İcini ferah tut. Bol dua et insallah. Meleklerimizi saglikli bir sekilde kucagimiza alacagiz Allah in izniyle

Erkekmis canim. Patoloji sonucunda ögrendik. İlk oldugu icin birsey yapmadilar. Tekrar ederse yapacaklarmış ne kadar saçma. Neden oldugu belli degil. Dr agir mi kaldirdin dedi. Oyle agir birseyde kaldirdigi mi hatirlamiyorum.
Canim gecmis olsun. Benim de 21 haftalik bi kaybim var da. Ama ben kendime ve esime genetik test yaptirdim nolur nolmaz die, temkinli olmak adina. Ama genetik doktoruna iki kez kayip yasadigimi soledim, yoksa dedigin gibi yapmiyolar canim. Sende yaptirmak istersen en az iki dusuk var de istersen die akil vermek istedim.

Benimde tek belirtim sürekli uykum Arada yoklayan kasik agrilari..
İlk bebeğin için üzüldüm...Hareketlerini hissettiğinde ve bebeğini kaybettiğinde ne kadarlıktı?
İnşallah şuan bebeğini sağlıkla kucağına alırsın

Sanada gecmis olsun canim. Anladim canım. Yaşadıgim sehir küçük bir yer. Genetik dr oldugunu zannetmiyorum. Hamileyken de yapılıyor mu ki?

Sagol canim Allah razi olsun. Benimde oyle surekli uykum geliyor. İlk bebegim degil 3. olacakti canım. Bir kizim ve bir oglum var cok şükür. Hareketlerini 14.hafta falan hissetmeye baslamistim. 16.haftanin icindeydim canim
Aminnn hepimiz saglikla kucagimiza aliriz insallah canim

Kaç haftaliksin canim peki. Hadi gozun aydinnn

8+4 tü bugun canim
Ohh maşallah. Doktor bana 2 hafta sonra gelin dedi ama ben dayanamayip 1 hafta once gidicem. Bu ptesi yani. Zaten tatildeyiz burdan bi doktor bulup gideyim diyorum. Tam 7+0 olcaz insallah her sey yolundadir. Burda kötü hikayeleri okuyunca insan çok etkileniyor.

Biliyomusun senle bütün randevularımız aynıgeçen de de öyle oldu bana 21 ağıstosta gel dedi ama ben pztsi başka bi doktora gidicem

Etkilenmene gerek yok canım herşey kader nasip bu işler

Sadece patolojiye gitti canim. Ondada genetikle ilgili birseye bakmamislar. Bebegin boyu kilosu haftasiyla uyumu plasentada enfeksiyon olup olmadigina bakmislar. Kromozomlarla ilgili birsey yazmiyor
Anladim canim rabbim birdaha yasatmasin insallah buradaki hepimiz saglicakla kucaklarimiza alalım inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…