2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Bende daha bulantılar yok çok şükür
Ama bel ağrım çok fena
Bu gün kıyafet almak için biraz dolandım
Belim ayrıldı
Ordanda bacaklarım sancıdı nasıl
Halsizliği hiç demeyim

Gecmis olsun . cikarnca rahatliyoruz seviniyoruz :) benm hamilelik bulantim hic olmadida bugun migrenden oldu iste bakalm devam etcekmi tetiklemez cagrmaz insaallah bulantiyi

Bende daha bulantılar yok çok şükür
Ama bel ağrım çok fena
Bu gün kıyafet almak için biraz dolandım
Belim ayrıldı
Ordanda bacaklarım sancıdı nasıl
Halsizliği hiç demeyim
Benimde hep belim agriyodu az ayakta kalinca yatamiyodum bisey giriyomus belime gibi kivraniyodm yan yatabiliyodum. Ama gevti simdi yada buara hic ayakta kalmiyorum surekli yatmam gerektigi icin ondanda olablir diye dusunuyorm. Dikkat et yorma kendni okadar canim bende yuruyus yapiyodum doktorum cok kizdi kanamam olunca

Canım beni cıkar listeden gebelik yok malesef bos gebelikmis bugun kalp atışını dinlemeye gittik bebek olusmams bos gebelikmis pazartesi baska Bi dktor a daha görüncem oda aynısını derse kürtaj olcam

Benimde öyleydi canım kızıma hamileyken oldu sonra kaldı ağrı
Şimdi daha arttı çok az ayakta kalsam sancı giriyo pöçüğüme

Belirtilerimiz seninle aynı bende de kasik ağrısı var 2 oğlumun hamileliğinde de yaşamadım bugün gündüz bir uyku bastırdı tam 2 saatten fazla uyumuşum onun dışında ne bulantı var nu kusma göğüslerim çok hassas. Surekli açım Diğer hamileliklerim böyle rahat olmadığı için ben de acaba bir sorun mu var diyorum ama hepsi bir olmuyor tabi biz güzel düşünelim bir sorun olsaydı doktorumuz belirtirdi

Progestani ne zamandir kullaniyorsun canim.Kürtajdan dolayı mı rahim duvari inceliyor

Progestanı 3.5 haftadır kullanıyorum son kontrolümde rahimi daha iyi gördüm ama kullanmaya devam edeceksin dedi bu hafta doktoru degistiriyorum ilk kızımdaki doktoruma devam edicem bakalım o ne diyecek..

Malesef canım kürtajda büyük bir etken, dogumda yaptıgım icin etkilemiş.

Su acıkma konusuna sinir oluyorum bende :)) zaten yapı olarak kilo almaya müsaitim ilk hamileligimden sonra ne cile cektim kilo vereyim diye tam verdim derken yenide almaya baslıyorum :)

Sevindim aynı olmasına ben henüz kalp atışını dinlemedim ya o tedirgin ediyor beni.umarım duyarım.

Canım beni cıkar listeden gebelik yok malesef bos gebelikmis bugun kalp atışını dinlemeye gittik bebek olusmams bos gebelikmis pazartesi baska Bi dktor a daha görüncem oda aynısını derse kürtaj olcam
Çok üzüldüm umarım geç döllenme falandır.Ben de günümden 5gün önce göründüm sadece kese vardı kalp atışını duyamadm.Salı günü randevum var çok korkuyorum bir sıkıntı çıkacak diye.O yüzden seni çok iyi anlıyorum.Bence 1 hafta sonra tekrar baktır.

Canim biraz daha beklesen bazi bebekler 9.haftada gözüküyormus.
Senin kacinci haftan? gec döllenme olabilir. Umarim bos gebelik degildir.
Persembe günü gittigim de Bende goremedim kalp atislarini ve bebegi. (hem vajinal bakildi, hem karindan.)
2 hafta daha bekleyelim, Yine goremezsek bos gebelik kesinleşir dedi Doktor. Tabiki beklemedim agrim var diye bahane ederek Dün yeniden gittim. Karindan bakti tekrar kese de Yolk sac olusmus dedi. icime su serpti..
( Benim gec döllenme zaten. Ovulasyon testi ile gebe kaldim ben. Yumurtalarim Cok gec catladi.Adete 10 gün kala. ) Seni cok iyi anliyorum. Umarim Korktugun olmaz. Rabbim Yardimcimiz Olsun insallah.

Son düzenleme:
Su acıkma konusuna sinir oluyorum bende :)) zaten yapı olarak kilo almaya müsaitim ilk hamileligimden sonra ne cile cektim kilo vereyim diye tam verdim derken yenide almaya baslıyorum :)
Ah şu kilo konusu
Bende çok müsaitm almaya
5 kilo fazlam varken hamile kaldım inşaAllah çok almam
Hedefim en fazla 10 12 kilo almak
Kızımda 28 kilo almıştım

Günaydın kızlar, bebişinden ayrılmak zorunda olanlara geçmiş olsun Allah sabır versin

Çok çok geçmiş olsun.
Oğlumda 4 ayım zehir olmuştu migren yüzünden.
Hep doğum yapmakla migreni kıyaslarım da (evet ne alaka:) migrende tüylerim daha bi diken diken olur.
Ben buğday ürünlerine dikkat ettiğimden beri migrenim nerdeyse tutmuyor, tutsa da ikinci güne sarkmıyor.
Çok çok kısıtlı tükettim bir süre.
Şu ara dibine vuruyorum ve dengem alt üst oluyor.
Böyle basit bir çözümü vardır belki seninkinin de.

Günaydın
Dilerim geç döllenmedir. Başka bir doktora gittiğinizde de mutlaka haber verin. İyi haberlerinizi alırız inşallah

Geçmiş olsun canım. Aynı şeyden bende müzdaribim. Canını yakmadan geçmiyor. Geçen hafta bende yaşadım o acıyı. İnşallah birdaha yaşamadan atlatırız

Canm çok üzüldüm umarım pazartesi görürsün..bende çok korkuyorum bu boş gebelikten..hamileliği dair hiç belirtim yok. Bu beni korkutuyor ..rabbim hayırlısını versin hepimiz için

Canm çok üzüldüm umarım pazartesi görürsün..bende çok korkuyorum bu boş gebelikten..hamileliği dair hiç belirtim yok. Bu beni korkutuyor ..rabbim hayırlısını versin hepimiz için
Sizinle beraber öğraneceğiz sanırım bu ihtimali.Benim 6 ağustosta randevum.Bende de hiçbir belirti yok.Stresten ölcem.Sadece uyumak istiyorum devamlı yemeklerden sonra.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…