- 13 Ekim 2018
- 1.233
- 1.392
- 133
- 36
Bakalim napmis bizim poncikler icerde meraktan çatlıyorumBiliyomusun senle bütün randevularımız aynıgeçen de de öyle oldu bana 21 ağıstosta gel dedi ama ben pztsi başka bi doktora gidicem
Ayyy yeterki ondan olsun ben razıyımmBatacak tabi canım yerleşiyor bebeamin amin insallah
Ayy inşallah sağlıkla büyüyolardır.geçen pztsi gibi güzel haberlerle döneriz AminnnnBakalim napmis bizim poncikler icerde meraktan çatlıyorum
Aminn insallah canımmAyy inşallah sağlıkla büyüyolardır.geçen pztsi gibi güzel haberlerle döneriz Aminnnn
Kiyamam..Sagol canim Allah razi olsun. Benimde oyle surekli uykum geliyor. İlk bebegim degil 3. olacakti canım. Bir kizim ve bir oglum var cok şükür. Hareketlerini 14.hafta falan hissetmeye baslamistim. 16.haftanin icindeydim canim
Aminnn hepimiz saglikla kucagimiza aliriz insallah canim
Evet allah herkesn yardimcisi olsun basiniz sagolsun arkadaslar . insaallah hicbirimiz kotu bisey yasamadan hayirlisiyla saglikli bi sekilde evladimizi kucagimiza aliriz ben tup bebek ile hamile kaldim baya bi yollardan gectim smdi dusuk tehlikeside vr surekli endise korku kotu ruyalar goruyodum sizleri duyunca cok uzuldm etkilendim bugun daha fazla kabus gordum rabbim kmseye yasatmasn evlat acisini cok zor seyler yasamissinizOhh maşallah. Doktor bana 2 hafta sonra gelin dedi ama ben dayanamayip 1 hafta once gidicem. Bu ptesi yani. Zaten tatildeyiz burdan bi doktor bulup gideyim diyorum. Tam 7+0 olcaz insallah her sey yolundadir. Burda kötü hikayeleri okuyunca insan çok etkileniyor.
Ohh maşallah. Doktor bana 2 hafta sonra gelin dedi ama ben dayanamayip 1 hafta once gidicem. Bu ptesi yani. Zaten tatildeyiz burdan bi doktor bulup gideyim diyorum. Tam 7+0 olcaz insallah her sey yolundadir. Burda kötü hikayeleri okuyunca insan çok etkileniyor.
Aminnn canım. Cok şükür iyi ki onlar var❤ Rabbim herseyin hayırlısını nasip etsinKiyamam..Vardır herşeyde bir hayır.Ne güzel bir erkek birde kiz evlat vermiş sana Allah..Sağlıklı,uzun ömürleri olsun.
Bitanem kötüyü çağırma bilinç altını temiz ve guzelmseylerle doldur evrene ne mesaj verirsek o gelirmis başımıza iyi düşünelim iyi yorumlayalim iyi olsun senin bağışın senjnle korkmana hiç gerek yok benim teyzemler 2 yıl tüp bebek için uğraştı bir kere sağlıklı embriyo oldu 3 günün embriyosu konuldu ama tutmadı kısmet nasipEvet allah herkesn yardimcisi olsun basiniz sagolsun arkadaslar . insaallah hicbirimiz kotu bisey yasamadan hayirlisiyla saglikli bi sekilde evladimizi kucagimiza aliriz ben tup bebek ile hamile kaldim baya bi yollardan gectim smdi dusuk tehlikeside vr surekli endise korku kotu ruyalar goruyodum sizleri duyunca cok uzuldm etkilendim bugun daha fazla kabus gordum rabbim kmseye yasatmasn evlat acisini cok zor seyler yasamissinizyarn hafta sonu olmasa bende giderdim doktora sanirim
Benim mide ağrım sırtıma vurur. Kurekler ve orta kısım mahvolur agridan. Mide probleminiz var mı?Sırt ağrısı çeken varmı bugün sirtimin üst kısmı çok sızlıyor. Çok fazla uzaniyorum ondan mı oluyor anlamadım.
Allah yardmcilari olsn insaallah onlarada nasb olur bende 2 senedir tedavideydim elhamdulillah nasb oldu haklisin bilinc altimizla kotuyu biz cagiriyoruz sanirim. Allah evlatlarimizi bize bagislasinBitanem kötüyü çağırma bilinç altını temiz ve guzelmseylerle doldur evrene ne mesaj verirsek o gelirmis başımıza iyi düşünelim iyi yorumlayalim iyi olsun senin bağışın senjnle korkmana hiç gerek yok benim teyzemler 2 yıl tüp bebek için uğraştı bir kere sağlıklı embriyo oldu 3 günün embriyosu konuldu ama tutmadı kısmet nasip
Benimde mosmor olmustu hala gecmedo morluklarim tam olarak bacagindan ve kolundanda vur 6 yer olunca diger yere 6 gunde bir sira geliyor ozaman kadar sertligi biraz morlugu gecer bidr havasini aldir gerci bana fayda etmiyodu yinede morariyodum :) kanda neden cikiyor blmiyorm belki surekli ayni yere vurmaktan olablir yada yanlis bolgeye vurmaktan olablir benmde kaniyodu son zamanlarda baya koyu bir renk cikiyodu kanimda gobekten 4 parmak uzaga vurdugum halde doktor bana yakin vurmussun diyodu ama bacak ve kolada vurmani tavsiye ederim rahatlarsnselam kızlar ben mi beceremiyorum bu kan sulandırıcı iğne vurmayı anlamadım gitti göbek mosmor olduydu geçiyor neyseki takılmıyorum çok ona da vuruyorum iğneyi çıkarırken kan resmen fışkırıyor sonrada kanamayı durdurmaya çalışıyorum anlamadım gitti sizdede oluyormu birde sanki ben fazla kullanıyorum gibi geliyor ecopirin 150mg 4000 mg oksapar günde 2 kere bu doktor geçici gittiğimdi böyle kullanmamı söyledi bakalım 7 ağustos kendi doktoruma randevum var o ne diyecek
Gecmis olsun canim arada bana da gelecek gibi oluyor soldan soldan ama gelmedi daha cok sukur. Zordur bilirimAh kizlar bugun hayattan kopmus gibiydim migrenim tuttu ara ara gozumu actikca telefona bakabildim mide bulantisi kusma bas agrisi hepsi birlesti ac ve ac aci cektim
. hamilesn sen kalk bisey ye dedim zorladm 2-3 lokma onuda cikardkm afedersiniz allah kimseye migren vermesn gercekten yeni yeni gozum.acildi elhamdulillah bidaha artmaz insaallah
Banada soldan soldan geliyor sagol canim benim aman sana gelmesn bari cok zor biseyGecmis olsun canim arada bana da gelecek gibi oluyor soldan soldan ama gelmedi daha cok sukur. Zordur bilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?