2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Çok üzüldüm Geçmiş olsun. Allah sağlıklı gebelikler nasip etsin...

çok geçmiş olsun arkadaşım.. Nedeni hakkında bir şey söylediler mi peki ? İlk gebelik miydi

Çok gecmis olsun canım . Rabbim birdaha sagliklisini nasip eder insallah . benimde 31 haftalik kız bebegimin kalbi durdu ve dogum yapmistim . ondan sonra oglum oldu simdi 2 yasinda . simdi tekrar hamile olmak nasip oldu . buyuk acılar . Rabbim sabır versin . insallah sagsaglim evladin olur bu acıyı hafifletir.

Selam herkese. Ilk ultrason randevuma tam 1 hafta kaldi. Meraktan catlama noktasindayim artik. Acaba kalbi atmis midir, buyumus mudur diye. Nasi gecicek zaman nasi oyalansam bilemiyorum
Canım bende senin gibiydim daha dune kadar amaa bebeği ve kalp atışını gorunce bi rahatlama gelio şimdi o kadar rahatımki 1 ay snra bile gtsem ultrasona olur yani

Cinsiyeti neydi canım senin bide genetik test yaptırdın mi bebeğine?
Erkekmis canim. Patoloji sonucunda ögrendik. İlk oldugu icin birsey yapmadilar. Tekrar ederse yapacaklarmış ne kadar saçma. Neden oldugu belli degil. Dr agir mi kaldirdin dedi. Oyle agir birseyde kaldirdigi mi hatirlamiyorum.

Selam. Bugun sonunda aradigim doktoru buldum.gayet ilgili sicakkanliydi. Esimin ve benim sorularimizi yanitladi.
B12 ilaci yazdi cok dusuk dedi(diger dr normal demisti)

Bebegin konumu kesenin yeri iyi dedi
Kalp atisimiz gumbur gumburdu :) 2 cm olmus minikk :)
Eksik testlerimi soyledi.

Kasik agrilarimin sezeryandan dolayi oldugunu 4 aya kadar olabilecegini soyledi. Doku iyilesmen yavas gorunuyor dedi
1 ay sonra kontrol :)

Mrb. Kızlar muayenem vardı bugün Tsh 0.26 dahiliye ye sevk edildim bana sınırda olduğunu söyledi ilaç vermedi testi bayramdan sonra tekrarlamamı istedi. Benim durumu yaşayan bilen var mı ne dersiniz
Benim de 0,137 canım. Benide dahiliyeye sevk etti. Salı günü gidicem. Benimde hiçbir fikrim yok

Yok canım gidemedim doktora randevum olduğu gün eşimin akrabası vefat etti şehir dışına gidip geldik allah kismet ederse pazartesi gidicem
Allah rahmet eylesin canm. Pazartesi haberdar et canm.

Evet buna bende tanik oldum 2arkadasimda :) son zamanlara dogru burnu bayagi büyüdü bitanesinin yüzü fln balon gibiydi şok olmuştum görünce de denedim tabi morali bozulmasin diye Öbürüde yüzünde tanimlayamadigim bi çirkinlik vardi valla ama kuzenimin eşi mesela 2kızında da ayniydi cirkinleşmedi

Gecmis olsun canim. Benimde şubatta 4 aylik bebegimin kalbi durmustu hapla düşük yaptirdilar. Rabbim bu bebeklerimizi saglikli sihhatli kucagimiza almayi nasi etsin insallah. Kimseye evlat acısı yasatmasin
Cok büyük gecmis olsun.
Birsey sorabilirmiyim,belirtiler kesilmismiydi? Mide bulantisi, uyku istegi,...

Ilk hamileligimde 6 haftalikken kalbi durmstu, ikinci hamileligim cok rahat gecti,saglikli oglum var cok sükür.
Simdi yine birseyler tera gider diye korkuyorum. Her gün bir belirti ariyorum, hersey yolundadir diye kendimi rahatlatmay calisiyorum. Doguncaya kadar rahat yok sanirim.

Progestani ne zamandir kullaniyorsun canim.Kürtajdan dolayı mı rahim duvari inceliyor

Erkekmis canim. Patoloji sonucunda ögrendik. İlk oldugu icin birsey yapmadilar. Tekrar ederse yapacaklarmış ne kadar saçma. Neden oldugu belli degil. Dr agir mi kaldirdin dedi. Oyle agir birseyde kaldirdigi mi hatirlamiyorum.
Anneye babaya yapmıyorlar zaten canım bebeğe yapıldı mi

Amin insallah. İsim vermistiniz degil mi? Dusuk de olsa isim vermek gerekiyor hadislere dayanarak diyorum.

Rabbim saglikli gebelikler nasip etsin insallah. Sabrini versin size...

Geçmiş olsun.Ben de devamlı belirti arıyorum acaba bir sıkıntı mı var diye.Daha mide bulantısı yaşamadım kasık ağrılarım var çok nadiren göğüs uçları ağrıyor ama çok uyku isteğim var.Devamlı acıkıyorum normal mi acaba?

Anneye babaya yapmıyorlar zaten canım bebeğe yapıldı mi
Sadece patolojiye gitti canim. Ondada genetikle ilgili birseye bakmamislar. Bebegin boyu kilosu haftasiyla uyumu plasentada enfeksiyon olup olmadigina bakmislar. Kromozomlarla ilgili birsey yazmiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…