2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Teskkur ederim canım amin❤
Yok sonlandırma oldu benim turner sendromluydu nisan ayında suni sancı ile normal doğum yaptirdilar
Gecmis olsun canim. Benimde şubatta 4 aylik bebegimin kalbi durmustu hapla düşük yaptirdilar. Rabbim bu bebeklerimizi saglikli sihhatli kucagimiza almayi nasi etsin insallah. Kimseye evlat acısı yasatmasin

Gecmis olsun canim. Benimde şubatta 4 aylik bebegimin kalbi durmustu hapla düşük yaptirdilar. Rabbim bu bebeklerimizi saglikli sihhatli kucagimiza almayi nasi etsin insallah. Kimseye evlat acısı yasatmasin
Üzgünüm canım seninde basın sağolsun geçmiş olsun benimde 4 aylıktı 17 haftalikti seninki kaç haftalikti

Kanamam durdu Allah’a sukur. Yatak istirahatine devam ediyorum. Sormak istedigim bir sey var, bu durumda 2 dakika da olsa dus alabilir miyim? Gunde 2 kez dus alan biri olarak kendimi kotu hissediyorum.

Mrb. Kızlar muayenem vardı bugün Tsh 0.26 dahiliye ye sevk edildim bana sınırda olduğunu söyledi ilaç vermedi testi bayramdan sonra tekrarlamamı istedi. Benim durumu yaşayan bilen var mı ne dersiniz

Üzgünüm canım seninde basın sağolsun geçmiş olsun benimde 4 aylıktı 17 haftalikti seninki kaç haftalikti
Benimkide 16.haftanin icindeydi canim. cinsiyet ogrenmek icin gitmistim kalbi durmus dedi dunyam basima yikildi. Birakmadilar zaten bana suni sanci vermediler. Hap ictim sonra sancilar basladi dogum gibi oldu. Rabbim hepimizin bebeklerini korusun.

Benimkide 16.haftanin icindeydi canim. cinsiyet ogrenmek icin gitmistim kalbi durmus dedi dunyam basima yikildi. Birakmadilar zaten bana suni sanci vermediler. Hap ictim sonra sancilar basladi dogum gibi oldu. Rabbim hepimizin bebeklerini korusun.
Amin amin canim onların yicek ekmekleri yokmuş ama kalbimizde yaşıyorlar hiç unutmayacağım ilk göz agrimi❤
Allah bunlara sağlık uzun ömürler versin insallah

Mrb. Kızlar muayenem vardı bugün Tsh 0.26 dahiliye ye sevk edildim bana sınırda olduğunu söyledi ilaç vermedi testi bayramdan sonra tekrarlamamı istedi. Benim durumu yaşayan bilen var mı ne dersiniz

Korkmayin 2011 den beri tiroid hastasiyim ben hala iciyorum ilk hamileligimde vardi az calisiyodu ilacla yukseltip dengede tutuyoduk. Smdi bayah yukselmis dr tekrar ilacimi dengeledi. Her ay cagirdi. Takipte oldugunuz surece korkmayin kadin dogum ve endokrine birlikte gidip takip ediliyorum ben. Ben nasi aglamistim ilk duydugumda akabinde hamile kalmistim ama cok sukur ilacla hormon az ya da coksa dengeliyolar. Cok gecmis olsun

Amin amin canim onların yicek ekmekleri yokmuş ama kalbimizde yaşıyorlar hiç unutmayacağım ilk göz agrimi❤
Allah bunlara sağlık uzun ömürler versin insallah
Aynen canim bu dünyada yiyecek ekmekleri yokmus.aminnnn canim insallah. Hic unutulur mu melek onlar. Rabbim herseyin hayırlısı nasip etsin

Çok teşekkür ederim size de çok geçmiş olsun. 8 haftalık hamileyim şuan ilaç verilmedi bende korkmaya başladım bayramdan sonra test yapacam daha o zamana kadar ne yaparım

Kızlar merhaba biz 6 kardeşiz annem der ki erkek olduğu zaman 2.5 aylıkken bile hissediyordum hareket ettiğini ama kız olunca 4.5 ay olunca hissediyordum diyor herkeste öyle midir bilmem

Bende Nisa’nda 10 haftalık bebeğimin kalp atışı durduğu için kürtaj olmuştum. İlk düşükte genetik test yapmıyoruz dediler bana
Düşükte yaptiriliyormu bilmiyorum da sonlandırma da sordular bize bebek gitsin mi patolojiye diye

Şimdi mi kalbi durdu önceki bebegin mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…